COLRIK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COLRIK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.728.087

Publication

20/05/2014
ÿþVoor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Î1`.r.:,!'~+~ e~ ,~~

~ +~ ~P C~i tl`tie Ci`,cY

van I~ooPhP cs ~

tDLeu~r~~r~, da 0 $ M~,

L~~i4

1.)2

Griffie

Ondernemingsnr : 0464728087

Benaming

(voluit) : STIJL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steyneveld 20 te 3293 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerderds I verplaatsing maatschappelijke zetel VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER OP 5 MEI 2014 TEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

1 LO22,1"

Volgende punten zullen besproken worden:

1. Ontslag zaakvoerders

2. Benoeming zaakvoerder

3. Verplaatsing maatschappelijke zetel

Hierna wordt overgegaan tot de stemming:

1. De Heer Kleynen Geert en de Heer Mass Chris nemen met Ingang van vandaag, 5 mei 2014, ontslag als zaakvoerders van de vennootschap.

2. De Heer Meys Erik wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder van de vennootschap met ingang van vandaag, 5 mei 2014.

3. Er wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van vandaag, 5 mei 2014, naar

Molenhelde 22

2930 Brasschaat

De Heer Meys Erik,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Le B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank veie Ktiophande ~~

te Leuven, de 2 6M~ tgÈ egt2 Di= GRIFFI

Griffie

11111111111111111111111

*12099298*

ui

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0464.728.087

Benaming

(voluit) : COLRIK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Steyneveld 20 te 3293 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - NAAMSWIJZIGING - WIJZIGING DOEL - VERLENGING BOEKJAAR - VERPLAATSEN DATUM ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Baudouin VEREIST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen, op 8 mei 2012, waarop de volgende vermelding werd aangebracht "Geregistreerd vier blad(en), geen verzendingen te Hasselt de 15 MEI 2012 Boek 791 blad 21 vak 16 Ontvangen: vijfentwintig euro (25E). De e.a. Inspecteur (getekend) K. BLONDEEL" dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter doet lezing van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan en de staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden, inzake een doeluitbreiding, volgens de bepalingen van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per negenentwintig februari tweeduizend en twaalf, te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

TWEEDE BESLISSING

Met algemeenheid van stemmen besluit de algemene vergadering de naam van de vennootschap te wijzigen in "STIJL", zodat artikel 1 voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "STIJL"." DERDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen in die zin dat artikel 3 voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

- het organiseren van allerhande evenementen zowel in binnen- als buitenland;

- het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, bedrijfsfeesten,

evenementen en aanverwante activiteiten;

- het organiseren van allerhande workshops voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- het organiseren van evenementen voor het goede doel. De verhuur van alle roerende goederen die verband houden met het doel;

- de hendel in wijnen en geestrijke dranken;

De vennootschap kan optreden als commissionair bij de uitoefening van haar doel.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de meest ruime zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en algemeen bestuur.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen af vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven,

Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen, welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daar goede redenen voor bestaan. Binnen het kader van haar doel mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, uitrusten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet' gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing.

behouden Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, zelfs indien het doel ervan niet soortgelijk of aanverwant is met het hare.

aan het De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of ten dele te vergemakkelijken.

Belgisch De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Staatsblad De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Dit alles met uitzondering van de handelingen die wettelijk gereglementeerd zijn en waarvoor de vennootschap de nodige erkenning of vergunning niet bezit,'

VIERDE BESLISSING

Met algemeenheid van stemmen besluit de algemene vergadering om het lopende boekjaar te verlengen in die zin dat het huidige boekjaar loopt tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf en dat het boekjaar voortaan begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Bijgevolg zal artikel 10 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel 10.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Op het einde van ieder boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op, alsmede de jaarrekening die uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting bestaat en een geheel vormt overeenkomstig de wettelijke bepalingen."

VIJFDE BESLISSING

Met algemeenheid van stemmen besluit de algemene vergadering dat, naar aanleiding van de wijziging van het boekjaar, de jaarlijkse algemene vergadering voortaan zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om zestien uur (16:00) ten zetel van de vennootschap. Bijgevoeg zal artikel 9 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel 9.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni om zestien uur (16:00) ten maatschappelijke zetel,

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur."

ZESDE BESLISSING

Met algemeenheid van stemmen besluit de algemene vergadering de wijziging van " tekst in artikel 2 ingevolge de reeds eerder gepubliceerde beslissing tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf onder het nummer 12061720, als volgt: "Er wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanaf 7 maart 2012 naar 3293 Diest, Steyneveld 20," Bijgevolg zal artikel 2 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel 2.

De vennootschap is gevestigd te 3293 Diest, Steyneveld 20.

De zetel van de vennootschap kan bij besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar elke andere plaats in België.

De vennootschap kan ook bij besluit van de zaakvoerder(s) administratieve en exploitatiezetels, bijhuizen en agentschappen openen, zowel in België als in het buitenland."

ZEVENDE BESLISSING

Met algemeenheid van stemmen besluit de algemene vergadering bijzondere volmacht te verlenen aan de heer HERMANS Stefan, wonende te 2940 Stabroek, Mispelaarlaan 65 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADFIBO ACCOUNTANTS" met zetel te 2170 Merksem, Groenendaallaan 136, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer HERMANS Julien met recht van indeplaatsstelling, en volgende machten: Alle inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en/of aanvragen met betrekking tot het ondernemingsloket en diensten directe belastingen en B.T.W, uit te voeren en/of alle wijziging hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij aile mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

ACHTSTE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerder en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten als gevolg van de voormelde beslissingen

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van de zaakvoerder en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

23/03/2012 : AN332949
13/01/2012 : AN332949
06/12/2010 : AN332949
17/12/2009 : AN332949
22/12/2008 : AN332949
22/11/2007 : AN332949
08/12/2006 : AN332949
07/12/2005 : AN332949
01/12/2004 : AN332949
28/01/2004 : AN332949
12/02/2003 : AN332949
23/02/2002 : AN332949
08/02/2001 : AN332949

Coordonnées
COLRIK

Adresse
DISTELVINKLAAN 17 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande