COLUMBUS INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COLUMBUS INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.213.474

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 14.02.2014 14040-0087-013
27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 15.02.2013 13044-0059-014
12/03/2012
ÿþ tex! Wnw 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*iaosas91*

ifaeFgalegdle celle vat do keCh!'bok bug Koopkada[ te Migra-po, op

I B FEB. 201

re.ri;;W

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 Annexes du 1Vloniteur" -belge

Ondernerningsnr : 0466213474

ivrru,t. Columbus International

:

Rechtsvorm NV

{etel . Napoleonkaai, 39 b2, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Cnderwerr, af+ q. : Herbenoemingen bestuurders en gedelegeerd bestuurder.

Uittreksel uit het Proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten

maatschappelijke zetel op 09 juni 2011 te 18u.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering om volgende bestuurders

-de heer Thienpont Christophe wonende te 9250 Waasmunster, Dommelstraat, 70.

-de heer Parloo Marcel wonende te 1000 Brussel, Rue de la 5ociation, 45.

-de pvba B.C.A.D. (0.872.997.525) vast vertegenwoordigd door heer Thienpont Christophe.

te herbenoemen voor een periode van zes jaar.

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur - vergadering van 09 juni 2011, gehouden op de maatschappelijke zetel te 19.00e.

Met éénparigheid van stemmen wordt herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder de heer Thienpont Christophe.

Thienpont Christophe,

Gedelegeerd bestuurder.

b!.'.. van '.f°r': ._ .:Li .}~:. ~. ~.::~:: . ~ , :r~ .îi~ i~ :';ijj::îa. ~%..: Si ii ,. 1,,u."re.C!:rie :. .=r~'._. .M!' ai 1;lc" i_a°Sr71G~351~ .

..-. . -, :~~~ :-ra,1,;~"i°7" 'P:" ;" 4 . .nr: . ,.

. :'s`:- . - ... ~ ....l:l~rafal:" .

28/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 24.02.2012 12044-0354-014
14/02/2012
ÿþ mod 41.1



In de'bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergàlegd ter griffie van de Redtbardi ire Koo,ohandeJ te Aneirrpen,

Griffie 9

Ondernemingsnr : 466.213.474

Benaming (voluit) : COLUMBUS INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 39 bus 2

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Charles DECKERS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke, !! vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE! GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen,! Broederminstraat 9, op negenentwintig december tweeduizend en elf, dragende de melding : "Geregistreerd! vijf Bladen geen Renvooien Te Antwerpen, zevende kantoor der Registratie op 05 JAN 2012 Boek 161 Blad! ;; 53 Vak 5 Ontvangen Vijfentwintig euro (25 EUR) De ontvanger a.i. (getekend) J. MARTENS", blijkt dat de! buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "COLUMBUS! INTERNATIONAL", gevestigd te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 39 bus 2, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0466.213.474, onder meer beslist heeft

!! 1. tot aanpassing van de eerste zin van artikel 2 van de statuten aan de verplaatsing van de :maatschappelijke; zetel naar 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 39 bus 2, beslist door de raad van bestuur, gepubliceerd in de! bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 maart 2002 onder nummer 20020307-148.

2. de aandelen statutair op naam te stellen.

De aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de diverse eigenaars van de! aandelen, Aan de aandeelhouders wordt een certificaat afgeleverd overeenkomstig artikel 465 Wetboek van= ! Vennootschappen.

3. tot goedkeuring van een nieuwe tekst van de statuten waarin rekening worden gehouden met voorgaande besluiten en waarbij de huidige statuten worden aangepast aan de gewijzigde wettelijke bepalingen (Wetboek! vennootschappen, wet Corporate Governance, Wet aandelen aan toonder) zonder evenwel de essentiële, bepalingen (doel, vertegenwoordiging etc.) te wijzigen.

Uit de nieuwe statuten blijkt onder meer wat volgt: 1

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

l! b) Naam : "COLUMBUS INTERNATIONAL"

!; 2) Zetel : te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 39 bus 2

!! 3) Doel

De vennootschap heeft tot doel :

I. consultancy en advies op management, fmancieel en commercieel gebied;

! 2. het verlenen van diensten op het vlak van marketing, verkoopspromotiën, publiciteit en marktonderzoek; 3. het patrimonium gevormd door inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden,; !! in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. De vennootschap zal er zorg voort !! dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn of wanneer; gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de! vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in !i huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Zij zal in het kader van haar werkzaamheden! onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking; van haar doel.

!! 4. exploitatie van auto's voor publicitaire doeleinden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

14/02/2012

mod 11.1

"

Bijlagen bij liëtérgisch Staatsblad -14/02/2012 -Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

5. het uitoefenen van het scheepvaart-stuwadoorbedrijf, de handel in koopmansgoederen, expeditie- en transithandel, optreden als tussenpersoon en commisisionair, leveren van tussenkomsten en interventies in alle maritieme en transportzaken;

6. de in- en uitvoer, aan-en verkoop, handel in het algemeen, in het groot, halfgroot en klein, van alle mogelijke goederen, alsook hun transport, opslag en behandeling;

7. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen of andere roerende waarden, van welke vorm ook; van Belgisch of buitenlandse, bestaande of op te richten vennootschappen, met dien verstande evenwel dat deze handelingen alleen voor eigen rekening kunnen gebeuren en in geen geval voor rekening van derden.

De vennootschap zal geenszins tot doel hebben de uitoefening van de activiteit van beleggingsadvies en vermogensbeheer, zoals bedoeld bij Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Zij mag alle mogelijke handelingen verrichten, onder meer burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële die al dan niet onmiddellijk geheel of gedeeltelijk in verband kunnen gebracht worden met een of ander gedeelte van haar doel of van haar aard om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Zij mag haar activiteiten realiseren in België of in het buitenland, hetzij onmiddellijk, hetzij door tussenkomst van een derde.

Zij mag deelnemen in elke andere reeds bestaande of nog op te richten vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog of verwant zou zijn met het Nare of dat direct of indirect vatbaar zou zijn om de ontwikkeling van haar zaken te verbeteren, en dit door middel van inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of elke andere manier. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, met inachtneming van de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien de handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of, er gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

4) Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5) Geplaatst kapitaal

VIERHONDERD DERTIG DUIZEND EURO (¬ 430.000), vertegenwoordigd door DRIEHONDERD VIERENVEERTIG (344) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderdvierenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6) Boekjaar : begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt. De algemene vergadering bepaalt verder de bestemming van de winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met de reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Interimdividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in het wetboek van vennootschappen, interimdividenden uit te keren.

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag van de raad van bestuur, dat vermeldt wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag moet een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris-revisor of bij zijn ontstentenis een bedrijfsrevisor of accountant brengt verslag uit over deze staat; de conclusies van zijn verslag worden overgenomen in de akte.

De vennootschap blijft na de ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijstip van ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vereffenaars zijn bevoegd tot, alle verrichtingen vermeld in artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaal-aandelen komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng. De gelijkheid met de niet-afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaal-aandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste maandag van de maand december, om twintig uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam de raad van bestuur tenminste vijf dagen v66r de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

De raad van bestuur mag een volmachtsformule opleggen en eisen dat deze op de door hem aangeduide plaats wordt neergelegd vijf dagen voor iedere vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde zoals in de statuten is bepaald. Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit een veranderlijk aantal lasthebbers;

het aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de maximum duur voorzien in het wetboek van

vennootschappen; hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering van het laatste jaar waarvoor de

aanstelling geschiedde.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, door de gedelegeerd bestuurder die bekleed is

met volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid om de vennootschap geldig te verbinden.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, voor wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of

meer directeurs die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om

de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij

wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet

vereisen of niet wenselijk maken.

De bestuurders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/05/2011 : AN337881
19/02/2010 : AN337881
28/02/2008 : AN337881
22/01/2007 : AN337881
22/01/2007 : AN337881
22/01/2007 : AN337881
22/01/2007 : AN337881
27/12/2006 : AN337881
12/01/2006 : AN337881
12/01/2005 : AN337881
05/01/2005 : AN337881
07/03/2002 : AN337881
06/11/1999 : ANA060409
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 31.12.2015 15712-0183-013

Coordonnées
COLUMBUS INTERNATIONAL

Adresse
NAPOLEONKAAI 39, BUS 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande