COMB

Divers


Dénomination : COMB
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 891.322.409

Publication

24/10/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Stastsblar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moditi

Pa-e, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

ililiMig111,1,1011111111

Rechtbank van keelacid

Antwerpen

15 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr :0891.322.409

Benaming (voluit) :COMB

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel :2940 Stabroek, Waterstraat 37

(volledig adres)

Onderwerp(en)akte: KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Flet blijkt uit een akte verleden op 09/10/2014 voor Meester Thierry Raes, geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk, neergelegd vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap COMB, gevestigd te 2940 Stabroek  Waterstraat 37, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen: Eerste beslissing

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000,00 MUR) om het van tweehonderd vierenzestig duizend zevenhonderd negenenvijftig euro (264.759,00 EUR) op vierhonderd vierenzestig duizend zevenhonderd negenenvijftig euro (464.759,00 EUR) te brengen, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, doch laits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een vaststaande en opeisbare schuldvordering die de aandeelhouders hebben lastens de vennootschap ten belope van tweehonderd duizend euro (200.000,00 MUR).

Verwezenlijking van de inbreng:

Hierop verklaren alle vennoten volledig op de hoogte te zijn van de financiele toestand en van de statuten van de vennootschap en inbreng te doen van hun schuldvordering op de vennootschap:

> de heer MEES Sander, voornoemd: negenennegentig duizend achthonderd euro (99.800,00 EUR);

" mevrouw BASTIAENSSEN Kristel, voornoemd: negenennegentig duizend achthonderd euro (99.800,00 EUR);

> de heer MEES Silas, voornoemd: vierhonderd euro (400,00 EUR). Hetzij in totaal tweehonderd duizend euro (200.000,00 EUR). Vaststelling van de verwezenlijking van de inbreng

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderd vierenzestig duizend zevenhonderd negenenvijftig euro (464.759,00,00 MUR) wordt gebracht en vertegenwoordigd is door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde.

Tweede beslissing

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, besluit de vergadering artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERD VIERENZESTIG DUIZEND ZEVENHONDERD NEGENENVIJFTIG EORO (464.759,00 EUR) en is verdeeld In duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die leder een gelijk deel ln het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort."

teoor-behoudeu aan het [-dise Staatsblad

Luik B - vervolg

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

gec6ordineerde statuten,

Geassocieerd notaris Thierry Raes

09/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llIL~~uiu~~u~~~i!~

*12005823

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~:9~0~~ ~:~:a f"  !:.'nP~ii~~ï~.

rp^...~ ~r,

~,~ " ~`~~~~,~t~,;,tisJ~~7 . U~rI,J~~.~.L`rCLi

2?i DEC. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering  statutenwiiziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thierry Raes Cort te Antwerpen-Wilrijk op 18 november 2011, geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 25 november 2011 boek 158 blad 83 vak 19, ontvangen vijfentwintig euro (25,00¬ ), de ontvanger W. Wuytack, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap , "COMB" gevestigd te 2940 Stabroek, Waterstraat 37, 1 1 volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit: De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van vierhonderd duizend euro (400.000,00 EUR) om het van zeshonderd vierenzestig duizend zevenhonderd negenenvijftig euro (664.759,00 EUR) terug te brengen op tweehonderd vierenzestig duizend zevenhonderd negenenvijftig euro (264.759,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen.

E De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden bij voorrang op het werkelijk gestort kapitaal zoals het werd samengesteld op het ogenblik van de oprichting van de

i vennootschap en ertoe strekt om het kapitaal van de vennootschap af te stemmen op de huidige en! toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in I speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun aandelenbezit. I De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van vierhonderd duizend euro (400.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt ! werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd vierenzestig duizend zevenhonderd negenenvijftig euro (264.759,00 EUR). Toelichting van ondergetekende notaris

! De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de 1 artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering 1 voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het I Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om ! binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van ! twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Tweede besluit: Ten einde artikel 4 van de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissing, beslist I de vergadering om dit artikel te vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIERENZESTIG DUIZEND 1 ZEVENHONDERD NEGENENVIJFTIG EURO (264.759,00 EUR) en is verdeeld in duizend (1.000) I aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal

j vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort."

1 Derde besluit:

De vergadering verleent de zaakvoerders van de vennootschap alle bevoegdheden om de hierboven

L9eacteerdebesiuiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden_ om de terugbetali _waartoe de

Ondernemingsnr : Benaming : (voluit): Rechtsvorm : Zetel :

0891.322.409

COMB

Gewone Commanditaire Vennootschap

2940 Stabroek  Waterstraat 37

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor " -bs" houderP are hét --BérdiscFi " Staatsblad

Luik B - vervolg

r vergáderfng heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden tel j verrichten.

Vierde besluit:

De vergadering verleent aan elk der geassocieerde notarissen Caroline De Cort en Thierry Raes, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Vijfde besluit:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B@Veri boekhoudkantoor" gevestigd te 2980 Zoersel, Kapellei 250/4, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren. Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd gecoördineerde statuten, uitgifte van de akte, Geassocieerd Notaris Caroline de Cort,

-- - - - - -- - -----------------______J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
COMB

Adresse
Zetel :2940 Stabroek, Waterstraat 37

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande