COMBAT METAL

Association sans but lucratif


Dénomination : COMBAT METAL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 635.684.847

Publication

25/08/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de oprichtingsakte

In een onderhands akte op 2/1/15 blijkt dat

- Erwin Suetens, Lage Kaart 464, 2930 Brasschaat

- Filip Lemmens, Ceulemansstraat 75, 2627 Schelle

- Geert Van Dyck, Oude Steenovenweg 15, 2230 Ramsel.

een vzw hebben opgericht.

De vereniging zonder winstoogmerk is opgericht voor een onbeperkte duur en krijgt de naam COMBAT METAL. Deze naam wordt gevolgd door de vermelding van de rechtsvorm  Vereniging zonder Winstoogmerk , voluit of in het kort  VZW . De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2627 SCHELLE, Ceulemansstraat 75, binnen het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in België. Elke wijziging aan de maatschappelijke zetel moet onverwijld worden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vereniging heeft als doelstelling zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening en voor rekening van derden, het promoveren, stimuleren en uitvoeren van muzikale composities door middel van concerten, muzikale en vocale experimenten, het optreden in publiek van zangers, muzikanten en artiesten, het componeren, produceren, uitgeven, bewerken en verspreiden onder het publiek van muziekwerken, audiovisuele werken en prestaties van zangers, muzikanten en artiesten door middel van geluidsdragers, uitzendingen, film, video of op enige andere wijze. Binnen de beperkingen die toegestaan zijn door de wet, kan de vereniging materiële of andere voordelen nastreven, die haar toestaan de beoogde doelstellingen te realiseren. Hiervoor kan ze ook elke vorm van materiële of andere hulp ontvangen in de vorm van giften, legaten, subsidies of transfers die afkomstig zijn van haar leden, nationale, Europese of internationale verenigingen, gouvernementele of niet-gouvernementele organisaties, organismen, parastatalen, rechtspersonen, privépersonen, overheden en/of alle andere commerciële bedrijven die zowel in het binnenland als in het buitenland gevestigd zijn. De vereniging kan roerende of onroerende goederen, materiaal of installaties verwerven of bezitten, zowel in België als in het buitenland, die bestemd zijn voor de realisatie van haar doelstelling. De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. Zo mag de vereniging vergoedingen innen om haar lasten en kosten te dekken alsook roerende en onroerende goederen verwerven en bezitten, nodig voor de verwezenlijking van haar doel. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen, op voorwaarde dat de opbrengsten daarvan uitsluitend besteed worden aan het hoofddoel.

Het minimum aantal leden van de vereniging is vastgesteld op drie (3). Elke fysieke en rechtspersoon kan lid worden van de vereniging. De stichters zijn de eerste effectieve leden van de vereniging. De effectieve leden zijn geen lidgeld verschuldigd. De andere leden, zijn vooraf een jaarlijkse bijdrage verschuldigd waarvan het bedrag

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Combat Metal

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Ceulemansstraat 75

*15313814*

Luik B

2627

België

0635684847

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Schelle

Griffie

Neergelegd

21-08-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vastgelegd wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur. Het maximumbedrag is vastgelegd op honderd (100) euro. Dit bedrag zal op de eerste januari van elk jaar geïndexeerd worden op basis van de index van de consumptieprijzen van de maand december van het vorige jaar. Deze bijdrage wordt geprorateerd voor toetredingen welke plaatsvinden in de loop van het jaar. Elk lid kan zijn ontslag geven per brief gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur. De raad van bestuur kan de uitsluiting van de leden van de vereniging voorstellen aan de algemene vergadering die, na de verdediging van de betrokkene gehoord te hebben via alle wettelijke middelen, tot uitsluiting kan beslissen bij meerderheid van twee derde (2/3de) van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden. Er kan evenwel geen enkel besluit tot uitsluiting genomen worden tegen de stichters van de vereniging. Toegetreden leden worden automatisch uitgesloten wanneer deze vier opeenvolgende keren niet op de algemene vergadering verschijnen en zich niet laten vertegenwoordigen. De algemene vergadering bezit de volledige macht die de realisatie van de doelstellingen van de vereniging toelaat. Ze bestaat uit alle leden van de vereniging. Enkel de effectieve leden hebben stemrecht in de algemene vergadering. De toegetreden leden hebben recht om de algemene vergadering bij te wonen met raadgevende stem. Er zal jaarlijks een algemene vergadering gehouden worden op een dag en uur te bepalen door de Raad van Bestuur voor het goedkeuren van de jaarrekening en de begrotingen van het volgend jaar. Alle leden moeten ertoe uitgenodigd worden.

Alle voorstellen tot wijziging van de statuten of tot voortijdige ontbinding van de vereniging kunnen slechts op de agenda genoteerd worden op voorstel van de raad van bestuur of van tenminste drie vierden (3/4de) van de effectieve leden van de vereniging conform onderhavige statuten en de wet. De algemene vergadering kan enkel beslissen over deze punten bij aanwezigheid van ten minste twee derden (2/3de) van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden. Elke beslissing met betrekking tot de ontbinding dient genomen te worden door een algemene vergadering met vier vijfden (4/5de) van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. Het eerste werkjaar zal uitzonderlijk lopen van de datum van oprichting tot 31 december 2015. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016. Als eerste bestuurders van de vereniging worden benoemd voor een onbepaalde termijn: De heer Erwin SUETENS, voornoemd; De heer Geert VAN DYCK, voornoemd; De heer Filip LEMMENS, voornoemd die allen verklaren hun opdracht te aanvaarden.

De aldus samengestelde raad van bestuur heeft unaniem onder zijn leden aangesteld als: Voorzitter: Erwin SUETENS / Secretaris: Geert VAN DYCK / Penningmeester: Filip LEMMENS. Ook deze functies worden uitdrukkelijk aanvaard.

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Luik B - vervolg MOD 2.2

Coordonnées
COMBAT METAL

Adresse
CEULEMANSSTRAAT 75 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande