COMICS KAFFEE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : COMICS KAFFEE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 833.164.969

Publication

13/11/2013
ÿþModword 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

." 1 ONT. 2U13

Griffie

Ondernemingsnr : 0833164969

Benaming

(voluit) : Comics Kaffee

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Sint Jacobsmarkt 7511, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - Sluiting vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 30 oktober 2013 blijkt dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

Op 30 oktober 2013 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij een staat van acitva en passiva van de vennootschap werd gevoegd, die opgemaakt werd op datum van 30 september 2013; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLUIT - Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud; van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek, van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid

2, Er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van

het Wetboek van Vennootschappen

3. Alle aardehouders of vennoten zijn aanwezig op de algemene vergadering en besluiten met éénparigheid van stemmen

4. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist' de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de aandeelhouders proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigen de aandeelhouders dat zij bereid zijn om elle eventuele, rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de' vennootschap te vervullen,

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres : Pierre Toebenteplein 1 bus 3 te 2845 Niel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLISSING,- Sluitmg van de vereffening

De aandeelhouders, aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd ais voormeld, beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering-vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan en dat hierdoor het mandaat van Mevrouw MAEREVOET Marleen en de heer VAN HOECKE Ivo, beiden wonende te 2845 Niel in de Pierre Toebenteplein 1 bus 3 werd beëindigd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan Mevrouw MAEREVOET Marleen, als voornoemd, teneinde het vereffeningsssaldo uit te keren aan de aandeelhouders.

Marseen MAEREVOET

Zaakvoerder

Ivo Van HOECKE

Zaakvoerder

Voor-

be'houden

aan het

Belgisch

aatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vCrmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2011
ÿþ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ileergelegilet griffie van de Rechtbank van Koophondel te Antwerpen, op

Griffie Z.6JN.2011

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i

*11020055*

i

uII

i

I

Ondernemingsnr : v 833 --(Gy ?67

Benaming I

(voluit) : Comics Kaffée Rechtsvorm : vennootschap onder firma Zetel : Sint-Jacobsmarkt

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/10/2010

75/ 1 2000 Antwerpen

De ondergetekenden:

1. Marleen Maerevoet wonende te Antwerpen, geboren op 13/12/1956, hierna te noemen, de

ondergetekende sub 1,

en

2. Ivo van Hoecke wonende te Antwerpen, geboren op 23/02/1966, hierna te noemen, de ondergetekende sub 2,

in aanmerking nemende:

dat de ondergetekenden met ingang van 1 oktober 2010 in een vennootschap onder firma met

elkaar aangaan teneinde voor gezamenlijke rekening onder de naam Comics Kaffée

dat zij deze overeenkomst van vennootschap onder firma schriftelijk wensen vast te leggen, dat zowel sub I, sub 2 en sub 3 etc., vanaf het moment dat er minimaal voor de periode van zes maanden in het levensonderhoud van alle partners kan worden voorzien, alle partners zich voor minimaal 40 uur per week inzetten voor de bovengenoemde firma.

Werkzaamheden die buiten het belang van de firma tegen betaling worden verricht zijn verboden, tenzij deze noodzakelijk zijn bij de opzegging van een contract of de omvang van de werkzaamheden en de betaling dusdanig gering zijn dat het geen negatieve invloed heeft op de werkzaamheden ten behoeve van de bovengenoemde firma.

Vennoten verklaren te zijn overeengekomen als volgt:

Artikel I

Ingangsdatum

De ondergetekenden sub 1, sub 2 en sub 3 etc. zijn met ingang van 1!10/2010 een vennootschap

onder firma met elkaar aangegaan teneinde voor gezamenlijke rekening en onder

gemeenschappelijke naam.

Artikel 2

Doelomschrijving

De vennootschap heeft ten doel financieel gewin te halen middels serveren van dranken,

maaltijden, verhuur en verkoop van tweedehandse en nieuwe handelswaren, souvenirs, gadgets

etc...

Artikel 3. - Naam, oprichters, zetel en benoeming

1.1 De vennootschap wordt genoemd Comics kaffée en is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan

te allen tijde ontbonden worden.

1.2 De vennootschap wordt opgericht door Marleen Maerevoet en Ivo van Hoecke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

4 Voor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MO 2.0

r

1.3 De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint jacobsmarkt 75/1 te Antwerpen en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. De plaats van vestiging kan bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur worden gewijzigd binnen dit gerechtelijk arrondissement. De vennootschap draagt de naam Comics Kaffée. Zij is gevestigd te Antwerpen.

1.4. Marleen Maerevoet en Ivo van Hoecke worden benoemd tot zaakvoerder.

Artikel 4

Duur en opzegging

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd. ieder der partijen heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen, mits zodanige opzegging geschiedt met inachtneming van een termijn van tenminste drie maanden. Opzegging moet geschieden per aangetekende brief of deurwaardersexploot, gericht aan de andere partij(en).

Artikel 5

Inbreng en vermogen

1. De ondergetekende sub 1 brengt in de vennootschap in zijn kennis, arbeid en vlijt. De ondergetekende sub 2 brengt in de vennootschap in zijn kennis, arbeid en vlijt.

2. De vennootschap wordt opgericht met een kapitaal van 2 euro

3. De ondergetekende sub 1 wordt voor 90% van de boekwaarde van de inbreng in geld, goederen en/of rechten in de boeken der vennootschap gecrediteerd.

De ondergetekende sub 2 wordt voor 10% van de boekwaarde van de inbreng in geld, goederen en/of rechten in de boeken der vennootschap gecrediteerd.

4. Over de kapitaalrekeningen zal geen rente worden vergoed.

5. De bedragen waarvoor de ondergetekenden sub I, sub 2 en sub 3 etc. in de boeken der vennootschap bij de aanvang van het boekjaar staan gecrediteerd, worden, voor wat hun onderlinge rechtsverhouding betreft, beschouwd als schulden der vennootschap. Dit laatste geldt niet voor de bedragen welke met onderling goedvinden als ingebracht kapitaal worden aangemerkt.

Artikel 10

Het boekjaar

1. Het boekjaar der vennootschap loopt van 1 januari tot en met 31 december, met dien verstande dat het eerste boekjaar loopt vanaf de aanvang der vennootschap tot en met 31 december 2011.

2. Na afloop van elk boekjaar, alsmede bij het eindigen van de vennootschap, worden de boeken der vennootschap afgesloten en warden uiterlijk binnen zes maanden daarna de balans en winsten verliesrekening opgemaakt.

3. De balans en winst- en verliesrekening worden door alle vennoten ter blijke van goedkeuring ondertekend.

Artikel 20

Kosten oprichting

Alle kosten aan het opmaken van deze akte verbonden, komen ten laste van de vennootschap.

Aldus opgemaakt en in 2 voud getekend, te Antwerpen op 1/10/2010

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 01/10/2010

Marleen Maerevoet

zaakvoerder

LW t - vervolg

Coordonnées
COMICS KAFFEE

Adresse
SINT-JACOBSMARKT 75, BUS 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande