COMPAGNIE FINANCIERE PANTHENON

Divers


Dénomination : COMPAGNIE FINANCIERE PANTHENON
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 472.620.325

Publication

13/11/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsblac

Mad Wald 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, oi q

31 10, 2013

Griffie

oll 1111

*13170950*

Ondernemingsnr : 0472.620.325

Benaming

(voluit) : COMPAGNIE FINANCIERE PANTHENON S.á.r.l et Partenaires,

société en commandite Simple

(verkorf)

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Luxemburgs Recht

Zetel : Rue Sainte Zithe 38-40, 2763 Luxembourg - Luxemburg

Adres van het bijkantoor: De Keyserlei, 5 - Bus 20 - 2018 Antwerpen - België (volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverptaatsingen - Sluiting van een bijkantoor - Ontbinding van de moedervennootschap - Volmacht

I) UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET BESLUIT VAN DE BEHERENDE VENNOOT D.D. 11. FEBRUARI 2003

De beherende vennoot van de vennootschap heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 38-40, rue Sainte Zithe, L-2763 Luxemburg naar 8-10, rue Mathias Hardt, L-1717 Luxemburg, met ingang van 1 maart 2003.

II) UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BESLUITEN VAN DE ENIGE BESTUURDER, D.D. 2 DECEMBER 2004.

a) De enige bestuurder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8-10, rue Mathias Hardt, L-1717 Luxemburg naar 5, rue du Plébiscite, L-2341 Luxemburg.

b) De Enige Bestuurder beslist om volmacht te verlenen aan de Heer André Singer, wonende te Antwerpen, België, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen en te handelen namens de vennootschap met het oog: op het ondertekenen van aile documenten met betrekking tot de onderverhuring door de vennootschap van een, kantoor gelegen te 5, rue du Plébiscite, L-2341 Luxemburg, met het oog op de ondertekening van de belastingaangiftes voor de jaren eindigend op 31 december 2000 en 31 december 2001 alsook met het oog op de ondertekening van het aandeelhoudersregister van de vennootschap.

III) UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BESLUITEN GENOMEN DOOR DE BEHERENDE ZAAKVOERDER TE LUXEMBURG D.D. 20 NOVEMBER 2008.

De beherende zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van i 5, rue du Plébiscite, L-2341 Luxemburg naar 412F, route d'Esch, L-1030 Luxemburg en dit met ingang van 1 november 2008,

1V) U1TTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET BESLUIT VAN DE ENIGE DIRECTEUR VAN DE VENNOOTSCHAP, D.D. 27 NOVEMBER 2012

Overwegende dat de Vennootschap thans een bijkantoor onder de benaming C.F.P. et Partenaires Belgium uitbaat op het adres 5 De Keyserlei in 2018 Antwerpen, België ("CFP Belgium");

Om die reden trof de enige directeur volgend besluit, dat hij acht als zijnde in het betere maatschappelijke,, commerciële, sociale en financiële belang van de Vennootschap alsook in overeenstemming met de statuten;

van de Vennootschap en toepasselijke wetten :

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De enige directeur besluit alle activiteiten van CFP Belgium stop te zetten en CFP Belgium te sluiten.

De enige directeur besluit verder volmacht te geven aan de heer Abn Amar, mevrouw Cathy Lagasse, de heer Marc Van Tieghem en de heer Maarten Van Staeyen, elk met volledige bevoegdheid om alléén te handelen en met volledige indeplaatsstellingbevoegdheid, om alle formaliteiten uit te voeren en elk door de Belgische wet geëist document te ondertekenen met het oog op de sluiting van CFP Belgium.

V) ONTBINDING VAN EEN VENNOOTSCHAP VAN 21 DECEMBER 2012

Het jaar tweeduizend en twaalf, eenentwintig december.

Voor Meester Paul DECKER, notaris met standplaats te Luxemburg, Groothertogdom Luxemburg,

Zijn verschenen:

1) " Compagnie Financière Panthénon S.à.r.l." ("de beherende vennoot") met maatschappelijke zetel gevestigd te L-1471 Luxemburg, 412F, route d'Esch, ingeschreven in het Handels -- en Vennootschapsregister van Luxemburg onder het nummer B 76226,

Hier vertegenwoordigd door Mevrouw Géraldine Nucera, privébediende, beroepshalve wonende te L-2740 Luxemburg, krachtens een onderhandse volmacht van 29 november 2012.

Deze volmacht, getekend "ne varietur" door comparante en de ondergetekende notaris, zal bij deze akte gevoegd blijven.

2) "Compagnie Financière Parthénon S.A." (" de commanditaire vennoot"), met maatschappelijke zetel gevestigd te L-1471 Luxemburg, 412F, route d'Esch, ingeschreven in het Handels  en Vennootschapsregister van Luxemburg onder nummer B 74.428,

Hier vertegenwoordigd door Mevrouw Géraldine Nucera, privébediende, beroepshalve wonende te L-2740 Luxemburg, krachtens een onderhandse volmacht van 29 november 2012,

Deze volmacht, getekend "ne varietur" door comparante en de ondergetekende notaris, zal bij deze akte gevoegd blijven.

De comparanten, vertegenwoordigd zoals voormeld, handelend in hun hoedanigheid van aandeelhouders van de Vennootschap, verklaren en verzoeken de notaris ervan akte te nemen dat:

De Vennootschap "COMPAGNIE FINANCIERE PANTHENON, S.à.r.l. ET PARTENAIRES, gewone commanditaire vennootschap", met maatschappelijke zetel gevestigd te L-1471 Luxemburg, 412F, route d'Esch, (waarnaar hierna verwezen als de "Vennootschap"), cpgericht werd volgens een akte van Meester Francis Kesseler, notaris met standplaats te Esch-sur-Alzette, op datum van 29 februari 2000, bekendgemaakt in de Memorial C, Recueil des Sociétés et Associations, nummer 400 van 6 juni 2000, ingeschreven in het Handels -- en Vennootschapsregister van Luxemburg, onder het nummer B 74.427,

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfduizend euro (¬ 5.000,00) voor de "beherende vennoot" en een miljoen zevenentwintigduizend euro (¬ 1.027.000,00) voor de "commanditaire vennoct", hetzij een totaal aandelenkapitaal van een miljoen tweeëndertigduizend euro (¬ 1.032.000,00). Het aandelenkapitaal is vertegenwoordigd door eenenveertigduizend tweehonderdtachtig (41.280) aandelen met een nominale waarde van elk vijfentwintig euro (¬ 25,00), verdeeld in tweehonderd (200) aandelen gehouden door de beherende vennoot en eenenveertigduizend tachtig (41.080) aandelen gehouden door de commanditaire vennoot.

De comparanten, vertegenwoordigd zoals voormeld, zijn de exclusieve eigenaars van het aandelenkapitaal van de Vennootschap, en verklaren kennis genomen te hebben van de statuten en de financiële toestand van de Vennootschap.

De comparanten, vertegenwoordigd zoals voormeld, handelend als aandeelhouders van de Vennootschap kondigen de ontbinding van de Vennootschap aan met onmiddellijke ingang.

De comparanten, vertegenwoordigd zoals voormeld, stellen de Compagnie Financière Panthénon s.à.r.l (de vereffenaar"), voormeld, aan als vereffenaar van de Vennootschap; en in haar hoedanigheid van vereffenaar van de Vennootschap heeft zij de voile bevoegdheid om alle akten en documenten te tekenen, uit te voeren en ter hand te stellen, elke aangifte te doen en alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is teneinde de doelstellingen van deze akte te verwezenlijken.

De Vereffenaar verklaart dat hij zich onherroepelijk ertoe verbindt om alle thans bekende en onbekende onbetaalde schulden van de ontbonden Vennootschap te regelen.

De Vereffenaar verklaart dat de aandeelhouders van de Vennootschap de activa van de vennootschap pro rata overnemen, en dat zij elke bestaande schuld van de Vennootschap op zich zullen nemen.

De Vereffenaar verklaart dat de vereffening van de Vennootschap gesloten is en dat enig register van de Vennootschap welke de uitgifte van aandelen of andere effecten opneemt, opgeheven zal worden.

Als gevolg vin deze ontbinding, wordt kwijting verleend aan de bestuurders van de Vennootschap.

De vennootschappelijke boeken en documenten van de Vennootschap zullen gedurende een periode van

vijf jaar bewaard worden op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap.

Niettemin, zal er geen vermogensvermenging mogelijk zijn tussen de ontbonden Vennootschap en het aandelenkapitaal van, of terugbetaling aan de enige aandeelhouder voor het einde van een periode van dertig ' dagen (artikel 69 (2) van de wet op de handelsvennootschappen) vanaf de datum van bekendmaking en onder voorbehoud van de niet-naleving door een schuldeiser van de ontbonden Vennootschap van het stellen van zekerheden.

Teneinde alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de inschrijvingen, de bekendmakingen, de annuleringen, de neerlegging en alle andere te vervullen formaliteiten krachtens deze akte, wordt volle bevoegdheid verleend aan de houder van een rechtsgeldig afschrift.

KOSTEN

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm dan ook, die ten laste vallen van en gedragen dienen te worden door de Vennootschap krachtens deze akte wordt derhalve geraamd op duizend euro (EUR 1.000,00).

VERKLARING

De ondergetekende notaris die Engels spreekt en begrijpt, verklaart hierbij dat op verzoek van de bovenvermelde comparanten, deze akte in het Engels is verwoord, gevolgd door een Franse versie; op verzoek ° van dezelfde comparante en ingeval van afwijkingen tussen de Engelse en de Franse tekst, zal de Engels versie prevaleren.

WAARVAN

Deze notariële akte werd opgemaakt in Luxemburg, op het kantoor van notaris Paul DECKER.

Op de datum vermeld aan het begin van dit document.

Na lezing gegeven te hebben van het document aan comparante, die gekend is door de notaris met

haar familienaam, voornaam, burgerlijke stand en woonplaats, werd deze authentieke akte door comparante

samen met ons, de notaris, getekend.

r

rr Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Maarten Van Staeyen Mandataris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam era handtekening

22/01/2002 : ANA064884
22/01/2002 : ANA064884

Coordonnées
COMPAGNIE FINANCIERE PANTHENON

Adresse
DE KEYSERLEI 5, BUS 20 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande