COMPTOIR DES GRANDES MARQUES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COMPTOIR DES GRANDES MARQUES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.821.877

Publication

30/01/2014
ÿþ~

Ïi 9 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden _r aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wargelegd ter griffie van de Kedidank Iran Koophandel te Antwerpen, op

Z Î JAN, 2914

14029

0404.821.877

COMPTOIR DES GRANDES MARQUES

naamloze vennootschap

Villerslei 135, 2900 Schoten

KAPITAALVERHOGING  HERNIEUWING BESTUURSMANDAAT - COÔRDINATIE STATUTEN - VOLMACHT

Ondernemingsnr : Benaming

Voluit :

Verkort

Rechtsvorm

Zetel :

Voorwerp akte

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap COMPTOIR DES GRANDES MARQUES, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0404.821.877, niet BTW-plichtig en met zetel te 2900 Schoten, Villerslei 135, verleden voor notaris Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in=t-Goor op dertig december tweeduizend dertien, Geregistreerd drie bladen nul verzendingen te Brasschaat, Registratie Ii op 14/01/14 boek 203 blad 35 vak 06 Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) De wn eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) J. Rombouts., dat:

1) Het geplaatste kapitaal wordt verhoogd met TACHTIG DUIZEND EURO (80.000,00 EUR). Voormeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap, zoals blijkt uit een bankattest, afgeleverd door Belfius op 30 december 2013. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in speciën door de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun aantal aandelen zonder de creatie van nieuwe aandelen. Bijgevolg wordt het eerste agendapunt goedgekeurd en is het kapitaal van de vennootschap thans vastgesteld op HONDERD EENENVEERTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (141.500,00 EUR).

2) De comparanten stellen vast en verzoeken ondergetekende notaris Luc Bracke te Brecht (Sint-Job-in=t-Goor) te akteren dat ingevolge het voorafgaande besluit, de kapitaalverhoging definitief is waarbij het kapitaal daadwerkelijk op HONDERD EENENVEERTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (141.500,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zeshonderd en twaalf (612) identieke aandelen zonder nominale waarde.

3) Artikel 5 van de statuten wordt ingevolge het genomen tweede besluit aangepast als volgt: "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd éénenveertig duizend vijfhonderd euro (141.500,00 EUR), verdeeld in zeshonderd en twaalf (612) aandelen zonder nominale waarde."

4) De algemene vergadering beslist het mandaat van de hierna genoemde bestuurders te

vernieuwen:

de heer Smits Paul, wonende te 2900 Schoten, Villerslei 135.

mevrouw Riems Marie, wonende te 2900 Schoten, Villerslei 135.

Hun mandaat wordt met ingang van 30 december 2013 vernieuwd voor een periode die

onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van tweeduizend zestien verstrijkt.

5) De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren alsook om de statuten te coördineren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

6) Bij deze wordt aan de heer BRANGERS Hugo Joanna Jan, wonende te 2900 Schoten, Brechtsebaan 710, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden als voor het lieden.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten,

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.04.2013, NGL 31.08.2013 13545-0219-012
10/01/2013
ÿþkir !

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ní`L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ffeerryefegd ter griffie van deº%l eciltbank von ifoophontiel te Antwerpen, op

2 4 iEC. 201/

VII



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

Ondernemingsnr : 0404.821.877

Benaming COMPTOIR DES GRANDE MARQUES

Voluit

Verkort :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Villerslei 135, 2900 Schoten

Voorwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Comptoir des grandes marques, met zetel te 2900 Schoten, Villerslei 135, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0404.821.877, BTW-plichtig onder nummer BE-0404.821.877, verleden voor Koen Scheurweghs, notaris-plaatsvervanger, in vervanging van Luc Bracke, notaris te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in=t-Goor, hiertoe aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen op drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, op veertien december tweeduizend en twaalf, ter registratie neergelegd, dat:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering legt kopie voor van de notulen der raad van bestuur gehouden op 19 december 2011, geregistreerd te Antwerpen, tiende kantoor, op 20 december 2011, deel 565 blad 47 nummer 3 (getekend) A. Baekelandt, eerst aanwezend inspecteur, waaruit blijkt dat de raad van bestuur, op vraag van de aandeelhouders, alle aandelen aan toonder heeft vernietigd en een register van aandelen heeft geopend.

De vergadering beslist de statuten in deze zin aan te passen,

Artikel 6 der statuten wordt geschrapt en gewijzigd als volgt:

"De aandelen luiden op naam. Het aandeelhouderschap wordt verplicht aangetekend in een register van aandelen. Dit register wordt gehouden conform de bepalingen van artikel 462 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Het wordt bewaard op de zetel van de vennootschap en is daar ter inzage van de aandeelhouders vanaf de datum der aantekening. De gedateerde inschrijving in dit register geldt als bewijs van eigendom van het aandeel of aandelenpakket. Zij geschiedt door vermelding, per aandeelhouder, van zijn identiteit, het getal en de aard van zijn aandelen, de gedane stortingen, de overgangen met hun datum. In voorkomend geval wordt in het register de vermelding opgenomen dat de aandelen niet stemgerechtigd zijn of dat het stemrecht eraan verbonden is geschorst. De inschrijving van de aandeelhouder vermeldt zijn volledig adres. De aandeelhouders zijn verplicht elke adreswijziging schriftelijk ter kennis te brengen van de vennootschap. Alle mededelingen die de vennootschap aan de aandeelhouder te doen heeft worden rechtsgeldig aan het in het register van aandelen opgenomen adres betekend. Elke aantekening in het register wordt verricht door de gedelegeerd bestuurder of de persoon daartoe aangewezen door de raad van bestuur. Certificaten van inschrijvingen kunnen aan de aandeelhouders gegeven worden. Het zijn geen aandeelbewijzen en zij mogen niet aan order of aan toonder overdraagbaar gemaakt worden.

wt) .: N.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van 230.500,00 ¬ om het van 292.000,00 ¬ te brengen op 61.500,00 ¬ zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering enkel zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal, gevormd door externe inbrengen, en stelt dat deze ertoe strekt het Kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door boeking als tegoed in rekening-courant ten opzichte van de aandeelhouders, in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering is ontstaan vôôr da bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen.

Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van hoger gemelde kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

DERDE BESLUIT

In overeenstemming met het hierboven geacteerde besluit beslist de algemene vergadering om artikel 5 der statuten als volgt te wijzigen:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500, 00 ¬ ), verdeeld in zeshonderd en twaalf (612) aandelen zonder nominale waarde."

VIERDE BESLUIT

- De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geacteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten door boeking in rekening-courant, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

- De vergadering geeft volmacht aan plaatsvervangend notaris Koen Scheurweghs om de gecoördineerde tekst der statuten op te stellen.

- Bij deze wordt tevens aan de heer BRANGERS Hugo, accountant, kantoorhoudend te 2900 Schoten, Brechtsebaan 710, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere

volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle

belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondememingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden als voor het heden.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Koen SCHEURWEGHS, notaris-plaatsvervanger.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten.

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.04.2012, NGL 12.06.2012 12172-0449-014
30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.04.2011, NGL 23.05.2011 11119-0399-014
06/08/2010 : AN084827
20/07/2010 : AN084827
03/11/2009 : AN084827
04/12/2008 : AN084827
06/08/2008 : AN084827
08/08/2007 : AN084827
06/08/2007 : AN084827
02/05/2006 : AN084827
28/10/2005 : AN084827
03/06/2005 : AN084827
16/05/2005 : AN084827
13/05/2004 : AN084827
16/06/2003 : AN084827
30/05/2003 : AN084827
12/06/2001 : AN084827
12/07/1995 : AN84827
01/01/1992 : AN84827
10/06/1989 : AN84827
01/01/1989 : AN84827
01/01/1988 : AN84827
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.04.2016, NGL 30.08.2016 16532-0427-011

Coordonnées
COMPTOIR DES GRANDES MARQUES

Adresse
VILLERSLEI 135 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande