COMPUTER EN DATA-SERVICES, AFGEKORT : C.D.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMPUTER EN DATA-SERVICES, AFGEKORT : C.D.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.900.528

Publication

17/06/2014
ÿþ'Md 11.1

0E7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 0 5 Jlfl!I 2014

Griffie

16 7699*

Vol beho aan Belg Staat: III i







i

Ondememingsnr: 0419.900.528

Benaming (voluit) : COMPUTER EN DATA-SERVICES

Zetel : Fruithoflaan 101

2600 Antwerpen (district Berchem)

Onderwerp akte :Omvorming NV In een BVBA

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op drieëntwintig mei tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1st8 registratiekantoor Antwerpen 1 op 26 mei 2014, bladen: zes, verzendingen: geen, register 5, boek 215, blad 44, vak 20, ontvangen registratierechten: vijftig euro, voor de adviseur wn, de financieel deskundige (get.) Y. Bouguenzir, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de naamloze vennootschap COMPUTER EN DATA-SERVICES in het kort C.D.S., met zetel te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 101 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen

EERSTE BESLUIT: VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur,; dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door KFY! Accounting & Taks Services burg. Bvba, vertegenwoordigd door de heer Ka Fai Yeung, externe accountant,! over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per dertig april; tweeduizend veertien.

: De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze verslagen en de staat van actief en passief. De besluiten van het verslag van de externe accountant luiden als volgt:

"8. BESLUIT

ln overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij de; staat van activa en passiva per 30 april 2014, opgesteld door de raad van bestuur van de naamloze; vennootschap "COMPUTER EN DATA-SERVICES" onderzocht, en dit met het oog op de omzetting ervan een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals, blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 apri! 2014, is gebeurd.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de! omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft; plaatsgehad.

Het netto-actief van de vennootschap per 30 april 2014 bedraagt 94.549,38 EURO en is hoger dan het kapitaal! vermeld in de staat van activa en passiva. Het netto-actief is hoger dan het minimumkapitaal voorzien voor een; naamloze vennootschap en is eveneens hoger dan het minimumkapitaal voorzien voor een besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen en kan onder, geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Dit verslag dient opgenomen te worden in de authentieke akte die de beslissing van de omzetting vaststelt Antwerpen, 17 mei 2014,

(Get.)

KFYAccounting & Tax Services, Burg. B.V.B.A., vertegenwoordigd door Ka Fai Yeung, Externe accountant." TWEEDE BESLUIT: OMZETTING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar; rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te; nemen.

De naam en het adres van maatschappelijke zetei blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de! afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer; 0419.900.528 waaronder de vennootschap is gekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : C.D.S.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1

Voorbehouden aan'het Belgisch Staatsblad



De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig april tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan voor de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

DERDE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van drieënveertigduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 43.450,00) teneinde het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

Toelichting

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van voormelde kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

VIERDE BESLUIT: AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt:

STATUTEN

1. NAAM - ZETEL - VOORWERP - DUUR.

ARTIKEL 1.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt COMPUTER EN DATA-SERVICES in het kort C.D.S.

ARTIKEL 2.

De zetel is gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 101

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). ledere verandering van de zetel moet worden bekendgemaakt 1n de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel: de uitvoering en de verkoop van analyses, programmatie, voorstudies, consultantie, data-service, training, verkoop sundries en hardware en reorganisatie van het bedrijf in functie van de machine.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

II. KAPITAAL - AANDELEN:

ARTIKEL 5

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door

tweehonderd en zes (206) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde,

Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort.

III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL 10.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij

worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

ARTIKEL 11

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend,

waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de

algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in

de winst worden toegekend.

ARTIKEL 12





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan'het Belgisch

Staatsblad

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL 13.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat biij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap gehouden artikelen 259 tot en met 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven. Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de enige zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

ARTIKEL 14.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder. ARTIKEL 15

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

V.ª% JAARVERGADERING

ARTIKEL 17.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede maandag van de maand november om elf uur

in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op de

eerst volgende werkdag.

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s).

V" I. JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVES

ARTIKEL 24.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de

boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de

algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste een maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken

met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de

commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de algemene vergadering.

De jaarrekening wordt aan de algemene vergadering voorgesteld.

ARTIKEL 25.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

ARTIKEL 26.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige af-

schrijvingen en dé fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in

artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die éénttiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

ARTIKEL 27.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 30.

Voor al wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat het mandaat van huidig bestuurder en gedelegeerd

bestuurder, de heer Marc DEVADDER, voornoemd, vervallen is sinds één juni tweeduizend dertien. Derhalve

beslist de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen om het ontslag te aanvaarden

van huidig bestuurder en gedelegeerd bestuurder, de heer Marc DEVADDER, voornoemd en hem décharge te

verlenen voor het tot op heden gevoerde beleid.

Wegens het overlijden van de heer Patrick Achille Germaine COUMANS, laatst wonende te 2800 Mechelen,

Brusselsesteenweg 437, op vier oktober tweeduizend en twaalf, beslist de algemene vergadering om zijn

ontslag te aanvaarden vanaf vier oktober tweeduizend en twaalf.

ZESDE BESLUIT: BENOEMING ZAAKVOERDER

Aansluitend beslist de buitengewone algemene vergadering om de heer Marc DEVADDER, voornoemd te

benoemen als niet-statutaire zaakvoerder vanaf heden.

Zijn mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd.

ZEVENDE BESLUIT: MACHTIGING VAN DE ZAAKVOERDER TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN

BESLISSINGEN

De buitengewone algemene vergadering beslist om de zaakvoerder de machtiging te geven om voorgaande

beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de besloten vennootschap met







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 1 't

~

Voorbehouden áari het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

beperkte aansprakelijkheid Taxacc met zetel te 2640 Mortsel, Sint-Benedictusstraat 132, vertegenwoordigd door de

heer Ka Fai Yeung om

bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte

tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, verslag van de externe accountant dd. 17/05/2014 met inbegrip van

verslag van de raad van bestuur dd. 05/05/2014

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

17/02/2014 : AN220946
20/01/2015 : AN220946
15/02/2013 : AN220946
10/02/2012 : AN220946
29/12/2011 : AN220946
15/02/2011 : AN220946
22/02/2010 : AN220946
13/02/2009 : AN220946
13/02/2008 : AN220946
11/10/2007 : AN220946
08/06/2015 : AN220946
29/12/2006 : AN220946
25/07/2006 : AN220946
03/01/2005 : AN220946
16/12/2004 : AN220946
02/10/2003 : AN220946
26/09/2001 : AN220946
19/05/2001 : AN220946
19/05/2001 : AN220946
23/12/1997 : AN220946
15/11/1997 : AN220946
01/01/1997 : AN220946
01/01/1997 : AN220946
26/10/1993 : AN220946
14/08/1991 : AN220946
05/10/1989 : AN220946
27/05/1989 : AN220946
01/01/1989 : AN220946
27/09/1988 : AN220946
01/01/1988 : AN220946
01/01/1986 : AN220946
25/10/1985 : AN220946
08/01/2018 : AN220946
15/02/2018 : AN220946
03/04/2018 : AN220946

Coordonnées
COMPUTER EN DATA-SERVICES, AFGEKORT : C.D.S.

Adresse
FRUITHOFLAAN 101 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande