COMPUTERVERSTAND

Divers


Dénomination : COMPUTERVERSTAND
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 874.859.925

Publication

29/10/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111Melf 11111

Rechtbank ven kOOphandol

Antwerpen

20 OKT. 2014

akelfdetwerPon

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 " y - " y - ^

Ondernemingsnr 0874.859.925

Benaming

(voluit) COMPUTERVERSTAND in vereffening

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Italielei 181 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ontslag en kwijting aan de vereffenaar, sluiting van de vereffening

notulen bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders op 20 september 2014, op de vergadering wordt gesteld dat:

De vennootschap in vereffening werd gesteld op 27/09/2013. De akte ontbinding van de vennootschap werd verleden voor het ambt van notaris Tom Bogaert te VVilrijk.

De vennootschap heeft aangesteld als vereffenaar Dhr Tijs Lamar, wonende te Ter Hertstraat 4 te 2800 Mechelen. Hij werd belast met de vereffeningswerkzaamheden zoals voorzien in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen.

Conform de Rechtbank van Koophandel van het gerechterlijk arrondissement Antwerpen werd op' 31/10/2013 de benoeming tot vereffenaar Tijs Lammar voornoemd bevestigd.

Conform vonnis de dato 16/09/2014 van dezelfde rechtbank, verklaart deze zich akkoord met het; neergelegde vereffeningsplan van de in vereffening gestelde vennootschap.

Unaniem ontslag en kwijting wordt verleend aan de vereffenaar.

De boekhoudkundige bescheiden van de onderneming worden gedurende 10 jaar neergelegd en bewaard. te "Ter Hertstraat 4" te 2800 Mechelen.

De vereffening wordt gesloten op 20 september 2014.

Gedaan te Mechelen, 20 september 2014.

vereffenaar,

Dhr Tijs Lammar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

05/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ? - j

L?~~ 1% _II

* 140 Ï11

55964`

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 4 FEB. 2814

Griffie

Vol

behol aan Belg;

Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0874.859.925

Benaming

(voluit) : Computerverstand

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Italiëlel 181

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 26 september 2013:

- De vergadering stelt vast dat de heer LAMMAR Danny René Marie overleden is te Edegem op 5 oktober 2012, Bij de benoeming van de nieuwe zaakvoerder, de heer LAMMAR Tijs Leo Ward, op de bijzondere algemene vergadering van 1 december 2012 werd het ontslag van de heer Danny Lammar niet expliciet aanvaard en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

De vergadering stelt hierbij alsnog vast dat het mandaat van de heer Danny Lammar als zaakvoerder beëindigd is bij zijn overlijden op 5 oktober 2012, en aanvaardt zijn ontslag vanaf die datum. Hem wordt décharge verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

- De vergadering verleent de zaakvoerder de nodige machten om voorgaande beslissing uit te voeren.

Tevens verleent de vergadering een bijzondere volmacht aan de heer SWINNEN Kristoffel August Alice Maria, wonende te 2500 Lier, Lisperstraat 87/8, of de BV BVBA "SWINNEN KRISTOF & PARTNERS", met zetel te 2500 Lier, Lisperstraat 87/8, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

Voor eensluidend uittreksel,

Tijs Lammar

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 4 FEB. 2014

Griffie

iuiuuiiiiuum

*19055965*

Vo beha aan Belg Staat:

u

Ondernemingsnr : 0874.859.925

Benaming

(voluit) : "COMPUTERVERSTAND"

(verkort):

Rechtsvorrn : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Italiëlei 181, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding - benoeming van vereffenaar - machtiging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 2710912013, dragende de melding "geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 03/10/2013, boek 177 blad 32 vak 20, ontvangen : vijftig euro (50 EUR), de ontvanger (getekend) I. Michielsen adviseur", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van VCLJ Bedrijfsrevisoren, te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door de heer Hendrik Van Cakenberghe, opgemaakt op 9 september 2013, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"Wij wijzen erop dat dit verslag enkel kan gebruikt worden ten behoeve van deze ontbinding en niet kan gebruikt worden voor andere doeleinden.

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder, van de BVBA " COMPUTERVERSTAND " een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30.06.2013, in discontinuïteitswaarden opgesteld die een balanstotaal opgeeft van 88.408,17 Euro en een netto-actief, na' correcties van een voorziening voor vereffeningkosten ( notaris ) ten bedrage van 1.500,00 Euro en van vennootschapsbelasting ten bedrage van 2.770,00 Euro, van 63,176,73 Euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat, onder voorbehoud van eventuele nog te verwachten normale uit te voeren controles van belastingen en RSZ, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar."

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd ais gezegd, verklaren thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en verzaken ieder afzonderlijk uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'COMPUTERVERSTAND' vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van voornoemde heer LAMMAR Tijs Leo Ward, ongehuwd, geboren te Mechelen op 31 augustus 1990, [Rijksregister nummer : 90.08.31-219.211, wonende te 2800 Mechelen, Ter Hertstraat 4.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op 27/09/2013 waargenomen bestuur.

DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde heer Tijs LAMMAR, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persb(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni tweeduizend en zes teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren en gewijzigd door de Wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te [eggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de ' jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

VIJFDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: Swinnen Kristof & Partners te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232 bus B, vertegenwoordigd door de heer Kristof Swinnen, met macht afzonderlijk te ' handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- staat actief en passief

- bevestiging benoeming vereffenaar

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

25/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 18.04.2013 13092-0261-011
21/01/2013
ÿþMod Word ll.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 13012064"

N E i7; P-1 e,E. G D

-8 -01- 2013

GRIRnÉ ~~º%~~~'I~e~~~`~ van

KOOPH C

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoucac aan fis' Betglsc etactsb,

~h\\ L YY Y~"

Onderneniingsnr : 0874.859.925

Benaming

(voluit) : COMPUTERVERSTAND

(varkcrtT .

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gorzenstraat 5 te 2811 Leest

(volledig adres)

Onderaan) akte : Verhuis maatschappelijke zetel, benoeming zaakvoerder

Bij besluit van een bijzondere algemene vergadering cie dato 1 december 2012 worden de volgende zaken éénparig beslist

- De maatschappelijke zetel wordt met onmiddellijke ingang verplaatst naar "Italiëlei 18V te 2000 Antwerpen.

Dhr Tijs Lammar wordt met onmiddellijke ingang benoemd als zaakvoerder.

Getekend,

Aandeelhouder/zaakvoerder Tijs Lammar Aandeelhouder Aandeelhouder

Waut Lammar Sam Lammar

In bijlage : notulen algemene vergadering

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Mann, en hoedanigheid van de instrumerrercndo not'ris Hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : dia rn er handtekening.

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 04.06.2012 12148-0365-012
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.08.2011, NGL 24.08.2011 11442-0047-011
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.08.2010, NGL 31.08.2010 10492-0263-012
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09693-0369-011
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 20.06.2008 08264-0179-010
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.03.2007, NGL 07.03.2007 07068-0399-011

Coordonnées
COMPUTERVERSTAND

Adresse
Zetel: Italielei 181 te 2000 Antwerpen

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande