COMVILO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : COMVILO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 526.969.821

Publication

02/05/2013
ÿþ1

1 067981*

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Id

Neerr~eleyd ter griffie van de Reciifbinlk van Kaapilanûei re Ai:werFen, of

2 2 APR. 2013

Griffie

Ondememingsnr : On-L .C36~ %

Benaming (voluit) : COMVILO

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Vogelenzangstraat 126, 2920 Kalmthout, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Uittreksel van het onderhands document opgemaakt op 20/03/2013 houdende oprichting van een Vennootschap onder Firma blijkt ondermeer:

De vennootschap werd opgericht tussen de heer Tom van Hooijdonk (inschrijver voor 50 aandelen) en mevrouw Birgit De Buyser (inschrijver voor 50 aandelen), beiden samenwonende te Vogelenzangstraat 126 te 2920 Kalmthout. Het

maatschappelijkkapitaal van 10.000,00E werd volledig geplaatst en gestort en bestaat uit 100 aandelen zonder nominale waarde.

- Rechtsvorm, naam en algemeen: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Vennootschap onder firma, Haar naam luidt 'COMVILO'.

- Zetel: de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2920 Kalmthout, Vogelenzangstraat 126

- Maatschappelijk doel: Advies en consultancy in de meest ruime zin.

Aan- en verkoop van alle roerende en onroerende goederen. In het bijzonder alle vastgoedtransactie's en diensten in de meest ruime zin (aan en verkoop, verhuring en dienstverlening in de meest ruime zin), De mogelijkheid om bestuurdersmandaten uit te oefenen en het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en onderaannemingen, De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag ondermeer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiele-, burgerlijk- en roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, zo in Belgio of in bet buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn om de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of te bevorderen, Zij mag alle brevetten, licenties en handelsmerken in verband met haar doel aankopen, uitbaten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen, Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. De vennootschap mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen. Dit alles inde meest ruime zin, zowel in binnen - als in buitenland, zowel in groot - als in kleinhandel. Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in Belgje als in het buitenland, alle roerende, onroerende, linanciele, industriele, commerciéle of burgerrechtelijke verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiele tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciele, roerende, onroerende, industriele of financiele aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

- Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 10.000,00 Euro.

- Bestuur: De leiding van de vennootschap berust bij een zaakvoerder gekozen door de algemene vergadering. Hij heeft alle bevoegdheden om de vennootschap in alle verbintenissen rechtsgeldig te verbinden.

- Boekjaar/jaarrekening/winst: Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september.

- Algemene Vergadering: De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand maart om 19u00. - Reserves-Winstverderling: Bij gewone meerderheid zal worden besloten welk gedeelte van de winst gereserveerd wordt en welke winst voor uitkering in aanmerking komt, welk gedeelte naar rato van het aandelenbezit verdeeld zal worden. TIJDELIJKE BEPALINGEN.: Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 september 2014 en loopt vanaf heden. De eerste algemene vergadering zal in 2015 plaatsvinden. Worden aangesteld als zaakvoerders die aanvaarden: de heer Tom van Hooijdonk en

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : lfëcto :-N-aam en a dániglibid van tjë pérsri{ófn(én)---

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste biz. van i-taik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lunt B - vervolg Mod PDF 11.1

mevrouw Birgit De Buyser beide wonende te 2920 Kalmthout, Vogelenzangstraat 126. Wordt aangesteld als bijzonder volmachtdrager: Factum Fiscalis bvba, Koerspleindreef 31 te 2950 Kapellen teneinde bij ondememingslokket en BTW diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de opgerichte vennootschap en latere eventuele wijzigingen en aanvullingen.

Voor eensluidend,

Birgit De Buyser

Zaakvoerder

Coordonnées
COMVILO

Adresse
VOGELENZANGSTRAAT 126 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande