CON4U

Société en commandite simple


Dénomination : CON4U
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 506.766.206

Publication

23/12/2014
ÿþMod Wad I l I

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

immole!

~ ~  %imbiaainuheaaiiifflial

1 1 DEC. 201k

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPE ,.,td. MECHELEN

andernemingsnr : .5a6~ ?G6- at

Benaming

(voluit) : CON4U

(vertcort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel Koningin Astridiaan 167 - 2860 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de akte van oprichting van tweeduizend en veertien, de twintigste november

Zijn samengekomen de ondergetekenden:

1.Boeykens Johan, Koningin Astridlaan 167 te 2880 Bornem

2.Struyf Inge, Koningin Astridlaan 167 te 2880 Barrem

Zij veridaren een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de naam CON4U

. Haar naam luidt: CON4U. Zij wordt gevestigd te Somera, Koningin Astridlaan 167. Zij begint op heden,

maar neemt alle rechten en verplichtingen over die werden aangegaan op naam van de vennootschap In

oprichting vanaf 01/10/2014.

De ondergetekende sub 1 Is de beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap. De ondergetekende sub 2 is de stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng, zoals deze hierna wordt vastgesteld.

-ondergetekende 1 doet een inbreng van 400,00 6 door storting op rekening IBAN BE04 7370 4324 1431

en waarvoor hij 40 aandelen in het vermogen van de vennootschap als vergoeding ontvangt;

-ondergetekende 2 doet een inbreng van 100,00 H door storting op rekening IBAN BE04 7370 4324 1431 en waarvoor zij 10 aandelen In het vermogen van de vennootschap als vergoeding ontvangt;

-Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen, als kapitaal geplaatst en bijeengebracht 500,00 euro.

De vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en

zuilen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De statuten van de vennootschap worden vervolgens opgesteld als volgt:

Artikel 1 Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam Luidt: "CON4U".

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Bornem, Koningin Astridlaan 167. Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats, bij eenvoudig besluit van de algemene vergadering der vennoten. Artikel 3 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheid van een vennoot. Zij kan slechts voortijdig warden ontbonden bij unaniem besluit van arre vennoten. Bij gebrek aan een beherend vennoot, zal zij echter van rechtswege In verelfening gesteld worden.

Artikel Deel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland:

-Het verfenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht, audit-, consulting- en managementprestaties, dit ailes in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie,

Op de laatste btz, van Lulle R vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(otn(en) bevoegd do rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veren Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

personeelszaken en algemeen basluur, het verlenen van aile dlensiprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender wel vlak.

-inrichten , herstellen , verfraaien en schilderen van binnenhriisinricieing in het algemeen, zowel woning als kantoorinrichting.

-Groot en kleinhandel in , glas , aardewerk , porselein en niet- elektrische huishoudapparaten, verf en verfwaren, huishoudtextiel staffan, beddengoed, verlichting, en allerhande decoratiemateriaal, in de ruimste zin van het woord.

-Het management van de meest diverse activiteiten in de horecasector alsmede de exploitatie en uitbating van tavernes, restaurants, feestzalen en hotels, In de meest uitgebreide zin van het woord, zowel in binnen- als in buitenland. Deze opsomming is niet beperkend doch aanhalend.

-Aanneming en organisatie van banketten, evenementen in de ruimste zin van het woord.

-Bezoldigd personenvervoer met of zonder chauffeur.

-Verhuur van ceremonievoertuigon, exploitatie van een drenst voor hot verhuren van voertuigen met ol zonder bestuurder.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur-en verhuur, de nali, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productie! maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het vetwerven en aanhouden van participaties in eender welke varen, in aile bestaande af op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobilienvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomt of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in Bate) of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-Het waarnemen van aile bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondomemingen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, In licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

-Fabricage, montage en plaatsing van allerhande binnen- en buitenschrijnwerk van hout of kunststof, met inbegrip van onder meer muurkasten, keukens, winkelinrichting en interieurinrichting, deuren, vensters, kozijnen, trappen, tussenwanden, bekleding van wanden en plafonds, garagapoorten, luiken, zonneblinden traliewerken hekwerk, ook in metaal, geblindeerde en brandwerende deuren.

-Het uitvoeren van algemene isolatiewerkzaamheden, zowel het aanbrengen van geluids- of thermisch isolatiemateriaal als het isoleren van leidingen, koelsystemen en koelkamers. Het leggen van leidingen voor bedrading van telefooninstallaties of computersystemen.

-De ontwikkeling van residentlële bouwprojecten en kantoorgebouwen en de renovatie van woningen en gebouwen.

-Het bouwrijp maken van terreinen, allerhande grondwerken en het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en allerhande metsel- en voegwerken, de algemene reiniging van gebouwen en de bijhorende landschapswerken.

-De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

-De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,

Artikel a - Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten, beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

B

Artikel 6 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot die zijn functie persoonlijk uitoefent. Hij is bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doei vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen of besluiten gestald buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.î)e beherende vennoot heelt ln principe een bezoldigd mandaat tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist. De beherende vennoot kan volmacht geven aan een directeur voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Artikel 7  Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechisgeidige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissing goed te keuren.

Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten. De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de 3de dinsdag van de maand juni am 20.00h, op de zetel van de vennootschap tenzij de oproeping anders vermeldt.

Artikel 8 - Controle

leder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controtebevoegdheid van een commissaris en heeft het

recht op de informatle bepaald in artikel 64 sexies van de Vennootschapswet.

Art'kel 9  Boekjaar jaarrekening  bestemming van het resultaat

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot 31 december.

Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherende vennoot de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt de beherende vennoot do jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwel en de vennootschappenwet. Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering. Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoot.Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap. Dit verlies zal worden overgedragen naar het volgende boekjaar. Eventueel zal de beherende vennoot een deel van dit verlies persoonlijk ten faste nemen.

Artikel 10 - Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden hetzij bij het verstrijken van de duur waarvoor zij is opgericht, hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij tengevolge een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen.De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting arvan.De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. Het netto-provenu van de vereffening na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten van de vennootschap, naar rato van hun inbreng.Ats de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gestoten.

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen ondergetekenden in algemene

vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af.

Bij wijze van overgangsbepaling loopt het eerste boekjaar vanaf heden tot 31/12/2015.

Aile verrichtingen afgesloten sedert één oktober tweeduizend en veertien worden pro fisco geacht gedaan

te zijn voor rekening van de op te richten vennootschap.

Er wordt besloten aan de heer Boeykens Johan een bezoldiging toe te kennen, welke deze aanvaard.

Eventuele voordelen van alle aard zullen vanuit de vennootschap aangerekend worden aan de genieter

Getekend te Bornem ,

Jo Boeykens, beherend vennoot Inge Struyf , sfiile vennoot.

Voor-

behouden aan hét Belgisch

5taatsbiad

Op de laatste bti van Luik a vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

Coordonnées
CON4U

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 167 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande