CONARI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONARI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.117.354

Publication

16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.09.2011, NGL 10.04.2012 12083-0116-012
04/04/2012
ÿþMar Wied 11.1



tlfi k B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc behou aan Balgh Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ikilt1I'~~I~II1~UNN~~INN

*iaocaose

Neergelegd tor griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op Vgi

De Griffier.

Griffie



Ondernemingsnr : 0478117354

Benaming

(voluit) : CONARI, in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jozef Reusenslei 126 bus 4 te 2150 Borsbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - vereffening

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING - EENPARIGE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING VAN DE AANDEELHOUDERS DD 1 FEBRUARI 2012

Verklaring van de aandeelhouders

Met toepassing van artikel 268 § 2 van het Wetboek van vennootschappen inzake de procedure van de schriftelijke besluitvorming nemen de aandeelhouders eenparig de hierna vermelde besluiten.

Door ondertekening van huidig document verklaren de aandeelhouders uitdrukkelijk dat zij :

1.Akkoord gaan met de toepassing van de procedure van artikel 268 § 2 van het Wetboek van vennootschappen inzake de procedure van de schriftelijke besluitvorming.

2.Akkoord gaan met de agenda van de bijzondere algemene vergadering en alle vermelde besluiten goedkeuren.

3.Kennis hebben van de oproepingsformaliteiten en -termijnen voorzien in de artikelen 268 en 269 van

het Wetboek van vennootschappen, doch door gebruik te maken van de procedure van

schriftelijke besluitvorming afstand doen van deze bepalingen.

De hierna vermelde besluiten komen tot stand en treden bijgevolg in werking op het tijdstip waarop alle aandeelhouders hun vereiste handtekening op huidig document hebben geplaatst. De hierna vermelde besluiten worden aldus geacht unaniem genomen te zijn op de datum waarop de laatste aandeelhouder zijn handtekening plaatst op huidig document.

De zetel van de Vennootschap wordt beschouwd als zijnde de plaats van totstandkoming van onderhavige besluiten.

Dit document kan worden ondertekend in één of meerdere exemplaren, waarbij elk exemplaar als een origineel wordt beschouwd. Alle exemplaren tezamen vormen één en dezelfde akte. Indien dit document in meerdere exemplaren wordt ondertekend, zal de vaststelling dal alle aandeelhouders hun instemming hebben gegeven door ondertekening van huidig document de unanimiteit van de aandeelhouders bewijzen. Dergelijke vaststelling van de unanimiteit van de aandeelhouders zal geschieden door middel van de verzameling van aile ondertekende exemplaren op de zetel van de Vennootschap en de daarop volgende inlassing van het geheel van de individuele instemmingen in het notulenboek van de algemene vergadering,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Agenda

1,Vaststelling van de beëindiging van de vereffeningsverrichtingen.

2.Goedkeuring van de vereffeningsrekeningen en stavingsstukken opgesteld door de vereffenaar.

3.Lezing en goedkeuring van het verslag van de vereffenaar en bestemming van het vereffeningsresultaat.

4.Kwijting aan de vereffenaar.

5.Sluiting van de vereffening.

6.Toekennen van bijzondere machten.

7.Aanduiding van de plaats waar de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden bewaard.

Besluiten

1.0e algemene vergadering neemt kennis van de beëindiging van de vereffening.

2.0e algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om de door de vereffenaar voorgelegde vereffeningsrekeningen en stavingsstukken goed te keuren. De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders verklaren in dit verband met éénparigheid van stemmen:

(i) voldoende geïnformeerd te zijn over de inhoud van deze vereffeningsrekeningen en stavingsstukken, en;

(ii)te verzaken aan de in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen voorziene termijn waarbinnen deze documenten in principe door de vereffenaar op de zetel van de Vennootschap neergelegd hadden dienen te worden, i.e. minstens één maand voorafgaandelijk aan deze bijzondere algemene vergadering.

3.De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar en besluit dit verslag met éénparigheid van stemmen goed te keuren. De aandeelhouders van de Vennootschap verklaren uitdrukkelijk alle mogelijke bijzondere aanslagen inzake vennootschapsbelasting die eventueel nog ten laste van de Vennootschap zouden worden gelegd, voor hun rekening te zullen nemen volgens hun participatiegraad.

4.De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

6.De algemene vergadering beslist met éénparigheid van de stemmen om de vereffening af te sluiten met ingang vanaf heden.

6.De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te geven aan Mevrouw Gwen Verbeeck, Rue du Marquisat 331, 6717 Attert, met mogelijkheid tot subdelegatie en indeplaatsstelling, teneinde

(I) de aangifte vennootschapsbelasting met betrekking tot het belastbaar tijdperk over het boekjaar 2011- 2012 gaande van 1 oktober 2011 tot op heden, i.e. de dag van de afsluiting van de vereffening, te ondertekenen en in te dienen, eventueel teruggaven van belastingen namens de vennootschap in vereffening te innen, en ;

(ii)de Vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van enige fiscale administratieroet betrekking tot fiscale controles, het voeren van onderhandelingen, het sluiten van een akkoord, het behandelen van enige administratieve betwisting dienaangaande (met inbegrip van maar niet beperkt tot het indienen van een antwoord op een bericht van wijziging of een kennisgeving van een aanslag van ambtswege en een bezwaarschrift), of, indien nodig, de nodige handelingen te stellen met betrekking tot het inleiden van een fiscale procedure voor de bevoegde rechtbanken, en;

(iii)de nodige formaliteiten te vervullen tot het vernietigen van het aandeel-houdersregister van

de Vennootschap en de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen,

zo nodig na voorafgaande wijziging, verbetering of aanpassing, te schrappen, en om de Depositie

& Consignatiekas na afsluiting van de vereffening in te lichten over het resultaat van de vereffening.

k

Voorbehouden aan het 4Setffiseh Staatsblad

7.De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende vijf jaar vanaf heden bewaard zullen worden bij de vereffenaar,

Mevrouw Gwen Verbeeck, wonende te 6717 Attert, Rue du Marquisat 331.

Gwen Verbeeck , vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie ven de bchtiank vm Kospb adel te Antwerpen

of 21 2011

De Grilde.,

Griffie

1

Vaar-

behoud

aan he

Belgisc

Staatsb

III II IIII I II III III II II*11100817*



Ondernemingsnr : 0478.117.354

Benaming :

(voluit): CONARI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2150 Borsbeek, Jozef Reusenslei 126/4

Onderwerp akte : ontbinding  benoeming vereffenaar

Uit een proces-verbaal verleden voor meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Geassocieerd notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 31 mei 2021 geregistreerd drie bladen een verzendingen, Registratie, MORTSEL, de 01 JUNI 2011, Boek 141 , blad 20 vak 15, vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. inspecteur a.i. (get.) J. De Vries, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONARI", gevestigd te 2150 Borsbeek, Jozef Reusenslei 126/4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer i BTW BE 0478.117.354, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen : 1. Kennisname van het verslag van de raad van de zaakvoerders de dato I 1 april 2011, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva, de -dato 28 februari 2011, niet ouder dan drie maanden, en het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FOQUÉ & PARTNERS, vertegenwoordigd door de heer Ludo FOQUÉ, kantoorhoudende te 1853 Strombeek-Bever, Jozef Van Elewijckstraat 103/9, over voormelde staat.

Het verslag opgemaakt door voornoemde heer FOQUÉ, de dato dertig mei tweeduizend en elf, besluit met betrekking tot de in-vereffeningstelling als volgt:

" VI. BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder van de BVBA Conari een boekhoudkundige staat, afgesloten op 28 februari 2011, opgesteld die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, sluit met een balanstotaal va 280.974,39 EUR en een netto-actief van 121.991, 53 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de waardering van de onroerende goederen in zoverre de liquidatiewaarden gerealiseerd zullen worden door de, vereffenaar.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Strombeek-Bever, 30 mei 2011

BVBA Foqué & Partners

Gelekend

Foqué Ludo

Bedrijfsrevisor"

Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende geassocieerd Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft

vastgesteld. -

De aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat er zich in onderhavige vennootschap geen onroerende goederen bevinden. Na kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergádering de vennootschap te ontbinden eng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ." Luik B - vervolg

invereffening te stellen vanaf heden. _

Dientengevolge zal de vennootschap "CONARI" enkel nog bestaan voor haar vereffening.

2. Aanstelling tot vereffenaar mevrouw VERBEECK Gwen, nationaal nummer 790208 368-95, wonende te 2150 Borsbeek, Jozef Reusenslei 126 bus 2L, hierna "de Vereffenaar".

3. De Vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De Vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en bescheiden van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan j

een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar. E

Indien de Vereffenaar voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de I vennootschap door een lasthebber ad hoc.

4. Vaststelling dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar, het mandaat van de zaakvoerder met ingang vanaf heden eindigt, te weten: Mevrouw VERBEECK Gwen, voornoemd, als zaakvoerder; i Na beraadslaging en op basis van voormelde staat van activa en passiva, verleent de vergadering, per afzonderlijke stemming, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerder, voor de uitoefening van haar i mandaat tot op heden.

5. Aanstelling van ADFIBO ACCOUNTANTS, kantoorhoudende te 2170 Antwerpen (Merksem), Groenendaallaan 136, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondemenungsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.





























VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens



Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Verslag van de bedrijfsrevisor













22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 15.04.2011 11085-0053-016
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 31.03.2010, NGL 23.04.2010 10097-0083-016
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 23.02.2009, NGL 26.02.2009 09058-0349-017
20/11/2007 : ANA072343
02/07/2007 : ANA072343
14/07/2006 : ANA072343
21/09/2005 : ANA072343
22/07/2005 : ANA072343
22/07/2004 : ANA072343
15/08/2002 : ANA072343

Coordonnées
CONARI

Adresse
JOZEF REUSENSLEI 126 B 4 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande