CONCEPT-A

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONCEPT-A
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.992.327

Publication

30/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

evenals andere technieken nodig in gebouwen (centrale verwarming, sanitair, liften, ...); isolatiewerkzaamheden; aansluitingen in gebouwen van apparatuur en leidingen; installatie van stores en zonneschermen; plaatsen van gipsplaten; plaatsen van zonnepanelen of windenergietoestellen; ventilatie; klimaatregeling; verwarming en koeling; de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen die mogelijks gebruikt kunnen worden in een bouwproces; buitenaanleg, wegenaanleg, aanleggen van beplantingen en terrassen; algemene aannemingen; andere bouw gerelateerde werken; coördinatie van werken in onderaanneming of in nevenaanneming.

- Aan- en verkoop, alsook verhuur, van alle materieel dat met voorgaande rechtstreeks of onrechtreeks betrekking kan hebben.

- De vennootschap mag alle bewerkingen doen van handels, industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

- De vennootschap kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met een zelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

- Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samenstelling, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico's van derden.

- Zij mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan. - Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, onroerende leasing, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke zekerheden.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur-en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

- Het geven, organiseren of assisteren bij of meewerken aan seminaries, onderwijs, publicaties, studies en onderzoek en het commercialiseren, verspreiden of publiceren onder welke vorm ook en op welke wijze ook van publicaties, studies en onderzoeksresultaten in verband met één van voornoemde activiteiten of onderwerpen.

- Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze vermeld in de wetgeving op de financiële transacties en financiële markten.

- Het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut.

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van die cliënt.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van

vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

6/ Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

- De heer VERHULST Jeroen heeft het kapitaal onderschreven tot beloop van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) en heeft te dien einde ingeschreven op vijftig (50) aandelen

- De heer MOORS Luc heeft met gemeenschapsgelden het kapitaal onderschreven tot beloop van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00) en heeft te dien einde ingeschreven op twintig (20) aandelen

- Mevrouw VANHEES Gilberte heeft met gemeenschapsgelden het kapitaal onderschreven tot beloop van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00) en heeft te dien einde ingeschreven op twintig (20) aandelen

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MOORS INTERIEUR , heeft het kapitaal onderschreven tot beloop van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00) en heeft te dien einde ingeschreven op tien (10) aandelen

Totaal: honderd (100) aandelen.

Elk der aandelen zijn volledig volgestort.

Aan de heer Jeroen Verhulst werden bijgevolg vijftig (50) aandelen toegekend.

Aan de huwelijksgemeenschap Moors-Vanhees werden bijgevolg de vermogensrechten over veertig (40) aandelen toegekend. De lidmaatschapsrechten van twintig (20) van deze aandelen werden evenwel toegekend aan de heer Moors en de lidmaatschapsrechten van twintig (20) van deze aandelen aan mevrouw Vanhees.

7/ Aanvang en duur: onbeperkte tijd, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

8/ Bestuur en vertegenwoordiging:

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9/ Reserves - winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

10/ Maatschappelijk boekjaar: Eén juli  dertig juni van het daaropvolgend jaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig juni tweeduizend zestien.

11/ Jaarvergadering: de eerste donderdag van de maand december om achttien uur. Indien die dag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in december tweeduizend zestien.

12/ Benoeming: Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders en dit voor de duur van de vennootschap:

a) de heer MOORS Luc Leo Cyrilla, wonende te 3740 Bilzen, Reekstraat 171/A;

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VENAZ , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Oosterveldlaan 120 en ondernemingsnummer 0564.891.772; Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op veertien oktober tweeduizend veertien, nog te publiceren 13/Vaste vertegenwoordiger

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VENAZ" heeft benoemd tot haar vaste vertegenwoordiger in het kader van het mandaat van zaakvoerder dat deze vennootschap zal waarnemen in andere vennootschappen: de heer VERHULST Jeroen Emiel Katrien, geboren te Turnhout op één april negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Oosterveldlaan 120;

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend met macht van indeplaatsstelling aan de heer Jurgen Jackers (finvision) te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 172, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór de formaliteit van de registratie met als enig

doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de verkrijging van de

rechtspersoonlijkheid.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie der akte.

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 01.12.2016, NGL 30.01.2017 17032-0010-011

Coordonnées
CONCEPT-A

Adresse
OOSTERVELDLAAN 120 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande