CONCREA PUBLISHING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONCREA PUBLISHING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.980.911

Publication

13/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onclernemingsnr : 0504.980.911

Benaming

(voluit) : CONCREA PUBLISHING

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2610 Antwerpen - Wilrijk, AlfonsWellensstraat 55

(volledig adres)

Onderwerp akte: zetelverplaatsing

Beslist werd de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Vennen 3 te 2490 Balen,

met ingang van 14 mei 2014.

Philip GIELKENS

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

I t !!!1,1111. I11 111 1111111 1111

Op de laatste lez, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

27/03/2013
ÿþMod Wo[t1 11.1

t . = , ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

J

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

18 MART 2013

Griffie

i

N~II

Ondernemingsnr : 0504.980.911

Benaming

(voluit) : CONCREA PUBLISHING

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Houtduivendreef 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

Beslist werd de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar :

Alfons Weliensstraat 55 te 2610 Antwerpen - Wilrijk

met ingang van 4 maart 2013.

Philip GIELKENS

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/02/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13 J1)711111

Voo

behou aan t Boigii

Staats

lI

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, cap

1 8 FEB. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0 5 0 4` 9 8 0 " 9 1 1

Benaming (voluit) :CONCREA PUBLISHING 7

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2900 Schoten, Houtduivendreef 22

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Tekst

Uit een akte verleden voor Meester Emmanuel Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen -- Merksem op 15 februari 2013, neergelegd vóór registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1.Rechtsvorm  naam: Een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam CONCREA PUBLISHING.

2.Zetel: 2900 Schoten, Houtduivendreef22.

3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

4. Identiteit oprichter:

de heer GIELKENS Philip Marc Alois, wonende te 2930 Brasschaat, Tolbareel 72.

5,IKapitaaI: 52.500 euro, volledig volstort.

6.Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 1.000 aandelen zonder nominale waarde.

7.13oekjaar: 1/1 tot 31/12.

8.Verdeling van de winst: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

9.13estuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. " Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

In geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

10. Doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel in de ruimste betekenis van de bewoordingen De exploitatie van een studie-, organisatie-, raadgevend bureau inzake handels-, sociale-, marketing-, financiële, informatica-, organisatorische aangelegenheden; Het voeren van publiciteit en reclame en het deelnemen en medewerken hieraan in de meeste uitgebreide zin van het woord. Het creëren en organiseren van evenementen, vertoningen, sportieve- en culturele manifestaties; het verspreiden ervan aan de hand van alle mogelijke communicatiemiddelen en gegevensdragers; het produceren, uitgeven en verhandelen van alle boeken,

Op de laatste bIz van Luik B vermeiden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

jlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

geluidsopnames, films, tijdschriften, magazines, strips, dag- en weekbladen, video's en alle andere mogelijke al dan niet gedigitaliseeerde gegevensdragers, enzovoort; ontwikkeling van diverse applicaties met puzzels en quiz voor mart-phone. Alle vormen van digitale uitgaven te downloaden via internet.

Organisatie, coordinatie en promotie van management en andere trainings- en coachingssessies in binnen- en buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden; de bemiddeling van verwante trainings-, coachings- en evenementendiensten en het doorfactureren ervan;

Consultancy m b t marketing, publiciteit en puzzels. Het bedenken, publiceren, uitlenen en verhandelen van alle soorten puzzels en puzzelcontent op alle mogelijke dragers.

De handel in de ruimste zin van het woord, zoals de aan- en verkoop, de import en export, de groot- en kleinhandel, de distributie, fabricatie, herstelling, verwerking en lof conditionering van alle grondstoffen, halffabrikaten en lof afgewerkte producten. Hierin zijn eveneens begrepen de handel, agentuur, leasing, verhuring, vertegenwoordiging van goederen en diensten alsmede alle materieel, onderdelen en benodigdheden en software;

Het ontwerpen, ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe produkten, diensten en evenementen; het optreden als adviseur en als consultant; het waarnemen van bestuursmandaten. Tussenpersoon in de handel. Publiciteitsonderneming, ontwerpen en plaatsen van reclame in alle mogelijke vormen.

Ontwerpen, integreren en ondersteunen van websites, programmatie, design, grafische vormgeving, projectmanagement en copywriting; internetsupport, het verdelen van onlinediensten, zoals mailingsdiensten, en consulting; produceren, beheren en promoten van onlinebetaalsystemen, dewelke verlopen via SMS of andere telecomdiensten. Bijstand en advies te verlenen in het kader van het beheer, management, marketing, productie, ontwikkeling en besturen van bedrijven, ondernemingen en eenmanszaken. Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. Het verwerven, uitbaten, gebruiken en vervreemden van merken, brevetten, licenties, domeinnamen, handelsfondsen, know how, goodwill, enzomeer.

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar doelstelling zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en alle investeringsgoederen in het algemeen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan alle commerciële, fmanciële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake,

11. De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de 3de dinsdag van de maand mei om 19 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

12. Tot niet  statutair zaakvoerder wordt benoemd :

De oprichter benoemt zichzelf tot zaakvoerder van de vennootschap en bevestigt dat geen enkele

verbodsbepaling zich hiertegen verzet,

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en de duur is

onbepaald.

Als zaakvoerder  opvolger is voorzien de heer Gielkens Michel, wonende te 2930 Brasschaat, Reintjesbeek 8.

13. Eerste boekjaar; Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 december 2014.

14. Ten Iasteneming van aangegane verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van

de vennootschap hi oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 augustus 2012.

VOLMACHT

Als bijzonder mandataris met recht van substitutie, wordt aangesteld:

De heer Michel Gielkens, wonende te 2930 Brasschaat, Reintjesbeek 8, om het nodige te doen voor de

inschrijving - met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving - van de

vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van

alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket. j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VORr. behodden aan het -~ëlgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 13.06.2016 16175-0438-012

Coordonnées
CONCREA PUBLISHING

Adresse
VENNEN 3 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande