CONDOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONDOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.642.678

Publication

10/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

van welke aard ook;

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

En met alles wat daar in de ruimste zin toebehoort of dienstig kan zijn, het geheel zowel in binnen-als in buitenland.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort conform het overhandigde bankattest van 27 november 2014.

De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk mandaat vaststelt.

Elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

7. De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden in de maatschappelijke zetel, op de tweede maandag van de maand mei om 18u.

Indien deze datum op een feestdag valt, heeft de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

8. Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

9. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd.

10. Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen. Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst der vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

11. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

2. Overname verbintenissen.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Kosten.

De oprichter verklaart dat het bedrag der onkosten, uitgaven en vergoedingen of lasten, onder welke vorm ook, die ten laste vallen van de vennootschap in oprichting, ongeveer duizend driehonderd euro bedragen.

12. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennootschap opgericht zijnde en de statuten vastgesteld, is de vennoot onmiddellijk in buitengewone algemene vergadering samengekomen en heeft de vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

Wordt tot zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap mevrouw Claudia Oostvogels, voornoemd, die aanvaardt.

De algemene vergadering zal beslissen over een eventuele bezoldiging.

De zaakvoerder verklaart dat het hem niet verboden is om, persoonlijk of door een tussenpersoon, de functie van zaakvoerder in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid uit te oefenen, zoals bepaald in het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

13. VOLMACHT

De vergadering geeft bij deze volmacht aan mevrouw Johanna Imbrechts, wonende te 2960 Sint-Job-in- t-Goor, Rozenlaan 16, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met machtiging tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), alle fiscale en sociale administraties, en het B.T.W.-register en/of Rechtspersonenregister te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Paul ROMMENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dia-akte---

Neergelered ter lirrif.£ie van de

REOHTÎ3A ( VAN KOOPHANDEL

111111.111,181,11,1,11111111

2 4 DEC, 2014

ANTWER,eY,i.. axdeIing TURNHOUT De Griffier

Ondememingsnr : 0506.642.678

Benaming (voluit) : CONDOR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luxemburgstraat 3

2321 Hoogstraten (Meer)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris PAUL ROMMENS te Meer, gemeente; Hoogstraten op 22 december 2014 werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van "CONDOR", besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2321 Hoogstraten (Meer),; Luxemburgstraat 3 , RPR Antwerpen, afdeling Turnhout 0506.642.578.

Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 8 december 2014,; gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 december 2014 met nummer 14312183.

Waarbij na beraadslaging door de vergadering werd beslist als volgt:

Eerste beslissing:

Inbreng in natura.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met TWEE MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND EURO (E 2.500.000,00), om het kapitaal te brengen; van TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00) op TWEE MILJOEN; VIJFHONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (E 2.520.000,00) door inbreng van een deel; van een schuldvordering ten belope van TWEE MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND; EURO (E 2.500.000,00) door mevrouw Claudia Oostvogels, voornoemd.

Vergoeding voor de inbreng in natura:

Als vergoeding voor deze inbreng wordt aan mevrouw Claudia Oostvogel, voornoemd,i toegekend:

Tweeduizendvijfhonderd (2500) nieuwe aandelen, die volledig gelijk zijn aan de reeds; bestaande twintig (20) aandelen, zonder nominale waarde.

Verslag van de bedrijfsrevisor.

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Maarten Lindemans heeft het bij artikel 313' van het Wetboek van Vennootschappen voorschreven verslag opgesteld,? waarvan het besluit als volgt luidt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Condor door mevrouw Claudia Oostvogels bestaat uit een inbreng van een deel van een schuldvordering ten belope van twee miljoen vijfhonderd duizend euro (2.500.000, 00 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, kunnen wij besluiten als volgt:

7.1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

7.2. De zaakvoerder van de bvba Condor is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte gedeelte van de schuldvordering en voor de bepaling van het aantal door dei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

mod 11.1

vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

7.3. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

7.4. De zaakvoerder heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van het ingebrachte gedeelte van de schuldvordering, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft zij enkel de fractiewaarde, zijnde 1.000, 00 EUR per aandeel, van de bestaande aandelen weerhouden gelet op de recente oprichting. Deze door de partijen weerhouden methoden zijn ons inziens bedrijfseconomisch verantwoord.

7.5. De waardebepalingen waartoe de methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.500 nieuwe aandelen van Condor bvba op naam en zonder nominale waarde.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen ` fairness opinion" is.

Dit rapport werd opgesteld in het kader van de geplande inbreng van een deel van een schuldvordering ad. 2.500.000, 00 EUR in bvba Condor en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Antwerpen, 16 december 2014

/getekend/

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Schaliënstraat 5 bus 2

2000 Antwerpen".

".

Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft aan Ons Notaris het bijzonder verslag overhandigd, opgesteld

overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt

uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Neerlegging:

Het verslag van de Bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van de Zaakvoerder worden

neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tweede beslissing:

De statuten worden overeenkomstig voormelde beslissing aangepast.

BESLUIT:

Daar er geen beslissingen meer dienen te worden getroffen, wordt de vergadering door de

voorzitter gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Paul ROMMENS

Op de laagte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t ti

.,. ~ -à 14

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.05.2016, NGL 18.07.2016 16333-0434-011

Coordonnées
CONDOR

Adresse
LUXEMBURGSTRAAT 3 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande