CONIX RDBM ARCHITECTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONIX RDBM ARCHITECTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.866.442

Publication

05/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

likerrieá d tLr griffie van do Retend t`c~a irI4GTY1411 Aa1wrisn, o~

27 JkIV. 2g14

Griffie

11

14 39882*

Ondememingsnr : 0423.866.442

Benaming (voluit) : RDBM ARCHITECTEN&ADVISEURS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Londenstraat 60 bus 121

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN-NAAMWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertig december

° tweeduizend dertien, "geregistreerd twee bladen geenrenvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie

op drie januari tweeduizend veertien, boek 241 blad 02 vak 15, ontvangen: vijftig euro, getekend de

eerstaanwezend inspecteur ai. C, Van Elsen ";

BLIJKT dat:

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in : "CONIX RDBM Architecte"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIE=ERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 30.08.2013 13503-0332-016
31/12/2014
ÿþ~~~a~~~;t

~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudu aan hel Belgiscl

Staatsble

Rechtban'<~n á ophandcl Antwcrcon

4 9830*

Ondernemingsnr : 0423.866.442

Benaming (voluit) : CONIX RDBM ARCHITECTS

1 C DEC. 2014

Griffie

atü,t;iu,_ .'`0 s, v e; ecr3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Londenstraat 60 bus 121

2000 Antwerpen

Onderwerp akte ;WIJZIGING VAN DE STATUTEN -- AANDELEN - COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zestien december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat:

- de regeling van de aandelen, en meer specifiek de vennoten, gewijzigd werd in de zin zoals hierna uiteengezet;

"Het aantal vennoten is onbeperkt.

Minstens zestig procent van de aandelen moet rechtstreeks of onrechtstreeks in het bezit zijn van een natuurlijke persoon die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen én die ingeschreven is op één van :; de tabellen van de Orde van architecten. De overige aandelen mogen slechts in het bezit zijn van een natuurlijke of rechtspersoon wiens activiteiten niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect Deze personen moeten gemeld zen bij de Raad van de Orde van Architecten.

Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde ingevolge het overlijden van een natuurlijke persoon/architect-vennoot, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden, om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode het beroep van architect verder blijven uitoefenen.

Indien de overblijvende vennoot geen architect is, zal de vennootschap echter, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een darde architect aanwijzen, die in naam en voor rekening van de vennootschap, dan wel in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn, maar dient op de tabel opgenomen te zijn.

De regularisatie kan gebeuren door overdracht van aandelen aan een architect, al dan niet vennoot, zodat wordt voldaan aan voormelde voorwaarde.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het ;; maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde om een andere reden dan het overlijden van een natuurlijke persoon/architect-vennoot, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een architect; vennoot van de tabel van architecten of de ontbinding van een vennoot-rechtspersoon, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door overdracht van aandelen aan een architect, al dan niet vennoot, zodat wordt voldaan aan voormelde voorwaarde.

indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is i! te aanzien.

Op de laatste blz. van 'AIR 1313 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect ken zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn."

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd; "Vanhuynegem Associates" te 2600 Antwerpen (Berchem), Floraliënlaan 2-4, vertegenwoordigd door Jiri Vanhuynegem, Bart Apers of Sandra Devlaemynck, ieder met recht om afzonderlijk te handelen, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, or-it beh üdÈn aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/12/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

P%ergelegd ter griffie Vel ~'~ Rerlitbe van KQephone'd AntwHspen, op

Griffie "18 KOV.

"

IIIIiiiaiu1AiiA

V, beh aa Bel Staf III D

Ondernemingsnr : 0423.866.442

Benaming (voluit) : ARCHI RDBM ARCHITECTEN&ADVISEURS (verkort) : RDBM ARCHITECTEN&ADV1SEURS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : LONDENSTRAAT 60 BUS 121

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMSWIJZIGING - DOELWIJZIGING - AANPASSiNG AAN DE WET OP DE BESCHERMING VAN DE TITEL EN VAN HET BEROEP VAN ARCHITECT  BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - GOEDKEURING NiEUWE TEKST DER STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Baei, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijftien november tweeduizend en twaalf, "geregistreerd zes bladen één renvooi te Antwerpen, negende kantoor der registratie op eenentwintig november tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 87 vak 4, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend ' de eerstaanwezend inspecteur ai. C. Van Eisen,";

BLIJKT dat:

r de naam van de vennootschap gewijzigd werd in "RDBM ARCHITECTEN & ADVISEURS" en de afkorting .; afgeschaft werd.

het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna gemeld:

"De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect in de meest brede zin, ondermeer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor. ' rekening van derden, opdrachten fe verwerven en uitte voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

Dit doel wordt in de ruimste betekenis van het woord opgevat en houdt zonder dat de hiemavolgende opsomming beperkend is, onder meer in

- het ontwerpen van gebouwen, delen van gebouwen, woonwijken en dergelijke meer, alsook de controle op de uitvoering ervan .

- het ontwerpen van alle verbeterings- en herstellingswerken aan en uitbreidingen van bestaande

gebouwen, wijken, stadskemen met aanverwante werken, en dergelijke meer, alsook de controle op de uitvoering ervan

iF

- het ontwerpen en opvolgen van restauraties van geklasseerde en/of oudheidkundige monumenten en alles wat het behoud van deze gebouwen aangaat

- het deelnemen aan wedstrijden die het voorontwerp uitmaken van het oprichten van gebouwen, gebouwencomplexen, stadskernen en wijken

- het ontwerpen van grondverkavelingen

- het uitvoeren van alle expertises, het opstellen van processen-verbaal van plaatsbeschrijving en dergelijke meer

- het ontwerpen, drukken en reproduceren van tekeningen, teksten en alle grafisch werk met betrekking tot de hiervoorgenoemde werkzaamheden.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in hei buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt achten hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en aile zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

'nad 11.1

Bij de uitoefening van dé activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen' in

rereer#stemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen."

- de statuten gewijzigd werden om ze te conformeren aan de nieuwe vereisten van de gewijzigde wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en het beroep van architect en de aanbeveling van de Nationale Raad van de Orde van de Architecten betreffende de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon van zevenentwintig april tweeduizend en zeven.

- de gewone zaakvoerders, de heer GOOSSENAERTS, Jorden, en de heer JACOBS, Frederik Alice Louis, benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van acht februari tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig maart daarna onder nummer 070320042716, benoemd werden ais statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat en één volmacht aangehecht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 28.08.2012 12454-0446-016
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 20.07.2011 11309-0448-015
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 27.08.2010 10452-0310-016
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 21.08.2009 09604-0264-016
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 29.08.2008 08654-0001-017
28/08/2007 : ANT001339
17/07/2007 : ANT001339
05/04/2007 : ANT001339
20/03/2007 : ANT001339
20/02/2007 : ANT001339
17/06/2005 : ANT001339
21/06/2004 : ANT001339
19/06/2003 : ANT001339
15/06/2002 : ANT001339
03/06/1999 : AN234669
20/09/1995 : ANT1339
10/03/1995 : ANT1339
10/07/1993 : AN234669
01/01/1993 : AN234669
01/01/1992 : AN234669
19/07/1991 : AN234669
30/06/1989 : AN234669
01/01/1989 : AN234669
01/01/1988 : AN234669
08/07/1986 : AN234669
01/01/1986 : AN234669

Coordonnées
CONIX RDBM ARCHITECTS

Adresse
LONDENSTRAAT 60, BUS 121 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande