CONNECTED

Société en commandite simple


Dénomination : CONNECTED
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 604.981.872

Publication

27/03/2015
ÿþil{4'I ii B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

11111,11101111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 MAART 2015

afdelir9rikterpen

Ondernemingsnr : 0604.981" 872

Benaming (voluit) : CONNECTED

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Gillès De Pélichylei 4/3 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de oprlchtingsakte dd 02/02/2015

De ondergetekenden :

- De Vooght Didier, Golflei 6 - 2950 Kapellen

- Van der Elst Jurgen, Gilles de Pélichylei 4/3 - 2970's Gravenwezel

verklaren hierbij een commanditaire vennootschap op te richten onder de

naam Connected

Beherende vennoot - Stille vennoot

De heer De Vooght Didier neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot;

De heer Van der Elst Jurgen neemt deel aan de oprichting als stille vennoot voor de duur van de

vennootschap

I. STATUTEN

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel een - NAAM

De vennootschap is een handeisvennootschap onder de vorm van een Commanditaire

Vennootschap : Connected

Artikel twee - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Gilles de Pélichylei 4/3 - 2970 's Gravenwezel. Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden zonder statutenwijziging. Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuur bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuur, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL

Het verkopen en verhuren van sportbenodigheden en sportrnateriaien.

Trainen en lesgeven in sportactiviteiten; begeleiding van mensen voor sportactiviteiten

Organiseren van sportevenementen, kampen en tralningsstages.

Ontwikkeling en onderhoud van websites

Bemiddeling bij verkoop van sportartikelen

Verkoop van sportartikelen en aanverwante producten

Het huren en verhuren van voertuigen, personenwagens en alle rollend materieel.

Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie,

herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en

financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het

algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontslaan,

de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en

betrokkenen kan ten goede komen.

Op de laatste biz, van luik B vermelden :

Recto : Nàam ërilióèdàn¬ gFrë'id vàn-dè`instrumenterende notaris, hetzj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad .77..y

i),,uii)p Q - vervolg

~

Mod POF VIA



Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen.

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt en lof waarin ze geen participatie heeft, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Het beheren van onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddefen, zo roerende als onroerende, materiële als immateriële, het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen. Onderneming in onroerende goederen, de aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling van dergelijke operaties; het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming, van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het optreden als onroerend goed makelaar; het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengestelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van aile bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

De vennootschap zal ln het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen en vennootschappen, met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar

onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten In de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

Zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Het verwerven, het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Het afbreken voor eigen rekening van alle mogelijke roerende en onroerende goederen eventueel uit te voeren door derden.

Het verlenen van opstalrecht aan derden op de gronden in eigendom van de vennootschap voor het bouwen van onroerende goederen.

Het verlenen van managementadvies en gekoppeld daaraan het verstrekken van diensten van informatieve, financiële, administratieve en organisatorische aard

Artikel vier- DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te beginnen vanaf 02 februari 2015

TITEL Il - KAPITAAL - DEELBEWIJZEN

Artikel vijf - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van vijfhonderd (500,00) Euro,

vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen zonder bepaling van de nominale waarde, Het kapitaal

wordt volledig volstort op rekeningnummer Belfius BE89 0689 0159 1785

Op deze deelbewijzen is als volgt ingeschreven en ze zijn als volgt volstort :

1) Didier De Vooght Woonachtig Golflel 6 - 2950 Kapellen , vijftig (50) deelbewijzen te onderschrijven voor twee honderd vijftig (250,00) Euro.

2) Jurgen Van der Eist, woonachtig Gilles de Pélichylei 4/3 - 2970 's Gravenwezel te , vijftig (50) deelbewijzen te onderschrijven voor twee honderd vijftig (250,00) Euro.

Artikel zes - RECHTEN DER VENNOTEN - AARD DER DEELBEWIJZEN -

VENNOOTSCHAPSREGISTER

De rechten van elke vennoot in de vennootschap vloeien enkel voort uit onderhavige akte, latere

statutenwijzigingen en later goedgekeurde overdrachten.

De deelbewijzen zijn op naam.

1

,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lu> B - vervolg MIX} PDF 11.1

Het aantal deelbewijzen dat toebehoort aan elke vennoot zal, met vermelding van de uitgevoerde stortingen, warden Ingeschreven in het register dat zal worden bijgehouden ten zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wet, en waarvan elke vennoot of elke derde te allen tijde kennis zal kunnen nemen.

Artikel zeven - OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

De afstand en de overdracht van de deelbewijzen kunnen enkel plaatsvinden tussen vennoten met naleving van het Wetboek van Vennootschappen en haar uitvoeringsbesluiten voorziene voorwaarden. Geen enkele vennoot kan zijn rechten, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan aan een persoon die geen vennoot is, met instemming van minstens de helft van de vennoten die minstens 314 van het maatschappelijk kapitaal bezitten, met uitzondering van de rechten waarvan de afstand wordt voorgesteld. De eigendom van een aandeel betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten en met de beslissingen die regelmatig werden genomen door de Algemene Vergadering der vennoten.

Artikel acht - ERFGENAMEN I LEGATARISSEN

De erfgenamen of legatarissen, die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen deelbewijzen. Indien zij als titularis van de rechten van de vennoot willen optreden, moeten zij, zoals elke derde, zich onderwerpen aan de voorwaarden inzake erkenning zoals die zijn vastgesteld in de statuten en in het Wetboek van Vennootschappen en haar uitvoeringsbesluiten. De erfgenamen of legatarissen van aandelen of de schuldeisers van een vennoot kunnen onder geen enkel beding de verzegeling uitlokken van de goederen en waarden van de vennootschap, noch de inventaris van deze goederen en waarden laten opmaken, of zich op om het even welke wijze inmengen in het bestuur van de vennootschap. Zij moeten, voor het uitoefenen van hun rechten, de procedure volgen voorzien in de onderhavige statuten of In de wet.

TITEL III - BESTUUR

Artikel negen - HET BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Wordt aangesteld ais zaakvoerder : de heer Didier De Vooght wonende te Golflei 6 - 2950 Kapellen. De duur van de functie van zaakvoerder is onbegrensd.

De andere zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, voor een termijn van onbepaalde duur en zijn ten alle tijde door haar herroepbaar.

Het mandaat van de aftredende zaakvoerders) is beëindigd onmiddellijk na de Algemene Vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

Artikel tien - BEVOEGDHEID - VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

Met betrekking tot aile handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfduizend euro (5.000,00 EUR) overschrijdt is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist

Artikel elf - VOLMACHT

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) door middel van een bijzondere of algemene volmacht een gedeelte van zijn (hun) bevoegdheden overdragen aan iedere vennoot of derde. In voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

Artikel twaalf - BEZOLDIGING

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De Algemene Vergadering kan echter, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, het bedrag der vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden toegewezen aan de zaakvoerder(s) en die in voorkomend geval dienen te worden ingebracht in de algemene kosten onafhankelijk van aile eventuele vertegenwoordigings-, reis- en verplaatsingskosten.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel dertien - TIJDSTIP - PLAATS

De gewone Algemene Vergadering der vennoten zal van rechtswege plaatsvinden op vierde

maandag van de maand mei van elk jaar, om 20.00u en voor het eerst in 2015. Indien deze dag

een feestdag is, zal de Algemene Vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

TITEL V - BOEKJAAR - BALANS - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT Artikel achttien - MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor.,

behouden

aan het

BeIgisc h

Staatsblad

40= S

Ve 0,010 Mod PUF 77.i

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

TITEL VII - DIVERSE BEPALINGEN

Artikel tweeëntwintig - VENNOOTSCHAPSRECHT

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd. Alle bepalingen van dit wetboek die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd.

Il. OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste Algemene Vergadering is vastgesteld op maandag 22 mei 2015. Het eerste boekjaar

vangt aan op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015

BESTUUR

Op dit ogenblik heeft de zaakvoerder beslist om overeenkomstig het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, alle verbintenissen afgesloten in naam van onderhavige vennootschap in oprichting over te nemen, en dit aangaande alle verbintenissen vanaf 15/01/2015. Bijgevolg, worden de ondertekenaars, stille vennoten, van deze verschillende verbintenissen ontslagen van elke verantwoordelijkheid in hoofde van het afsluiten van deze verbintenissen.

1V. KOSTEN

De partijen verklaren dat het bedrag der kosten, uitgaven en vergoedingen of lasten, onder welke

vorm dan ook die ten laste vallen van de vennootschap

V. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van substitutie, wordt verleend aan Guido De Maeyer, als zaakvoerder van de BVBA Boekhoudkantoor De Maeyer - Van Bavet Beliestraat 110 te 2990 Wuustwezel, teneinde het nodige te doen voor registratie dezer akte bij het bevoegde registratiekantoor; voor de inschrijving en eventuele toekomstige wijzigingen van de vennootschap in de kruispuntbank Ondernemingen en bij de bevoegde diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

Vl. BURGERLIJKE STAAT

De ondergetekenden controleren de officiële stukken van de burgerlijke stand, certifiëren de namen

voornamen, plaatsen en geboortedata van de comparanten op onderhavige akte.

WAARVAN AKTE

Oprichtingsakte, opgemaakt in 5 exemplaren op 02 februari 2015.

Tegelijk neergelegd Oprichtingsakte dd 02/02/2015

De Vooght Didier

Zaakvoerder

r }n d- nâisre blz van i-u:l, 11; me!dsn . ;,Iaarn en hocdanrniieid van de {rràrr_rrnpnlerende notaris, netzij van de n>>rsotorvenl

- ,-oegd de rcchf_,oersoort ten aanzien ,,an dercicri tt" ,,cricoem:'oordiorz,n r. u rlaarn ¬ rr har3otckerSir70

Coordonnées
CONNECTED

Adresse
GILLES DE PELICHYLEI 4/3 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande