CONNECTINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONNECTINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.097.849

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14364-0120-013
11/08/2014
ÿþMod Word 11.1

P-te

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dec_akie_

Rechtbank van koophandel

Ondernemingsnr 0899.097.849 Benaming

(voluit) : CONNECTINVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Guido Gezellestraat 3 - 2630 Aartselaar (volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel dd 24 mei 2014

Het betreft een fusie door overneming tussen de volgende vennootschappen:

Opslorpende vennootschap:

CONNECTINVEST BVBA

te 2630 Aartselaar,

Guido Gezellestraat 3

Rechtspersonenregister Antwerpen

Ondernemingsnummer 0899.097.849

Opgeslorpte vennootschap:

FLORARTE BVBA

te 2630 Aartselaar

Guido Gezellestraat 3

Rechtspersonenregister Antwerpen

Ondernenningsnum mer 0899.098.542

Zijn samengekomen

ENERZIJDS DE OPSLORPENDE OF OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP:

De BVBA CONNECTINVEST, waarvan de zetel gevestigd is te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met ondernemingsnummer 0899.097,849.

Opgericht bij akte verleden voor Meester VAN DER VEKEN, notaris te Kruibeke op 2 juli 2008, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli 2008.

De BVBA CONNECTINVEST wordt hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder DAVID DE JONGFIE, wonende te 2630 Aartselaar  Guido Gezellestraat 3.

ANDERZIJDS DE OP TE SLORPEN VENNOOTSCHAP:

1/ De BVBA FLORARTE waarvan de zetel gevestigd is te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 3gekend onder het ondernemingsnummer 0899.098.542

-Opgericht bij akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN te Kruibeke op 2 juli 2008 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbrad van 7 juli 2008 onder de benaming WASTECONNECT BVBA.

-Maatschappelijke benaming werd gewijzigd naar BVBA FLORARTE volgens akte op 3 december 2012 verleden voor notaris Tom Bogaert.

De vennootschap BVBA FLORARTE wordt hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

I III II I III III I 111111

*14152854*

II

Antwerpen

31 JULI 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

I ,BVBA CONNECTINVEST, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 3 hier

vertegenwoordigd door David De Jonghe, zaakvoerder, wonende te 2630 Aartselaar, Guida Gezellestraat 3.

2.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

De comparanten verklaren dat hen gewezen is op:

1. De specifieke aansprakelijkheid vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen,

2, De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de

algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de

rechtbank van koophandel neer te leggen (art. 693 W. Venn.).

al FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de op te slorpen vennootschap de BVBA FLORARTE (voornoemd) overgaat naar de opslorpende vennootschap de BVBA CONNECTINVEST (voornoemd) zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

Aile kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de opslorpende of overnemende vennootschap, de BVBA CONNECTINVEST.

Art 676 Wetboek Vennootschappen bepaalt dat:

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1 ,De rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de effecten waaraan stemrecht in de algemenen vergadering is verbonden;

2,De rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

op vandaag bezit de BVBA CONNECTINVEST 100 % van de aandelen van de BVBA FLORARTE zodat het dus een fusie door vereniging van aile aandelen in één hand betreft, waardoor er bij de fusie-operatie geén aandelen uitgegeven worden.

Het doel van de vennootschappen is het volgende:

1I De BVBA CONNECTINVEST (overnemende vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel het beheer, instandhouding en valorisatie van een roerend en onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst aryen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring ervan, alsmede zich borgetellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

De vennootschap zal eveneens tor doel hebben, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

0-let verwerven door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

b)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering in allerhande sectoren

ODe organisatie van de boekhouddiensten en van de administratieve diensten van de ondernemingen evenals het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, fiscale of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën en algemeen bestuur.

d)Het optreden als tussenpersoon bij de handel in allerhande producten, in de meest ruime betekenis,

e)Flet waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

elet verlenen van dienstprestaties van economische aard: zowel in eigen beheer als in deelname met derden, zoals het verrichten van marktonderzoeken, het opzetten, leiden en controleren van een aan- en verkooporganisatie en in het algemeen alles doen met het oog op een doelmatig management.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

g)Het onderzoeken, vervaardigen en ontwikkelen van prototypes, producten, uitvindingen en know-how die nuttig zijn voor de ontwikkeling van de toekomstige activiteiten van de onderneming.

h)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how, merknamen, en alle aanverwante immateriële vaste activa.

1)Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen in de meest ruime betekenis. Het deelnemen van emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbestuur.

j)Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kgn zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiele operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

Zij mag in welke vorm dan ook, een belang nemen in alle ondernemingen die van aard zijn om de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks een belang nemen in aile ondernemingen van dezelfde soort als de hare, samensmelten of samengaan met andere Belgische of buitenlandse (vreemde) vennootschappen of ondernemingen, vennootschappen oprichten tot exploitatie van de ondernemingen die zij verworven, opgericht of ontworpen zouden hebben, en de maatschappelijke bezittingen geheel of ten dele, in welke vorm dan ook overdragen of inbrengen. In het algemeen gezegd, mag zij alle onroerende, financiële, industriële of commerciële transacties verrichten die geheel van ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel samenhangen.

2/ De BVBA FLORARTE(over te nemen vennootschap):

Groothandel in bloemen en planten (46.220), - Detailhandel in bloemen en planten (47.761).

- Verhuur en lease van bloemen en planten (77.296).

-Activiteiten van interieurdecorateurs (74.104).

- Geschenken m.b.t. Woninginrichting (47.599).

- Landschapverzorging (81 .300)

- Ontwerpen van decoratieartikelen (74.101),

- Ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen (01.610).

Landschapsverzorging (81.300),

Ophalen en vervoeren, sorteren en verwerken van alle soorten afval, bouwafval, sloopafval en andere

materialen in de meest ruime betekenis van het woord,

- Ophalen en vervoeren en sorteren van gevaarlijke en niet gevaarlijke, toxische en niet toxische materialen.

- Containerdienst

- Leveren van zand, teelaarde en steenpuin en andere materialen

- Afbraakwerken en grondwerken.

Adviserende ondersteuning, coördinatie en uitvoering in verband met milieuwerken.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden aile onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die

nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België ais in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij best geschikt zouden achten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op

te richten vennootschappen en ondernemingen in België zowel als in het buitenland, die een gelijkaardig doel

nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Zij mag zowel in België ais in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doel?

Het doel van de vennootschap BVBA CONNECTINVEST zal aangepast worden aan de huidige activiteit. Artikel 3 van de statuten van de BVBA CONNECTINVEST zal uitgebreid worden met volgende tekst:

"- Groothandel in bloemen en planten (46.220).

- Detailhandel in bloemen en planten (47.761).

- Verhuur en lease van bloemen en planten (77.296).

- Activiteiten van interieurdecorateurs (74.104).

Geschenken m.b.t. Woninginrichting (47.599).

- Landschapverzorging (81 .300).

- Ontwerpen van decoratieartikelen (74.101).

Ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen (01.610),

- Landschapsverzorging (81.300).

Containerdienst

- Leveren van zand, teelaarde en steenpuin en andere materialen

- Afbraakwerken en grondwerken.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Adviserende ondersteuning, coördinatie en uitvoering in verband met milieuwerken.

Zij zal ln het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij best geschikt zouden achten.

De buitengewone algemene vergadering die over deze geruisloze fusie zal beslissen en die zal plaatsvinden eind juli , zal zich tevens uitspreken over deze doelwijziging..

b/ RUILVERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van aile aandelen in één hand,

dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden.

Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden,

c/ DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De datum vanaf dewelke de opslorpende vennootschap deelt in de winst is 1 januari 2014.

d/ BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014.

e/ BIJZONDERE VOORWAARDEN

Géén.

g/ BIJZONDERE VOORDELEN

Géén.

Neerlegging

Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

waarvan akte

Opgemaakt te Aartselaar, 23 mei 2014

ZAAKVOERDER VAN DE BVBA CONNECTINVEST

DAVID DE JONGHE

ZAAKVOERDER

-,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 18.08.2012 12434-0314-011
11/05/2012
ÿþ1 " iaoeeia4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 3 0 APR. 2012

Ondernemingsnr : 0899097849

Benaming

(voluit) : Connectinvest

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Guido Gezellestraat 3 - 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte r Onbezoldigd zaakvoerder

Het mandaat van bezoldigd zaakvoerder van David De Jonghe werd vanaf 31/03/2012 stopgezet en David De Jonghe wordt benoemd als onbezoldigd zaakvoerder vanaf 0110412012.

31 maart 2012

David De Jonghe

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recu : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 13.09.2011 11544-0041-011
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 31.08.2010 10511-0078-011
03/07/2015
ÿþMod Ware[ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iiecntoan van Kcsbpliandel

Antwernen

23 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

Gril<tre

III( llhI III 1I'I III I(I 1III 1t 1111 1111

*15095167*

Ondernerningsnr : 0899.097.849

Benaming

(voluit) : "CONNECTINVEST" (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guido Gezellestraat 3, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie - aanpassing materiële vergissing.

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 15/06/2015, neer te leggen op het derde registratiekantoor te Antwerpen, verwijzend naar een akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 1911112014, geregistreerd op het derde kantoor der registratie te Antwerpen op 27111/2014, boek 255 blad 10 vak 12, mits vijftig euro, (getekend) de ontvanger, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 02/02/2015 en gepubliceerd In de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 12/02/2015 onder nummer 15023499, houdende geruisloze fusie door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST", met zetel te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 3, zijnde overnemende vennootschap, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLORARTE", met zetel te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 3, zijnde de overgenomen vennootschap.

In gemelde akte van 19/11/2014 werd in de agenda opgenomen dat:

"2. Fusie door overneming van gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aanspraKelijkheid "FLORARTE" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST ".

Deze overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST' en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 30/09/2014. Alle verrichtingen en handelingen, gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLORARTE" sedert die datum tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie, zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST". De schulden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLORARTE" gaan over op de besloten vennootschap met beperkte aanspraKelijkheid "CONNECTINVEST "."

ln dezelfde akte de dato 19 november 2014 werd als eerste besluit onder meer beslist dat:

"c. Re algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLORARTE" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 30/09/2014. Alle verrichtingen en handelingen, gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLORARTE" sedert die datum tot op vandaag, zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST',"

RECHTZETTING

Ingevolge een materiele vergissing werd in voormelde akte verkeerdelijk de datum per 30/09/2014 weerhouden en dient deze te worden vervangen door 1/01/2014 overeenkomstig de neergelegde fusievoorstellen:

- voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST", ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 31 juli 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 augustus 2014 onder het nummer 14152854;

voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLORARTE", ter griffie van de rechtbank' van koophandel te Antwerpen op 31 juli 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 augustus 2014 onder het nummer 14152853;

Zodat de akte luidt ais volgt:

"2. Fusie door overneming van gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aanspraKelijkheid "FLORARTE" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST ".

Op de laatste biz, van LUIK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST' en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 1/01/2014. Aile verrichtingen en handelingen, gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLORARTE" sedert die datum tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie, zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST'. De schulden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLORARTE" gaan over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST""

Als eerste besluit werd onder meer beslist dat:

"c. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST' besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLORARTE" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST' en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 1/01/2014. Alle verrichtingen en handelingen, gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLORARTE" sedert die datum tot op vandaag, zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONNECTINVEST"."

Voor ontledend uittreksel De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

4.1 Wou

wuden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16562-0187-012

Coordonnées
CONNECTINVEST

Adresse
LAAR 24 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande