CONSILIO INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSILIO INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.963.796

Publication

03/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302138*

Neergelegd

27-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546963796

Benaming (voluit): Consilio Investments

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2140 Antwerpen, Luitenant Lippenslaan 60

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 27 februari 2014, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door de heer Verbrugge Jan, wonende te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Zeedijk-Het Zoute 769 bus 12 en mevrouw Azrirrak Majda, wonende te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Zeedijk-Het Zoute 769 bus 12 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. Consilio Investments.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. 2140 Borgerhout, Luitenant Lippenslaan 60.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden: het patrimoniumbeheer van alle vermogens en van roerende zowel als onroerende goederen; makelaardij in onroerende goederen; makelaardij in handelsfondsen; Bemiddeling bij overdracht van aandelen; het nemen van participaties in vennootschappen en ondernemingen; het uitoefenen van mandaten in vennootschappen, verenigingen en organisaties; de consultancy in bedrijfseconomie, management en marketing; Het uitvoeren van managementopdrachten op ad interimbasis; het ontwikkelen van concepten, creëren van ontwerpen, presenteren van concepten/ontwerpen, uitvoeren van realisatie (kopen of maken van decoraties, inrichten van ruimtes als winkels, etalages, stands, feestzalen e.d.) en begeleiding van medewerkers en derden. maken van decoraties. En in het kader daarvan op te treden als etaleur, stylist, decorateur, vormgever, visual merchandiser of display medewerker. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

KAPITAAL. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

AANDELEN. Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde burgerlijke jaar.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op vijftien mei van ieder jaar om tweeëntwintig uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: De oprichters beslissen te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder , en dit voor onbepaalde duur:

- De heer Jan VERBRUGGE, voormeld;

- Mevrouw Majda AZRIRRAK, voormeld.

Wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger: mevrouw Majda Azrirrak, voormeld. Beiden aanwezig die hun mandaat aanvaarden. Het mandaat van de heer Verbrugge is onbezoldigd, het mandaat van mevrouw Azrirrak is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Viviane Matthys, wonende te Herselt, Begijnendijksesteenweg 38, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel..

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/07/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-3

Ondernemingsar : 0546.963.796

Benaming (voluit) : CONSILIO INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luitenant Lippenlaan 60

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 26 juni 2015, blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen, genomen heeft:

1. Verplaatsing van zetel.

De vergadering beslist éénparig de maatschappelijke zetel over te brengen naar 2260 Westerlo-Oevel, Nijverheidsstraat 13,

2. Doelswiiziginq.

De vergadering verklaart kennis te hebben van de staat van actief en passief afgesloten op 31 meii 2015 en van het verslag van de zaakvoerder, dat de doelsuitbreiding verantwoordt en beslist het doel te wijzigen als volgt

A. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als; :Ivoor rekening van derden, alleen of in participatie met derden, en op de manier die haar het meest geschikt lijkti alle activiteiten welke op rechtstreekse of onrechtstreekse manier, zowel in het geheel als gedeeltelijk, betrekking hebben op:

- Het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen, van aile eigendommen, goederen en rechten zonder enige uitzondering, zo wel roerende als onroerende en omvattende;

- De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene; aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studiei ii en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties. - Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de; aankoop, de verkoop, de verhuring, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen en. rechten.

- Alle werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz.; de vaststelling; en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enzovoort.

- De aankoop, de verkoop, de verhuring, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen,; goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen.

" - De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van; alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of leveringen en het uitvoeren van alle; verrichtingen die daarmee gepaard gaan.

- De organisatie, waaronder ter beschikking stelling van personeel, van ondersteunende diensten als receptie, informatievoorziening, catering, beveiliging, bewaking, inkoop, logistiek, Werkplekinrichting en  ; uitrusting;

- Het onderzoek en de ontwikkeling, de productie, de verkoop, de verhuur, de consultancy, de expertise, het onderhoud, de import en export, en de vertegenwoordiging van alle softwareproducten en; , materiaal betreffende het domein van de informatica en van de kantoorinformatica en in het algemeen van het; =i bewerken van de informatie alsmede alle andere activiteiten die er gewoonlijk mee gepaard gaan.

- Dienstverlening op het vlak van informatica, het verstrekken van software oplossingen; consultancy in; verbetering van de productieprocessen en aangaande informatica infrastructuur.

ii - Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om he« even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, haar aval verlenen, haar roerende goederen in pand; geven of haar onroerende goederen in hypotheek geven, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële; operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

R IttbJiil vais Itwyiecuide

Antwerperr

0 8 JUL[ 2055

dfdeiing Antwerpen

vrtttie

Inni

h

M

*1510490

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad



B. Verder heeft de vennootschap tot doel:

1. De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

2. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

3. De engineering, ontwikkeling, commercialiseren, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen: materieel, machines en outillage. De vennootschap mag tot verwezenlijking van haar doel alle handelingen stellen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derde personen of in samenwerking met deze laatsten.

Zij mag in het kader van haar activiteit alle roerende, onroerende, financiële industriële, hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag tevens door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnèmen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, ais voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

3. Wijziging externe vertegenwoordiging van de vennootschap.

Met eenpartigheid van stemmen beslist de vergadering dat de vennootschap ten aanzien van derden vertegenwoordigd zal worden ais volgt:

Indien er maar één zaakvoerder is, vertegenwoordigt deze alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien er twee of meerdere zaakvoerders zijn, is met betrekking tot aile handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) overschrijdt, evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

4. Vaststelling van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de door de vergadering

getroffen beslissingen en aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist éénparig de statuten vast te stellen om ze in overeenstemming te brengen met de door de vergadering getroffen beslissingen en aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen.

5. Ontslag en benoeming nieuwe zaakvoerder.

De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van mevrouw Majda Azrirrak voornoemd, als

zaakvoerder der vennootschap, dankt haar voor het gevoerde beleid en verleent haar algehele ontlasting

nopens de uitvoering van haar mandaat.

Tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd : de heer Dirk Thys,

voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Notaris.

In bijlage eensluidend afschrift



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0563-016

Coordonnées
CONSILIO INVESTMENTS

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 13 2260 OEVEL

Code postal : 2260
Localité : Oevel
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande