CONSULT 59

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSULT 59
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.650.986

Publication

08/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Nrorgefegd ter griffe van de Rechtbank trog Koophandel te Antwerpen,-ap

2 9 OKT 2013



Griffie





Ondernemingsnr : 0442650986

Benaming

(voluit) : CONSULT 59

(verkort) : Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (2600) Berchem, Transvaalstraat 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Neerlegging van het fusievoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van Consult 59 BVBA (overnemende vennootschap) dd, 15 september 2013 om over te gaan tot een fusie door overneming met de naamloze; vennootschap Intermedia, overeenkomstig artikel 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschapppen.

Hierna volgt uittreksel uit dit voorstel

1, BESCHRIJVING VAN DE VERRICHTING

De aandeelhouders en de bestuursorganen van de vennootschappen hebben de wens uitgedrukt tot het samenvoegen van hun exploitaties, activa en passiva. Door deze samenvoeging wordt de economische, werkelijkheid uitgedrukt, die door de ontstaansgeschiedenis van de onderscheiden vennootschappen thans is: verspreid over deze verschillende juridische entiteiten. Door de hier beschreven fusie wordt in de overnemend& vennootschap het georganiseerd geheel van vermogensbestanddelen uitgebreid, dat tot de beroepsmatige. uitoefening van de specifieke bedrijvigheid zal bijdragen

De fusie betreft samenvoegingen, die zullen plaatsvinden tegen boekhoudkundige waarde en zonder: uitdrukking van meerwaarden.

A. Overnemende vennootschap B.V.B.A. CONSULT 59

De vennootschap werd opgericht onder de benaming 'Immo 59' bij notariële akte verleden voor notaris Paul Smits te Antwerpen op 30 november 1990, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 december 1990, onder nummer 0039

Op 15 december 2004 werd de naam gewijzigd tot 'Consult 59' en werden het doel uitgebreid en het kapitaal verhoogd en omgezet in euro bij notariële akte verleden voor notaris Dirk Couturier te Witrijk, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 januari 2005, onder nummer 0007348.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Berchem, Transvaalstraat 46. Het. maatschappelijk kapitaal ven de vennootschap bedraagt 40.000 EUR, waarvan 7.436,80 EUR nog te volstorten,, en het is verdeeld in 251 aandelen.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens, in de ruimste zin van het woord: - zij mag? in dit verband aile verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en` verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren en dit zowel van het vruchtgebruik, de naakte eigendom als de volle eigendom;

-zij mag participeren in alle onroerend goed projecten en de ontwikkeling van dergelijke projecten op zich' nemen, zowel in België als daarbuiten;

-zij mag verwerven enlof houden, onder eender welke vorm, participaties in bestaande en nog op te richten maatschappijen;

- zij kan deze participaties beheren, ten gelde maken en valoriseren, onder meer door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen;

- zij mag beleggen, ten gelde maken en valoriseren haar middelen en patrimonium in roerende waarden van gelijk welke aard, al of niet vastrentend, en zowel van financiële, artistieke als andere oorsprong.

2.het waarnemen van het mandaat van bestuurder van ondernemingen.

3.de redactie, het beheer en de educatieve of commerciële aanwending van teksten, voor eigen rekening of . voor rekening van derden, op gerechtelijk, juridisch, economisch of maatschappelijk vlak, en zulks al of niet,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

4} k

gekoppeld aan of aansluitend op analyses, adviezen en commentaren terzake, en in de ruimste betekenis van deze omschrijving:

- het organiseren en het begeleiden van, en het deelnemen ais leiding, spreker of animator aan seminaries, cursussen, opleidingen in de ruimste betekenis van deze omschrijving;

- het verwerven, bewaren, beheren, aanpassen, wijzigen en realiseren van patrimonium in roerende of onroerende goederen in de ruimste beschrijving van deze omschrijving.

Zij kan overeenkomsten en verbintenissen aangaan in België en in het buitenland die, rechtstreeks of onrechtstreeks, onmiddellijk of toekomstig, haar doelstellingen helpen verwezenlijken. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of in de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog oip te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp.

De vennootschap is ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0442.650.986,

B.Overgenomen vennootschappen N.V. INTERMEDIA

De vennootschap werd opgericht met als naam 'Uitgeverij intermedia' bij akte verleden voor notaris Paul Smits te Antwerpen op 7 mei 1986, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 5 juni 1986 onder nummer 860605-239. De statuten werden laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Benoit Meert te Antwerpen op 29 juni 2001, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2001 onder het nummer 20010713-704.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Berchem, Transvaalstraat 46. Het maatschappelijk Kapitaal ven de vennootschap bedraagt 200.000 EUR en het is verdeeld in 389 aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

De vennootschap heeft tot doel:

'het uitgeven en publiceren, onder gelijk welke vorm of informatiedrager van tijdschriften en andere publicaties van wetenschappelijke, bedrijfsgerichte educatieve, artistieke, recreatieve en/of toeristische informatie, Zij kan daarvoor beroep doen op inzameling van publicitaire inlassingen van welke aard ook.

De vennootschap kan seminaries, congressen, infodagen, tentoonstellingen en andere publieke samenkomsten organiseren in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met deze publicaties.

De vennootschap kan deze handelingen stellen voor eigen rekening of voor rekening van derden. Zij kan makelaar zijn of adviezen verstrekken aan derden in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met deze activiteiten.'

De vennootschap is ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0428.863.031.

C. Fusievoorstel

Het onderhavig fusievoorstel werd door de Bestuursorganen opgesteld in uitvoering van de wettelijke voorschriften terzake, en met name met toepassing van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

2.BEWERKINGEN DER AANDELEN

Aan de inbrengers van de overgenomen vennootschap worden 753 aandelen toegekend, die overeenkomen met een intrinsieke waarde van 993,85 EUR elk.

De activa en passiva worden tegen boekwaarde opgenomen in de fusie, zonder uitdrukking van enige meerwaarde, tegenover de boekwaarde van de aandelen.

Bij de waardering en de bepaling van de ruilverhouding van de bestaande en van de voor de inbreng uit te geven aandelen werd gesteund op de boekhoudkundige staten per 31.08.2013 en op de geraamde meerwaarde op onroerende goederen in beide vennootschappen.

De aandelen van de gefuseerde en ontbonden vennootschap zullen terstond vernietigd worden door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" in het aandelenregister, onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de verkrijgende vennootschap.

3.ACTIVITEIT VAN DE FUSERENDE VENNOOTSCHAP

In het kader van de fusie worden de activiteiten, de activa en de passiva van de overgenomen vennootschap overgenomen door een andere vennootschap dan deze tot wiens actief en passief zij behoorden,

De activiteiten van de gefuseerde vennootschap zullen bestaan uit de activiteiten, zoals deze zijn opgenomen in het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap, die niet worden gewijzigd.

De ingebrachte activa hebben betrekking op alle immateriële, materiële en financiële elementen van de operationele infrastructuur van de onderneming.

De ingebrachte passiva hebben betrekking op alle schulden, die ontstaan zijn uit de financiering of verwerving ervan. De overname van voornoemde activa en passiva impliceert de overdracht van alle bezittingen, schulden, rechten en verplichtingen, die door de vennootschap zijn vastgesteld op datum van 31 augustus 2013,

4.UITVOERINGSMODALITEITEN

Wettelijke documenten

In toepassing van artikel 720 worden de volgende stukken ter beschikking gehouden op de maatschappelijke zetel van de betrokken vennootschappen;

1° het fusievoorstel;

2° de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het

 % Belgisch Staatsblad



3° de verslagen van de bestuurders over de laatste drie boekjaren;

4° de tussentijdse cijfers per 31 augustus 2013

5° het Memorandum betreffende de verantwoording van de fusie.

Inwerkingtreding

Vanaf 1 januari 2013 zullen alle handelingen van de overgenomen vennootschap geacht worden te zijn

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap,

Bijzondere rechten en voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de raad van bestuur van de betrokken

vennootschappen.









Voor eensluidend uittreksel

Ndtaris Dirk Couturier





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Lasthebber









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 01.08.2012 12370-0439-010
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 02.08.2011 11374-0224-010
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 04.08.2010 10385-0472-010
18/12/2009 : AN280527
20/10/2009 : AN280527
12/08/2009 : AN280527
08/08/2008 : AN280527
03/09/2007 : AN280527
21/08/2006 : AN280527
12/01/2005 : AN280527
03/01/2005 : AN280527
08/01/2004 : AN280527
28/01/2003 : AN280527
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 22.09.2015 15595-0090-011
05/02/2002 : AN280527
21/01/2000 : AN280527
05/02/1999 : AN280527
01/01/1997 : AN280527
01/01/1993 : AN280527

Coordonnées
CONSULT 59

Adresse
TRANSVAALSTRAAT 46 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande