CONSULT AND TRADING COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSULT AND TRADING COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.209.534

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.04.2014, NGL 25.04.2014 14102-0379-011
15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.04.2013, NGL 08.04.2013 13086-0583-011
23/01/2015
ÿþMod Wald 11.1

,ilM#N,< 26` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

u

IIA

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 JAN. 2015

aferei;etwerpen

._._~----~-

Ondernemingsnr : 0464.209.534

Benaming

(voluit) : CONSULT AND TRADING COMPANY

(verkort) : C.T.0

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2650 Edegem, Timmerdonckstraat 7 bus 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND - VERVROEGDE ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING - KWIJTING VOOR DE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Consult and trading Company", afgekort "C.T.C" te 2650 Edegem, Timmerdonckstraat 7 bus 9, opgesteld door notaris Anne Verhaeghe te Meise op 16 december 2014, met volgend registratierelaas : "Registratierelaas. Akte van notaris Anne VERHAEGHE te Meise van 16-122014, repertorium 2014/0592. Blad(en ): 5. Verzending(en) : 0, Geregistreerd op het registratiekantoor VILVOORDE-AA op negenentwintig december tweeduizend veertien (29-12-2014). Register 5. Boek 510. Blad 025. Vak 0012. Ontvangen registratierechten : vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvange", dat de vergadering, bestaande uiit de enige vennoot, volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING : ONTSLAG VAN LEZING VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER.

De algemene vergadering heeft de voorzitter ontslagen de vergadering lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder, waarin naar juridisch en economisch opzicht, de opportuniteit, voorwaarden, modaliteiten en gevolgen van de ontbinding worden toegelicht.

Bij dit verslag is een staat gevoegd van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op achtentwintig oktober tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden geleden dan de datum van de buitengewone algemene vergadering.

TWEEDE BESLISSING : ONTSLAG VAN LEZING VAN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

De algemene vergadering heeft tevens de voorzitter ontslagen lezing te geven van het verslag over voormelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, opgesteld op negenentwintig oktober tweeduizend veertien door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid °Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" met zetel in het "Buro & Design Center" te 1020 Brussel, Esplanade 1/85, vertegenwoordigd door de heer René Van Asbroeck, bedrijfsrevisor.

De conclusies van dit verslag zijn als volgt :

9. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van CONSULT & TRADING COMPANY BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten per 28 oktober 2014.

Deze staat toont een balanstotaal van 1.495,75 EUR en een netto-actief van -3.165,09 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd deze staat opgemaakt in discontinuïteit.

Het is ons onmogelijk om een uitspraak te doen over een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, BTW, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren of m.a.w. de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en onder voorbehoud van bovenstaande opmerking, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Brussel, 29 oktober 2014

. Vandelanotte Bedrijfsrevisoren BV ovv CVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

,s Vertegenwoordigd door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge René Van Asbroeck

Bedrijfsrevisor

DERDE BESLISSING : ONTBINDING.

De vergadering heeft beslist de vennootschap te ontbinden overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek

van Vennootschappen.

VIERDE BESLISSING : GEEN BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR.

Overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vergadering beslist geen

vereffenaar aan te duiden.

De vergadering heeft vastgesteld dat de zaakvoerder krachtens artikel 185 van het Wetboek van

Vennootschappen ten aanzien van derden beschouwd kan worden als vereffenaar, bij gebrek aan vereffenaar.

VIJFDE BESLISSING : VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP DOOR OVERNAME DOOR DE ENIGE

VENNOOT VAN ALLE ACTIVA VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering heeft beslist de vennootschap te ontbinden.

Overeenkomstig artikel 195 §1 2° van het Wetboek van Vennootschappen heeft de enige vennoot alle activa

van de vennootschap overgenomen, daarin begrepen alle tegoeden van overheidsinstanties zoals de Belasting

over de Toegevoegde Waarde, de Belastingen, de Gemeenten en de Provincies

ZESDE BESLISSING : SLUITING VAN DE VEREFFENING.

De enige vennoot heeft verklaard en bevestigd:

a) dat zij er zich heeft van vergewist dat, de ontbonden vennootschap geen onroerende goederen, noch eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit, noch titularis is van enige hypothecaire schuldvordering en dat haar vermogen geen andere elementen bevat waarop enig Decreet of Ordonnantie betreffende de bodemsanering van toepassing is;

b) dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en sinds achtentwintig oktober tweeduizend veertien haar activiteiten heeft stopgezet;

c) dat de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per achtentwintig oktober tweeduizend veertien in tussentijd niet meer gewijzigd werd en dus tevens de boekhoudkundige toestand van de vennootschap op datum van heden weergeeft;

d) dat alle activa van de vennootschap gerealiseerd werden en haar schulden volledig aangezuiverd werden, met uitzondering van de schuld ten opzichte van de enige vennoot van de vennootschap;

e) dat de vennootschap op zestien december tweeduizend veertien niet betrokken was in enig geschil of verzet, noch enig rechtsgeding;

f) dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, van welke aard ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar vereffening vooraf bij wijze van provisie werden gestort;

g) dat de sluiting van de vereffening aldus kon plaatsvinden in één akte conform 184 §5 van het Wetboek

van Vennootschappen.

Bijgevolg heeft de vergadering beslist en verzocht de notaris het volgende te akteren:

1) dat aan alle voorwaarden voorzien in het hierboven vermelde artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen voldaan is;

2) dat zij de vereffening heeft afgesloten en heeft vastgesteld dat de Besloten Vennootschap "CONSULT AND TRADING COMPANY", afgekort "C.T.C" definitief opgehouden heeft te bestaan te rekenen vanaf zestien december tweeduizend veertien, na afloop van de vergadering;

3) dat de enige aandeelhouder in de rechten en plichten gesteld wordt van de ontbonden vennootschap. ZEVEN DE BESLISSING: KWIJTING MN DE ZAAKVOERDER.

Door de ontbinding van de vennootschap heeft de vergadering de beëindiging vastgesteld van de opdracht van de zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering besluit met volle kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van achtentwintig oktober tweeduizend dertien, algehele kwijting te verlenen, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerder mevrouw Quintens Nancy Alice Andrée, wonende te 1850 Grimbergen, Populierendallaan voor de uitoefening van haar opdracht tot op zestien december tweeduizend veertien.

ACHTSTE BESLISSING : BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN.

De vergadering heeft besloten overeenkomstig artikel 195 §1 1° dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar zullen worden bewaard op het adres van de zetel.

NEGENDE BESLISSING ; BIJZONDERE VOLMACHT.

iDe vergadering heeft besloten alle machten te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MAC" te 2500 Koningshooikt, Koningsplein 13, voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk om alle maatregelen te nemen in verband met de vennootschapsbelasting, om alle nodige verklaringen te doen en aile nodige documenten te ondertekenen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het rechtspersonenregiister, het ondernemingsloket en, in voorkomend geval, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, de balanscentrale van de Nationale Bank en anderen alsook om alle gelden die aan de ontbonden vennootschap zouden terugbetaald worden, zoals de roerende voorheffing, in ontvangst te nemen, op last voor haar om deze door te storten aan de enige vennoot.

EENS EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Anne VERHAEGHE, notaris

Worden tegelijkertijd neergelegd :

4 A

%

tw

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- uitgifte van proces-verbaal van 16 DECEMBER 2014. - verslag van de zaakvoerder + staat activa en passiva, - verslag van de bedrijfsrevisor.

- lijst van de akten van vennootschap.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.04.2012, NGL 24.04.2012 12095-0107-012
27/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f'1eórgelegd ter griffie van de Rechtbank Van ff000hot7del te Antwerpen, op

1 G FEB. 2012

Griffie

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

i I lIU II UI! 11111 AI

*12045657*

Ondernemingsnr : 0464.209.534

Benaming

(voluit) : Consult and Trading company

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Timmerdonckstraat 9 te 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Correctie wijziging maatschappelijke zetel

Correctie wijziging maatschappelijke zetel van de akte neergelegd in Dendermonde op 14/04/2011. Het foutieve Timmerdonckstraat 9 dient gelezen te worden als Timmerdonckstraat 7 bus 8-

Getekend,

Nancy Quintens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2011 : DE353320
28/04/2011 : DE353320
23/04/2010 : DE353320
23/06/2009 : DE353320
27/04/2009 : DE353320
30/04/2007 : DE353320
02/05/2006 : DE353320
28/04/2005 : AN353320
30/04/2004 : AN353320
13/05/2003 : AN353320
27/01/2003 : ANA070824
22/04/2002 : ME088404
24/01/2002 : ME088404
20/04/2000 : AN331307

Coordonnées
CONSULT AND TRADING COMPANY

Adresse
TIMMERDONCKSTRAAT 7, BUS 8 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande