CONSULTANCY, MARKETING & MANAGEMENT ROBBERECHTS, AFGEKORT : COMMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSULTANCY, MARKETING & MANAGEMENT ROBBERECHTS, AFGEKORT : COMMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.336.680

Publication

18/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/04/2011
ÿþ Mod 2.ü

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE [DIRECTION

1

BELGISCH STAATSLAD

BESTUUR

Ondernemingsnr : 0835.336, 6 8 0

Benaming

(voluit) : CONSULTANCY, MARKETING & MANAGEMENT ROBBERECHTS

IIi flhI 010 111111 i 1I1 N l 101

*1106G936"

3 -Q4- ZNe

gif

Griffie

118 A4R. 2411

'er griffie er.n ae eeiht6an#: ;,tde1 Antwerpen, op



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Van Aerdgtraat 9 te 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op acht april tweeduizend en elf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid starter werd opgericht als volgt:

1. Vennoot:

De heer ROBBERECHTS Wim Jan Rik, geboren te Schoten op negentien april negentienhonderd

tweeënzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 260 bus 72.

2. Rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter "CONSULTANCY, MARKETING & MANAGEMENT ROBBERECHTS" in het kort "commaR";

3. Zetel:

De zetel is gevestigd te 2060 Antwerpen, Van Aerdtstraat 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Iedere

verandering van de zetel meet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

Alle verrichtingen en het verstrekken van alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van management, consultancy, beheer, bestuur en advies in de meest ruime zin. Alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen. Het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelneming aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementscontracten. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar. De activiteiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken. Het beheer van beleggingen en vermogens. De vertegenwoordiging in de breedste zin van het woord van alle producten, goederen en stoffen van welke aard ook.

Bemiddeling als tussenpersoon in de handel, op commissie of onder handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking. Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor aile derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.. â.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

" %,behouden áan het Belgisch Staatsblad

eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

7. Kapitaal:

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt één euro (1,00 EUR) verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder

vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het

maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd de heer Wim Robberechts, voornoemd, die verklaart deze

opdracht te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene

vergadering daar niet anders over beslist.

Als hoofd van de technische leiding wordt aangesteld de heer Wim Robberechts, voornoemd.

10. Jaarvergadering: De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand mei om vijftien uur. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

11. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Stijn Aelterman,

wonende te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 32/31, om met recht van in de plaatsstelling zowel naar

aanleiding van deze, als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de

KBO, RSZ-diensten en BTW-administratie.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CONSULTANCY, MARKETING & MANAGEMENT ROBBER…

Adresse
VAN AERDTSTRAAT 9 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande