CONSULTING KUHI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSULTING KUHI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.956.292

Publication

04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 03.04.2013 13075-0227-012
13/05/2011
ÿþMW 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Reibeat ~~pr f/~, na da- 3 ME! 1;11Wieffea

Griffie °ffiftt9f"

I1III IIII III III III1 11111 fIII fIII IfI I1I

*uo~aaae*

1. a) de Heer KUHI Ahmad Tamim (Identiteitskaart nummer 590-2794325-72 - Rijksregister nummer: 84.06.15-483.97), wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Dascotteiei 24 bus 3;

b) Mevrouw ABDULLATIF Wahidah (Rijksregister nummer 88.08.16-526.25), wonend te 2100 Antwerpen (Deurne), Dascottelei 24 bus 3, hebben een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "CONSULTING KUHI", met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Dascottelei 24 bus 3.

2. De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als; vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Optreden als onafhankelijk makelaar, agent en/of tussenpersoon in verzekeringen en aanverwante produkten,' alsmede de bemiddeling in verzekeringen. Krediet-bemiddeling en kredietmakelaar bij het sluiten van kredietovereenkomsten in het kader van kredieten onder meer consumenten- en hypothecaire kredieten. Groot- en kleinhandel, import en export van antiquiteiten, kunstvoorwerpen, tweedehandsgoederen, juwelen, antieke juwelen, diamanten, edelstenen, parels, tweedehandsvoertuigen en oldtimers;

" Hande] in kunst in de ruimste zin van het woord, inclusief aankoop, verkoop, commercialisering, promotie, distributie, adviesverlening;

Expertises, schattingen, advies, reparatie, fabricage en andere gerelateerde diensten, zoals fotografie;

Verkoop op commissie, tussenpersoon in verkoop van goederen van derden, onderhandelaar in kunsttransacties;

Aan en verkoop van benodigdheden voor de juweelhandel;

Onderneming voor het organiseren van tentoonstellingen, kunstgalerijen en openbare verkopingen; onderneming voor het uitgeven van boeken.

Import en export goederen van en naar Afghanistan;

Organiseren van huwelijksfeesten en verzorgen van catering;

Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden,' zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere: wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkings-verbanden, beroepsverenigingen of groeperingen,.

Op de laatste biz. van t.uik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Ondernemingsnr : 0 8 3 5. 9 5 6. 2 9 2

Benaming

(voluit) : CONSULTING KUHI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dascottelei 24 bus 3 te 2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerde notaris Jan Muller te Waasmunster op negenentwintig april tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

--bestaande of op te richten, zowel- in België als in het buitenland, die een aanvullend of-soortgelijk doel nastreven-of " -die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, bestuurders en vennoten. zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

éénhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven als volgt:

a. door de Heer KUHI Ahmad Tamim, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten belope van achttienduizend

vierhonderd veertien euro (E 18.414,00).

Hiervoor worden hem negenennegentig (99) aandelen toegekend.

b. door Mevrouw ABDULLATIF Wahidah, voornoemd, wordt in speciën inge-schreven ten belope van honderd

zesentachtig euro (E 186,00).

Hiervoor wordt haar één (1) aandeel toegekend.

6. In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon. -- -

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor.de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerder zijn, dienen zij gezamenlijk te handelen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

7. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Heteerste.boekjaarzal worden afgesloten op" dertig september tweeduizend" en twaalf. - " -

8. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart om twintig uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

9. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de Heer KUH1 Ahmad Tamim (Rijksregister nummer 84.06.15-483.97), wonende te 2100 Antwerpen

(Deurne), Dascottelei 24 bus 3;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

10. De zaakvoerder heeft beslist om, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen afgesloten in naam van onderhavige vennootschap in oprichting over te nemen en dit vanaf één januari tweeduizend en elf.

Bijgevolg, worden de ondertekenaars van deze verschillende verbintenissen ont-slagen van elke verantwoordelijkheid in hoofde van het afsluiten van deze verbintenissen.

11. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondernemingsloket en het BTW-nummer aan de Heer Stijn Goossens, bedrijfsleider, wonend te Dendermonde, Bookmolenstraat l en aan de Heer Tom Van Herreweghe, bedrijfsleider, wonend te Dendermonde, Gentsesteenweg 104 bus 2, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato negenentwintig april tweeduizend en elf.

Coordonnées
CONSULTING KUHI

Adresse
DASCOTTELEI 24, BUS 3 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande