CONTAINER QUICK LOCK, AFGEKORT : CQL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONTAINER QUICK LOCK, AFGEKORT : CQL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 894.022.175

Publication

09/07/2014
ÿþ11111111,I11,1jton

EL41,M11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

30 JU iii 2014 Griffie

Ondemémingsnr : 0894.022,175

Benaming (voluit) : Container Quick Lock

Onderwerp akte :E3VBA: kapitaalswijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 30 april 2014 geregistreerd Register 5 boek 214 blad 34 vak 9 geen verzendingen te Antwerpen, eerste kantoor der registratie op 12 mei 2014 ontvangen: vijftig euro (50 q De Ontvanger getekend Y. Bouguenzir, dat een buitengewone algemene

l; vergadering van de naamloze vennootschap "CONTAINER QUICK LOCK" in het kort "CQL", met, maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Kambalastraat 7 werd gehouden waarbij volgende beslissingen;

l; werden genomen:

1. Herschikking van het totaal van tweeduizend zevenhonderdvijfennegentig (2.795) van de bestaande

aandelen der vennootschap in klasse A, klasse B en klasse C als volut:

achthonderddrieëntachtig (883) aandelen der vennootschap worden geklasseerd als aandelen klasse A

- zevenhonderdtweeëntwintig (722) aandelen der vennootschap worden geklasseerd ais aandelen klasse B

duizend honderdnegentig (1.190) aandelen der vennootschap worden geklasseerd als aandelen klasse C. ;

2. Kennisname van het verslag van de Raad van Bestuur de dato 28 maart 2014, waarin uiteengezet wordtj waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt! :! van de conclusies van het verslag van de revisor, waaraan tevens een staat van activa en passiva niet meer; ! dan drie maanden sinds heden vastgesteld, gehecht werd en van het verslag van de burgerlijke vennootschap!

onder de vorm van een besloten vennootscap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter  Saeys & Co, t&

9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de heer Willem VAN CAUTER, bedrijfsrevisor de dato! i! 31 maart 2014, welk verslag besluit:

"De inbreng in nature naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de N. V. Container Quick Lock betreft de! inbreng van een deel van de rekening courant toebehorend aan de vennootschap naar Luxemburgs recht, Container Quick Lock Luxemburg S.A, hoofdaandeelhouder van de NV Container Quick Look.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de BednIfsrevisoren inzake de inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het, aantal door cle vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid: en duidelijkheid.

c. de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering bednjfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden op forfaitaire wijze werden bepaald en ten minste overeenkomen met het aantal enj fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit een kapitaalverhoging ter waarde van ¬ 114.946,70 en isj vertegenwoordigd door 5.224 aandelen van de N. V. Container Quick Lock, zonder een nominale waarde enj toebedeeld aan de vennootschap naar Luxemburgs recht Container Quick Lock S.A, verhoogd met een dotatie aan de uitgiftepremie ten belope van ¬ 464.553,30.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

op

Burg. BVBA Van Cauter Saeys & Co

Sedrlifsrevisorenkantoor

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : CQL

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel icarnbalestraat 7

2030 Antwerpen

.ir

mod 11.1

Vertegenwoordigd door

De heer Willem Van Cauter.

3.0e vergadering stemt eenparig in met de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met honderdvierendertigduizend vijfhonderdeenenvijftig euro achtentachtig cent (E 134.551,88) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op honderdzesennegentieuizenci eenenvijftig euro achtentachtig cent (¬ 196.051,88) als volgt:

- deels door inbreng in geld ten bedrage van negentienduizend zeshonderdenvijf euro achttien cent (E 19.605,18) en met creatie van achthonderdeenennegentig (891) nieuwe aandelen klasse B zonder nominale Waarde, met dezelfde rechten en plichten als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst Zullen delen vanaf heden.

De naamloze vennootschap IMMAYER, voormeld, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurders te Weten 1) de naamloze vennootschap FINANCIERE IMMOBILIERE BRUXELLOISE, met zetel te 1000 Brussel, Quai aux Pierres de Taille 35 en ondememingsnummer 0403.354.704, met ais vaste vertegenwoordiger de heer PLUMIER Christophe Fernand, wonende te 1090 Jette, Rue Henri Werrie 12/01/4 en 2) de heer MEYER Maurice Julien, wonende te 2930 Brasschat, de Pretlei 7, heeft op elk aandeel de som bijgestort van tweeëntwintig euro (E 22,00), zodat het maatschappelijk kapitaal thans volledig volstort is.

Het totaal bedrag van de bijstortingen in speciën, hetzij negentienduizend zeshonderdenvijf euro achttien cent (¬ 19.605,18) staat geboekt op een speciale rekening nummer BE06 3631 3286 8822 ten name van de vennootschap, bij de ING Bank.

De naamloze vennootschap IMMAYER, voormeld, overhandigt mij het bewijs van die stortingen en deposito's hetwelk ik in het dossier bewaar. Ondergetekende notaris geeft terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap onmiddellijk over de bijzondere rekening kan beschikken.

- deels door inbreng in nature van een deel van de rekening courant ten bedrage van honderdveertienduizend negenhonderdzesenveertig euro zeventig cent (E 114.946,70).

INBRENG IN NATURA:

Door de naamloze vennootschap naar Luxemburgse recht CONTAINER QUICK LOCK LUXEMBOURG S.A., voormeld, alhier vertegenwoordigd door de heer Christophe Brems, voornoemd, ingevolge voormelde onderhandse volmacht, wordt van haar lopende rekening een schuldvordering ten bedrage van honderdveertienduizend negenhonderdzesenveertig euro zeventig cent (E 114.946,70) ingebracht.

De naamloze vennootschap naar Luxemburgse recht CONTAINER QUICK LOOK LUXEMBOURG S.A., voormeld, vertegenwoordigd zoals boven vermeld, is alhier tussengekomen om voormeld inbreng te realiseren. De naamloze vennootschap naar Luxemburgse recht CONTAINER QUICK LOCK LUXEMBOURG S.A. verklaart dat deze schuldvordering niet het voorwerp maakt van enige betwisting, overdracht of beslagname.

Aan voormelde inbrenger werd in ruil voor haar inbreng nieuw uitgegeven aandelen zonder nominale waarde toegekend als volgt:

- duizend zeshonderdnegenenveertig (1.649) aandelen klasse A

- tweeduizend tweehonderdzesendertig (2.236)aandelen klasse B

- tweeduizend tweehonderddertig (2.230) aandelen Masse C.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten als de thans bestaande aandelen genieten en zullen in de winst delen vanaf de datum van de kapitaalverhoging,

4. De vergadering stemt eenparig in met de verhoging van het kapitaal met inlijving van twee uitgiftepremies respectievelijk ten belope van vierhonderdvierenzestigduizend vijfhonderddrieënvijftig euro dertig cent (E 464.553,30) voor voormelde inbreno in nature en respectievelijk tweehonderddertigduizend driehonderdvierennegentig euro tweeëntachtig cent (E 230.394,82) voor voormelde kapitaalverhoging in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, om het kapitaal te brengen van honderdzesennegentigduizend eenenvijftig euro achtentachtig cent (¬ 196.051,88) op achthonderdeenennegentigduizend euro (¬ 891.000,00).

INBRENG IN NATURA:

Door de naamloze vennootschap naar Luxemburgse recht CONTAINER QUICK LOCK LUXEMBOURG S.A., voormeld, alhier vertegenwoordigd door de heer Christophe Brems, voornoemd, ingevolge voormelde onderhandse volmacht, wordt van haar lopende rekening een bedrag van vierhonderdWerenzestigduizend vijfhonderddrieënvijftig euro dertig cent (E 464.553,30) ingebracht als uitgiftepremie.

De naamloze vennootschap naar Luxemburgse recht CONTAINER QUICK LOCK LUXEMBOURG S.A., voormeld, vertegenwoordigd zoals boven vermeld, is alhier tussengekomen om voormeld inbreng te realiseren. De naamloze vennootschap naar Luxemburgse recht CONTAINER QUICK LOCK LUXEMBOURG S.A. verklaart dat deze schuldvordering niet het voorwerp maakt van enige betwisting, overdracht of beslagname,

KAPITAALVERHOGING IN GELD:

Het totaal bedrag van de bijstortingen in speciën van de uitgiftepremie wat de kapitaalverhoging in geld betreft, hetzij tweehonderddertigduizend driehonderdvierennegentig euro tweeëntachtig cent (E 230.394,82) staat geboekt op dezelfde speciale rekening met nummer 8E06 3631 3286 8822 ten name van de vennootschap, bij de ING Bank.

De naamloze vennootschap IMMAYER, voormeld, overhandigt mij het bewijs van die stortingen en deposito's hetwelk ik in het dossier bewaar. Ondergetekende notaris geeft terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap onmiddellijk over de bijzondere rekening kan beschikken.

5. De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk te verzaken aan hun voorkeurrecht met betrekking tot de kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 Voor- 4 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

, mod 11.1

'Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



6. De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans achthonderdeenennegentigduizend euro (E 891.000,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door achtduizend negenhonderdentien (8.910) aandelen op naam zonder nominale waarde.

7. Aanpassing van artikel 5, eerste alinea "Kapitaarder statuten aan voormelde beslissingen als volgt: "Artikel 5

o Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: achthonderdeenennegentigduizend euro (¬ 891.000,00) gesplitst in

achtduizend negenhonderdentien (8.910) aandelen zonder vermelding van nominale waarde en die

onderverdeeld zijn in drie (3) klassen als volgt:

klasse A-aandelen, waaronder wordt verstaan: de aandelen genummerd 1 tot en met nummer 2.532.

klasse B-aandelen, waaronder wordt verstaan: de aandelen genummerd 2533 tot en met nummer 5.490.

klasse C-aandelen waaronder wordt verstaan: de aandelen genummerd 5491 tot en met nummer 8.910."

8. Vervanging van de bepalingen van artikel 9 der statuten met de volgende bepalingen;

"Artikel 9. OVERDRACHT VAN AANDELEN

9.1 Overdracht van aandelen door houders van klasse B-aandelen:

De overdracht door een van de houders van klasse B-aandelen van aile of een deel van een aantal van aandelen gehouden door zo een aandeelhouder aan elk persoon of een entiteit zal onderworpen zijn aan een voorkeursrecht ten gunste van de andere houders van klasse 8-aandelen (de eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders) en, daarna voor elk deel waarvoor de eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders hun voorkeursrecht niet hebben uitgeoefend, in het voordeel van de houders van klasse-C aandelen en de klasse A-aandelen (de tweede ronde voorkeursrecht aandeelhouders) op de wijze als uiteengezet in artikel 9.5. Elke overdracht niet gemaakt in overeenstemming met dit artikel 9.1 zal nietig en onuitvoerbaar zijn.

9.2 Overdracht van aandelen door houders van klasse C-aandelen:

De overdracht door de houders van klasse C-aandelen van aile of een deel van een aantal van aandelen gehouden door zo een aandeelhouder aan elk persoon of een entiteit niet zijnde een gelieerde onderneming als uiteengezet in artikel 9.8. zal onderworpen zijn aan een voorkeursrecht in het voordeel van de professionele aandeelhouders (de eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders) en, daarna voor elk deel waarvoor de eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders hun voorkeursrecht niet hebben uitgeoefend, in het voordeel van de houders van klasse B-aandelen en klasse A-aandelen (de tweede ronde voorkeursrecht aandeelhouders), op de wijze zoals bepaald in artikel 9.5. Elke overdracht niet gemaakt in overeenstemming met dit artikel 9.2 zal nietig en onuitvoerbaar zijn.

9.3 Overdracht van aandelen door houders van klasse A-aandelen:

Elke overdracht door de houders van klasse A-aandelen van een van haar aandelen in de vennootschap aan elk persoon of een entiteit niet zijnde een gelieerde vennootschap of gelieerd persoon als uiteengezet in artikel 9.8 zal onderworpen zijn aan een voorkeursrecht ten gunste van de andere aandeelhouders van klasse A-aandelen (de eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders), en, daarna voor elk deel waarvoor de eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders hun voorkeursrecht niet hebben uitgeoefend, in het voordeel van de aandeelhouders van klasse B-aandelen en klasse C-aandelen (de tweede ronde voorkeursrecht aandeelhouders), op de wijze zoals uiteengezet in artikel 9.5. Elke overdracht niet gemaakt in overeenstemming met dit artikel 9.3 zal nietig en onuitvoerbaarzijn.

9.4. Prijs voorkeursrecht

De prijs (de "voorkeursrecht prijs, die betaald dient te worden door de voorkeursrecht aandeelhouders zal dat zijn genoemd in de overdracht kennisgeving of de eerste ronde overdracht kennisgeving, als toepasselijk. 9.5 Procedure

(a) Eerste Ronde:

(i) de aandeelhouder (de "overdragen die wenst aandelen te overdragen aan een derde partij (de eovememen zef de Raad van bestuur schriftelijk in kennis stellen voorafgaand aan een dergelijke overdracht, door middel van een kennisgeving (de eerste ronde overdracht kennisgeving) (0 uiteenzettend de nummer van aandelen voorgesteld om te worden overgedragen (de "verkoop aandelen»), en (ii) inclusief een kopie van het bindend aanbod van de ovememer alsook elke niet-cash element daarvan. De voorzitter van de Raad van bestuur zal, binnen drie (3) kalenderdagen van ontvangst van een eerste ronde overdracht kennisgeving, een kopie daarvan overdragen aan de eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders.

(i0 Elke eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouder zal, op ontvangst van de voorzitter van de Raad van bestuur van de eerste ronde overdracht kennisgeving, de recht hebben om te verwerven niet minder dan een zodanig aantal van verkoop aandelen (de "voorkooprechn als zal gelijk zijn aan de prorata van de aandelen gehouden door zulke eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouder in het totale aantal van aandelen van de vennootschap van dezelfde categorie (exclusief de aandelen gehouden door de overdrager), door geschreven kennisgeving le geven aan de voorzitter van de Raad van bestuur (de "eerste ronde voorkeursrecht kennisgeving"), niet later dan dertig (30) kalenderdagen van de ontvangst van de overdracht kennisgeving (iii) Als niet aile eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders (op tijd) hun voorkeursrecht uitoefenen, dan zal de voorkeursrecht van de eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders die hun voorkeursrecht hebben uitgeoefend proportioneel worden vergroot aan de prorata van de aandelen gehouden door zulke eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders in het totale aantal van aandelen van de vennootschap van dezelfde categorie (behoudens de aandelen gehouden door de overdrager en behoudens de aandelen gehouden door de eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders die niet gebruik hebben gemaakt van hun voorkeursrecht). Deze stijging in de voorkeursrecht zal worden verwittigd door de voorzitter aan deze voorkeursrecht aandeelhouders binnen 10 kalenderdagen volgende het verstrijken van de 30 kalenderdagen als beschreven onder artikel 9.5(a) (ii) boven (de "Interim Resultaat Kennisgeving"). Als de betreffende eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

wensen om hun vergrote voorkeursrecht uit te oefenen, dan moeten ze een nieuwe eerste ronde voorkeursrecht kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van bestuur geven, niet later dan dertig (30) kalenderdagen van de ontvangst van de Interim Resultaat Kennisgeving.

(iv) Aan het einde van de periode gedurende welke de (eerste ronde) voorkeursrechten zullen worden uitgeoefend als beschreven onder artikel 9.5(a)(0 tot (Ili) (de "eerste ronde voorkeursrecht periode"), dan zal de voorzitter van de Raad van bestuur, binnen zeven (7) kalenderdagen, de overdrager en de voorkeursrecht aandeelhouders schriftelijk verwittigen (de "Resultaat Kennisgeving) van (i) het totale aantal van verkoop aandelen die het onderwerp waren van een eerste ronde voorkeursrecht kennisgeving en (ii) de identiteit van de eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders die een dergelijke eerste ronde voorkeursrecht kennisgeving hebben gediend.

(y) in het geval dat aan het einde van de eerste ronde voorkeursrecht periode, alle eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders hun voorkeursrecht tain aanzien van de voorkeur aandelen hebben uitgeoefend, dan moet de voorkeursrecht prijs worden betaald door de relevante voorkeursrecht aandeelhouder ten laatste (i) dertig (30) kalenderdagen van de Resultaat Kennisgeving of ai) drie (3) kalenderdagen volgend de ontvangst van enige vereiste reglementaire goedkeuringen (inclusief antitrust goedkeuringen). Titel aan enige verkoop aandelen zal alleen overgaan naar de relevante voorkeursrecht aandeelhouder op ontvangst van de voorkeursrecht prijs door de overdrager,

(b) Tweede ronde

(0 in het geval dat aan het einde van de eerste voorkeursrecht periode, niet aile eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders hun voorkeursrecht hebben uitgeoefend met betrekking tot de verkoop aandelen, dan zef de voorzitter van de Raad van bestuur, samen met de Resultaat Kennisgeving, de tweede ronde voorkeursrecht aandeelhouders schriftelijk meedelen, door een kennisgeving (de tweede ronde overdracht kennisgeving), die het aantal aandelen die niet zijn verkregen door voorverkoop in de eerste ronde voorkeursrecht periode (de "tweede ronde verkoop aandelen) uiteenzet. Op ontvangst van de tweede ronde overdracht kennisgeving, zal elk van de tweede ronde voorkeursrecht aandeelhouders de recht hebben om het aantal van tweede ronde verkoop aandelen te verkrijgen als gelijk zal zijn aan de pro rata van de aandelen gehouden door zulke tweede ronde voorkeursrecht aandeelhouders in het totale aantal van aandelen van de vennootschap (met uitzondering van de aandelen gehouden door de overdrager en de eerste ronde voorkeursrecht aandeelhouders die niet hun voorkeursrecht hebben uitgeoefend), door een geschreven kennisgeving te geven aan de voorzitter van de Raad van bestuur (de "tweede ronde voorkeursrecht kennisgeving), niet later dan dertig (30) kalenderdagen van ontvangst van de tweede rende overdracht kennisgeving.

aan het einde van de tweede ronde voorkeursrecht periode, zal de voorzitter van de Raad van bestuur, binnen zeven (7) kalenderdagen, de overdrager en de aandeelhouders schriftelijk in kennis stellen (de « tweede ronde resultaat kennisgeving ») van (I) de totale nummer van tweede ronde verkoop aandelen die het onderwerp waren van een tweede ronde voorkeursrecht kennisgeving, en (ir) de identiteit van de tweede ronde voorkeursrecht aandeelhouders die een dergelijke tweede ronde voorkeursrecht kennisgeving hebben gediend. (HO in het geval dat aan het einde van de tweede ronde voorkeursrecht periode, niet aile tweede ronde voorkeursrecht aandeelhouders hun voorkeursrecht hebben uitgeoefend met betrekking tot de verkoop aandelen, dan zal de overdrager een optie hebben om of (i) te verkopen, binnen een periode van dertig (30) kalenderdagen van de tweede ronde resultaat kennisgeving, de verkregen door voorverkoop aandelen en de tweede ronde verkoop aandelen aan de relevante aandeelhouders en de evenwicht daarvan aan de ovememer

of om zijn aanbod in te trekken binnen een periode van dertig (30) kalenderdagen van de tweede ronde

resultaat kennisgeving. ln geval van intrekking van het aanbod, zal de gehele voorkeursprocedure van toepassing zijn in geval van een nieuwe overdracht.

(iv) in geval van de overdracht van een gedeelte of aile verkoop aandelen aan de ovememer genoemd in de overdracht kennisgeving, dan moet de ovememer schriftelijk bevestigen te zijn gebonden door de voorwaarden van deze overeenkomst als de overblijvende aandeelhouders unaniem zo verzoeken, waardoor de ovememer een parti./ zef worden aan deze overeenkomst.

(y) de voorkeursrecht prijs moet betaald worden door de relevante voorkeursrecht aandeelhouder niet later dan (I) dertig (30) kalenderdagen van het verstrijken van de periode als bedoeld in paragraaf (ii) hierboven en ail) drie (3) kalenderdagen volgende de ontvangst van enige vereiste reglementaire goedkeuringen (inclusief antitrust goedkeuringen). Het recht op iedere verkoop aandeel zal alleen overgaan naar de relevante voorkeursrecht aandeelhouder op ontvangst van de voorkeursprijs door de overdrager,

(c) Waiver

De procedure uiteengezet in artikel 9.5. zal niet gelden als aile aandeelhouders vooraf schriftelijk

toestemmen aan een voorgestelde overdracht en afstand doen van hun rechten om een voorkeursrecht

kennisgeving te ontvangen.

9.6 Tag-Along recht (volgrecht):

9_6.1

Als de aangeboden aandelen krachtens artikel 9 hierboven, 30% of meer van de uitstaande te verkopen

aandelen aan een of meer ongerelateerdelniet gelieerde kopers representeren (de 'Tag Along Koper), en als

niet al deze aangeboden aandelen zijn verkregen door de voorkeursrecht aandeelhouders na de voorkeursrecht procedure zoals beschreven in artikel 9.6.2., dan zal de verkopende aandeelhouder voorafgaande schriftelijke kennisgeving geven aan aile overblijvende aandeelhouders (de "Tag-Along Kennisgeving") waarin wordt

uiteengezet (i) het bedrag van de aandelen en de lening die de Tag Along koper(s) heeft aangeboden om te kopen, (ii) de identiteit van de Tag-Along koper(s) samen met de laatst gecontroleerde en ongecontroleerde financiële verklaringen van de Tag-Along koper(s) en zijn economische eigenaren en (iii) een aanbod van de Tag-Along koper(s) om aile aandelen en leningen van de overblijvende aandeelhouders te kopen, voor dezelfde prijs en op dezelfde voorwaarden als de Tag-Along koper(s) heeft aangeboden om de aangeboden aandelen te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





kopen. De Tag Along kennisgeving zal worden vergezeld door een contract die de voorwaarden uiteenzet (inclusief de koopprijs) op welke de verkopende aandeelhouder voorstelt om de aangeboden aandelen te overdragen.

9.6.2

De overblijvende aandeelhouders zullen de recht hebben, uitoefenbaar door geschreven kennisgeving aan de verkopende aandeelhouder binnen dertig (30) dagen na de levering van de Tag-Along kennisgeving, om al hun aandelen en leningen aan de Tag-Along Koper(s) te verkopen.

9.6.3

Als de overblijvende aandeelhouders hun Tag-Along rechten uitoefenen in een overdracht volgens dit artikel 9.6, dan zullen zij, indien gevraagd door de verkopende aandeelhouder, alle documenten die nodig zijn om de verkoop en overdracht van de aandelen te beveiligen uitvoeren en leveren aan de Tag-Along koper(s) op de voonvaarden uiteengezet ln de Tag-Along kennisgeving.

9.7 Drag-Along recht (volgplicht)

9.7.1 Als de aangeboden aandelen volgens artikel 9 hierboven, 51% of meer van de uitstaande te verkopen aandelen aan een of meer ongerelateerdeiniet gelieerde kopers (de "Drag Along kopers") vertegenwoordigen, en als niet al deze aangeboden aandelen zijn verkregen door de voorkeursrecht aandeelhouders na de voorkeursrecht procedure zoals beschreven in milice! 9.6.2., dan zullen de verkopende aandeelhouders voorafgaande schriftelijke kennisgeving geven aan de overblijvende aandeelhouders (de "Drag-Along kennisgeving') die uiteenzet (i) het aantal van de aandelen en leningen die de Drag-Along aandeelhouder(s) heeft aangeboden om te kopen, (ir) de identiteit van de Drag-Along koper(s) samen met de laatst gecontroleerde en ongecontroleerde financiële verklaringen van de Drag-Along koper(s) en zijn economische eigenaren, en (iii) een verbintenis van de Drag-Along koper(s) om alle aandelen en leningen te kopen die eigendom zijn Van de overblijvende aandeelhouders, voor dezelfde prijs en op dezelfde voorwaarden als de Drag-Along koper(s) heeft aangeboden om de aangeboden aandelen te kopen. De Drag-Along kennisgeving zal worden vergezeld door een contract die de voorwaarden (inclusief de aankoopprijs) op welke de verkopende aandeelhouder voorstelt om de aangeboden aandelen te overdragen uiteenzet.

9.7.2

De overblijvende aandeelhouders proberen om al hun aandelen en leningen te verkopen aan de Drag-Afong koper(s) en machtigen de verkopende aandeelhouders om hen te dwingen binnen dertig (30) dagen na levering van de Drag-Along kennisgeving in overeenstemmig met Artikel 9.7.1.

9.7.3

Als de verkopende aandeelhouder(s) hun Drag-Along rechten in een overdracht volgens dit artikel 9.7 uitoefenen, dan zullen de overblijvende aandeelhouders, wanneer gevraagd door de verkopende aandeelhouder, alle documenten die nodig zijn om de verkoop en de overdracht van de aandelen aan de Drag-Along koper(s) op de voorwaarden uiteengezet in de Drag-Along kennisgeving te beveiligen uitvoeren en bezorgen.

9.7.4

Dit artikel 9.7 zal niet van toepassing zijn indien de opbrengsten voor de overblijvende aandeelhouders resulterend van zo een drag along verkoop het initiële investeringsbedrag betaald door deze overblijvende aandeelhouders niet zou overschrijden, min enige dividenduitkeringen aan deze overblijvende aandeelhouders, ten aanzien van hun aandelen.

9.8





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overdracht van aandelen aan een gelieerde vennootschap of een gerelateerde persoon:

In geval van een overdracht van een deel of aile aandelen van een aandeelhouder aan een gelieerde

vennootschap of een gerelateerde persoon van de overdragende aandeelhouder, dan zal de overdragen

(a) zorgen dat de overnemer zal aannemen alle rechten en verplichtingen van de overdrager onder deze overeenkomst;

(b) aantonen dat de overdracht is gemaakt voor strikte interne optimalisatie redenen en niet om een derde partij ovememer te introduceren ; en

(c) om te ondernemen om de betreffende aandelen wanneer de overnemer stopt om een gelieerde

onderneming of gelieerd persoon van de overdrager te zijn opnieuw te verkrijgen.".

9. Vervanging van artikel 10 der statuten met de volgende bepalingen;

"Bestuur:

Raad van bestuur:

Het beheer van de Vennootschap wordt toevertrouwd aan een Raad van bestuur (de se Raad van bestuur»)

die wordt samengesteld overeenkomstig de bepalingen van deze clausule.

Grootte en vertegenwoordiging:

(a) De Raad van bestuur zal bestaan uit vijf (5) bestuurders, waarvan twee (2) worden benoemd uit kandidaten voorgesteld door de klasse A-aandeelhouders (A-bestuurders), een (1) wordt benoemd uit kandidaten voorgesteld door de klasse 8-aandeelhouders (B-bestuurders) en twee (2) worden benoemd uit kandidaten voorgesteld door de klasse C-aandeelhouders (C-bestuurders).

(b) Als een algemene regel, wanneer een aandeelhouder niet langer een aandeelhouder van de Vennootschap is, zal hij niet langer gerechtigd zijn om kandidaten voor te stellen voor bestuurschap in de Raad van bestuur.

Vervangingen:

Elke bestuurder te worden benoemd naar aanleiding van ontslag, aftreden of ongeschiktheid van een bestuurder van de Vennootschap zal worden benoemd tussen kandidaten voorgesteld door de



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e mod 11.1



aandeelhouder(s) die de bestuurder te vervangen voorstelden. De partijen bevestigen en stemmen ermee in dat' elke partij de nieuwe bestuurder zal kiezen tussen deze kandidaten, behalve voor een geldige reden. 'ç

10. Vervanging van artikel 11 der statuten met de volgende tekst:

'Voorzitter:

De voorzitter van de Raad van bestuur zal worden benoemd door de Raad van bestuur uit de bestuurders

voorgesteld door de klasse A- aandeelhouders, De voorzitter van de Raad van bestuur zal niet een beslissende

stem hebben in het geval van een staking van stemmen.".

11. Vervanging van artikel 12 der statuten met de volgende tekst: "Bestuursvergaderingen:

De Raad van bestuur zal zo vaak samenkomen als noodzakelijk door de werkzaamheden en zaken van de Vennootschap, en het is overeengekomen dat als een kwestie van principe (onderworpen aan verdere herziening door de Raad van bestuur, de Raad van bestuur ten minste elke kwartaal zal worden bijeengeroepen. De vergadering wordt gehouden op de vennootschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.".

12. Vervanging van artikel 13 der statuten met de volgende tekst: "Een bestuurder die verhinderd is om aanwezig te zijn op een vergadering mag een andere bestuurder benoemen om namens hem op te treden. Zo een volmacht van een andere bestuurder zal worden gerechtigd in de afwezigheid van zijn benoemer aan een afzonderlijke stem namens zijn benoemer naast zijn eigen stem.

Zonder afbreuk aan de bepalingen van de volgende alinea, zal elke beslissing van de Raad van bestuur geldig worden genomen met een simpele meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd. Elke bestuurder zal één stem hebben.

De volgende beslissingen zullen alleen geldig zijn genomen wanneer ze zijn goedgekeurd (i) door beide bestuurders benoemd op voorstel van de klasse C-aandeelhouders en beide bestuurders benoemd op voorstel van de klasse A-aandeelhouders voor zaken die de bevoegdheid van de Raad van bestuur zijn of, (ii) door de meerderheid van klasse C-aandeelhouders en door de meerderheid van de klasse A-aandeelhouders voor zaken die de bevoegdheid zijn van de algemene vergadering van aandeelhouders (hierna de "speciale meerderheid zaken"):

(a) benoeming, ontslag en vergoeding van het uitvoerend management van de Vennootschap en enige van zijn gelieerde ondernemingen.

(b) enige belangrijke veranderingen in de natuur van de activiteiten van de Vennootschap en zijn gelieerde ondernemingen.

(c) enige belangrijke wijzigingen in de financiële, business- en strategieplan van de Vennootschap en zijn gelieerde ondernemingen,

(d) enige voorgestelde vergroting, verandering of vermindering in het uitgegeven maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap.

(e) enige vergroting, verandering of vermindering in het uitgegeven maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap's gelieerde ondernemingen,

(f) enige verandering in de schuld structuur van de Vennootschap voor een gecumuleerd bedrag van meer dan EUR 1 miljoen (op een geconsolideerde basis).

(g) het aangaan van de Vennootschap of een van zijn gelieerde ondernemingen van enige leningen voor een gecumuleerd transactiebedrag van meer dan EUR 1 miljoen (op een geconsolideerde basis).

(h) aankoop of beschikking van aile of een substantiële deel van de zaak van de Vennootschap en zijn gelieerde ondernemingen.

(i) enige aankopen of beschikkingen van ondernemingen door de Vennootschap of een van zijn gelieerde ondernemingen.

(j) enige beslissing betreffende een publieke bod van de aandelen van de Vennootschap (oftewel een eerste bod of secundaire boden).

(k) goedkeuring van het geconsolideerde budget van de Vennootschap alswel enige materiële afwijkingen

daarvan.

(I) enige voorstel betreffende de uitgifte van een bonus of van de winst of verliezen van de Vennootschap,

(m) verandering van de bedrijfsnaam of structuur van de Vennootschap; en

(n) aanwijzing van 1PR door de Vennootschap of enige van zijn gelieerde ondernemingen.".

13. Wijziging van artikel 14 der statuten met de volgende tekst:" De Raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens deze statuten of de wet andere bepalingen gelden.".

14. Vervanging van artikel 15 der statuten met de volgende tekst: "Uitvoerend management:

Gedelegeerd Bestuurder.

De Raad van bestuur zal haar dagelijkse bestuursbevoegdheden aan een Gedelegeerd Bestuurder (de "Gedelegeerd Bestuurder") delegeren die haar/zijn benodigde tijd aan de relevante Vennootschap zal besteden. De Gedelegeerd Bestuurder zal worden benoemd en ontslagen door de Raad van bestuur,

De Gefedegeerd Bestuurder zal de onbeperkte volmacht en gezag hebben om de dagelijkse zaken van de Vennootschap te beheren. Hij is toegerust met de macht om aile noodzakelijke of nuttige zaken uit te voeren voor de realisatie van het maatschappelijk doel van de Vennootschap en heeft de macht om alla dingen te doen die niet uitdrukkelijk zijn voorbehouden aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap of aan de Raad van bestuur door de wet of de statuten.

De Vennootschap zal te allen tijde alleen één Gedelegeerd Bestuurder hebben. Als de Gedelegeerd Bestuurder zou worden vervangen, dan zal de nieuwe Gedelegeerd Bestuurder en enige opeenvolgende Gedelegeerd Bestuurder worden gekozen van een lijst van ten minste 2 kandidaten voorgesteld door de klasse

A-aandeelhouders-die-de-klasse-C-aandeelhouders-zullen informeren identiteit-van bun -genomineerden-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor- '

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

iVoor-behouden aan het Belgisch taatsbiad

mod 11.1

ten minste één week voorafgaand de bestuursvergaderingen waarop de Gedelegeerd Bestuurder zal worden benoemd.

De partijen, wanneer noodzakelijk, dragen ervoor zorg dat de Vennootschap een management-dienstovereenkomst voor een onbeperkte tijd aanvaardt met de Gedelegeerd Bestuurder of enige andere beheermaatschappij aangewezen in die zin door de Gedelegeerd Bestuurder om zijn diensten uit te voeren.

De partijen bewerkstelligen dat de Raad van bestuur Christophe Brems zal benoemen als Gedelegeerd Bestuurder gedelegeerd bestuurder») voor een initiële duur van 6 jaar, hernieuwbaar.".

15. Schrappen artikel 32 der statuten en herschikken artikelnummers,

16. Tot A-bestuurders worden herbenoemd:

*de heer Christophe Brems, voornoemd.

*de heer Ben Van den Keybus, voornoemd.

Tot B-bestuurders wordt benoemd:

*de heer Paul der Weduwe wonende te 1913 Luxemburg, rue Leandre Lacroix 32a, Groot Hertogdom

Luxemburg,

Tot C-bestuurders worden benoemd:

*de heer Marinus Willem Oostlander, wonende te 2970 Schilde, De Pont 36.

*de heer Anthony Verhaere, wonende te 2900 Schoten, Zilverstraat 7.

De Raad van bestuur beslist in het ambt van gedelegeerd bestuurder de heer Christophe Brems,

voornoemd, te benoemen.

Alle mandaten gaan in voor een periode van zes jaar te rekenen vanaf heden.

17. De vergadering der aandeelhouders machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Coördinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/01/2015
ÿþ Jod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 6 DEC. 2014

afdeling en

11111111

*15003702*

Voor behouc aan h' Belgis Staatst

Bijingën Eiij liet Belgisch gtaatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894.022.175

Benaming

(voluit) : CONTAINER QUICK LOCK

(verkort) : CQL

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kambalastraat 7 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - adreswijziging. Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 oktober 2014.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 oktober 2014 blijkt dat het ontslag als bestuurder van de heer Ben Van den Keybus, Rue Léandre Lacroix 32/A te L-1913 Luxembourg, met éénparigheid van stemmen door de bijzondere algemene vergadering aanvaard wordt.

Kwijting wordt hem verleend voor het uitoefenen van zijn mandaat tot op heden.

De bijzondere algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, om de heer Leslie Verhaere, Bisschoppenhoflei 26 te 2930 Brasschaat, vanaf heden te benoemen tot bestuurder.

Zijn mandaat zal een einde nemen bij de jaarvergadering van 2016.

De bijzondere algemene vergadering beslist tevens, met éénparigheid van stemmen, om het adres van de maatschappelijke zetel vanaf 1 november 2014 over te brengen naar Boomgaarddreef 9 te 2900 Schoten.

Christophe Brems,

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 23.05.2013 13129-0165-018
29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 23.05.2013 13129-0166-016
19/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 11.10.2011 11579-0334-032
06/07/2011
ÿþmod 2, i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeragelagd ter MM, van de Reoftbank vaal Koophand,'

4 7011

Griffie

IfI II NNI I1(*11101877*

INdVpV~~I

Ondernemingsnr : 0894 022.175

Benaming : Container Quick Lock

(voluit)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Kembalestreat 7

2030 Antwerpen

Onderwerp akte : NV: wijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 9 juni 2011 geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 17 JUN 2011 boek 154 blad 83 vak 12 ontvangen: vijfentwintig euro (25 E) De Ontvanger getekend K. Slegers, dat een buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap CONTAINER QUICK LOCK, in het kort CQL, met zetel te 2030 Antwerpen, Kambalastraat 7, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. De vergadering stemt eenparig in met een kapitaalverhoging van tweehonderd vijftigduizend euro (E 250.000,00), om het te brengen van vijfhonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 518.550,00) op zevenhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd vijftig euro (E 768.550.00). zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door inbreng in geld ten bedrage van tweehonderd vijftigduizend euro (E 250.000,00).

Comparanten hebben op elk aandeel de som bijgestort van negenentachtig euro vierenveertig cent (E 89,44), zodat het maatschappelijk kapitaal thans volledig volstort is.

Het totaal bedrag van de bijstortingen in speciën, hetzij tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00

EUR) staat geboekt op een speciale rekening nummer 363-0886007-49 ten name van de vennootschap, bij de [NO Bank.

2. Het kapitaal wordt verminderd met zevenhonderd zevenduizend vijftig euro (E 707.050,00) om het kapitaal te brengen van zevenhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd vijftig euro (E 768.550,00) tot eenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) door aanzuivering van geleden verliezen zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

3. Aanpassing van artikel 5, eerste alinea "Kapitaal" van de statuten aan voormelde beslissingen: "Artikel 5

o Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: eenenzestigduizend vijfhonderd euro [¬ 61.500,00] gesplitst in tweeduizend zevenhonderd vijfennegentig [2.7951 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/tweeduizend zevenhonderdenvijfennegentigste (1/2.795ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en die onderverdeeld zijn in drie (3) klassen als volgt:

Klasse A-aandelen, waaronder wordt verstaan: het aandeel nummer 1 en het aandeel nummer 2. Klasse B-aandelen, waaronder wordt verstaan: het aandeel nummer 3.

Klasse C-aandelen waaronder wordt verstaan: de aandelen, genummerd 4 tot en met nummer 2.795."

4. De algemene vergadering der aandeelhouders geeft aan de Raad van Bestuur de nodige machten om de genomen beslissingen uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

DE NOTARIS, Carlos DE BAECKER

Oo de +eetste hlz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hcedanigheid var de inslrumemerende Wolarts. hetzij van de persc(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handiekenino

27/01/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0894.022.175

Benaming

(voluit) : Container Quick Lock

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kambalastraat 7, 2030 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten genomen door de aandeelhouders op 10 januari 2011:

Neergeiiltgé ter galle van de Aockbai vee iXoopkuridei hm:er0a, ejo

Griffie 17 JAN. 2011

I11I 1II 11ff 1Il ff10 II0 1l1I Iff1 fl1 11I

" iioiassa"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

"Eerste besluit

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van mevrouw Marijke Vanderstukken, de heer Bart Goyens en de heer Lars Baumgürtel als bestuurders van de vennootschap, met uitwerking per 30 december 2010.

Tweede besluit

De aandeelhouders besluiten het mandaat van de heer Paul De Meester als bestuurder van de vennootschap te beëindigen, met onmiddellijke ingang.

Derde besluit

De aandeelhouders besluiten de heer Paul der Weduwe, met woonplaats te Groot Hertogdom Luxemburg, 1913 Luxemburg, rue Leandre Lacroix 32a, als bestuurder van de vennootschap te benoemen, met onmiddellijke ingang en tot aan de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2016.

De aandeelhouders besluiten eveneens de heer Marinus Willem Oostlander, met woonplaats te België, 2970 Schilde, De Pont 37, als bestuurder van de vennootschap te benoemen, met onmiddellijke ingang en tot aan de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2016.

De aandeelhouders besluiten eveneens de heer Anthony Verhaere, met woonplaats te België, 2900 Schoten, Zilverstraat 7, als bestuurder van de vennootschap te benoemen, met onmiddellijke ingang en tot aan de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2016.

Vierde besluit

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heren Jérôme Vermeylen, Adriaan Dauwe en Bram Couvreur, of iedere andere advocaat van het kantoor Altius, Havenlaan 86C, B.414, 1000 Brussel. Ieder van voomoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen."

Voor beredeneerd uittreksel,

Jérôme Vermeylen,

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.04.2010, NGL 09.12.2010 10627-0014-024
14/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 09.12.2010 10627-0018-031
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 31.08.2009 09671-0296-013

Coordonnées
CONTAINER QUICK LOCK, AFGEKORT : CQL

Adresse
KAMBALASTRAAT 7 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande