CONTENTSERV BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONTENTSERV BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 845.056.674

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 31.10.2013 13651-0274-012
04/06/2012
ÿþ 1 MPd2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



--- ~,

NEERGELEGD

23 MEI 2012 .

GRIFFIE RU,,C TBANK van , KOOPHANl7LC!vIECHEI:EN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" izasssa7

Ondernemingsnr : 0845.056.674

Benaming

(voluit) : CONTENTSERV Benelux

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriestraat 7/4, 2500 Lier

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - Volmachten

Uittreksel uit notulen van de raad van bestuur d.d. 24 april 2012

Na beraadslaging beslist de raad eenparig de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres 2500 Lier, Industriestraat 7 C, en dit met ingang van hede.

De Raad van Bestuur beslist volgende volmachten te verlenen aan BVBA Koen Van den Bossche, met

ondernemingsnummer 0892919741 en met maatschappelijke zetel Vredestraat 11, 2590 Berlaar, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Koen Van den Bossche

A. Het sluiten en ondertekenen van arbeidsovereenkomsten, alsmede opzeggings- en verbrekingsbrieven

B. Het sluiten en ondertekenen van overeenkomsten met stagiairs en vrijwilligers

C. Het sluiten en ondertekenen van verzekeringscontracten en algemene aansprakelijkheidsverzekeringen

D. Het sluiten en ondertekenen van alle gebruikelijke overeenkomsten en het verrichten van investeringen voor een bedrag van minder dan 5.000 EUR

E. Het aanvaarden van aile briefwisseling en alle stukken en kennisgevingen, ook de aangetekende of bij deurwaardersexploot betekende

F. Me kasverrichtingen beneden het bedrag van 5.000 EUR en alle stortingen, overschrijvingen, afnamen en andere verrichtingen beneden 5.000 EUR

G. Het vervullen van alle formaliteiten bij de aankoop en invoer van goederen, aile formaliteiten en administratieve handelingen inzake btw, borgbrieven, taksen en dergelijke, inclusief alle handelingen ten overstaan van de administratie der Douane en Accijnzen

H Het recht om aile belastingen, sociale bijdragen of taksen van welke aard ook te regelen, alle pleegvormen te vervullen, 'vermindering, opheffing of kwijtschelding te vorderen; om bezwaarschriften in te dienen, alsmede het uitreiken aan derden van ontvangstbewijzen bij toepassing van artikel 71 paragraaf 2 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en tevens om t.a.v. de RSZ alle aangiften, inclusief correcties, te doen, bezwaarschriften in te dienen, kwijtschelding van boeten en verwijlintresten te vorderen.

Voor eensluidend uittreksel

BVBA PROCEEDING

Afgevaardigd Bestuurder

vertegenwoordigd door

Marc Binnemans

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/04/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 5 -Oit- 2012

GRIFFIE REGJ ÇJ ANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Illtil.lj11011111!111

bel

a: B6 Sta

Ondernesrrïnganr : Benaming (voluit) : P r0S

(verkort) CONTENTSERV BENELUX

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Industriestraat 7/4

(volledig adres) 2500 Lier

Onderwerpen} akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v6ôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te ' Antwerpen, op 27 maart 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze

vennootschap met als naam "CONTENTSERV BENELUX",

2, Zetel: 2500 Lier, lndustriestraat 714

3. Oprichters:

1, De naamloze vennootschap "IGEPA BELUX", rechtspersonenregister Gent 0416.723.381, met zetel te

9880 Aalter, Nijverheidslaan 4.

Alhier vertegenwoordigd door de heer DOOMS Jean Jacques Ghislain, geboren te Sint-Pieters-Kapelle

op 16 december 1952, wonende te 1541 Heine, Halvemaanstraat 2 A, die zich sterk maakt.

2. De vennootschap naar Zwitsers recht onder de rechtsvorm van een Aktiengesellschaft' "ZAXX SWISS AG", met ondememingsnummer (`Frrmennummer') CH-300.3.016.838-7, met zetel te 9100 Herisau (Zwitserland), Poststrasse 9.

Alhier vertegenwoordigd door mevrouw KASTNER Patricia, geboren te Munchen (Duitsland) op 18 november 1977, wonende te D-85296 Rohrbach (Duitsland), Bahnhofstrasse 26, die zich sterk maakt.

3. De naamloze vennootschap "AKEDA', rechtspersonenregister Mechelen 0435.669.758, met zetel te 2500 Lier, industriestraat 5.

4. Kapitaal: 150.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 150.000,00 euro.

6. Samenstelling: in geld

7. Boeklaar: Elk boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart. Het eerste boekjaar eindigt op 31 maart 2013,

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Dagelijks bestuur:

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder.

11. Externe vertegenwoordiging:

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik E vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlen) bcvoecd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

%/erse Paarr en handtekenmn.

mod 11.1

J

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur ais deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders van een verschillende klasse samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

12. Bestuurders:

Alle oprichtsters stellen met unanimiteit het aantal bestuurders vast op drie en stellen met unanimiteit aan tot bestuurder met de bijzondere functies) achter hun naam vermeld:

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de oprichtster - houdster van aandelen van klasse A:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MinDShift", rechtspersonenregister Gent 0474.443.331, met zetel te 9860 Aalter, Oostmolenstraat 74, met als vaste vertegenwoordiger de heer SALENS Dirk Irene René, geboren te Keulen (Duitsland) op 14 februari 1963, wonende te 9880 Aalter, Oostmolenstraat 74, die voor de duur van haar mandaat als bestuurder tevens wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder met dezelfde vaste vertegenwoordiger gelast met het dagelijks bestuur.

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de oprichtster - houdster van aandelen klasse

B:

2/ Mevrouw KASTNER Patricia, voornoemd, die voor de duur van haar mandaat als bestuurder tevéns wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder gelast met het dagelijks bestuur.

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de oprichtster - houdster van aandelen van klasse C:

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PROCEEDING", rechtspersonenregister Antwerpen 0887.252.070, met zetel te Schoten, Struikenlei 13, met als vaste vertegenwoordiger de heer BINNEMANS Marc Godelieve August, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 26 september 1961, wonende te 2900 Schoten, Struikenlel 13, die voor de duur van haar mandaat als bestuurder tevens wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder met dezelfde vaste vertegenwoordiger gelast met het dagelijks bestuur.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2017.

13. Commissarissen: geen.

14. Doe[: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering en telecommunicatie, evenals alle applicaties en software in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van:

- het leveren van digitale marketing diensten en andere software services met inbegrip van maar niet beperkt tot de handel, het afnemen, het (door)verkopen, het verhuren en huren van software licenties inclusief het zorgen voor de integratie, implementatie, interfacing en onderhoud ervan, en dit zowel rechtstreeks als onrechtstreeks;

- het ontwerpen, het fabriceren, het ontwikkelen en het customiseren van de software door bijkomende programmering en softwareontwikkeling en het leveren van helpdesk en andere klantondersteuning;

- het uitwerken en installeren van datanetten, allerhande programmering, systeemanalyse, installatiebediening, evenals het uitvoeren van alle aspecten van data-, content-, media- en printmanagement, door onder meer het automatiseren en optimaliseren van deze processen, waaronder onder meer dient te worden begrepen, maar niet beperkt tot, de media- en printcampagnes en andere vormen van publicaties.

2. Het deelnemen aan en het organiseren van nationale en internationale vakbeurzen.

3. Het geven van en het deelnemen aan trainingen en seminaries, en meer in het algemeen de opleiding inzake computers.

4. Het verkopen van hard- en software, evenals de installatie bij klanten.

5, Het opereren als VAR (Value Added Reseller) in het algemeen, en meer in het bijzonder op het

gebied van het installeren van apparatuur en software in het commerciële netwerk,

6. Het leveren van diensten met betrekking tot drukwerk en internet, inclusief webondersteunende activiteiten.

7. Het aansturen van regies en producties.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene verriaderina:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste werkdag van

de maand september om vijftien uur,

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bcj1oudon aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luit, F, eermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeri!" ,00rdigen

Verso " Naam en handtel,eninc

mod 11,1

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van

het eventuele stemrecht,

16. Volmacht: Sub 3.3 werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer BINNEMANS Marc, voomoemd.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

18. Biizondere volmachten:

Er werd aan de heer VAN OSSELAER Geert Germaan Omer, medewerker van het notariskantoor Celis, Celis & Liesse te Antwerpen, geboren te Gent op 28 april 1967, wonende te 9250 Waasmunster, Lindenlaan 15, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de ' Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de perso(olnten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen wordioen

Verso : Naam en handtelçenin.2

24/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 15 3007 + 1

behoudt 1/11/111

aan he

Belgisc

Staatsbl

NEERGELEGD

I 2 -02- 2015

Fi::CNT effila/ an KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd MECHELEN

Ondernemingsnr : 0845.056.674

Benaming

(voluit) : CONTENTSERV BENELUX

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriestraat 7 bus C te 2500 Lier

(volledig adres)

Ondervers akta : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uit het verslag van de algemene vergadering van 27 januari 2015 blijkt

" volgende bestuurders hebben hun ontslag aangeboden en dit met ingang van 1 januari 2015:

- BVBA "MinDShift" met ondernemingsnummer 0474.443.331, Oostmolenstraat 74 te 9880 Aalter, met als

vaste vertegenwoordiger Dhr. Dirk Salens;

- BVBA ' Proceeding" met ondernemingsnummer 0887.252.070, Struikenlei 13 te 2900 Schoten, niet ais; vaste vertegenwoordiger Dhr. Binnemans Marc. Er wordt hun kwijting verleent voor de uitoefening van hun; mandaat tot het einde van de uitgeoefende periode. .

Volgende worden benoemd tot bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 januari 2015

- Dhr heer Armïn Dressler, wonende te CH-8877 Murg{Zwitserland), Alte Spinnerei;

- BVBA "Koen Van den Bossche" , niet zetel te 2590 Berlaar, Vredestraat 11, en ondernemingsnummer 0892.919.741, met ais vaste vertegenwoordiger Dhr Koen Van den Bossché, wonende te 2590 Berlaar,: Vredestraat 11.

Het mandaat van de bestuurders zal een einde nemen na de jaarvergadering in 2017

Hierna op 5 februari 2015 komt de raad van bestuur in vergadering samen en benoemt tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap : " BVBA Koen Van den Bossche", hogergenoemd met ais vaste vertegenwoordiger Dhr Koen Van den Bossche, bijgevolg zijn de volmachten , zoals beslist op de raad van bestuur van 24 april 2012 niet meer vereist.

BVBA Koen Van den Bossche

gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door Dhr Koen Van den Bossche

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatst blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van cle perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2015
ÿþ Mod Waid 11.1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111









flu1II11113p





Ondernemingsnr : 0845.056.674

Benaming

(voluit) : CONTENTSERV Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriestraat 7c, 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel.

Uit het verslag van de algemene vergadering van 26 mei 2015 blijkt met unanimiteit van stemmen de beslissing tot de verplaatsing van de maatschappelijke zetel Industriestraat 7, 2500 Lier naar Duwijckstraat 17, 2500 Lier en dit met ingang vanaf 1 juni 2015.

Bvba Koen Van den Bossche

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

Koen Van den Bossche

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CONTENTSERV BENELUX

Adresse
INDUSTRIESTRAAT 7C 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande