CONTINENTAL AUTOMOTIVE BENELUX

Divers


Dénomination : CONTINENTAL AUTOMOTIVE BENELUX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 811.501.604

Publication

14/11/2014
ÿþMx' Wortlf7,7

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de,akte

*19207996

B

MONITEUR BELGE 1 3 OKT, 2014

4s/

0'8 -11 20V11 RECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWEiffleafd. MECHELEN

LGISCH STAATSBLAD

Ondernemingsnr : 0811.501.604 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

CONTINENTAL AUTOMOTIVE BENELUX

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Generaal De Wittelaan 5, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van vaste vertegenwoordiger van de commissaris

Het bestuursorgaan heeft kennis genomen van het feit dat de vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA beslist heeft Sophie Brabants, bedrijfsrevisor, als vaste vertegenwoordiger te laten vervangen door Ludo Ruysen, bedrijfsrevisor niet onmiddellijke ingang

Stefaan Odilia Van Thielen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luimm vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

09/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie ver dp akfA

f EE FLEGD

3 0 -09- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KO17PHANDR1. % MECHEUN

Griffie : ...~...~

EIRIP.11

v1 i

bette

aar

Bel!

Staa







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr: 0811.501.604

Benaming

(voluit) : CONTINENTAL AUTOMOTIVE BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Generaal De Wittelaan 5, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

(Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op 10 juni 2013)

De vergadering herbenoemt BV CVBA Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren, vast vertegenwoordigd door Mevrouw Sophie BRABANTS, tot commissaris en dit voor een periode van 3 jaar, zijnde tot de Algemene Vergadering die zich zal uitspreken over de goedkeuring van de jaarrekening per 31 december 2015.

Stefaan Odilia Van Thielen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 2 -0B- 2013

GRIFFIE FiE ANK van

KOOPHANDE~CHELEN

Ondernemingsnr : 0811.501.604

Benaming (voluit) : Continental Automotive Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Generaal De Wittelaan 5

2800 MECHELEN

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN Continental Automotive Belgium DOOR Continental Automotive Benelux - KAPITAALVERHOGING - PROCESVERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

r blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op éénendertig juli tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN' MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Continental Automotive Benelux", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Generaal De Wittelaan 5,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Na kennisname van de documenten en verslagen voorgeschreven door de artikelen 693, 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 31 mei 2013 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Continental Automotive Belgium", waarvan de zetei gevestigd is te 1930 Zaventem, fkarosfaan 8, "de Overgenomen Vennootschap" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Continental Automotive Benelux", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Generaal De Wittefaan 5, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Continental Automotive Benelux", de Overgenomen Vennootschap "Continental Automotive Belgium" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap werden drie miljoen honderd en negen, duizend vijfhonderd negenenvijftig (3.109.559) volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding werd toegepast: 69,1 nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap in ruil voor 1 aandeel van de Overgenomen Vennootschap.

Ce drie miljoen honderd en negen duizend vijfhonderd negenenvijftig (3.109.559) nieuwe aandelen werden'. toegekend aan de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap zijnde de besloten vennootschap naar Nederlands recht Continental Automotive Holding Netherlands B.V., voornoemd.

gr werd geen opleg in geld toegekend aan de aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap. Geelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Net recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de Overnemende Vennootschap'' zal een aanvang nemen vanaf op 1 januari 2013.

pe nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande' aandelen van de Overnemende Vennootschap.

Eloekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Cie conclusies van het verslag van 1 juli 2013, over het fusievoorstel, in hoofde van de Overnemende Vennootschap opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een: cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren", te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door mevrouw Sophie Brabants, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, luiden letterlijk ais volgt: '

"6 Besluit

hebben het fusievoorstel door opslorping opgesteld door de bestuursorganen van Continental' Automotive Benelux BVBA en Continental Automotive Belgium NV ondervocht, dat betrekking heeft op de fusie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

door opslorping van Continental Automotive Belgium NV door Continental Automotive Benelux BVBA. Deze verrichting zal boekhoudkundig in werking treden op 1 januari 2013. De verrichting wordt gerealiseerd volgens een ruilverhouding waarbij 3.109.559 aandelen van Continental Automotive Benelux BVBA worden toegekend voor 45.000 aandelen van Continental Automotive Belgium NV. De vooropgestelde fusie wordt vergoed door de uitgifte 3.109.559 nieuwe gewone aandelen van Continental Automotive Benelux BVBA, tijdens de Algemene Vergadering die beslist over de fusie,

De betrokken vennootschappen werden op identieke wijze gewaardeerd en meer bepaald gebaseerd op de waarde van het netto actief van beide vennootschappen per 31 december 2012, Deze methode heeft geleid tot een waarde van respectievelijk 354.678.705,85 EUR voor Continental Automotive Benelux BVBA en . 7.423.145,12 EUR voor Continental Automotive Belgium NV.

De ruilverhouding kwam tot stand door de verhouding van de waarde van een aandeel van elk der vennootschappen, zijnde 2,38 EUR voor Continental Automotive Benelux BVBA en 164,95 EUR voor Continental Autornative Belgium NV.

Als besluit van de door ons uitgevoerde controlewerkzaamheden, in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder deze met betrekking tot de controle van de fusie en splitsing van handelsvennootschappen, zijn wij van mening dat het gebruik van de waarde van het netto actief aanvaardbaar is voor de bepaling van de ruilverhouding, gezien het gemeenschappelijke belang van de aandeelhouders van beide vennootschappen, en dat de ruilverhouding die hieruit voortvloeit redelijk en gepast Is.

Kontich, 1 juli 2013

KPMG Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door

(volgt de handtekening)

Sophie Brabants

Bedrijfsrevisor"

3° Ingevolge de fusie en met toepassing van artikel 78 § 4 van het KB van dertig januari tweeduizend en één tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, verhoging van het kapitaal ten belope van één miljoen vijfhonderd vierenvijftig duizend zevenhonderd tachtig euro achtendertig cent (1.554.780,38 EUR) om het kapitaal te brengen op vijfenzeventig miljoen achthonderd tweeënveertig duizend driehonderd tachtig euro acht en dertig cent (75.842.380,38 EUR) door creatie van drie miljoen honderd en negen duizend vijfhonderd , negenenvijftig (3.109.559) nieuwe aandelen, volledig volgestort, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delend in de winst vanaf 1 januari 2013.

Deze nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap.

4° Goedkeuring van de toekenning van de drie miljoen honderd en negen duizend vijfhonderd negenenvijftig (3.109.559) nieuwe aandelen op naam van de Ovememende Vennootschap tegen vijfenveertigduizend (45.000) oude aandelen van de Overgenomen Vennootschap aan de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap.

5° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 en artikel 5bis van de statuten door de volgende tekst:

"ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenzeventig miljoen achthonderd tweeënveertig duizend driehonderd tachtig euro acht en dertig cent (75.842.380,38 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd eenenvijftig miljoen zeshonderd vierentachtigduizend zeshonderd vierenzeventig (151.684.674) aandelen zonder nominale waarde, welk ieder één/ honderd eenenvijftig miljoen zeshonderd vierentachtigduizend zeshonderd vierenzeventigste (1/151.684.674ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL VIJF bis

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van twintigduizend zeshonderd euro (20.600 EUR), volledig volstort. Ingevolge een proces-verbaal opgesteld door Meester Paul Kremers, Notaris te Luik, op 25 juni 2009, heeft de buitengewone algemene vergadering het kapitaal op vier en zeventig miljoen tweehonderd zeven en tachtigduizend zeshonderd euro (74.287.600 EUR) gebracht, gedeeltelijk bij opslorping van een bedrijfstak "AUTOMOTIVE" van de N.V. CONTINENTAL BENELUX, en gedeeltelijk bij overneming in haar kapitaal van beschikbare reserves van gezegde AUTOMOTIVE CONTINENTAL BENELUX, en bij uitgifte van honderd acht en veertig miljoen vijfhonderd drieëndertigduizend negenhonderd vijftien (148.533.915) nieuwe aandelen. Ingevolge een proces-verbaal opgesteld door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd notaris te Brussel, op 31 juli 2013, heeft de buitengewone algemene vergadering het kapitaal op vijfenzeventig miljoen achthonderd tweeënveertig duizend driehonderd tachtig euro acht en dertig cent (75.842.380,38 EUR) gebracht door opslorping van de naamloze vennootschap AUTOMOTIVE CONTINENTAL BELGIUM en met uitgifte van drie miljoen honderd en negen duizend vijfhonderd negenenvijftig (3.109.559) nieuwe aandelen,

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan de vennootschap AD-Ministerie, vertegenwoordigd door de heer Adriaan de Leeuw, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

J;~

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten),

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

î

mod 11.1

Tim CARNEVVAL

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 14.06.2013 13194-0469-042
11/06/2013
ÿþMod Word 11.1

i ,01`' = i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

31 -05- 2013

*13087921*

0811.501.604

CONTINENTAL AUTOMOTIVE BENELUX

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Generaal De Wittelaan 5, 2900 Mechelen

Fusievoorstel overeenkomstig de artikelen 671 en 693 van het Wetboek van vennootschappen waarin wordt voorgesteld over te gaan tot overneming van Continental Automotive Belgium NV door Continental Automotive Benelux BVBA

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHeL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

(Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 31 mei 2013)

II. RECHTSVORM - NAAM - DOEL  ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN BESTEMD TE FUSEREN 2,1. Continental Automotive Belgium NV: over te nemen vennootschap

De vennootschap werd opgericht onder de naam "Airpax SA" op 13 maart 1987, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 april 1987 onder het nummer 870508-6. De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Herwig Van de Velde, in Brussel, op 31 juli 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 augustus 2008, onder het nummer 20080605/08139303.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Ikaroslaan 8, 1930 Zaventem.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aangenomen. Zij draagt de naam "Continental Automotive Belgium".

De vennootschap heeft volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel de ontwikkeling, produktie, fabricage, installatie, distributie en/of invoer van alle technische, electrische of electronische producten en van alle producten en apparaten die met technische, electrische of electronische industrie verband houden.

De vennootschap mag alle intellectuele en industriële eigendomsrechten met betrekking tot haar doel verwerven, uitbaten, overdragen of toekennen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, gelijk welke richting doen, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan bovendien belangen nemen, bij wijze van inbreng, overdracht, inschrijving, deelneming, fusie of op welke andere wijze, in alle ondernemingen of vennootschappen met een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant doel aan het hare of dat van die aard is om het te bevorderen of te ontwikkelen.

De vennootschap mag alle inpandgevingen, hypotheken, waarborgen en andere zekerheden verlenen, tot gehele of gedeeltelijke zekerheid van kredieten of leningen.

Hij mag overgebracht worden naar elke andere plaats, in België, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.150.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 45.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, De aandelen zijn op naam.

De vennootschap Is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0430.659,115. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand februari om 11 uur.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld ais volgt:

-De heer Juergen Lifka

-De heer Harald Stuhlmann

-De heer Peter Verbruggen

2.2. Continental Automotive Benelux BVBA : overnemende vennootschap

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul Kremers, in Luik, op 30 april 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 mei 2009 onder het nummer 09067874. De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Peter Van Melkebeke op 17 maart 2010, in Brussel, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 april 2010, onder het nummer 10049764.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Generaal De Wittelaan 5, 2800 Mechelen.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen. Zij draagt de naam'Continental Automotive Benelux".

De vennootschap heeft volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel, de productie, de verwerking, het gebruik, de aankoop en de verkoop van voorwerpen die gebruikt worden in de automobielindustrie, -handel, -wetenschap of gewone leven.

De vennootschap kan leningen verstrekken aan groepsvennootschappen en derden en kan zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen, de verbintenissen van groepsvennootschappen als tot waarborg van de verbintenissen van derden, zich borg stellen, zich garant stellen of eender welke andere persoonlijke of zakelijke zekerheid verschaffen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven (inclusief de eigen handelszaak) of een mandaat daartoe.

De vennootschap kan tevens samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Verder kan de vennootschap alle industriële, handels-, burgerlijke, financiële en/of financieringsoperaties uitvoeren, die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of van aard zijn het doel rechtstreeks of onrechtstreeks te begunstigen, Het doel van de vennootschap dient bovendien in de meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 74.287.600 EUR en wordt vertegenwoordigd door 148.575.115 aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0811.501.604, Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

De gewone algemene vergadering van vennoten komt van rechtswege samen op de tweede maandag van de maand juni om 16 uur,

Het college van zaakvoerders van de vennootschap is samengesteld als volgt:

-De heer Stefaan Odilia Van Thielen

-De heer Werner Joachim Volz

ti L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

III. RUILVERHOUDING - OPLEG IN GELD - WIJZE VAN UITREIKING

3.1, RUILVERHOUDING

3.11. De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen hebben beslist de ruilverhouding te bepalen op grond van één waarderingsmethode gebaseerd op de eigenvermogenswaarde van de vennootschappen per 31 december 2012.

Omwille van het feit dat de betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren, is geen enkele andere waarderingsmethode pertinent. Bijgevolg, werd geen andere waarderingsmethode toegepast om de ruilverhouding te bepalen.

3.1.2, Bedrag en samenstelling van het eigen vermogen

3.1.2.1. Continental Automotive Benelux BVBA

Op 31 december 2012 bedraagt het eigen vermogen van Continental Automotive Benelux BVBA 354.678.705,85 EUR. Het kan als volgt worden samengevat:

Kapitaal: 74.287.600,00 EUR

Reserves: 7.669.482,09 EUR

Overgedragen resultaat (winst): 272.721.623,76 EUR

Eigen vermogen op 31 december 2012: 354.678.705,85

3.1.22. Continental Automotive Belgium NV

Op 31 december 2012 bedraagt het eigen vermogen van de Continental Automotive Belgium NV Belgium 7.423145,12 EUR, Het kan als volgt worden samengevat

Kapitaal: 1.150.000,00 EUR

Reserves: 115.000,00 EUR

Overgedragen resultaat (winst): 6,158,145,12 EUR

Eigen vermogen op 31 december 2012: 7.423.145,12 EUR

3.1.3. Op basis van de bovenvermelde waarderingsmethode kan de ruilverhouding als volgt berekend worden:

Continental Automotive Belgium NV Continental Automotive Benelux BVBA

Waarde 7.423.145,12 EUR 354.678.705,85 EUR

Aantal aandelen 45,000 148.575.115

Intrinsieke waarde per aandeel 164,95 EUR 2,38 EUR

De ruilverhouding wordt bepaald op afgerond 69,1 aandelen Continental Automotive Benelux BVBA voor ieder aandeel Continental Automotive Belgium NV.

Dit betekent dat, als vergoeding van de totaliteit van het vermogen van Continental Automotive Belgium NV, Continental Automotive Benelux BVBA 3.109.559 nieuwe aandelen (7.423.145,12 EUR / 2,3872013 EUR 3,109.559,77, afgerond 3.109.559) zal uitgeven die rechtstreeks aan de aandeelhouders van Continental Automotive Belgium NV uitgereikt worden.

Met andere woorden, in ruil voor 45.000 aandelen met een waarde van 7.423.145,12 EUR ontvangen de aandeelhouders van Continental Automotive Belgium NV 3109.559 aandelen van Continental Automotive Benelux BVBA. De aandeelhouders van Continental Automotive Belgium NV zullen dus afgerond 69,1 aandelen Continental Automotive Benelux BVBA ontvangen per aandeel dat zij houden in het kapitaal van Continental Automotive Belgium NV,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.2. OPLEG IN GELD

Er zal geen opleg in geld toegekend worden aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap Continental Automotive Belgium NV.

3.3, WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 3.409.559 nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Continental Automotive Benelux die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de naamloze vennootschap Continental Automotive Belgium, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Continental Automotive Benelux.

Zij zullen worden uitgereikt door het college van zaakvoerders van Continental Automotive Benelux BVBA aan de aandeelhouders van Continental Automotive Belgium NV. Daartoe zal het college van zaakvoerders van Continental Automotive Benelux BVBA onmiddellijk na de fusie de nodige inschrijvingen doen in het, aandeelhoudersregister van de vennootschap.

IV, DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen van Continental Automotive Benelux BVBA zullen hetzelfde recht geven op deelname in de winst als de thans bestaande aandelen vanaf 1 januari 2013. Er zal geen bijzondere regeling zijn betreffende dit recht.

V. BOEKHOUDKUNDIGE RETROACTIVITEIT

De handelingen van Continental Automotive Belgium NV zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van Continental Automotive Benelux BVBA vanaf 1 januari 2013.

VI, BIJZONDERE RECHTEN

Continental Automotive Belgium NV heeft geen bijzondere rechten toegekend aan haar aandeelhouders en heeft ook geen andere effecten uitgegeven dan aandelen.

Bijgevolg dient Continental Automotive Benelux BVBA geen bijzondere rechten toe te kennen. Vil. BIJZONDERE BEZOLDIGING VAN DE COMMISSARIS

Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren BCVBA, met adres te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, vertegenwoordigd door mevrouw Sophie Brabants, bedrijfsrevisor, werd belast om het verslag voor Continental Automotive Benelux BVBA op te stellen waarvan sprake is in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen. De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, in onderling overleg bepaald, bedraagt 3.500 EUR, excl. BTW.

Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren BCVBA, met adres te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, vertegenwoordigd door mevrouw Sophie Brabants, bedrijfsrevisor, werd belast om het verslag voor Continental Automotive Belgium NV op te stellen waarvan sprake is in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen. De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, in onderling overleg bepaald, bedraagt 3.500 EUR, excl. BTW.

VIl1, BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Er zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de bestuurders van de fuserende vennootschappen, Continental Automotive Benelux BVBA en Continental Automotive Belgium NV,

IX. STATUTENWIJZIGINGEN

Onmiddellijk na het besluit tot fusie, zullen de statuten van Continental Automotive Benelux BVBA gewijzigd worden met name omwille van de kapitaalverhoging en het uitgeven van nieuwe aandelen in het kader van de fusie.

X. ONROERENDE GOEDEREN

De over te nemen vennootschap verklaart niet in het bezit te zijn van onroerende goederen.

'

'

Voorbehouder gan'het Belgisch Staatsblad



XI. VOLMACHT

Dit fusievoorstel zal voor elk van de betrokken vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De fuserende vennootschappen verlenen daartoe volmacht aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw, teneinde de formaliteiten te vervullen voor de neerlegging van het fusievoorstel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Stefaan Odilia Van Thielen

Zaakvoerder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 20.06.2012 12196-0159-041
25/06/2012
ÿþ MM Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

NEERGELEGD

111 -06- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANI§ekb MECHELEN

1

l1Y WY~Mu~sIII1II IBII*I~

" iais

I

Ondernemingsnr : 0811.501.604

Benaming

(voluit) : Continental Automotive Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Generaal De Wittelaan 5, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag/benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluiten van de vennoten dd. 23 mei 2012

De vennoten akteren het ontslag van de heer Gerard Léon Cordonnier als zaakvoerder van de Vennootschap en dit met ingang van 21 december 2011.

De vennoten benoemen de heer Werner Joachim Volz, wonende te Bei Der Laug 104, Orsteil Grimmelfingen, 89081 Ulm, Duitsland, als zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang van 21 december 2011 en dit voor een onbepaalde duur, Zijn mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Derhalve zijn sedert 21 december 2011 volgende personen de zaakvoerders van de Vennootschap:

-de heer Stefaan Odilia Van Thielen; en

-de heer Werner Joachim Voiz.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

Voor analytisch uittreksel,

Stefaan Van Thielen,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 09.09.2011 11542-0420-003
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 29.06.2011 11243-0584-039

Coordonnées
CONTINENTAL AUTOMOTIVE BENELUX

Adresse
Zetel : Generaal De Wittelaan 5, 2800 Mechelen

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande