CONTINUO

Société en commandite simple


Dénomination : CONTINUO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.678.744

Publication

12/12/2014
ÿþMad Ment

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il1ll iII lIl Iii llhI IlII lIl I M IlI lIi

*19221654

Ondememingsnr : 0502.678.744

Benaming (voluit) : Continuo

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Molenstraat 60, 2018 Antwerpen 1, België

(volledig adres)

Onderwerpfenlakte :Ontbinding en definitieve sluiting

Tekst :

De bijzondere algemene vergadering van 30/11/2014 heeft unaniem volgende beslissingen genomen:

1. Na vaststelling dat de vennootschap geen activiteit meer heeft en zal hebben wordt besloten de vennootschap te ontbinden.

2. De zaakvoerder, de heer Wilfried Cajot, wordt ontslagen en krijgt per afzonderlijke stemming kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder.

3. Aangezien er geen activa of passiva meer zijn in de vennootschap wordt er geen vereffenaar aangesteld en is de vennootschap definitief gesloten.

4. Er wordt beslist de boeken en bescheiden gedurende 8 jaar te bewaren te 2018 Antwerpen, Molenstraat 60.

Wilfried Cajot,

zaakvoerder

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

ven koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 3 DEC. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik d vermeiden : Recto : Naam en hoedanighërcf van ai instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming (voluit) : Continuo (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Bijlagen Tilj ïiét Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : ofdZ.c~~

Zetel : Molenstraat 60, 2018 Antwerpen 1, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte:Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Op 1 januari 2013 wordt bij deze akte tussen de heer CAJOT Wilfried, wonende te 2018 Antwerpen, Molenstraat 60, rijksregisternummer50.08.13-151.80 en mevrouw VAN LOON Béatrice, wonende te 2018 Antwerpen, Molenstraat, rijksregisternummer 53.07.09-392.15 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

De vennoten verklaren te zijn overeegekomen als volgt:

Benaming, duur en maatschappeljkezetel van de vennootschap

De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt: "Continuo".

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Molenstraat 60.

De zaakvoerder kan de maatschappelijke zetel te allen tijde verplaatsen binnen

het Vlaams of het Hoofdstedelijk Gewest zonder statutenwijziging.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft als doel:

1. Beheren van andere verenigingen en verstrekken van adviezen en consultancy opdrachten.

Il. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden: A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en

VIA Pt>K 11.1

kftb [E:fi ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 1111 III II II II

*13020477*

u

0

W~;~u.~ T_ Jij.'

yj9,,,,7 ....!" ~t a., ypr Í:wN.~w+.ww~ ... .as_1. ~" .y3" ~ ,,yJ

Griffie 2 2 JAN,

Voor-berhouden aan het Belgisch Staatsblad

tel - vervolg

Mai AO'F 11,1

ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geidpiaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices; G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel; H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen; IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend euro (lees 2.000,00 EUR),

verdeeld over 100 aandelen. De inbreng is als volgt verdeeld onder de vennoten:

Cajot Wilfried: 67 aandelen, betaald: 1.340,00 EUR

- Van Loon Béatrice: 33 aandelen, betaald: 660,00 EUR

Het kapitaal is volgestort en alle vennoten wordt kwijting gegeven voor hun

inbreng.

Boekjaar, resultaatverdeling en algemene vergadering

Het boekjaar wordt jaarlijks afgesloten op 31 december. Het eerste boekjaar wordt

afgesloten 31 december 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lei¬ N,e, l - vervolg Mod PDF 11.1

De resultaten, positieve of negatieve, die voortvloeien uit de activiteit kunnen bij beslissing van de algemene vergadering verdeeld worden onder de vennoten. De verdeling gebeurt naargelang de inbreng.

De algemene vergadering der vennoten komt minstens één maal per jaar bijeen op de maatschappelijke zetel, tenzij andersluidende bijeenroeping, op 15 mei om 14 uur en voor eerste keer op 15 mei 2014. Iedere vennoot heeft stemrecht naargelang zijn inbreng.

Het bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die geen stille vennoten mogen zijn. Hun mandaat is onbezoldigd. De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking die betrekking hebben op het doel, te stellen, behoudens die waarvoor, volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Om de vennootschap geldig te verbinden is de handtekening van slechts één zaakvoerder nodig.

De heer Cajot Wilfried is de enige gecommanditeerde vennoot. Heden wordt tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd Cajot Wilfried, die aanvaardt.

Mevrouw Van Loon Béatrice neemt geen functie op en is stille vennoot. Zij zal geen enkele werkzaamheid uitvoeren binnen de vennootschap. Haar aansprakelijkheid beperkt zich dan ook tot haar inbreng.

Indien om welke reden dan ook de vennootschap geen stille vennoten meer zou hebben, krijgt zij tijdelijk de hoedanigheid van een Vennootschap Onder Firma totdat er een nieuwe stille vennoot wordt gevonden.

Afstand en overdracht van aandelen, ontbinding van de vennootschap

De aandelen van een vennoot mogen slechts afgestaan of overgedragen worden mits schriftelijke toestemming van de andere vennoten.

Ingeval van overlijden van één van de vennoten hebben de overblijvende vennoten een voorrecht om de aandelen van de overleden aandeelhouder aan te kopen van diens erfgenamen tegen de boekhoudkundige waarde op het ogenblik van overlijden.

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal en de eventuele geaccumuleerde winst, verdeeld worden onder de vennoten naargelang hun inbreng.

Voor uittreksel

Cajot Wilfried

Zaakvoerder-Gecommanditeerdevennoot

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CONTINUO

Adresse
MOLENSTRAAT 60 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande