CONTURA INFERIORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONTURA INFERIORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.925.853

Publication

05/12/2013
ÿþMod Word 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

n

iii

N, bet az. Be Stag

j

111II1U1I)Miwou~1i

<1318219

III

*Neergelegd ter griffie van de 7echtbonk van Koophandel le Antwerpen op

2 5 NOV 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0539.925.853

Benaming

(voluit) : Contura Inferiore

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kronenburgstraat 35, 2000 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd, 20/11/2013, blijkt dat volgende beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen:

De heer Melis Juan Carlos, Veemarkt17/1, 2000 Antwerpen wordt benoemd tot zaakvoerder vanaf 20/11/2013. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Pizzolo Giuseppe zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/10/2013
ÿþ MO Warti 11.1

I je I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NR

is~~+iJi~fYsi:t~-~ .-" " ." .f~i i" ,,,i ~!~ Radie/tarit

van tfaopha;zdel te Antwerpen, ©p

0 3 OKT. 2013

Griffie



*1315567





Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CONTURA INFERIORE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kronenburgsraat 35 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 26 september 2013, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONTURA INFERIORE" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1. De heer PIZZOLO Giuseppe, zaakvoerder, van Italiaanse nationaliteit, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Ketsstraat 79.

2. De heer PIZZOLO Luce Carmelo Georges, student, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Ketsstraat 79.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "CONTURA INFERIORE".

3) Zetel: gevestigd te 2000 Antwerpen, Kronenburgstraat 35.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

-Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf, inbegrepen catering, zoals ondermeer doch niet beperkend: het uitbaten van drank- en eetgelegenheden, cafés, café- restaurants (tavernen), tearooms, discotheken, dancings, herbergen, kantines, verbruiksalons, wijn-, snack-, sandwich-, coffee- en milkbars, restaurants, fastfood zaken, frituren, pizzeria's, en alle aanverwante of soortgelijke inrichtingen;

-Het aan- en verkopen van dranken (al of niet alcoholhoudend), eetwaren, tabak en rookwaren en al wat verder nodig is ter exploitatie van haar instellingen;

- Het bereiden en verkopen over de toog van alle dranken en eetwaren voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vomi van amusement;

- Het kopen, verkopen, bereiden, bewerken en verwerken van allerlei eetwaren, spijzen en dranken, gerechten, gebak, belegde broodjes, allerhande snacks, confisserie, ijsroom, ais tafelhouder alsmede de levering ten huize.

-Het inrichten en organiseren van feesten en vermakelijkheden, dansavonden, party's, veilingen, vergaderingen, meetings, clubbijeenkomsten, schouwspelen van allerlei aard zoals concerten, zangoptredens, ballet-, dans-, toneel- en kleinkunstvoorstellingen, tentoonstellingen, modeshows, enzovoort.

-Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen en verhuren van zalen, ruimten en gelegenheden waar bovenvermelde organisatorische toepassingen geheel of gedeeltelijk kunnen uitgevoerd worden; het beheer en de exploitatie van zalen, multifunctionele centra en evenementenhallen.

-De exploitatie van al dan niet automatische spelen (flippers, elektronische spelen, enzovoort) waarbij in beginsel geen winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt; de exploitatie van gokautomaten en dergelijke, waarbij de winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt.

-Het aankopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen in binnen- en buitenland.

-De handel in onroerend goed uitsluitend voor eigen rekening en de verhuur van eigen onroerend goed.

-De import, export, groot- en kleinhandel in voedings- en genotmiddelen;

-De import, export, groet- en kleinhandel in huishoudelijke artikelen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening of voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als

tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

0539-9 25- 853

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitcefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennoctschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen in op alle aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope van honderd vierentwintig euro (124,00 EUR) per aandeel, zodat zij elk respectievelijk nog hierna gemelde bedragen dienen te volstorten:

-De heer PIZZOLO Giuseppe heeft ingetekend op 90 aandelen waarop aldus nog vijfduizend vijfhonderd tachtig euro te volstorten blijft,

-De heer PIZZOLO Luca heeft ingetekend op 10 aandelen waarop aldus nog zeshonderd twintig euro te volstorten blijft.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer BE41 7512 0666 5210 bij Axa Bank Europe,

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt bencemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvcerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de laatste vrijdag van de maand april om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op vocrstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig cnder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer PIZZOLO Giuseppe, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014, De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand april tweeduizend vijftien.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen,

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan erin of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten cm geen commissaris te benoemen.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 26 september 2013

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MO Warti 11.1

I je I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NR

is~~+iJi~fYsi:t~-~ .-" " ." .f~i i" ,,,i ~!~ Radie/tarit

van tfaopha;zdel te Antwerpen, ©p

0 3 OKT. 2013

Griffie



*1315567





Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CONTURA INFERIORE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kronenburgsraat 35 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 26 september 2013, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONTURA INFERIORE" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1. De heer PIZZOLO Giuseppe, zaakvoerder, van Italiaanse nationaliteit, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Ketsstraat 79.

2. De heer PIZZOLO Luce Carmelo Georges, student, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Ketsstraat 79.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "CONTURA INFERIORE".

3) Zetel: gevestigd te 2000 Antwerpen, Kronenburgstraat 35.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

-Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf, inbegrepen catering, zoals ondermeer doch niet beperkend: het uitbaten van drank- en eetgelegenheden, cafés, café- restaurants (tavernen), tearooms, discotheken, dancings, herbergen, kantines, verbruiksalons, wijn-, snack-, sandwich-, coffee- en milkbars, restaurants, fastfood zaken, frituren, pizzeria's, en alle aanverwante of soortgelijke inrichtingen;

-Het aan- en verkopen van dranken (al of niet alcoholhoudend), eetwaren, tabak en rookwaren en al wat verder nodig is ter exploitatie van haar instellingen;

- Het bereiden en verkopen over de toog van alle dranken en eetwaren voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vomi van amusement;

- Het kopen, verkopen, bereiden, bewerken en verwerken van allerlei eetwaren, spijzen en dranken, gerechten, gebak, belegde broodjes, allerhande snacks, confisserie, ijsroom, ais tafelhouder alsmede de levering ten huize.

-Het inrichten en organiseren van feesten en vermakelijkheden, dansavonden, party's, veilingen, vergaderingen, meetings, clubbijeenkomsten, schouwspelen van allerlei aard zoals concerten, zangoptredens, ballet-, dans-, toneel- en kleinkunstvoorstellingen, tentoonstellingen, modeshows, enzovoort.

-Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen en verhuren van zalen, ruimten en gelegenheden waar bovenvermelde organisatorische toepassingen geheel of gedeeltelijk kunnen uitgevoerd worden; het beheer en de exploitatie van zalen, multifunctionele centra en evenementenhallen.

-De exploitatie van al dan niet automatische spelen (flippers, elektronische spelen, enzovoort) waarbij in beginsel geen winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt; de exploitatie van gokautomaten en dergelijke, waarbij de winst onder de vorm van speciën uitgekeerd wordt.

-Het aankopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen in binnen- en buitenland.

-De handel in onroerend goed uitsluitend voor eigen rekening en de verhuur van eigen onroerend goed.

-De import, export, groot- en kleinhandel in voedings- en genotmiddelen;

-De import, export, groet- en kleinhandel in huishoudelijke artikelen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening of voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als

tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

0539-9 25- 853

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitcefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennoctschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen in op alle aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope van honderd vierentwintig euro (124,00 EUR) per aandeel, zodat zij elk respectievelijk nog hierna gemelde bedragen dienen te volstorten:

-De heer PIZZOLO Giuseppe heeft ingetekend op 90 aandelen waarop aldus nog vijfduizend vijfhonderd tachtig euro te volstorten blijft,

-De heer PIZZOLO Luca heeft ingetekend op 10 aandelen waarop aldus nog zeshonderd twintig euro te volstorten blijft.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer BE41 7512 0666 5210 bij Axa Bank Europe,

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt bencemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvcerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de laatste vrijdag van de maand april om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op vocrstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig cnder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer PIZZOLO Giuseppe, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014, De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand april tweeduizend vijftien.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen,

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan erin of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten cm geen commissaris te benoemen.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 26 september 2013

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 28.08.2015 15564-0566-012
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.04.2016, NGL 15.07.2016 16322-0375-012

Coordonnées
CONTURA INFERIORE

Adresse
KRONENBURGSTRAAT 35 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande