CONVIVENDUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONVIVENDUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.712.651

Publication

11/06/2014
ÿþ Mod word 11.1

1: ,013Éÿ ! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3d MEI 2014

at'deegfitt[é erpen



111111111)11,111o1

Ondernemingsnr : 0539.712.651

Benaming

(voluit) : CONVIVENDUM

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LANGE LOZANASTRAAT 86 - 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING

UITREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 9 MEI 2014.

DE VERGADERING NEEMT KENNIS VAN HET ONTSLAG VAN DE HEER FEMONT BERNARD, LANGE LOZANASTRAAT 86 TE 2018 ANTWERPEN, ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP, MET INGANG VANAF 9 MEI 2014. DE VERGADERING VERLEENT DE ZAAKVOERDER MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN KWIJTING VOOR DE UITOEFENING VAN HET MANDAAT,

MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN WORDT BEVIEW BVBA, BE 0836,505.432, VERTEGENWOORDIGD DOOR DE HEER FEMONT BERNARD, GEVESTIGD TE STEENWEG OP WAARLOOS 63 BUS A, 2840 RUMST BENOEMD ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP VOOR ONBEPAALDE DUUR MET INGANG VANAF 9 MEI 2014. HET BETREFT EEN ONBEZOLDIGD MANDAAT.

MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN WORDT DE HEER FEMONT FRÉDÉRIC, GERARDUS STIJNENLAAN 45, 2180 EKEREN BENOEMD ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP VOOR ONBEPAALDE DUUR MET INGANG VANAF 9 MEI 2014. HET BETREFT EEN ONBEZOLDIGD MANDAAT,

DE GEKOZEN ZAAKVOERDERS AANVAARDEN HUN MANDAAT EN VERKLAREN DAT ER GEEN MAATREGEL BESTAAT DIE ZICH VERZET TEGEN DE BENOEMING.

BEVIEW BVBA

VERTEGENWOORDIGD DOOR DE HEER FEMONT BERNARD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305598*

Neergelegd

27-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0539712651

Benaming (voluit): CONVIVENDUM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 86

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Dirk Verbert te Antwerpen op zesentwintig september tweeduizend dertien, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONVIVENDUM", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 86

2.Oprichters: 1/ de heer FEMONT, Bernard Alexander, geboren te Edegem, op zestien maart duizend negenhonderddrieëntachtig, wonende te 2970 Schilde, Bellevuedreef, 10.

2/ mevrouw BOSIERS, Julie Dominique Françoise, geboren te Duitsland (Bondsrep.), op negenentwintig juli duizend negenhonderdzevenentachtig, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat, 86.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Kopen, verkopen, bouwen en verbouwen van onroerende goederen,

- Handel in eigen onroerend goed,

- Handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond.

- Verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname).

- Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen,

- Verhuur van appartementen in hotels,

- Exploitatie van onroerend goed in de vorm van timesharing,

- Verhuur en exploitatie van sociale woningen,

- Projectontwikkeling met het oog op de verhuur van woningen door huisvestingsmaatschappijen en maatschappijen voor goedkope woningen,

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen,

- Verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enzovoort,

- Verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto s,

- Verhuur van handelszaken (in een stelsel van vrije geranten),

- Verhuur en exploitatie van terreinen,

- Verhuur van grond en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden,

- Voor eigen rekening het verkrijgen, de aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen. Dit alles in de meest ruime zin.

- Zij mag participeren of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook.

- De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

- Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

4.Duur: een onbeperkte duur

5. Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 6.200 euro. De voornoemde oprichters tekenden in op de aandelen, als volgt: 1/ door de heer FEMONT, Bernard, comparant sub 1/ op negenennegentig (99) aandelen aan pari, hetzij een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,-).

2/ door mevrouw BOSIERS, Julie, comparant sub 2/ op één (1) aandeel aan pari, hetzij een bedrag van honderd zesentachtig euro (¬ 186,-).

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 363-1252061-25 geopend bij de ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 23 september laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 juli tot dertig juni. Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend vijftien.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten:

- de heer FEMONT, Bernard, voornoemd;

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de eerste dinsdag van december om negentien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2015.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: Consius Accountants & Belastingconsulenten te 2100 Antwerpen-Deurne, Generaal Slingeneyerlaan 87, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerd-notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/04/2015
ÿþ Mpd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

067908*

Rechtbank van kophandel

P.ntNeraen

î 4

MM 20

Griffie

".f.h ^mstr1

a«iG  y .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0539.712.651

Benaming

(voiuit) : CONVIVENDUM

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LANGE LOZANASTRAAT 86 - 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING

PUBLICATIE NEERGELEGD BIJ DE GRIFFIE OP 30 MEI 2014 WERD HET VOLGENDE GEPUBLICEERD

UITREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 9 MEI 2014,

DE VERGADERING NEEMT KENNIS VAN HET ONTSLAG VAN DE HEER FEMONT BERNARD, LANGE LOZANASTRAAT 86 TE 2018 ANTWERPEN, ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP, MET INGANG VANAF 9 MEI 2014. DE VERGADERING VERLEENT DE ZAAKVOERDER MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN KWIJTING VOOR DE UITOEFENING VAN HET MANDAAT.

MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN WORDT BEVIEW BVBA, BE 0836.505.432,, VERTEGENWOORDIGD DOOR DE HEER FEMONT BERNARD, GEVESTIGD TE STEENWEG OP' WAARLOOS 63 BUS A, 2840 RUMST BENOEMD ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP VOOR; ONBEPAALDE DUUR MET INGANG VANAF 9 MEI 2014. HET BETREFT EEN ONBEZOLDIGD MANDAAT.

MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN WORDT DE HEER FEMONT FRÉDÉRIC, GERARDUS STIJNENLAAN 45, 2180 EKEREN BENOEMD ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP VOOR ONBEPAALDE DUUR MET INGANG VANAF 9 MEi 2014. HET BETREFT EEN ONBEZOLDIGD MANDAAT.

DE GEKOZEN ZAAKVOERDERS AANVAARDEN HUN MANDAAT EN VERKLAREN DAT ER GEEN MAATREGEL BESTAAT DIE ZICH VERZET TEGEN DE BENOEMING,

DIENT VERVANGEN TE WORDEN DOOR

UITREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 9 MEi 2014.

DE VERGADERING NEEMT KENNIS VAN HET ONTSLAG VAN DE HEER FEMONT BERNARD, LANGE LOZANASTRAAT 86 TE 2018 ANTWERPEN, ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP, MET INGANG VANAF 9 MEi 2014. DE VERGADERING VERLEENT DE ZAAKVOERDER MET EENPARIGHEID; VAN STEMMEN KWIJTING VOOR DE UITOEFENING VAN HET MANDAAT.

MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN WORDT BEVIEW BVBA, BE 0836.505.432, MET ALS VASTE VERTEGENWOORDIGER DE HEER FEMONT BERNARD, GEVESTIGD TE STEENWEG OP WAARLOOS 63 BUS A, 2840 RUMST BENOEMD ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP VOOR ONBEPAALDE DUUR MET INGANG VANAF 9 MEI 2014. HET BETREFT EEN ONBEZOLDIGD MANDAAT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN WORDT DE HEER FEMONT FRÉDÈRIC, GERARDUS' STIJNENLAAN 45, 2180 EKEREN BENOEMD ALS ZAAKVOERDER VAN DE VENNOOTSCHAP VOOR ONBEPAALDE DUUR MET INGANG VANAF 9 MEI 2014. HET BETREFT EEN ONBEZOLDIGD MANDAAT.

DE GEKOZEN ZAAKVOERDERS AANVAARDEN HUN MANDAAT EN VERKLAREN DAT ER GEEN" MAATREGEL BESTAAT DIE ZICH VERZET TEGEN DE BENOEMING.

BEVIEW BVBA

VASTE VERTEGENWOORDIGER DE HEER FEMONT BERNARD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 29.01.2016 16034-0110-013

Coordonnées
CONVIVENDUM

Adresse
LANGE LOZANASTRAAT 86 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande