CONYVO

Société en commandite simple


Dénomination : CONYVO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 524.965.582

Publication

01/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIMII.j1111j11111

Vi behc aa II

Staa





NEE-RGELEGD1

20 JUWi 2Glif

RECHTBANK teerfeOPHANDEL

ANTWERPEN7afd. MECHELFr" 1

Ondernemingsnr : 0524.965.582

Benaming

(voluit) : COnYVO

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Wouwendonkstraat 47 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

Bij Bijzondere Algemene Vergadering dd 6/3/2014 wordt met éénparigheid van stemmen beslist om vanaf, heden Mevrouw De Herdt Konstansia, wonende Wouwendonkstraat 47 te 2570 Deal te ontslagen van haar mandaat als zaakvoerder.,

Getekend

De Herdt Konstansla

vennoot

Plotzki Yvonne

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

10/04/2013
ÿþ Y Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

29-U1 2013

GRIFFIE RE JffIWBANK van

KOOPHANDFJ te MECHELEdlimmimar

III I~fll IIII~II

*13056187*

Voo B

behou

aan 1

Belgi°

Staats





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : j, ..9 G5 . Sp t.,

Benaming

(voluit) : Conyvo

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Wouwendonkstraat 47 - 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Conyvo Gewone Commanditaire Vennootschap

Met maatschappelijke zetel te Wouwendonkstraat 47 te 2570 Duffel

OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden:

1.Plotzki Yvonne, wonende Wouwendonkstraat 47 te 2570 Duffel, geboren te Leipzig (Duitsland) op 22 mei

1968 verder vernoemd als "stille vennoot";

2.De Herdt Konstansia Maria, wonende Wouwendonkstraat 47 te 2570 Duffel, geboren te Duffel op 6 maart

1965 verder vernoemd als "beherende vennoot"

Werd op 28/3/2013 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng van. 140,00¬ , vertegenwoordigd door 7 aandelen, en de stille vennoot van 60,00¬ , vertegenwoordigd door 3; aandeel, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap op haar bankrekening, De vennootschap: beschikt aldus bij haar oprichting over een werkkapitaal van 200,00¬ , verdeeld in tien gelijke aandelen.

STATUTEN

Artikel 1 rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "Conyvo"

Artikel 2 - zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd Wouwendonkstraat 47 te 2570 Duffel. Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats, bij besluit van de algemene vergadering der vennoten.

Artikel 3  duur

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheidsverklaring van een vennoot. Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten. Alle handelingen zijn vanaf heden te laste van de vennootschap.

Artikel 4  Doel

De vennootschap heeft als doel

- Detailhandel in schoenen en textiel

- Het werken op commissie in de schoen- en textielsector

- Alle aanverwante activiteiten met betrekking tot schoen- en textielhandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5  Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkele persoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon dien hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 6  bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten dien hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden, Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich ertoe zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap,

De aansprakelijkheid van de stille vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng. Artikel 7  Inbreng van de vennoten

Er worden voor de vennootschap geen aandelen uitgegeven. Iedere vennoot doet een geldelijke inbreng die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Daarenboven doen aile vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoten enkel prestaties leveren met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering in zoverre het de externe vertegenwoordiging betreft,

Artikel 8  Bezoldiging

Het mandaat van beherende vennoot is onbezoldigd.

Als zaakvoerder worden benoemd mevrouw Plotzki Yvonne en mevrouw De Herdt Konstansia.

Artikel 9  controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks  en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op informatie bepaald in artikel 64sexies van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 10  Algemene Vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissingen goed te keuren, Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Artikel 11 Boekjaar jaarrekening van het resultaat

Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt van heden tot en met 30 juni 2014. Vanaf het tweede boekjaar zullen de boekjaren telkens lopen van 1 juli tem 30 juni, Op het einde van het boekjaar wordt het boekjaar afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken de beherende vennoten de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. Deze jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Ze vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de Boekhoudwet en het Wetboek van Vennootschappen.

Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de derde vrijdag van de maand december, volgend op het afgesloten boekjaar, om 14.00 uur,

Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Artikel 12  Ontbinding en vereffening

De vennootschap wordt ontbonden hetzij in gevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met 3/ meerderheid van de stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. Het nettoprovenue van de vereffening na de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie ' van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten a rato van hun inbreng.

Ais de vereffenaar zijn opdracht heet beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffenaarsrekening goedkeurd en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten,

Opgemaakt te Duffel, dd 28/03/2013

Plotzki Yvonne De Herdt Konstansia

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CONYVO

Adresse
WOUWENDONKSTRAAT 47 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande