COOL + BENEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COOL + BENEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 848.794.936

Publication

26/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/06/2013
ÿþLuik B'

MOd Word i1,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerieaginit ter griffie van de c 1cte"-- ~-i~

R EL EG

0 3 -08- 20t3

CIPI1FFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Grifie

*1308977

i

i





Ondernemingsnr : 0848794.936

Benaming

(voluit) : Cool+Bevel

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2820 Bornem, Rijksweg 10

(volledig adres)

" Onderwelp akte : Aanduiding vaste vertegenwoordiger van de bestuurders

Mevrouw Natalie Mitchell, geboren op 20 juni 1970, wonende te Wayside Avenue 9, Hornchurch, Essex,! RM12 4LL, Groot-Brittanië, wordt, met ingang vanaf 30 april 2013, benoemd tot vaste vertegenwoordiger voor; de uitoefening van het bestuursmandaat toekomende aan Cool+Europe Ltd. respectievelijk Cool+Belgium bvba,; bestuurders van de vennootschap.

Srtaatsblad =13706/Z0 3 - Annexes dû-Moniteur bèIgë

Aan Mevrouw Natalie Mitchell wordt tevens de volmacht toebedeeld om deze beslissing te publiceren.

Natalie Mitchell

vaste vertegenwoordiger,

voor Cook+Europe Ltd. en Cocl+Belgium bvba (bestuurders)





















Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto : !Vaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/03/2013
ÿþMod Worth1.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111I D <1309g 5*



Ondernemingsnr : 0848.794.936

Benaming

(voluit) : Cool+Benel

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Rijksweg 10, 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verklaring van ontslagname als vaste vertegenwoordiger van de bestuurders

De heer Marc Hoessels verklaart met ingang van 13 februari 2013 ontslag te hebben genomen als vaste vertegenwoordiger van Cool+Europe Ltd, en van Cool+Belgium BVBA, bestuurders van de vennootschap.

Marc Hoessels

Gewezen vaste vertegenwoordiger van

Cool+Europe Ltd. en Cool+Belgium BVBA

Bestuurders

w

i 3 -03- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van I

KOOPHANDEL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2012
ÿþ" iaissess

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 ô NOV. 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANi` dite MECHELEN

Mod Wort! Bi

' Ondernemingsnr : 0848.794.936

Benaming

(voluit) : Cool+Benel

iverkorl) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rijksweg 10, 2880 Bornem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 14 november 2012 van COOL+EUROPE LIMITED blijkt hetgeen hierna volgt:

De vaste vertegenwoordiger van COOL+EUROPE LIMITED, dhr. Anné Oswald werd met ingang vanaf 13 november 2012 vervangen door dhr. Marc Hoessels.

Tevens beslist de raad van bestuur om de onderhandse volmacht die d.d, 14 september 2012 werd toegekend aan dhr, Ann, Oswald, met ingang vanaf 13 november 2012, in te trekken.

COOL+EUROPE LIMITED

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Dhr. Marc Hoessels

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz, vara Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/09/2012
ÿþyt k mod 11.1

---'-`"~~ift,ti

11

Riaisiazz1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 9 -09- 2012

~l~í ~Pï~ ~, KOOPHANDEL

CKvan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: ~4'î --4-g4 ce\36

Benaming (voluit) : Cool+Benel

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijksweg 10

2880 Bornem

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 18 september 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat een handelsvennootschap dieii it de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aanneemt werd opgericht, onder; opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste,:, onder de naam Cool+Benel, met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Rijksweg 10.

De vennoten zijn:

1) De vennootschap naar Engels recht "COOL+EUROPE LIMITED", met zetel te;, 26 Grosvenor Street, Mayfair, London W1K 4QW (Verenigd Koninkrijk), met Engels

ït ondernemingsnummer 80046906.Opgericht op drieëntwintig maart tweeduizend ent, twaalf, waarvan de statuten werden gewijzigd op achtentwintig maart nadien.

1 2)De heer ANNÉ Oswald Eduard, geboren te Beveren op zevenentwintig januari

,, negentienhonderd éénenzestig, wonende te 9250 Waasmunster, Potaardestraat 45. De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voord onbepaalde tijd. De vennootschap heeft tot doel: - de fabricage, ontwikkeling, het kopen en verkopen, zowel aan de groothandel als kleinhandel, ziekenhuizen, het medisch korps, zowel aan bedrijven als aan particulieren en openbare instellingen, de import en export van electronische en electrische machines en aanverwante met betrekking tot de medische en paramedische sector, in de breedste zin van het woord, alsmede de herstelling van deze zaken, alsmede alle aanverwante artikelen met betrekking tot deze medische omgeving, zoals daar zijn, oliën, zalven, crèmes en beschermingsproducten,

ir -het verlenen van diensten en opleiding met betrekking tot het gebruik, onderhoud en herstelling van deze electrische en electronische apparatuur.

- Het uitbaten en verhuren van wellness centers in de breedste zin van het woord Binnen het kader van dit maatschappelijk doen zal de vennootschap mogen overgaan tot het verwerven, vervreemden, ruilen, verhuren, huren, verkopen en aankopen , bouwen en verbouwen, laten bouwen en verbouwen, uitrusten, valoriseren, renoveren, verkavelen van alle mogelijke onroerende goederen

alsmede het verrichten van alle mogelijke onroerende handelingen met inbegrip van onroerende leasing.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend. Zij mag ook overgaan tot alle

tz nijverheidsverrichtingen, handel en verhandelen van financiële, roerende of onroerende aard, die al dan niet rechtstreeks of onrechtstreek aansluiten bij dit doel, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle mogelijke manieren of wijzen die zij geschikt acht, en is vrij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lr

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

overnames te doen, participaties te nemen in andere bedrijven, te füsionerën ete versmelten met andere bestaande of nieuw op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van de waarde. Deze aandelen zijn van gelijke waarde, tenzij anders wordt bepaald.

Het volstorte gedeelte is niet afkomstig van een publiek beroep op het spaarwezen. Het is volgestort ten belope van 2/5.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 10: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. De raad van bestuur mag evenwel uit slechts twee bestuurders bestaan onder de voorwaarden voorzien door artikelen 518 en 519 van het wetboek van vennootschappen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 11: Duur opdracht - ontslag

Zolang artikel 518 van het wetboek van vennootschappen ongewijzigd blijft, geldt de duur van de opdracht van elke bestuurder voor ten hoogste zes jaar.

Artikel 17: Orgaan van vertegenwoordiging betreffende het dagelijks bestuur De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

Onder daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen, waartoe de noodzaak zich dag aan dag kan voordoen voor de normale gang van zaken van de onderneming en waarvoor, rekening houdende met de noodzakelijkheid van een onverwijlde beslissing, geen vergadering van de raad van bestuur moet worden belegd.

Artikel 18: Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en onverminderd wat hiervoor bepaald is inzake dagelijks bestuur en bijzondere volmachten, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Bovendien bevatten zij de volgende bepalingen betreffende het toezicht:

Artikel 19: Toezicht

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht is, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan door een accountant. Ook in dit geval behoudt de algemene vergadering echter het recht een commissaris aan te wijzen, die onderworpen is aan alle wettelijke bepalingen die het statuut van de commissaris in een naamloze vennootschap beheersen.

De jaarvergadering moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de vierde donderdag van de maand november om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag

is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

- ' mod 11.1

..2



Deelname aan de algemene vergadering:

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen of hun gevolmachtigden uiterlijk vijf dagen vôér de vergaderdatum kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een aangetekende brief, te richten naar de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet worden geëist, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende de aanwending van de winst:

Artikel 30: Winstverdeling

Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies afgetrokken zijn, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het wettelijk reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar dient te worden hernomen wanneer het reservefonds om één of andere reden is aangetast.

Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur beslist.

Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 31: Interimdividenden

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, met inachtneming van de bepalingen van artikelen 618 en 619 van het wetboek van vennootschappen.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo

Artikel 34: Vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volstorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalsaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar ; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum, en eindigt op 30 juni 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Worden benoemd tot bestuurders, voor de duur van zes jaar, zodat hun mandaat eindigt bij de gewone algemene vergadering van tweeduizend zeventien:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cool+Belgium", met zetel te 2880 Bornem, Rijksweg 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister Mechelen met ondernemingsnummer 0845.989.755;

2. de vennootschap naar Engels recht "COOL+EUROPE LIMITED", voornoemd

Tot de benoeming van een gedelegeerd bestuurder wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 19 van de statuten door de vennootschap naar Engels recht "COOL+EUROPE L1MITED", voornoemd, die de titel gedelegeerd bestuurder mag dragen.

De oprichters nemen kennis van de aanstelling van de heer Hoessels Marc Jan, wonende te 2560 Nijlen, Grensstraat 36, rijksregister 721205 217 65, als vaste vertegenwoordiger -van -de besloten vennootschap met beperkte . aansprakelijkheid

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

A ' l? mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



"Cool+Belgium", voornoemd, voor de uitoefening van haar bestuurdersmandaat-in onderhavige vennootschap.

De oprichters nemen kennis van de aanstelling van de heer Anné Oswald, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap naar Engels recht "COOL+EUROPE LIMITED", voor de uitoefening van haar bestuurdersmandaat alsook haar mandaat als gedelegeerd bestuurder in onderhavige vennootschap. Bijzondere volmacht

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer Anné Oswald, voornoemd, teneinde namens de vennootschap:

- inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

- namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle dokumenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen. Voormeld uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie met als enig doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

De oprichters hebben verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen van de oprichting.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 67, 68, 73 en van het wetboek van vennootschappen. Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerd notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-volmacht



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
COOL + BENEL

Adresse
RIJKSWEG 10 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande