COOLS & BOSMANS VASTGOEDMAKELAARS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COOLS & BOSMANS VASTGOEDMAKELAARS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.765.589

Publication

09/11/2012
ÿþOndememingsnr : 0476.765.589

Benaming (voluit) : COOLS & BOSHANS VASTGOEDMAKELAARS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Vrijheid 8

2370 Arendonk

Onderwerp akte : FUSIE DOOR VERENGING VAN ALLE AANDELEN I N EEN HAND VERGADERING OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 20 september 2012, geregistreerd te Turnhout, op 28: september 2012. Deel 692 folio 51 vak 05. Ontvangen de som van vijfentwintig euro.; Getekend voor de ontvanger, 3. Van Den Broeck.

DAT:

1) de fusie werd goedgekeurd overeenkomstig het fusievoorstel tussen:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO 2000 VASTGOED", overnemende vennootschap, en de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "COOLS & BOSMANS VASTGOEDMAKELAARS", overgenomen; ? vennootschap, van de overdracht van de algeheelheid van de activa en passiva van; haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand; afgesloten op 31 december 2011.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds 1 januari 2012,; zullen worden beschouwd alsgedaan voor rekening van de overnemende vennootschap. s Er werden geen nieuwe aandelen toegekend.

2) ingevolge deze fusie besloten werd tot ontbinding zonder vereffening van de besloten;

!i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COOLS & BOSMANS

VASTGOEDMAKELAARS", die ophoudt te bestaan.

3) dat het vermogen van de overgenomen vennootschap nagemeide onroerende goederen bevat welke van rechtswege onder algemene titel overgaan naar de overnemende vennootschap:

t.) ONDER GEMEENTE MOL: vijfde afdeiiinq:

Een woon- en handelshuis, gelegen Turnhoutsebaan 223, kadastraal bekend sectie C, nummer 1288/x/4, met een oppervlakte van één are zevenenvijftig centiare (la 57ca). lj 2) ONDER GEMEENTE RETIE: eerste afdeling:

Een appartementsgebouw, gelegen Turnhoutsebaan 64, kadastraal bekend sectie B, nummer 226/E/2, met een oppervlakte van drie are zevenenzeventig centiare (3a 77ca).

4) Aan de zaakvoerders alle bevoegdheden werden verleend teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en passiva van het vermogen van de ,i overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van 1 januari 2012 in de boeken van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik $

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

i

i

i

ei

iA

ICI

ius

VIII

I\117-tzi- ..:i 1:7. LEGD

GRIFFE FIECH`tBAi" 3K VAN

2 9 Oi(T, 2012

KOC 't-IANDi* TURNHOUT

Gri ibe griffier

1

*12183079*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

~

Er eveneens aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba' Studiecentrum voor Accountancy, afgekort SCA gevestigd te 2200 Herentals, Lierseweg 81 een bijzondere volmacht werd gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor en zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

a, Vot,r-/behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

23/07/2012
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 2 JUI.! 2612

TteruntiOUT

áe C, reffier.

31&1111e611.1,11!1\

Ondernemingsnr : 0476.765.589

Benaming

(voluit) : COOLS & BOSMANS VASTGOEDMAKELAARS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vrijheid 8 te 2370 Arendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

IMMO 2000 VASTGOED

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Vrijheid 8

2370 Arendonk

Ondernemingsnummer 0467-100-827

RPR Turnhout

COOLS & BOSMANS VASTGOEDMAKELAARS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Vrijheid 8

2370 Arendonk

Ondernemingsnummer 0476-765-589

RPR Turnhout

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR. OVERNEMING

Voorafgaande uiteenzettingen

Immo 2000 Vastgoed BVBA en Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Immo 2000 Vastgoed BVBA overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op 21 april 2012 wordt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van Immo 2000 Vastgoed BVBA en Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA, in gemeenschappelijk overleg, het hïerna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken v66r de algemene

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen).

Wenselijkheid van de fusie

Het integreren van beide vennootschappen zal leiden tot eenvoud en transparantie, tot kostenbesparing en tot optimalisering van de dagelijkse werking. Dit uit zich in volgende zaken:

er ontstaat één administratie

er is geen dubbel gebruik meer van computerprogramma's

de vennootschap werkt onder één BTW-nummer

de personeelsvoorwaarden zijn uniform

synergie naar website.

Door de integratie krijgt men ook een beter zicht op de cijfers, behaalde marges, enz.

Daarnaast zal het samenvoegen van beide vennootschappen ook voor de buitenwereld een bestaande verwarring-scheppende situatie opheffen. Naar onder andere klanten en leveranciers wordt meer duidelijkheid gecreëerd en zullen mogelijke misverstanden verdwijnen.

De vennootschap (de facto gebeurt alles nu al middels één vennootschap) gebruikt één uithangbord en logo. Bovendien is in de naam van de vorige partner, zijnde `Bosmans" verdwenen. Van groot belang is dat één zaakvoerder van de overgenomen vennootschap tevens zaakvoerder is van de overnemende vennootschap, waardoor continuïteit en historiek gewaarborgd is.

Er werd geopteerd om de beoogde herstructurering via een fusie door overneming te verwezenlijken daar op die manier een rechtsovergang ten algemene titel kan plaatsvinden.

1. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

A. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Immo 2000 Vastgoed, die haar maatschappelijke zetel heeft te 2370 Arendonk, Vrijheid 8.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0467-100-827 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Turnhout.

Overeenkomstig de oprichtingsakte van I oktober 1999 betreft het maatschappelijk doel van de vennootschap:

- de algemene en bijzondere aanneming van alle bouwwerken, zowel in de openbare als in de privé-sector

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de breedste zin

- als algemene onderneming de bedrijvigheden coordineren van bouwvoltooiingswerken voor onderaannemers.

En in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel der vennootschap verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Tot zaakvoerder van de vennootschap werden aangesteld:

de heer Frank Van Hees, wonende te 2370 Arendonk, Reenheide 15 de heer Koenraad Berrens, wonende te 2470 Retie, Nieuwstraat 27 mevrouwNicky Van Den Bossche, wonende te 2370 Arendonk, Begijnhof 17 bus 4 de heer Luc Cools, wonende te 2430 Eindhout, Rundershoek 25.

Zij wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

B. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA, die haar maatschappelijke zetel heeft te 2370 Arendonk, Vrijheid 8.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0476-765-589 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Turnhout.

Overeenkomstig de gecoördineerde statuten betreft het maatschappelijk doel van de vennootschap:

a. Makelaar in onroerende goederen, vastgoedmakelaar, waaronder ondermeer dient te worden begrepen: bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

- beheerder van goederen die instaat voor hetzij het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten, hetzij het syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

b. Het beheer, de valorisatie en de uitbating, zelfs in samenwerking met derden, van alle roerende en onroerende goederen, zowel deze die haar toebehoren als deze toebehorend aan derden: de aankoop, de verkoop, de ruiling en de inbreng van alle onroerende goederen en elke onroerende handeling die daarmee verband houdt, de verkaveling en de urbanisatie van residentiële, handels- en nijverheidsgebouwen, de uitrusting, de verhuring en de uitbating van gronden voor alle doeleinden. Het uitbaten van patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium, dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en onder meer: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming, de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingen door onderaannemers.

c. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en boekhouding, informatie, marketing, personeelsbeleid en bedrijfsbeleid in het algemeen.

d. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere onroerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

e. Het verlenen van administratieve prestaties voor rekening van derden.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Tot zaakvoerder van de vennootschap werden aangesteld:

de heer Frank Van Hees, wonende te 2370 Arendonk, Reenheide 15

de heer Koenraad Berrens, wonende te 2470 Retie, Nieuwstraat 27

mevrouw Nicky Van Den Bossche, wonende te 2370 Arendonk, Begijnhof 17 bus 4

de heer Luc Cools, wonende te 2430 Eindhout, Rundershoek 25.

Zij wordt hierna de overgenomen vennootschap of de over te nemen vennootschap genoemd.

Immo 2000 Vastgoed BVBA zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA, over te nemen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

2. Waardering en ruilverhouding (theoretische berekening)

2.1. Algemeen

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn van mening dat een waardering van beide vennootschappen op basis van het eigen vermogen op datum van de interne jaarrekeningen per 31 december 2011 als meest relevante en als enige waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het geplaatst en volgestort kapitaal van Immo 2000 Vastgoed BVBA bedraagt EUR 20.000 en wordt vertegenwoordigd door 20.000 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

Het geplaatst en volgestort kapitaal van Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA van EUR 18.550 wordt vertegenwoordigd door 102 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/102de van het kapitaal.

De waarde van de betrokken vennootschappen wordt vastgesteld op:

Immo 2000 Vastgoed BVBA: EUR 267.686,08

Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA: EUR 109.983,88

2.2, Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de balansen per 31 december is als volgt:

Immo 2000 Vastgoed BVBA

Waarde per 31 december 2011 EUR 267.686,08

Aantal aandelen 20.000

Waarde per aandeel = EUR 13,38

Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA:

Waarde per 31 december 2011 EUR 109.983,88

Aantal aandelen 102

Waarde per aandeel EUR 1.078,27

waarde per aandeel Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA 1.078,27

waarde per aandeel Immo 2000 Vastgoed BVBA 13,38

Ruilverhouding 80,588191

Ruilverhouding

Op basis van bovenstaande ruilverhouding kan het aantal uit te reiken aandelen als volgt worden berekend:

waarde per aandeel Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA 1.078,27

waarde per aandeel Immo 2000 Vastgoed BVBA 13,38

Ruilverhouding 80,588191

*

aantal aandelen Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA 102

aantal uit te reiken aandelen 8.219

Voor 102 aandelen Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA verkrijgt men in principe 8.219 aandelen Immo 2000 Vastgoed BVBA

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

Q I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.3. Geruisloze fusie

ln het kader van de geplande fusie door opslorping dient vermeld te worden dat op dit moment de aandelen van Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA voor 100% in het bezit zijn van Immo 2000 Vastgoed BVBA Op basis hiervan zal er een geruisloze fusie plaatsvinden en zullen er geen aandelen worden uitgegeven,

2.4, Kapitaalverhoging

Aangezien het een geruisloze fusie betreft, blijft het kapitaal van Immo 2000 Vastgoed BVBA na fusie gelijk aan EUR 20.000.

3. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt Aangezien het om een geruisloze fusie gaat, zullen er geen aandelen worden uitgegeven noch uitgereikt.

4. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

Niet van toepassing.

5. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

6. Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten, die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

7. Opdracht bedrijfsrevisor

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verzocht om de verslagen op te stellen zoals vereist in de artikelen 695 en 602 W.Venn.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op in totaal EUR 2.000.

S. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. Statutenwijzigingen

De statuten worden volledig aangepast aan de toepasselijke wijzigingen in het Wetboek van Vennootschappen.

10. Bodemattest

Cools & Bosmans Vastgoedmakelaars BVBA bezit volgende onroerende goederen:

1. Een woon- en handelshuis, gelegen te Mol, Turnhoutsebaan 223, 5de afdeling, volgens kadaster sectie C, nummer 1288/1(/4 met een oppervlakte van I57m2.

2. Een appartementsgebouw, gelegen te Retie, Turnhoutsebaan 64, lste afdeling, volgens kadaster sectie B, nummer 226 E2 met een oppervlakte van 377m2.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoutkfn aan het Belgisch Staatsblad

OVÂM heeft in de bodemattesten van 26 maart 2012 bevestigd dat zij voor deze omroerende goederen niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit beschikt.

11. Fiscale verklaringen

Ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen I l en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

12. Besluit

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen ondergetekende zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de gecoördineerde statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden, De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aasbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt,

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 16 augustus 2012. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van gevolmachtigden van de organen van het bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op uiterlijk 30 juni 2012.

Opgemaakt in VIER exemplaren op 21 april 2012. De bestuursorganen van iedere betrokken vennootschap erkennen twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Frank Van Hees

Zaakvoerder

Koenraad Berrens

Zaakvoerder

Nicky Van Den Bossche

Zaakvoerder

Luc Cools

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 24.05.2012 12123-0386-015
08/12/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Et= R( 1 F( D i

GRIFFIE RECHTBANK VAN



2 8 NOV. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De arittier

*11184905

Ondernemingsnr : 0476.765.589

Benaming : COOLS & BOSMANS VASTGOEDMAKELAARS (voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Turnhoutsebaan 64

2470 Retie

Onderwerp akte :BAV - ontslag en benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Filip Segers te Weelde (Ravels),: geassocieerd notaris, op 27 oktober 2011, geregistreerd te Turnhout, 2e kantoor der: registratie, op 02 NOV. 2011 D. 683 BL. 25 V. 12. Ontvangen : VIJFENTWINTIG EURO. i R : 25 EUR Voor De ea. Inspecteur (get.) J. VAN DEN BROECK.

DAT:

1) het ontslag aangeboden door de statutaire zaakvoerders:

1. De heer COOLS .Luc Louis Maria, geboren te Turnhout op zeventien november: negentienhonderdvierenzestig, wonende te 2430 Eindhout, gemeente Laakdal,: Rundershoek 25.

2. de gewone commanditaire vennootschap "TRONCO", met zetel te 2470 Retie, Sint Martinusstraat 57/302 en ondernemingsnummer BTW BE 0806.859.955 RPR Turnhout," opgericht bij onderhandse overeenkomst de dato één oktober tweeduizend en acht, met: als vaste vertegenwoordiger:

Mevrouw BOSMANS Bernadette Joanna Rosalia, geboren te Willebroek op zestien juli: negentienhonderdzestig, wonende te 2470 Retie, St. Martinusstraat 57 bus 302, met' ingang van 27 oktober 2011 werd aanvaard, zodat artikel 14 der statuten voortaan luidt: als volgt:

"Artikel 14 : Vertegenwoordigi nbsmacht

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a) indien er slechts één zaakvoerder is: door de enige zaakvoerder, alleen handelend voor alle handelingen.

b) indien er meerdere zaakvoerders benoemd werden, welke een college vormen: door elk lid van het college, afzonderlijk handelend, behoudens nagemelde handelingen,; waarvoor het gezamenlijk optreden van twee zaakvoerders vereist is:

- elk geplande investering door de vennootschap in financieel vast actief en onroerend goed boven de tienduizend euro;

- elke hypotheekstelling of in borg geven van activa van de vennootschap;

- het aanwerven of ontslaan van personeel, het vaststellen of wijzigen van hun: vergoeding;"

2) Werd benoemd met ingang van zevenentwintig oktober tweeduizend en elf, tot niet-: statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde termijn:

De heer COOLS Luc Louis Maria, geboren te Turnhout op zeventien november' negentienhonderdvierenzestig, wonende te 2430 Eindhout, gemeente Laakdal,: Rundershoek 25.

3) Er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "STUDIECENTRUM VOOR ACCOUNTANCY" met zetel te 2200 Herentals, Lierseweg 81, alhier vertegenwoordigd door mevrouw JORIS Vicky en/of de heer VAN DEUN Marc, een: bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties waaronder de B.T.W., alsook te9enover de kruispuntbank voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen,

inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve

verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten

Voorbehouden

faiS het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/11/2011
ÿþ mod 2.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IIV

Ondernemingsnr : 0476.765.589

Benaming : COOLS & BOSHANS VASTGOED (voluit) AKELAARS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 64

2470 Retie

Onderwerp akte : BAV - ONTSLAG EN BENOEMING

Bij besluit van de algemene vergadering de dato 28 oktober 2011 :

1) wordt de zetel met ingang van 28/10/2011, verplaatst naar 2370 Arendonk, Vrijheid 8.

2) worden bijkomend benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn met ingang van 28/10/2011:

1. De heer VAN HEES Frank Frans Elisa, geboren te Turnhout op tien maart negentienhonderdnegenenvijftig, wonende te 2370 Arendonk, Reenheide 15.

2. De heer BERRENS Koenraad Karel Isabella geboren te Turnhout op elf januari negentienhonderdtweeënzestig, wonende te 2470 Retie, Nieuwstraat 27.

3. Mevrouw VAN DEN BOSSCHE Nicky, geboren te Borgerhout op vierentwintig augustus negentienhonderdzesenzeventig, wonende te 2370 Arendonk, Begijnhof 17 Bus4.

De zaakvoerder

De heer Luc Cools

~

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 13.07.2011 11284-0008-015
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 30.08.2010 10462-0041-015
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 19.11.2009 09854-0297-015
02/02/2009 : TU093587
25/07/2008 : TU093587
20/08/2007 : TU093587
12/07/2006 : TU093587
17/06/2005 : TU093587
22/07/2004 : TU093587
01/08/2003 : TU093587

Coordonnées
COOLS & BOSMANS VASTGOEDMAKELAARS

Adresse
VRIJHEID 8 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande