COOLS CONSULTANCY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COOLS CONSULTANCY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.792.992

Publication

17/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van diensten op het vlak van bedrijfsadvies, administratie, human resources, personeeladvies, consulting, werving en selectie. De coördinatie, organisatie-, en de exploitatie van een bureau voor boekhoudkundige-, sociale-, financiële- en juridische adviezen;

- het verlenen van allerhande dienstprestaties en het verrichten van voorbereidende studies op gebied van marketing, management, verkooppolitiek, marktonderzoek, distributie en administratie; het drukken en uitgeven van studies en rapporten, het verlenen van hulp aan bedrijven en meer in het algemeen alles wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn; - het geven van cursussen, opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen, het trainen coachen en begeleiden van personen zowel privé als in de bedrijfssfeer.

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

- het deelnemen, onder welke vorm ook, aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen evenals het deelnemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert;

- haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende en onroerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden; - het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en brevetten en rechten in het algemeen;

- het organiseren van evenementen en het ontwikkelen van promotiemateriaal evenals de studie, het onderzoek en het dienstbetoon die verband houden met advies of assistentie bij het promoten van handelsgoederen en diensten;

- het trainen, coachen en begeleiden van personen, zowel privé als in de bedrijfssfeer.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste werkdag van de maand juni.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering.

VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

Voorgaande procedure dient niet te worden gevolgd ingeval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte, mits voldaan is aan de wettelijke voorwaarden terzake.

BENOEMING

Wordt benoemd voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerder de heer COOLS Paul Eduard Anna, geboren te Berchem (Antwerpen) op 21 april 1964, echtgenoot van mevrouw COERTJENS Ilona Elisabeth Maria Helena, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Leerkens 28. Het mandaat van de heer Cools is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing.

Krachtens artikel veertien van de statuten vertegenwoordigt hij de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder zal zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantkantoor Cools en Partners , ondernemingsnummer 0862.174.305, gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 124 bus 12/13, met recht van indeplaatsstelling door haar zaakvoerder Paul COOLS en haar medewerkster Carine Thomas, beiden afzonderlijk optredend, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de diensten van de BTW, de directe belastingen, de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, evenals bij de ondernemingsloketten en een sociaal verzekeringsfonds, en dit zowel voor de inschrijving en aansluiting, als voor elke latere wijziging en/of aanpassing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS

Filip Michoel

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

26/09/2014
ÿþ111

*14176325*

MOd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

17 SEP. 2014

einAntwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0553.792.992

Benaming (voluit) : COOLS CONSULTANCY

(verkort):

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; Leerkens 28

2600 Antwerpen (Berchem) iro "

Onderwerp akte :RECHTZETTING ELEKTRONISCHE NEERLEGG1NG

Bil de elektronische neerlegging van de oprichtingsakte verleden voor Olivier Bremans geassocieerd notaris te; Hoogstraten op zes juni tweeduizend veertien, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van. 13/06/2014 onder nummer 14305401, stond foutievelijk vermeld dat er besloten vennootschap met beperktei aansprakelijkheid werd opgericht, daar waar dit een burgerlijke vennootschap onder de vorm van eeni besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid moet zijn.

Er dient dus overal, zowel in de hoofding, als in de statuten zelf, gelezen te worden: BURGERLIJKE:: VENNOOTSCHAP onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

DE NOTARIS

Olivier Bremans

e'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/09/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







11111111M111,11j111j1I1111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

4SEP. 2014

afdeling An'iema



Ondernemingsnr 0553.792.992

Benaming (voluit) : COOLS CONSULTANCY



(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Leerkens 28

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

=;

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Michoel te Hoogstraten op negenentwintig augustus:

tweeduizend veertien, neergelegd v66r registratie, dat: .,

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COOLS CONSULTANCY" met maatschappelijke

;i zetel te 2600 Antwerpen/Berchem, Leerkens 28, ..

,

!; Volgende beslissingen werden onder meer genomen: .

.. .', 1/ Schrapping van het bestaande maatschappelijk doel en vervanging door onderstaande doelomschrijving: "De vennootschap heeft uitsluitend tot doel het verrichten van diensten die rechtstreeks en uitsluitend: betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van de vennoten zelf in het algemeen en meer in hef .`, bijzonder het ter beschikking stellen van bepaalde middelen (gebouwen, inrichting, meubilair, andere apparatuur en uitrusting, computer, administratieve diensten, ...) nodig voor de uitoefening van de i beroepswerkzaamheden als accountant en belastingconsulent.

De vennootschap mag tevens leningsovereenkomsten afsluiten met het oog op de financiering van haar: activiteiten.

De vennootschap is een zuivere middelenvennootschap die enkel prestaties mag leveren ten voordele van haar vennoten evenals ten voordele van de eventuele professionele vennootschappen van de vennoten. De aan de vennoten aangerekende vergoeding of retributie mag uitsluitend hun aandeel in de door de vennootschap': gedane uitgaven dekken.

Het geven van opleiding aan confraters.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen,:: die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen;: handelszaak."

2/ Aan de zaakvoerder worden aile bevoegdheden verleend om de voorgaande besluiten uit te voeren.

ti 3/ Bijzondere volmacht met recht van de indeplaatsstelling wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap !; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Cools &:; Partners te 2600 Antwerpen/Berchem, Fruithoflaan 124, ondernemingsnummer 0862.174.305:;

" ,

rechtspersonenregister Antwerpen, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, deÎ diensten van de B.T.W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties erti overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met aile

!! nodige formaliteiten, heden en in de toekomst. ."

4/ Aanpassing van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

" DE NOTARIS



Frirp MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COOLS CONSULTANCY

Adresse
LEERKENS 28 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande