COOSNAAM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : COOSNAAM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 534.787.922

Publication

14/05/2014
ÿþ " Mod Word 11,1

_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



1111111tIMItititill Rechtbank van koophandel

Antwerpen

02 MEI 2014

afdeling_etreerpen

urnme







Ondernemingsnr : 0534787922

Benaming

(voluit) : Coosnaam

(verkort) :

Rechtsvorm: vennootschap onder firme

Zetel: Sint Michielskaai 34-3 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 17 april 2014 blijkt het volgende.

1. Wijziging artikel 2 van de statuten

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist met unanimiteit van stemmen om de

maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf heden te verplaatsen naar Marialei 73 bus 203 te 2018 Antwerpen.

Artikel 2 van de statuten wordt in die zin aangepast. De nieuwe tekst van het artikel ziet er dan als volgt uit; De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen in de Marialei 73 bus 203.

Het bestuur kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

2. Wijziging artikel 3 van de statuten

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist met unanimiteit van stemmen om de volgende

paragrafen in de voegen in de tekst van het doel van de vennootschap;

-Het ontwerpen van textielpatronen en modeartikelen voor dames, heren en kinderen in de breedste zin van het woord, waaronder begrepen zonder dat de opsomming een limitatief karakter heeft: hoeden, kleding, accessoires, schoeisel en juwelen. Groothandel, kleinhandel, import, export en commissiehandel in modeartikelen voor dames, heren en kinderen in de breedste zin van het woord, waaronder begrepen zonder dat de opsomming een limitatief karakter heeft: hoeden, kleding, accessoires, schoeisel en juwelen. Het verlenen van advies inzake mode, styling en trends in het algemeen. Het opleiden en begeleiden van nationale en internationale modellen, het verzorgen en verlenen van diensten in verband met modellenwerk. Het organiseren van modeshows, tentoonstellingen en beurzen.

-De uitbating van e-commerce activiteiten in de meest uitgebreide zin van het woord en op alle mogelijke domeinen.

Artikel 3 van de statuten wordt in die zin aangepast. De nieuwe tekst van het artikel ziet er uit als volgt: De vennootschap heeft als doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

-Het leveren van acteer- en presentatiewerk voor televisie, film, bioscoop, theater, radio, bedrijven, video,

dvd, cd, cd-rom en alle andere gekende en ongekende beeld- en geluidsdragers.

-Het schrijven van boeken (fictie en non-fictie) of scenario's voor bovengenoemde media,

-De prospectie, organisatie, opvolging en afhandeling van activiteiten van merchandising in de meest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitgebreide zin van het woord, waarbij onder merchandising onder meer en niet beperkend wordt verstaan, de exploitatie van creaties van auteursrechtelijke- of andere aard, uitvindingen, merken, figuren en/of karekters, via de vervaardiging, de verdeling en/of de verkoop van producten of levering van diensten, waarbij in de benaming van het product of de dienst en/of de verpakking en/of de vorm van het product rechtstreeks of onrechtstreeks wordt verwezen naar de creatie, de uitvinding, het merk, de figuur en/of de karakters.

-Het verlenen van licenties met betrekking tot de creaties, uitvindingen, merken, figuren en/of karakters zoals hierboven omschreven, waarbij onder het verlenen van een licentie wordt verstaan, het verlenen van het tijdelijk recht, door het sluiten van een overeenkomst, aan een licentienemer (fabrikant of ondernemer) tegen betaling van een vergoeding om producten te vervaardigen, te verdelen en/of te verkopen of diensten te verlenen, waarbij in de benaming van het product of de dienst en/of de verpakking en/of de vorm van het product rechtstreeks of onrechtstreeks wordt verwezen naar de creatie, de uitvinding, het merk, de figuren en/of karakters.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen afgeven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

-Het schrijven, (laten) publiceren, verkopen, voorstellen van liedjes en liedjesteksten in eerder welke vorm, substantie of wijze van voorstelling en de exploitatie hiervan; het beheren van de eruit voortvloeiende auteursrechten; het voeren van promotie en het aangaan van overeenkomsten dienaangaande in de meest ruime zin.

-Het verzorgen van de interne regelingen tussen de deelnemers aan muziek- en artistieke prestaties, in het bijzonder op, doch niet beperkt tot, juridisch en financieel vlak. Het produceren, adviseren en coachen van artiesten werkzaam in de cultuur- en ontspanningssector.

-Het verhuren van of handelen in muziekinstrumenten en of andere audiovisuele materialen in de ruimste zin, alsook audiovisuele producten en alles met betrekking tot audiovisuele evenementen, dit alles zonder enige beperking.

-Het organiseren van muziekevenementen en/of alles met betrekking tot deze evenementen zoals gebouwen, concerthalls, tenten, personeel, transport, licht- en klankinstallaties enz.

-De exploitatie van een bureau voor arbeidsbemiddeling tegen betaling van schouwspelartiesten, waarbij onder de term 'schouwspelartiesten' wordt verstaan dramatische, lyrische, choreografische en variétéartiesten, musici, orkestleiders, balletmeesters en aanvullingsartiesten die tegen betaling van een loon in dienst genomen warden om op te treden tijdens voorstellingen, repetities, radio- en televisiezendingen, film-, plaat- of bandopnamen.

-Het uitoefenen van de functie van een theaterbureau.

-Het ontwerpen van textielpatronen en modeartikelen voor dames, heren en kinderen in de breedste zin van het woord, waaronder begrepen zonder dat de opsomming een limitatief karakter heeft: hoeden, kleding, accessoires, schoeisel en juwelen. Groothandel, kleinhandel, import, export en commissiehandel in modeartikelen voor dames, heren en kinderen in de breedste zin van het woord, waaronder begrepen zonder dat de opsomming een limitatief karakter heeft: hoeden, kleding, accessoires, schoeisel en juwelen. Het verlenen van advies Inzake mode, styling en trends in het algemeen. Het opleiden en begeleiden van nationale en internationale modellen, het verzorgen en verlenen van diensten in verband met modellenwerk. Het organiseren van modeshows, tentoonstellingen en beurzen.

-De uitbating van e-commerce activiteiten in de meest uitgebreide zin van het woord en op aile mogelijke domeinen.

-Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van aile studies en onderzoeken alsmede het verlenen van aile adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

-Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in aile sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving, Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken,

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

e-d) Vdbr-be h ouden aan het Belgisch Staatsblad

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uft,schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van aile handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingerh Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-Het creëren en uitbreiden van een roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in elle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van aile hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

-Het uitvoeren van aile studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, rifiverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woordb

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

3. Wijziging artikel 5 van de statuten

De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 17.550,00) van duizend euro (E 1.000,00 euro) naar achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 18.550,00) door een inbreng in geld tegen uitgifte van duizend zevenhonderd vijfenvijftig (1.755) nieuwe aandelen.

De nieuwe aandelen worden als volgt onderschreven:

-Mevrouw Josina Huisman wonende te 2018 Antwerpen in de Marialei 73 bus 203 (NN 86.02A6-410-57) 1.755 aandelen die een kapitaal vertegenwoordigen van 17.550,00 euro waarvan slechts 650,00 euro wordt volstort;

Met unanimiteit van stemmen wordt beslist de tekst van artikel 5 van de statuten als volgt aan te passen:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 18.550,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

4. Coördinatie van de nieuwe tekst van de statuten

De algemene vergadering coördineert met unanimiteit van stemmen de nieuwe tekst van de statuten..

Josina Huisman

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/06/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie ? 9 ME! WC

f

Ili

*13086081*

"t!"

4534" 787.922

Onderneiingsnr : Bena fng

(voluit) : Coosnaam

(verffort):

Rechtsvoren : Vennootschap onder firma

Zetel : Sint-Michietskaai 34  I

2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 13 mei 2013 blijkt tussen de ondergetekenden:

mevrouw Huisman Josina Comelia, geboren te Heusden (NL) op 16 februari 1986 en wonende te 2000

Antwerpen in de Sint-Michielskaai 34-3;

mevrouw Schouls Josina, geboren te Leiderdorp (NL) op 01 januari 1953 en wonende te Nederland in

7973 HL Meppei in Bouwkamp 68;

Is overeengekomen het opstellen van de statuten van een vennootschap onder firma, die zij als volgt verklaren op te richten:

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma

aanneemt met als naam: "COOSNAAM", opgericht tussen:

-enerzijds mevrouw Huisman Josina, voornoemd;

-en anderzijds mevrouw Schouls Josina, voornoemd.

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen in de Sint-Miohielskaai 34-3.

Het bestuur kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en

waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het leveren van acteer- en presentatiewerk voor televisie, film, bioscoop, theater, radio, bedrijven, video, dvd, cd, cd-rom en alle andere gekende en ongekende beeld- en geluidsdragers.

-Het schrijven van boeken (fictie en non-fictie) of scenario's voor bovengenoemde media.

-De prospectie, organisatie, opvolging en afhandeling van activiteiten van merchandising in de meest uitgebreide zin van het woord, waarbij onder merchandising onder meer en niet beperkend wordt verstaan, de exploitatie van creaties van auteursrechtelijke- of andere aard, uitvindingen, merken, figuren en/of karakters, via de vervaardiging, de verdeling en/of de verkoop van producten of levering van diensten, waarbij in de benaming van het product of de dienst en/of de verpakking en/of de vorm van het product rechtstreeks of onrechtstreeks wordt verwezen naar de creatie, de uitvinding, het merk, de figuur en/of de karakters.

-Het verlenen van licenties met betrekking tot de creaties, uitvindingen, merken, figuren en/of karakters zoals hierboven omschreven, waarbij onder het verlenen van een licentie wordt verstaan, het verlenen van het tijdelijk recht, door het sluiten van een overeenkomst, aan een licentienemer (fabrikant of ondernemer) tegen betaling van een vergoeding om producten te vervaardigen, te verdelen en/of te verkopen of diensten te verlenen, waarbij in de benaming van het product of de dienst en/of de verpakking en/of de vorm van het product rechtstreeks of onrechtstreeks wordt verwezen naar de creatie, de uitvinding, het merk, de figuren en/of karakters.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid ven de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

immateriële duurzame activa.

-Het schrijven, (laten) publiceren, verkopen, voorstellen van liedjes en liedjesteksten in eerder welke vorm, substantie of wijze van voorstelling en de exploitatie hiervan; het beheren van de eruit voortvloeiende auteursrechten; het voeren van promotie en het aangaan van overeenkomsten dienaangaande in de meest ruime zin.

-Het verzorgen van de interne regelingen tussen de deelnemers aan muziek- en artistieke prestaties, in het bijzonder op, doch niet beperkt tot, juridisch en financieel vlak. Het produceren, adviseren en coachen van artiesten werkzaam in de cultuur- en ontspanningssector.

-Het verhuren van of handelen in muziekinstrumenten en of andere audiovisuele materialen in de ruimste zin, alsook audiovisuele producten en alles met betrekking tot audiovisuele evenementen, dit alles zonder enige beperking.

-Het organiseren van muziekevenementen en/of alles met betrekking tot deze evenementen zoals gebouwen, concerthalls, tenten, personeel, transport, licht- en klankinstallaties enz.

-De exploitatie van een bureau voor arbeidsbemiddeling tegen betaling van schouwspelartiesten, waarbij onder de term 'schouwspelartiesten' wordt verstaan dramatische, lyrische, choreografische en variétéartiesten, musici, orkestleiders, balletmeesters en aanvullingsartiesten die tegen betaling van een loon in

dienst genomen worden om op te treden tijdens voorstellingen, repetities, radio- en televisiezendingen, film-, plaat- of bandopnamen.

-Het uitoefenen van de functie van een theaterbureau.

-Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

-Het optreden ais studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

-Het nemen van participatles in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren,

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit

schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-Het creëren en uitbreiden van een roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het artikel 39, 2°, 3° en 4° van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding van de

vennootschap is niet van toepassing.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 (duizend) euro vertegenwoordigd door 100 participatiebewijzen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is onderschreven en volstort in geld ais volgt:

1) door mevrouw Huisman Josina, voornoemd, op 99 participatiebewijzen, hetzij voor een bedrag van 990,00 (negenhonderd negentig) euro;

2) door mevrouw Schouls Josina voornoemd, op 1 participatiebewijs, hetzij voor een bedrag van 10,00 (tien) euro.

De participatiebewijzen zijn op naam.

De eigendom van de participatiebewijzen wordt bewezen door inschrijving in het vennotenregister.

De participatiebewijzen zijn ondeelbaar. Ingeval er meerdere rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde participatiebewijs, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het participatiebewijs is aangewezen. De identiteit van die vertegenwoordiger zal in de statuten van de vennootschap worden vermeld.

Indien participatiebewijzen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, toe aan de vruchtgebruiker, met uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, het

voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

De participatiebewijzen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden noch overgaan wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden, of de erfgenamen en legatarissen die door de overblijvende vennoten als vennoot worden geweigerd, hebben recht op de waarde van de participatiebewijzen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 8 van deze statuten.

De prijs van een participatiebewijs is gelijk aan de werkelijke waarde ervan op de dag van de verkoop.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige in gemeen overleg aangewezen of, bij gebreke aan overeenstemming door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap is gevestigd, welke de waardering zal dienen te doen going-concern. Tegen de beslissing van de deskundige is geen verhaal mogelijk.

De afkoop en de betaling moet in ieder geval tot stand komen binnen zes (6) maanden na de dag waarop de waarde definitief werd vastgesteld.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin ais kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

In elk stuk dat de vennootschap verbindt, dient bij de handtekening van de persoon die namens de vennootschap ondertekent, zijn naam en hoedanigheid te worden vermeld.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist. De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De vennoten kunnen niet persoonlijk veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap, zolang deze zelf niet is veroordeeld.

De controle op de vennootschap za! geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe beslist door één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Nil kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Iedere vennoot kan, per aangetekend schrijven gericht aan alle vennoten, de algemene vergadering bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats bepaald in de oproeping, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijftien dagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken, Afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de tweede dinsdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Zij wordt voorgezeten door mevrouw Huisman Josina voornoemd of in haar

afwezigheid door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. In geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Elk participatiebewijs geeft recht op één stem.

.i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat. Elk participatiebewijs heeft een gelijk aandeel in de winst of het verlies.

De ontbinding van de vennootschap kan slechts gevorderd worden door een vennoot indien de geleden verliezen de helft van het maatschappelijk vermogen bedragen. De andere vennoten bezitten evenwei de mogelijkheid de ontbinding van de vennootschap te vermijden mits afkoop, binnen de maand te rekenen vanaf de betekening door de vennoot die de ontbinding vraagt, van de participatiebewijzen van de vennoot in kwestie, dit in naleving van de betalingsmodaliteiten voorzien In artikel 8 van deze statuten en van de vastlegging van de waarde van het participatiebewijs, bepaald bij hetzelfde artikel.

in geval van overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen of ontslag van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch verdergezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen ln voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, mits zij als vennoot worden toegelaten door de algemene vergadering.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vddr het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

Wordt de vennootschap ontbonden, dan zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten ais voorzien in de artikelen 186,187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Elk participatiebewijs geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening, rekening houdend met hun volstorting.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle participatiebewijzen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de participatiebewijzen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de participatiebewijzen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De zaakvoerders en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur.

De vennoten dienen iedere adreswijziging mee te delen aan de vennootschap door middel van een aangetekende brief. Bij gebreke daarvan worden zij geacht woonstkeuze te hebben gedaan op het laatste door hen aan de vennootschap per aangetekende brief meegedeelde adres, waar alle kennisgevingen en betekeningen uit hoofde van hun hoedanigheid van vennoot van de vennootschap hen geldig kunnen worden gedaan.

Overgangsbepalingen:

-Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot en met 31 december 2014. De eerste jaarvergadering vindt aldus plaats in de maand juni van het jaar 2015.

-Worden benoemd tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap: mevrouw Huisman Josina voornoemd en mevrouw Schouls Josina voornoemd. Het mandaat van mevrouw Huisman Josina, voornoemd, is bezoldigd. Het mandaat van mevrouw Schouls Josina, voornoemd, is onbezoldigd. -In navolging van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden de handelingen gesteld door de oprichters vanaf 01 april 2013 overgenomen door de vennootschap, indien dit zou blijken uit de wil van de oprichters en de vennoten. Deze wil zal automatisch aanwezig zijn wanneer de verrichting uitdrukkelijk ten laste gelegd wordt van de vennootschap, hetzij door een specifieke wilsuitdrukking c.q. verslag van de vennoten, hetzij door de opname ervan in de boekhouding van de vennootschap.

-Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Konsilanto' met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot de inschrijving van de vennootschap in het ondememingsloket ter griffie van de rechtbank van koophandel en de inschrijving

4 Voorbehouden

aan liet

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



van de vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Huisman Josina

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COOSNAAM

Adresse
SINT-MICHIELSKAAI 34, BUS 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande