COPLANN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COPLANN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.129.853

Publication

17/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Nechtoanic van koopnandei

Antwerpen

II

08 OKT. 2014



*14190149* afdeling Antwerpen

Criffic







Ondernemingsnr 0863.129.853

Benaming

(voluit) : COPLANN

(verkort)

Rechtsvorm: bvba

Zetel: 2070 Zwijndrecht, Adhemar Borinstraat 118

(volledig adres)

Onderwerp akte: IN VEREFFENING STELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen, op 3 september 2014, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COPLANN" volgende beslissingen genomen heeft:

1,De vergadering besluit om het boekjaar dat normaal samenvalt met het kalenderjaar, te wijzigen naar een boekjaar, lopende van 1 december van het ene jaar tot en met 30 november van het daaropvolgende jaar, en om het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op 31 december 2014, te verlengen tot 30 november 2015.

2.De vergadering besluit de datum van de algemene vergadering te verplaatsen naar de eerste maandag van de maand maart om 10.00 uur. De eerstvolgende algemene vergadering zal plaatsvinden op de eerste maandag van de maand maart 2016 om 10.00 uur.

3.De vergadering besluit om de artikel 12 en 17 van de statuten aan te passen aan voorgaande beslissingen, zodat deze voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel 12: Algemene vergadering zo er meerdere vennoten zijn.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand maart om 10.00 uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. Er kan altijd een buitengewone of bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige, aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Aile vergaderingen worden gehouden in de zetel van de' vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. De oproepingen geschieden overeenkomstig de wet.

Artikel 17: Jaarrekening.

Het boekjaar loopt van 1 december van het ene jaar tot en met 30 november van het daaropvolgende jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoer-'der de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenre-Ikening en de toelichting. Zij vormt een geheel. In het jaarverslag, dat enkel opgemaakt zal dienen te worden indien daartoe overeenkomstig de wet aanleiding bestaat, geeft de zaakvoerder rekenschap over het gevoende beleid. Het verslag bevat aile gegevens, bedoeld in artikel 96 van het Wetboek van vennootschappen.

4.Vooriezing wordt gegeven van de verslagen van de zaak-'voerder de dato 29 augustus 2014 en van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid W. Van den Keybus  E. Van der Jeught (RPR Antwerpen  0543.291.951), hierbij vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, ove'eenkom-istig de voorschriften van artikel 181 van het Wetboek: van vennoot-'schap-'pen, met staat van actief en passief per 30 juni 2014.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie, van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het besluit van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"8 Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA COPLANN, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Adhemar Borinstraat 118, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 30 juni 2014. Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 689.214,43 EUR en een netto-actief van 656.159,73 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Op grond van de OontrOlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke

professionele normen, kan ik bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 de toestand

van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Antwerpen, 27 augustus 2014

BVBA Van den Keyb us-Van der Jeught

Vertegenwoordigd door (getekend) Erik Van der Jeught, Bedrijfsrevisor"

" 5.En vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om onderhavige besloten vennootschap met beperk-'te aansprakelijkheid "COPLANN", met ingang van 3 september 2014 verivroegd te ontbi-inden en in vereffe-Ining te stehlen. Derhalve bestaat zij vanaf 3 september 2014 nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening. Het mandaat van de zaakvoerder komt hierdoor ten einde. De vergadering aanvaardt bijgevolg het ontslag van de thans in functie zijnde zaakvoerder, te weten: de heer Luc DE WILDE. De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

6.De vergadering beslist om als vereffenaar aan te stel-ilen, voornoemde heer Luc DE WILDE, die dit mandaat aanvaaridt. Deze aanstelling moet worden bevestigd door de rechtbank van koophandel. Deze aanstelling geschiedt dan ook onder opschortende voorwaarde van rechterlijke bevestiging. Aan elke vereffenaar wordt de individuele bevoegdheid verleend om alleenhandelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan elke vereffenaar zijn aile bevoegdheden toegekend, omschreven in de artikelen 181 en volgende van de vennoot-ischappenwet, zonder voorafgaandelijk de goedkeuring of machtiging van de algemene vergadering te moeten vragen. Hij mag onder andere de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken. Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen der ambtshalve inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrech-'ten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar dient geen inventaris te laten opmaken en zullen zich mogen beroepen op de boeken en de bescheiden van de vennootschap. De vereffenaar dient bij toepassing van artikel 193 van het Wetboek van vennootschappen de jaarrekening binnen de dertig dagen na de voorlegging aan de algemene vergade-ring, neer te -'leggen bij de Nationale Bank van België. Bij de uitvoering van zijn opdracht kan hij, onder zijn verantwoordelijkheid, voor een deel zijn machten delegeren aan één of meerdere bijzondere

" gevolmachtigden voor de duur die hij vaststelt. Hij zal beroep mogen doen op deskundigen met macht hen te bezoldigen. Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd. Overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 § 2 moet de benoeming van de vereffenaar aan de voorzitter van de rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Daartoe zal door de vennootschap een verzoekschrift worden ingediend bij de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, samen met een afschrift van deze akte. Ondergetekende notaris wordt door de vergadering gemachtigd om het verzoekschrift namens de vennootschap te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen. De akte van ontbinding zal worden neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad na de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de voorzitter van de Rechtbank, dan wel na aanwijzing van de vereffenaar door de voorzitter van de Rechtbank, dan wel na het verstrijken van de wettelijke termijn zoals in artikel 184 §2 van het Wetboek van vennootschappen,

7.0e vergadering gelast de vereffenaar met de uitvoering van deze besluiten, de indiening van alle verzoekschriften bij de rechtbank, en geeft hem daartoe volmacht, met recht van indeplaatsstelling. Tevens verleent de vergadering met eenparigheid van stemmen volmacht aan de vereffenaar, tenein-ide - met recht van indeplaatsstelling - voor de uitvoering van wat voorafgaat, ook eventuele regularisaties van het verleden, aile nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank ondernemingen, de RSZ, een sociaal verzekeringsfonds, alle administratieve overheden en alle belastingadministraties, alsook de rechtbank van koophandel.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de statuten aan te passen teneinde deze te conformeren aan (i) de op huidige vergadering genomen besluiten en (ii) de invoering van het Wetboek van vennootschappen en vervolgens de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + verslag van de zaakvoerder + verslag bedrijfsrevisor,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 10.06.2013 13170-0497-011
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 12.06.2012 12167-0144-011
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 07.06.2011 11152-0576-012
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 10.06.2010 10167-0060-012
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 09.06.2009 09208-0053-012
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 05.06.2008 08197-0103-012
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 08.06.2007 07208-0254-014
15/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 13.06.2005 05246-5149-012

Coordonnées
COPLANN

Adresse
ADHEMAR BORINSTRAAT 118 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande