CORDIA CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORDIA CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.830.923

Publication

10/07/2012
ÿþ4

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank

van Koop!..,, de11L Antwerpen, op

Griffie 2 9 JUN! 2012

Voor-

behoude

aan het

Belgisct

Staatsba a



*iaiaisis*



Ondernemingsnr : 831.830.923

Benaming (voault) : CORDIA CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2550 Kontich, Satenrozen lia

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) '- VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris ,Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,;; Broederminstraat 9, op eenentwintig juni tweeduizend twaalf, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te;z worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene: vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORDIA CONSULT", gevestigd' te 2550 Kontich, Satenrozen lia, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0831.830.923, onder meer

. 1, beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige vennoot, de naamloze vennootschap "CORDIA HOLDING", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Satenrozen lia, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0889.072.801.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch.' voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één januari tweeduizend twaalf worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap,' boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2, dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "B-DOCS", gevestigd te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, teneinde alle; noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, ï directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en': stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- Volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2012
ÿþ{ Mod Word 111

1' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

)11I I1I1 ïifl 11 '1' 11'1 t1I11I I111 lIu1

" 12120113*

eergelegd ter griffie van de Rechtbank vitte fiant#-el te Antwerpen, up

Griffie 2 8 JUNI 2012

Ondernemingsnr : 0831.830.923

Benaming

(vosuit) : Cordia Consult

(verkorf)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Satenrozen 1A, 2550 Kontich

(volredig adres)

Onderwerp akte : Vervanging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders van 1 juni 2012:

"Na beraadslaging over de agendapunten, heeft het coUege van zaakvoerders ,

AKTE GENOMEN van het feit dat ingevolge de fusie door overneming van Senior Living Holding NV door Senior Living Group NV, Senior Living Group NV uit hoofde van haar mandaat van zaakvoerder van Cordia Consult BVBA met ingang van 31 mei 2012 vast wordt vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V, vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots."

Voor eensluidend uittreksel,

Senior Living Group NV

Zaakvoerder

vast Vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V.

vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots

SL Invest NV

Zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots

SL Finance NV

Zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door de heer Dominiek Beelen

Cordia Holding NV

Zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door Senior Living Group NV

vast vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V.

vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots

"

Op de faalde blo, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedamche:d un de irislrume_nierende notaris. helzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechlrpere'on len aanzien van derden le verlegenwoordigen

Verso Naam on handlckcniriq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2012
ÿþMod word 11.1

It,i 11'7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

*12085706*

Pkergoregd for rifle van de Re[kgatei

ven KaC7han- i,:i ;p2;), op

5 erit, ara

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondarnemingsnr : 0831.830.923

Benaming

(voluit) : Cordia Consult

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Satenrozen 1A, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel met betrekking tot fusie door overneming

Uittreksel uit het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen met eetrekking tot de fusie door overneming van Cordia Consult BVBA door Cordia Holding NV.

"Overeenkomstig artikels 676, 1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.") hebben de bestuursorganen van Cordia Consult BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0831.830.923 (hierna "Cordia Consult BVBA"), en van Cordia Holding NV, een naamloze vennootschap, met zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0889.072.801 (hierna "Cordia Holding NV"), gezamenlijk een fusievoorstel opgesteld waarin wordt voorgesteld dat Cordia Consult BVBA zou worden overgenomen door Cordia Holding NV door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Sinds de overname van de aandelen van Cordia Holding NV door Senior Living Group NV per 21 juni 2011, werden de activiteiten van Cordia Consult BVBA geleidelijk aan overgenomen door Senior Living Group NV om per einde 2011 volledig te zijn geïntegreerd. De economische reden van bestaan van Cordia Consuit BVBA is alzo per einde 2011 afgelopen en Cordia Consult BVBA ontwikkelt derhalve geen activiteiten meer. ln tegenstelling tot een vrijwillige ontbinding en invereffeningstelling kan met de beoogde verrichting Cordia Conauit BVBA ontbonden worden zonder vereffening.

Cordia Holding NV is thans de enige aandeelhouder van Cordia Consult BVBA. De hierin beoogde verrichting is dus een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikel 676, 1° W. Venn., d.w.z. een verrichting waarbij Cordia Consult BVBA, als overgenomen vennootschap, tengevolge van een ontbinding zonder vereffening, haar gehele vermogen, zowel activa als passiva, overdraagt aan Cordia Holding NV, die reeds houdster is van alle aandelen van Cordia Consult BVBA.

in uitvoering van de vereenvoudigde procedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen zal Cordia Holding NV, als overnemende vennootschap, geen enkel aandeel uitgeven ais gevolg van deze fusie en zal bijgevolg de aandeelhoudersstructuur van Cordia Holding NV niet veranderen. Er is evenmin aanleiding om een ruilverhouding te bepalen, noch een eventuele opleg, noch de wijze van uitreiking van de aandelen, noch de datum vanaf wanneer de nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst van de ovemerhende vennootschap.

p?e bestuursorganen van Cordia Holding NV en Cordia Consult BVBA stellen daarom het volgende voor:

1 Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de overgenomen en van de overnemende vennootschap

1.1De overgenomen vennootschap Cordia Consult BVBA:

De overgenomen vennootschap is Cordia Consult BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0831.830.923.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van Cordia Consult BVBA als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-het verlenen van advies, bijstand, opleiding en expertise aan ondernemingen, vennootschappen, rechtspersonen, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden op het vlak van management, bedrijfsvoering en  beheer, organisatieontwikkeling, marketing, bestuur, human resources, externe en interne communicatie, dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De administratieve, boekhoudkundige, fiscale en sociale organisatie van rust- en verzorgingstehuizen voor ouderen, met uitzondering van de opdrachten voorbehouden aan economische beroepen, alsook het aankoop-, leveranciers en financieel beleid van rust- en verzorgingstehuizen vocr ouderen.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins."

1.2De overnemende vennootschap Cordia Holding NV

De ovememende vennootschap is Cordia Holding NV, een naamloze vennootschap, met zetel te 2550 Kontich, Satenrozen 1A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0889.072.801. Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van Cordia Holding NV als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en in naam en voor rekening van derden, aile handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1) het voeren van het management van rust- en verzorgingstehuizen voor ouderen.

2) consulting aan het management van rust- en verzorgingstehuizen voor ouderen.

3) administratieve organisatie van rust- en verzorgingstehuizen voor ouderen.

4) het aankoop-, leveranciers- en financieel management van rust- en verzorgingstehuizen voor ouderen.

5) de boekhoudkundige, fiscale en sociale organisatie van rust- en verzorgingstehuizen voor ouderen, met uitzondering van de opdrachten voorbehouden aan de economische beroepen.

6) alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de thuiszorg en alle hulpverstrekkingen in het algemeen, die door een verpleegkundige worden verstrekt ten huize van de patiënt, in zijn kabinet of iedere andere plaats.

7) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met het verstrekken van maaltijden en levensmiddelen aan rust- en verzorgingstehuizen, of in opdracht van het OCMW aan huis, de aan- en verkoop van levensmiddelen.

8) participaties te verwerven en aan te houden onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin hij participeert.

9) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke onderneming en vennootschappen, het optreden als vereffenaar.

10) het verlenen van technische of ' commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand.

11) haar patrimonium bestaande uit onroerende goederen en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

12) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handeisvenichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware.

13) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins."

Aangezien de doelclausules van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap compatibel en deels vergelijkbaar zijn kan Cordia Holding NV Cordia Consult BVBA overnemen door middel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zonder dat een wijziging van het doel van Cordia Holding NV nodig is.

" 2Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

Alle handelingen van Cordia Consult BVBA verricht sinds 1 januari 2012 zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van Cordia Holding NV.

3Rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Vermits de enige aandeelhouder van Confia Consult BVBA geen speciale rechten heeft en er wat Cordia Holding NV betreft geen houders van effecten andere dan aandelen zijn, is deze bepaling niet van toepassing.

4Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van Cordia Consult BVBA of Cordia Holding NV.

5Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal door Cordia Consult BVBA en Cordia Holding NV worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch $taatsbfad.

De buitengewone algemene vergaderingen van Cordia Consult BVBA en Cardia Holding NV, waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na de bekendmaking van het fusievoorstel worden gehouden."

Voor eensluidend uittreksel:

Senior Living Group NV

gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door Senior Living Holding NV

vast vertegenwoordigd door Bots Management Comm. V

vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots

SL Finance NV

bestuurder

vast vertegenwoordigd door de heer Dominiek Beelen

v Voor-

v behouden aan het Belgisch

Staatsblad

L:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/03/2012
ÿþ MOd weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 11111

*izosssaa"

Neergelegd ter grao van de Rectsibed

yn~r

Koophandel te /tempes, ~

2 0 MM 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0831.830.923

Benaming

(voluit) : Cordia Consult

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Satenrozen l a, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 5 januari 2012,

Na beraadslaging over de agendapunten heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen:

AKTE GENOMEN van het vrijwillig ontslag van volgende personen als zaakvoerder van de BVBA met

ingang vanaf heden:

(i)Rozenhof BVBA, met ais vaste vertegenwoordiger Lode Smet.

(ii)Gipat CVBA, met als vaste vertegenwoordiger Patrick Vergauwen.

(iii)VDD Consultancy BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Sven Vandendriessche.

BESLOTEN kwijting te verlenen aan de genoemde voormalige zaakvoerders voor alle aansprakelijkheid

voortvloeiend uit de uitoefening van hun voormalige mandaat.

Voor eensluidend uittreksel:

Senior Living Group NV

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Senior Living Holding NV

vertegenwoordigd door

Bots Management Comm.V.

vertegenwoordigd door haar bijzondere lasthebber

Bart Bots

Cordia Holding NV

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

SL Finance NV

vertegenwoordigd door haar bijzondere lasthebber

Dominiek Beelen

SL Invest NV

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar bijzondere lasthebber

Bart Bots

SL Finance NV

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar bijzondere lasthebber

Dominiek Beelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0831.830.923

Benaming -

(voluit) : CORDIA CONSULT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lambermontplaats 32, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders - Benoeming commissaris - - Wijziging maatschappelijke zetel -

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 21 juni 2011.

Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering, met eenparigheid van stemmen,

AKTE GENOMEN van het vrijwillig ontslag, met ingang vanaf heden, van de enige zaakvoerder van de Vennootschap, Cordla Holding NV, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Lambertmontplaats 32 en met ondernemingsnummer 0889.072.801, vast vertegenwoordigd door Kero den Hartog.

BESLOTEN de volgende rechtspersonen te benoemen tot zaakvoerders van de Vennootschap, met ingang vanaf heden:

(i)Senior Living Group NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich en ingeschreven In het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0869.769.702, vast vertegenwoordigd door Senior Living Holding NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0899.717.956, vast vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V, met maatschappelijke zetel te Canadezenlaan 75, 2950 Kapellen en ingeschreven in het rechtspersonenreglster van Antwerpen onder ondememingsnummer 0862.403.739, vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots, wonende te Canadezenlaan 75, 2950 Kapellen,

(iI)SL Finance NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich en Ingeschreven in het rechtspersonen register van Antwerpen onder ondememingsnummer 0894.020.690, vast vertegenwoordigd door de heer Dominiek Beelen, wonende te Jan Van Heelustraat 16A, 3440 Zoutleeuw,

(iii)SL Invest NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0882.889.446, vast vertegenwoordigd door de heer Barend Bots, wonende te Canadezenlaan 75, 2950 Kapellen, en

(iv)Cordia Holding NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder nummer 0889.072.801, vast vertegenwoordigd door SL Finance NV, met maatschappelijke zetel te Satenrozen la, 2550 Kontich en Ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder ondememingsnummer 0894.020.690, vast vertegenwoordigd door de heer Dominiek Beelen, wonende te Jan Van Heelustraat 16A, 3440 Zoutleeuw,

BESLOTEN tot commissaris te benoemen, BDO Atrio Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, kantoor houdend te 2600 Antwerpen -- Berchem, Uitbreldingsstraat 66, bus 13. BDO Atrio Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA duidt de heer Erik Thuysbaert, bedrijfsrevisor, als haar vaste vertegenwoordiger aan.

BESLOTEN dat hel mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

ltittreksel uit notulen van de raad van bestuur gehouden op 21 juni 2011.

BESLOTEN om, in overeenstemming met artikel 2 van de statuten, de maatschappelijke zetel, met ingang van 22 juni 2011, te verplaatsen naar Satenrozen la, 2550 Kontich.

Voor eensluidend uittreksel,

Senior Living Group NV,

Zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door Senior Living Holding NV,

vast vertegenwoordigd door Bots Management Comm.V.,

vast vertegenwoordigd door Barend Bots

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rieergal~g;i ter griffie van de Rechtbank vu x ht3nnf .ttn yo op"

.~,...._ I~~n ~z

D8r9frper,

03/06/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 11082925

Ondernemingsnr : 0831.830.923

Benaming

(voluit) : CORDIA CONSULT

st

1

.

, ' "'

léérgeiegd fbtelri ~{ï~ ~san-de..Re~sbch~r~t .airt:KomPhn;rgitdrà iArR1ePeP.errgaP

2311E1 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lambermontplaats 32 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 3 januari 2011 gehouden op de zetel van de vennootschap blijkt:

de benoeming tot bijkomende zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur met ingang vanaf 1 januari 2011:

* BVBA ROZENHOF, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Predikherenlei 29, met ondernemingsnummer 0445.958.290, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger Lode SMET, hiertoe aangeduid door de enige zaakvoerder van BVBA RUSTHUIS ROZENHOF, te weten de heer Lode SMET.

" Comm.V. GIPAT, met maatschappelijke zetel te 2870 Ruisbroek, Sint-Katharinastraat 186, met ondernemingsnummer 0863.943.168, RPR Mechelen, met als vaste vertegenwoordiger Patrick VERGAUWEN, hiertoe aangeduid door het bestuur van Comm.V. GIPAT, te weten Patrick Vergauwen en Birgitta Smits. BVBA VDD CONSULTANCY, met maatschappelijke zetel te 9810 Nazareth, Eikenstraat 1, met ondernemingsnummer 0884.593.676, RPR Gent, met als vaste vertegenwoordiger Sven VANDENDRIESSCHE, hiertoe aangeduid door de enige zaakvoerder van BVBA VDD CONSULTANCY, te weten de heer Sven VANDENDRIESSCHE.

Cordia Holding

zaakvoerder,

vertegenwoordigd door

Kero DEN HARTOG,

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CORDIA CONSULT

Adresse
SATENROZEN 1A 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande