CORE-S-AD

Divers


Dénomination : CORE-S-AD
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 455.126.572

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.04.2014, NGL 30.04.2014 14107-0306-006
17/10/2014
ÿþOndernemingsnr 0455.126.572

Benaming (voluit) : COR ES-AD

Mod 11.1

4.0.1!M" M.1" " " ~

ilmergelegil ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

08 OKT. 2014

ANTWBItPEN afdeling TURNHOUT De ~Ne

,"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MMO

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

17/10/2014

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Waterstraat 6

2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALVERMINDERING-AANPASSING STATUTEN - COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 18 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'CORE-S-AD", met eenparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Kapitaalvermindering

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tachtigduizend euro (80.000,00 ¬ ) om het van honderdduizend euro (100.000 E) op twintig duizend euro (20.000,00 E) te brengen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van tachtigduizend euro (80.000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twintig duizend euro (20.000,00 E)

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van tachtig duizend euro (80.000,00 E) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerders opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

2. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

Ingevolge de genomen beslissing luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 0. Het

wordt vertegenwoordigd door vijftig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk

vertegenwoordigend één vijftigste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap."

: 3. Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst

' van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie

van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

"

moc111.1

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle),

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,r bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

24/09/2013
ÿþmot! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,t~fy~ ~l~" ~ht gt~1 VAN I`\rSd~t,t~14Î,.t~L

I

íJ

k-1 iti3H O U T

efiBriffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0455.126.572

Benaming (voluit) : Core-S-Ad

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waterstraat 6

2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: WIJZIGING VAN HET DOEL COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalie), Antwerpsesteenweg 93, op 2 september 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 03.09.2013, boek 128, blad 83, vak 7. Ontvangen: 50,00 C. Getekend: de E.a. inspecteur, W. LAUREYS; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "CORE-S-AD", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Wijziging van het doel

a) Verslag

De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder; de aanwezige aandeelhouders erkennen het afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. In bijlage bij dit verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd afgesloten op 30 augustus 2013.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd in het vennootschapsdossier.

b) Wijziging van het maatschappelijk doel

Met maatschappelijk doel van de vennootschap wordt vervangen door volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van anderen of bij deelneming, op gelijk welke wijze, zowel in binnen- als in buitenland, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de consignatiehandel, het kopen en verkopen, het huren en verhuren, de leasing en de verhandeling in de breedste zin van het: ' -De studie, het ontwerpen de implementatie van dynamisch elektronisch gestuurde "instore-media". -De studie, het ontwerp, de werving en de aan- en verkoop van alle vormen van reclame voor welk medium dan ook; de verzorging van mailings; de productie en de aan- en verkoop van alle audio en audiovisuele opnamen voor alle doeleinden; de organisatie van allerhande evenementen, festiviteiten, braderijen, vieringen: de uitbating van een artiestenbureau, het ontwerp, de uitvoering en de aan- en verkoop van alle promotiemateriaal;de studie, het ontwerp, de productie en de aan-en verkoop van alle elektrische, elektronische en elektromechanische toestellen; de uitbating van een dienst voor telefoon-, telex en telefaxbeantwoording, de uitbating van een kleinhandelszaak -De import en export van elektronisch materiaal en software voor audio, video en telefonie; het geven van bedrijfsadviezen in de meest uitgebreide betekenis van het woord; het verzorgen van exploitatie van een radio- en of een televisiestation of aanverwante media; het uitgeven van een krant, folders of dergelijke; het uitbaten van een tearoom, snackbar, cafetaria, houdende levering van lichte maaltijden, versnaperingen, gebak, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptieijs en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f& Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

e

mod 11.1

belegde broodjes; het uitbaten van een drankgelegenheid, met organisatie van degustaties van wijnen en andere dranken, ontspanningsgelegenheid, roepzaal en verhuring van divers materiaal. De import en export van elektronisch materiaal en software voor audio, video en telefonie. -het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten die verband houden met haar doel.

- Overige zakelijke dienstverlening

- Verlenen van adviezen in de meest uitgebreide betekenis van het woord

' - Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie

- Diverse administratieve activiteiten

De vennootschap kan aile handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks nog onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan zich ten gunste van'dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent, vertegenwoordiger of bestuurder, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp."

2.Coeirdinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

=-afschrift van de akte

-staat van actief en passief

-verslag van de zaakvoerder

-lijst publicatiedata

-coordinatie

Op de laatste biz. van Lul B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.04.2013, NGL 23.04.2013 13093-0483-006
19/11/2012
ÿþ9

mod 11.1

1

il

*13186798*

 U-41),'',-711 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beken . R. ken kopie

na neerlegging ter griffie

a GELEGD

CRI1=~ P1;HTBANK VAN

07 M2

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0455.126.572

Benaming (voluit) : NCO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grotesteenweg 132C

2440 Geel

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: OMZETTING NAAR BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  NAAMSWIJZIGING -- VASTSTELLING STATUTEN- ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN.

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1, 1, ; op 24 oktober 2012, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 30 oktober 2012, boek 126, blad 32, vak 14. Ontvangen: 25,00 ¬ . Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat;

de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NCO", met éénparigheid

de volgende beslissing heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Verslaggeving met betrekking tot de omzetting in een besloten,;

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van Bestuur de dato 10 september 2012

opgesteld in toepassing van artikel 778 van het wetboek van vennootschappen en van de bij dit!!

verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten per 9 augustus 2012.

Zij hoort tevens het verslag van de heer Steven Pazen, bedrijfsrevisor bij PKF bedrijfsrevisoren'i

CVBA, dat werd opgemaakt op 11 september 20112 over de staat van activa en passiva, opgesteld;;

in toepassing van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt: "Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-! actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 9 augustus 2012 die de Raad van! !; Bestuur van de NV NCO heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werd er onder voorbehoud van het feit dat we ons niet kunnen uitspreken over de volledigheid van de (fiscale) schulden en over de correctheid van hete, opgenomen saldo van de liquide middelen, geen cijferbare overwaardering van het netto-actief;; vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 49.564,01. Hert verschil met het maatschappelijk kapitaal van EUR 100.000,00, vermeld in de staat van activa en passiva, bedraagt; EUR 50.435,99.

Turnhout, 11 september 2012

PKF bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

Steven Pazen

bedrijfsrevisor"

Het verslag van het bedrijfsorgaan, met in bijlage de staat van activa en passiva, evenals het verslag;

çi van de bedrijfsrevisor, zullen samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd in het!;

3/ennootsçhapsdossier_p:.debevoeg_degriffle_vandjrechtbanlé_y_an_koophandel. ___ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

TWEEDE BESLISSING: omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Na bespreking beslist de vergadering dat de naamloze vennootschap "NCO" omgezet wordt in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van de artikelen 775 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap die onder nieuwe rechtsvorm blijft bestaan, met al haar actieve en passieve bestanddelen.

Deze omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap dat afgesloten werd op 9 augustus 2012, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de oude naamloze vennootschap worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het rechtspersonenregister onder nummer 0455.126.572.

DERDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen naar "Core-S-Ad" en dit met ingang vanaf heden. VIERDE BESLISSING:VASTSTELLING VAN STATUTEN

Ingevolge voorgaande beslissingen heeft de vergadering beslist de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm vast te stellen ais volgt:

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Core-S-Ad".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van anderen of bij deelneming, op gelijk welke wijze, zowel in binnen- als in buitenland, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de consignatiehandel, het kopen en verkopen, het huren en verhuren, de leasing en de verhandeling in de breedste zin van het:

-De studie, het ontwerpen de implementatie van dynamisch elektronisch gestuurde "instore-media".

-De studie, het ontwerp, de werving en de aan- en verkoop van alle vormen van reclame voor welk medium dan ook; de verzorging van mailings; de productie en de aan- en verkoop van alle audio en audiovisuele opnamen voor alle doeleinden; de organisatie van allerhande evenementen, festiviteiten, braderijen, vieringen: de uitbating van een artiestenbureau, het ontwerp, de uitvoering en de aan- en verkoop van alle promotiemateriaal;de studie, het ontwerp, de productie en de aan- en verkoop van alle elektrische, elektronische en elektromechanische toestellen; de uitbating van een dienst voor telefoon-, telex en telefaxbeantwoording, de uitbating van een klein ha ndelszaa k.

-De import en export van elektronisch materiaal en software voor audio, video en telefonie; het geven van bedrijfsadviezen in de meest uitgebreide betekenis van het woord; het verzorgen van exploitatie van een radio- en of een televisiestation of aanverwante media; het uitgeven van een krant, folders of dergelijke; het uitbaten van een tearoom, snackbar, cafetaria, houdende levering van lichte maaltijden, versnaperingen, gebak, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptieijs en belegde broodjes; het uitbaten van een drankgelegenheid, met organisatie van degustaties van wijnen en andere dranken, ontspanningsgelegenheid, roepzaal en verhuring van divers materiaal. -De import en export van elektronisch materiaal en software voor audio, video en telefonie. -het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten die verband houden met haar doel,

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks nog onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

ibehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

apn het Belgisch Staatsblad



opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent, vertegenwoordiger of bestuurder, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Grotesteenweg 132 C. Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ) Het wordt vertegenwoordigd door vijftig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één vijftigste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

De vennootschap zal jegens derden en in rechte, zowel ais eiser als verweerder, geldig vertegenwoordigd worden door een college van zaakvoerders. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden die gezamenlijk optreden en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Alle akten die de vennootschap verbinden zullen geldig ondertekend worden door het college, behoudens hetgeen hierna bepaald betreffende bijzondere mandatarissen en volmachten.

Er wordt in afwijking van het voorgaande opgenomen dat de zaakvoerders elkaar wederzijds volmacht geven om de vennootschap ten aanzien van derden geldig te vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk handelend, indien de waarde van de verbintenissen het bedrag van vijfduizend euro (¬ 5 .000) niet te boven gaat.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de laatste dinsdag van de maand april om twintig uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en het eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winst - Verdeling





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. Voorbehouden aam het Belgisch Staatsblad mod 11.1

"Or"'



Het saldo van de resultaatrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer dit reservefonds éénjtiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks autonoom besluiten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt, met ingang vanaf heden, het ontslag van de bestaande bestuurders, zijnde de heer Van Lommel Luc, wonende te Geel, Nieuwstraat 31, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Efficacy, met maatschappelijke zetel te Geel, Schaapsdijk 34, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Rudy Dierckx, wonende te Geel, Schaapsdijk 34, alsmede de gedelegeerde bestuurders, en verleent hen décharge voor hun mandaat.

Zij verklaren ingevolge volmacht de dato 17 oktober 2012 welke gehecht zal worden aan onderhavige akte, dit ontslag te aanvaarden.

ZESDE BESLISSING

De vergadering benoemt met ingang vanaf heden tot gewone en niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur, de heer Nedée Dominique, wonende te Oud-Turnhout, Waterstraat 6 en de heer Dresseiaers Tom, wonende te Beerse, Pioenstraat 5..

Zij verklaren beiden om dit mandaat te aanvaarden na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift, van de akte

-verslag raad van bestuur

-staat van activa en passiva

-verslag van de bedrijfsrevisor









Op de laatste blz. van L uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter grill

A -~

1111111.!!11%111t1!1111

.. "'H É-erGELEGD

GRii-r-ik iltt,t-i íBANK VAN

67I9V.202

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

ur

Ondernemingsnr : 0455126572

Benaming

(voluit) : Core-S-Ad

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Steenweg 132 C B-2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel

De raad van zaakvoerders heeft besloten de zetel van de vennootschap over te brengen naar Waterstraat 6 te B-2360 Oud Turnhout, en dit met ingang van 5 november 2012.

Tom Dresselaers,

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 17.07.2012 12303-0126-006
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.04.2011, NGL 12.07.2012 12295-0044-009
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 31.08.2010 10521-0012-010
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 13.08.2009 09573-0316-013
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.04.2008, NGL 31.07.2008 08519-0361-013
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.04.2007, NGL 30.08.2007 07677-0373-014
03/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.04.2006, NGL 31.07.2006 06597-1015-014
26/09/2005 : ME077673
30/04/2004 : ME077673
01/08/2003 : ME077673
03/10/2002 : ME077673
03/06/2000 : ME077673
29/03/2000 : ME077673
09/08/1997 : ME77673
01/01/1997 : ME77673

Coordonnées
CORE-S-AD

Adresse
2360 Oud-Turnhout

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande