CORNELISSENS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CORNELISSENS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.495.491

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 30.06.2014 14250-0174-018
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.07.2013 13379-0143-017
05/06/2012
ÿþ Mod Word

Ut* In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vi beh%

aai

Bel Staa

uii ii lui 1 nIIIIIIIIIVIN

*iziooazs*

NcergWigd ~,f+,fïe van de Rechtbaiik

Antwerpen, op

Griffie 2 414E1 TAI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0431.495.491.

Benaming

(voluit) Cornelissens n.v.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bethaniëlei 33, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie door overneming

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, stad Antwerpen op elf mei tweeduizend en twaalf "Geregistreerd drie bladen twee renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 14 mei 2012, Boek 5/283 blad 29 vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) De Eerstaanwezend Inspecteur (Getekend) H.Huberland", dat door:

-de heer CANTERS Paul Frans Chris, geboren te Merksem op twee april negentienhonderd tweeënzestig, wo-nende te 2970 Schilde, Bethaniëlei 33 , vennoot/aandeelhouder;

-mevrouw CORNELISSENS Tania Anna Marthe François, geboren te Antwerpen op dertien februari negentienhon-derdzevenenzestig, wonende te 2520 Ranst, Nieuwelaan 34, vennoot/aandeelhouder; de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap Cornelissens n.v., gevestigd te 2970 Schilde, Bethaniëlei 33, met ondernemingsnummer 0431.495.491, ingeschreven in het rechts-personenregister te Antwerpen.

Er werden volgende beslissingen genomen:

- Vaststellingen met betrekking tot het gezamenlijk fusievoorstel

Het fusievoorstel, opgesteld door de overnemende vennootschap, is in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen tijdig, dit is zes weken voor deze algemene vergadering, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, met name op 28 februari 2012.

Deze neerlegging is bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 12 maart 2012 onder nummer 12053768.

- Informatie van de aandeelhouders en de mogelijkheid om voormelde voorstel kosteloos te bekomen. Sedert het ogenblik van het opstellen van het fusievoorstel, lag dit verslag ter inzage op de zetel van de vennootschap en konden de aandeelhouders er op hun vraag kosteloos een exemplaar van bekomen.

Dit voorstel werd uiterlijk één maand voor vandaag toegezonden aan de houders van aandelen op naam. Aan de raad van bestuur is meegedeeld dat dezelfde informatie van de vennoten is geschied bij de over te nemen vennootschappen.

In toepassing van artikel 720 §2 van het Wetboek van vennootschappen heeft iedere aandeelhouder de mogelijkheid gekregen om gedurende ten minste een maand kennis te nemen van

-het fusievoorstel;

-de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren, zowel van de over te nemen als van de overnemende vennootschap;

-de verslagen van de bestuurders of zaakvoerders over de laatste drie boekjaren, zowel van de over te nemen als van de ovememende vennootschap;

In toepassing van artikel 720 §3 van het Wetboek van vennootschappen heeft iedere aandeelhouder de mogelijkheid gekregen om van de stukken welke hem/haar nog niet waren toegezonden kosteloos een afschrift te ontvangen.

De algemene vergadering stelt vast dat hiermee op voldoende wijze is tegemoet ge-komen aan de informatieplicht vanwege de vennootschap tegenover de individuele aandeelhouders.

- Bijkomende inlichtingen betreffende het vermogen van de vennootschap.

De raad van bestuur meldt aan de algemene vergadering dat er, volgens de bekomen informatie, zich in het vermogen van de over te nemen vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva tussen de datum van het fusievoorstel en vandaag.

- Bevestiging van voorafgaande rechtshandelingen en formaliteiten

Op de laatste blz. van Lij B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

roor-

`I "behou{ien aan het Belgisch Staatsblad

Op basis van de voorgelegde verslagen en van de voorgaande verklaringen en vast-stellingen door de algemene vergadering kan ondergetekende notaris het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

- Goedkeuring van de fusie

Na kennisname en goedkeuring van de voorgaande verslagen, besluit de algemene vergadering tot de fusie door overname van deze vennootschap (en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BELTRANSCO) door de naamloze ven-nootschap CORNELISSENS N.V., waardoor de gehele vermogens van de over te ne-men vennootschappen, zowel de rechten ais de plichten, overgaan op de overnemende vennootschap. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen ven-nootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de over-nemende vennootschap, wordt bepaald op een januari tweeduizend en twaalf (1 januari 2012) voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BELTRANSCO en op een oktober tweeduizend en elf (1 oktober 2011) voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AVEVO.

- Overname personeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Beltransco.

Het personeel, thans in dienst bij de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid Beltransco, zal ingevolge de fusie mee overgaan naar de overnemende ven-nootschap, de naamloze vennootschap Cornelissens n.v. Dit geschiedt onder de toe-passing van de bij het Koninklijk Besluit van 25 juli 1985 geratificeerde collectieve ar-beidsovereenkomst nummer 32bis van 7 juni 1985, afgesloten binnen de Nationale Arbeidsraad. Als gevolg hiervan zullen aile bestaande arbeidsvoorwaarden, rechten en verplichtingen van de betrokken personeelsleden (inclusief de collectieve arbeidsover-eenkomsten) ongewijzigd verder worden toegepast binnen de overnemende vennoot-schap.

- Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja de Naeyer, medewerkster bij Walkiers & Co, met zetel te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, met recht van de in de plaatsstelling, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voor-gaande, huidige en toekomstige) en schrapping van handels- en ambachten-ondernemingen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, ondememingsloket-ten of andere administratieve diensten;

-aile formaliteiten te vervullen bij de griffies van de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie, belasting over de toegevoegde waarde; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge







VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 11 mei 2012











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2012
ÿþ Mcd Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V*III~IIMI~IVNI V~V~MI

iaosasas*

Neergolegd ter griffie von de Rechtbank van Koo,ahandv tti Antwerpen, op

Griffie 14 KAMI 2G12

Ondememingsnr : 0431.495.491

" Benaming

" (voluit) : CORNELISSENS N.V.

(verkorf)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BETHANIËLEI 33, 2970 SCHILDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER  DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN

Uittreksel uit het verslag van de biizondere algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 8 ianuari 2012

De vergadering neemt kennis van het ontslag, niet ingang van 31 december 2011, van de heer Patrick' Cornelissens, wonende te Reebokdreef 6, 2900 Schoten, ais bestuurder van de vennootschap. Er wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering verzocht om kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat. Er wordt niet in zijn vervanging voorzien.

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur gehouden na afsluiting van de bijzondere algemene' vergadering der aandeelhouders d.d. 8 Januari 2012

De raad van bestuur beslist, met ingang van 8 januari 2012, de heer Paul Canters, wonende te 2970 Schilde, Bethaniëlei 33, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd tot daden van dagelijks bestuur overeenkomstig de statuten én met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig de statuten.

Paul Canters,

gedelegeerd bestuurder.

Bijlagéwbij"liët-Bë1gisc1 StaatsT â T:261U3l2OÏ2 - Annexes dru Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/03/2012
ÿþMod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

L,i ~~:l,riU i/W.i

Rechtbank Koce.4it=hnr_}:1 y- H,nqverpan

°F 012

D® Grlfflor,

Griffie

III

I IIIIIIIU aallil

*iaoeieao*

Ondernemingsnr : 0431.495.491.

Benaming

(voluit) ; Cornelissens

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bethaniëlei 33, 270 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - omzetting kapitaal in euro - aandelen op naam

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, stad Antwerpen op vijf maart tweeduizend en twaalf "Geregistreerd negen bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 07 maart 2012. Boek 279 blad 83 vak 06. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) H.Huberland", dat door:

-de heer CANTERS Paul Frans Chris , vennootlaandeeihouder, wonende te 2970 Schilde, Bethaniëlei 33;

-mevrouw CORNELISSENS Tania Anna Marthe François, vennoot/aandeelhouder, wonende te 2520 Ranst, Nieuwelaan 34; de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap Cornelissens n.v., gevestigd te 2970 Schilde, Bethaniëlei 33, met ondernemingsnummer 431.495.491 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

Er werden volgende beslissingen genomen:

Omzetting van het uitgedrukte kapitaal in de statuten van frank in euro.

Het kapitaal van de vennootschap is in de statuten nog uitgedrukt in frank. Het bedraagt 15.000.000 frank. Er wordt voortaan in de statuten een bedrag vermeld van 371.840,29 euro.

- Afschaffing van aandelen aan toonder

Ingevolge de wet van 14 december 2005 zullen de aandelen aan toonder afgeschaft worden en dienen de'

statuten aangepast te worden aan deze wijziging voor 31 december 2013.

- Afschaffing van aandelen aan toonder - gevolgen

Ingevolge het voorgaande besluit dienen ook de bepalingen met betrekking tot de overdracht en overgang

van aandelen, alsook met betrekking tot de uitnodiging voor en de toelating tot de algemene vergaderingen

aangepast te worden;

- Opsplitsing van eigendomsrecht van een aandeel in vruchtgebruik en blote eigendom  gevolgen

Er wordt een uitdrukkelijke regeling voorzien voor het geval het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst

wordt in vruchtgebruik en blote eigendom.

- Wijziging van het boekjaar

Het boekjaar thans lopende van 1 april tot 31 maart, wordt gewijzigd van 1 januari tot 31 december. In

afwijking van dit artikel, bij wijze van overgang, zal het lopende boekjaar dat was aangevangen op 1 april 2011

eindigen op 31 december 2012.

- Wijziging datum jaarvergadering

De datum van de jaarvergadering wordt ter aanpassing aan voorgaand besluit verschoven naar de eerste maandag van juni om 18.00 uur. Als deze dag een feestdag is wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. in afwijking van dit artikel, bij wijze van overgang, zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in het jaar 2013.

- Nieuwe statuten

Door de invoering van het Wetboek van vennootschappen en de wijziging van de voorschriften inzake de vereffeningsprocedure (wet twee juni tweeduizend en zes), dienen in de statuten een aantal termen aangepast te warden, een aantal verwijzingen naar voormalige wetgeving gewijzigd te worden en dienen de statuten gebeurlijk aangepast te worden aan nieuwe bepalingen die door de nieuwe wetgeving werden ingevoerd.

Teneinde dit op een coherente manier te realiseren, worden de bestaande statuten volledige opgeheven en vervangen.

- Volmacht

BijlagenTiij Tiet WeliTscfiStaatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

Belgisch Staatsblad

Aerts & C° accountants met zetel te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Walter Aerts, accountant, of door een bediende, wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennootschap,

met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te verrichten,

- om deze en latere wijzigingen of opheffing in het rechtspersonenregister te realiseren;

- om deze wijziging en latere wijzigingen inzake de statuten en/of het bestuur van de vennootschap te

realiseren bij de belastingen over de toegevoegde waarde en aile andere fiscale administraties en diensten.

-De heer CANTERS Paul, voornoemd, wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennootschap,

- om al het nodige te doen voor de omwisseling van aandelen aan toonder in aandelen op naam. Hiertoe zal

hij de aandelen aan toonder in ontvangst kunnen nemen, zorgen voor de inschrijving van de aandeelhouder in

het register van aandelen op naam, deze de inschrijving laten tekenen en zorgen voor de vernietiging van de

aandelen aan toonder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen





Bijlagen bij het-fia-Osa Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 5 maart 2012 met inbegrip van de gecoördineerde statuten



















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2012
ÿþMad Word 11.1

1 { _r; .sm.4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~;

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

2 e FEB. 2012

Griffie

I~N~II ~I~III~II'NIVII~VW

" iaosa~ee*

b

l; S.

AR

Ondernemïngsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0431.495.491

CORNELISSENS N.V.

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

BETHANIËLEI 33, 2970 SCHILDE

Neerlegging fusievoorstel d.d. 1510212012

«CORNELISSENS N.V.» NV -- «AVEVO» BVBA -- «BELTRANSCO» BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/12/2011
ÿþ Mod 2. s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*11190645

Neergelegd fer griffie van de Recftfbadc van Koophandel re Antwerpen, op

Griffie O$ DEC. Z011

Ondernemingsnr : 0431.495.491

Benaming

(voluit) : CORNELISSENS N.V.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BETHANIËLEI 33, 2970 SCHILDE, BELGIË

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 6 september 2010.

Met eenparigheid van stemmen worden, mevrouw Liliane Bentein, wonende te Thibautstraat 75, 2100 Deurne, de heer Eduard Cornelissens, wonende te Thibautstraat 75, 2100 Deurne, de heer Patrick Cornelissens, wonende te Eksterraar 41, 2100 Deurne, en de heer Paul Canters, wonende te Bethaniëlei 33, 2970 Schilde, herbenoemd als bestuurders voor een periode van 6 jaar, hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2016, die vergadert over het boekjaar afgesloten 31 maart 2016.

Uittreksel uit het verstap van de raad van bestuur gehouden na afsluiting van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders oo 6 september 2010.

De raad van bestuur beslist de heer Eduard Cornelissens, wonende te Thibautstraat 75, 2100 Deurne, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd tot daden van dagelijks bestuur, overeenkomstig de statuten én met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig de statuten.

De raad van bestuur beslist de heer Eduard Cornelissens, wonende te Thibautstraat 75, 2100 Deune, te herbenoemen tot voorzitter overeenkomstig de statuten.

de heer Eduard Cornelissens,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 21.11.2011 11614-0130-016
10/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.09.2010, NGL 06.12.2010 10625-0308-016
29/12/2009 : AN261184
08/12/2009 : AN261184
02/01/2009 : AN261184
08/05/2015
ÿþOndernemingsnr : 0431.495.491.

Benaming

(voluit) : Cornelissens

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bethaniëlei 33, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging vertegenwoordiging

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Erik VAN TRICHT, notaris te Merksem, stad Antwerpen, op tweeëntwintig april tweeduizend vijftien "Ter registratie aangeboden op het lste Registratiekantoor Antwerpen 2", dat door:

-de heer CANTERS Paul Frans Chris, geboren te Merksem op 2 april 1962, wonende te 2970 Schilde, Bethaniëlei 33, en

-mevrouw CORNELISSENS Tania Anna Marthe François, geboren te Antwerpen op 13 februari 1967, wonende te 2520 Ranst, Nieuwelaan 34; de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap CORNELISSENS N.V., gevestigd te 2970 Schilde, Bethaniëlei 33 met ondernemingsnummer 0431,495.491 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen,

Er werden volgende beslissingen genomen:

- Wijziging externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de gedelegeerd bestuurder.

De vergadering besluit om artikel 18 van de statuten aan te passen zodat de gedelegeerd bestuurder de bevoegdheid heeft om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen en niet enkel voor handelingen binnen het dagelijks bestuur.

- Coördinatie van de statuten

Bijzondere bevoegdheden worden toegekend aan notarisassociatie Erik Van Tricht en Katherine De

Wispelaere te Antwerpen-Merksem voor de coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 22 april 2015 + gecoördineerde statuten

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

il 11111657 IG1R3*lglll~50

i

Rechtbank van koophandel Antwerpen

Z 7 APR. 2015

afdeling dneerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/11/2007 : AN261184
23/11/2006 : AN261184
04/11/2005 : AN261184
09/12/2004 : AN261184
07/10/2004 : AN261184
24/12/2003 : AN261184
28/01/2003 : AN261184
19/12/2001 : AN261184
10/11/2000 : AN261184
13/07/2000 : AN261184
13/01/1993 : AN261184
01/01/1993 : AN261184
21/07/1987 : ANA17570

Coordonnées
CORNELISSENS

Adresse
BETHANIELEI 33 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande