CORPOECASA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORPOECASA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.150.652

Publication

12/02/2014
ÿþMod word 11.7

Ondememingsnr : a D O , -1 0 6.5-2

Benaming

(voluit) : CORPOéCASA

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Grote Peperstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE AANNEMING HANDELSBENAMING EN  KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN BESCHIKBARE RESERVES EN WETTELIJKE RESERVES - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID -

VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Cédric Roegiers, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren op vijftien januari tweeduizend en veertien, geregistreerd op 23 januari 2014, 8 blad geen verzending te Beveren, Boek 461 Blad 58 Vak 10 Ontvangen vijftig euro (50,00 ¬ ) De ontvanger, (get) Guido Vercruyssen Fiscaal Deskundige; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1-Aanneming van twee handelsbenamingen, te weten "MiREVA" en "deBOUWRegisseur"en dit vanaf 15 januari 2014.

2- Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met zestienduizend vijfhonderd vijftig Euro (¬ 16.550,00), om het geheel geplaatst kapitaal te brengen van tweeduizend euro (¬ 2.000,00), op achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (¬ 18.550,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie van beschikbare reserves en wettelijke reserves, zoals die blijken uit de laatst goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2013 en die de som belopen van achttienduizend vijfhonderd zevenenvijftig euro tweeenzestig cent (¬ 18.557,62)

3- Goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur de dato 7 januari 2014 betref-sfende de geplande omzetding van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met aan-sgehecht de staat van activa en passiva afge-'sloten per 31 december 2013.

De eige-'naars van aandelen verklaren dat zij een exemplaar van voormeld verslag hebben ontvangen voor de huidige verga-'de'ring en verklaren volledig kennis te hebben van de inhoud ervan.

4- Goedkeuring van het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Venn CVBA, gevestigd te Antwerpen, Berchem, Uitbreidingstraat 72/1, op 14 januari 2014, waarvan de conclusie luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die onder de verantwoordelijkheid van de vennoten van de V.O.F. CORPOéCASA werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 18.557,62 EUR. Het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal na de omzetting dat is vermeld ln de staat van activa en passiva per 31 december 2013, is niet hoger dan het uit de staat blijkend boekhoudkundig netto-actief.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de V.O.F. CORPOéCASA in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 14 januari 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Erik THUYSBAERT"

5- Aanvaarding van het ontslag van de in functie zijnde bestuurders, zijnde Mevrouw Mireille De Wachter, en

de heer Bartel Van Bogaert, met het oog op de omzetting.-' Na beraadsla-'ging heeft de verga-'dering unaniem verklaart décharge te ge-ven aan de zaakvoerders, voor alle daden door deze gesteld in

Dil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111I

*14040535*

A

s Gr bmg\IK VAN KOOP13ANDEL.

- 3 FEB. 2014

DENDERMONDE

----Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

. y uitoefe-ring van hun functie. Voor zoveel nodig zal deze dé-charge beves-tigd worden door de eerst-volgende jaarvergade-'ring van de uit de omzet-ging ontsta-ne besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. 6- De vergadering heeft met unanimiteit beslist om de vennootschap onder firma "CORPOéCASA" om te zet-ten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waar-bij de naam, de zetel, de duur en het doel van de omgezette vennoot-'schap het-zelfde zullen zijn. Het ge-plaatst ka-pitaal van de vennoot-schap is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) ver-tegen-woor-+digd door honderd aandelen met een fractiewaarde van elk één/honderdste van het kapitaal. Het kapitaal en de reserves blijven onaangetast zoals al de bestanddelen van het actief en passief, de waardevermeerderingen of -verminderingen en de afschrij-vingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de overeenkomsten, geschriften en de boek-'hou-'ding van de omgezette vennootschap onder firma verder,

De eigenaars van aandelen zullen één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de vennootschap onder firma.

Alle verlichtingen gedaan sinds 1 januari 2014 worden geacht gedaan te zijn voor reke-ning van de uit de omzetting ont-starre besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op grond van:

artikel 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

artikel 121 van het wetboek der registratierechten

artikel 210 §1,3° van het wetboek van de inkom-stenbelastin-gen 1991.

7- Vaststelling van de statuten van de uit de omzetting ontstane besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORPOéCASA" waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Naam en rechtsvorm: "CORPOéCASA" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

2. Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Grote Peperstraat 33,

3. Doel: - De organisatie en de uitoefening van het beroep van kinésitherapeut, alsmede van elke activiteit die verband houdt met de lichaamsverzorging, voetverzorging, in de meest ruime zin van het woord, geneeskunde uitgezonderd. Deze doelstelling wordt gerealiseerd door het inrichten, organiseren en uitbreiden van centra, praktijken en kabinetten, waarin deze beroepen worden uitgeoefend,

- De aan- en verkoop, huur en verhuur, van machines en materialen die kaderen binnen de kinesitherapie in het bijzonder, en ten behoeve van het gezond maken van lichaam en geest in het algemeen.

- De organisatie en de uitoefening van het beroep van sportbeoefenaars, instructeur en begeleider, alsmede van elke activiteit die verband houdt met sportbeoefening, in de meest ruime zin van het woord. Deze doelstelling wordt gerealiseerd door het inrichten, organiseren en uitbreiden van centra, praktijken,en kabinetten, waarin deze beroepen worden uitgeoefend.

- De promotie en organisatie van sportevenementen,voor eigen rekening of voor derden, vormen van onderwijs en ondersteunende diensten van de sportbeoefening.

- Het verlenen van diensten en praktische hulp inzake consultancy, adviesverlening, HR, administratieve prestaties, computerservices, public relations, communicatie en andere zakelijke dienstverlening en dit in de meest ruime betekenis.

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

- Het ontwerp, de coördinatie en opvolging van interieurarchitectuur, interieur ontwerp en landschapsinrichting;.

Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuur van roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop , huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zicht borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Bijzondere bepalingen: De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere samenhangende doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel ln België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

4. Kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig duro (18.550,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd aandelen met stemrecht, met een fractiewaarde van elk één/honderdste elk.

5. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december daarna. Het lopend boekjaar van de vennootschap zal worden afge-'sloten op éénendertig december tweeduizend veertien, in ver-'der-'zet-'ting van het boek-'jaar ingegaan op één januari tweeduizend veertien.

6. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening:

Ieder jaar op de de derde vrijdag van de maand mei om elf (11) uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen

betreffende de aandelen zonder stemrecht.

7. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiendè van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

8. Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, behoudens in de hierna opgesomde gevallen, waar het optreden van alle zaakvoerders vereist is (evenwel met de mogelijkheid een bijzondere volmacht toe te kennen om deze rechtshandelingen te stellen):

- de aan- en verkoop of eender welke vervreemding van onroerende goederen;

- het aangaan van kredietovereenkomsten;

- huren en verhuren van onroerende goederen (hierin begrepen pacht en handelshuur);

- het vestigen van zakelijke zekerheden op roerende of onroerende goederen;

- het zich borg stellen (zakelijk of persoonlijk);

- het vestigen van zakelijke rechten op onroerende goederen;

- het in rechte optreden als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is (in geld en/of in natura), dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene Kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.



8- Benoeming van de zaakvoerder, en vast-sstelling van de overgangsbepalingen:

Met een-'parig-fieid van stemmen werd aangeduid als niet-statutair zaakvoerder, en dit met ingang van 15

januari 2014: Mevrouw Mireille De Wachter en de Heer Bartel Van Bogaert, beiden wonende te 9100 Sint-

Niklaas, Grote Peperstraat 33,

Met mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DleNEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd. Verstraeten & Roegiers

- afschrift van de akte; Geassocieerde notarissen

- uittreksel Burg. venu. O.V.V. BVBA

- Kerkstraat 78

coördinatie der statuten 9120 VRASENE (Beveren)

- verslag bedrijfsrevisor BTW BE 0843 049 269

- Bijzonder versla van het bestuursorgaan Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

info@ notsari .sc nvrasene.be

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/02/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

5018297

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 2 JAN. 2015

AFDELING DE'Fitf1'tMONDE

Ondernemingsnr : 0840.150.652

Benaming

(voluit) : CorpoéCasa

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grote Peperstraat 33, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten zetel op 15 december 2014, blijkt dat niet eenparigheid van stemmen werd beslist en met ingang van 20/02/2015 de, maatschappelijke zetel te verplaatsen naar "Sijsjeslaan 8, 2880 Bornem".

Aldus opgesteld te Sint-Niklaas op 15/12/2014.

Van Bogaert Bartel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtokenrng.

21/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- III I 1 iiii~i liai iiiiiiiiiui

behouden " 11159860*

aan het

Belgisch

Staatsblad





RiFFtE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 OKT 2011

DENDEeieti67NDE

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : CORPOéCASA

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Grote Peperstraat 33 te 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Oprichting

in het jaar tweeduizend en elf op 1 oktober is bij onderhandse akte een Vennootschap Onder Firma opgericht tussen:

1.Mevrouw De Wachter Mireille (NN : 75.06.20-278-60) wonende te 9100 Sint-Niklaas, Grote Peperstraat 33, vennoot,

2.De heer Bartel Van Bogaert (NN : 72.02.19-299-75): wonende te 9100 Sint-Niklaas, Grote Peperstraat 33, vennoot.

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt zullen luiden:

L STATUTEN

TITEL 1: BENAMING  ZETEL  DOEL  DUUR

ARTIKEL ÉÉN  BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma, onder

de benaming "CORPOEéCASA".

Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden

"Vennootschap Onder Firma" of met de afkorting "V.O.F".

ARTIKEL TWEE  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Grote Peperstraat 33.

De maatschappelijke zetel mag worden overgeplaatst naar elke andere plaats in België bij eenvoudige

beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijkantoren,

uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het

buitenland.

ARTIKEL DRIE  DOEL

- De organisatie en de uitoefening van het beroep van kinésitherapeut, alsmede van elke activiteit die verband houdt met de lichaamsverzorging, voetverzorging, in de meest ruime zin van het woord, geneeskunde uitgezonderd. Deze doelstelling wordt gerealiseerd door het inrichten, organiseren en uitbreiden van centra,' praktijken en kabinetten, waarin deze beroepen worden uitgeoefend.

- De aan- en verkoop, huur en verhuur, van machines en materialen die kaderen binnen de kinesitherapie in het bijzonder, en ten behoeve van het gezond maken van lichaam en geest in het algemeen.

- De organisatie en de uitoefening van het beroep van sportbeoefenaars, instructeur en begeleider, alsmede van elke activiteit die verband houdt met sportbeoefening, in de meest ruime zin van het woord. Deze doelstelling wordt gerealiseerd door het inrichten, organiseren en uitbreiden van centra, praktijken,en kabinetten, waarin deze beroepen worden uitgeoefend.

- De promotie en organisatie van sportevenementen,voor eigen rekening of voor derden, vormen van onderwijs en ondersteunende diensten van de sportbeoefening.

- Het verlenen van diensten en praktische hulp inzake consultancy, adviesverlening, HR, administratieve prestaties, computerservices, public relations, communicatie en andere zakelijke dienstverlening en dit in de meest ruime betekenis.

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

- Het ontwerp, de coördinatie en opvolging van interieurarchitectuur, interieur ontwerp en landschapsinrichting;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

- Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuur van roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop , huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zicht borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Bijzondere bepalingen: De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere samenhangende doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te beginnen vanaf 1 oktober 2011.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de Algemene Vergadering, genomen onder de voorwaarden

vereist bij een statutenwijziging, zoals vermeld in art 286 W.Venn.

TITEL 2: KAPITAAL  AANDELEN

ARTIKEL VIJF  MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 2.000,00 euro, vertegenwoordigd door 100

aandelen, waarvan de aandelen als volgt toekomen:

1.Mevrouw Mireille De Wachter: 50 aandelen, zijnde vijftig %

2.De heer Bartel Van Bogaert : 50 aandelen, zijnde vijftig %

ARTIKEL ZES  AANSPRAKELIJKHEID AANDEELHOUDERS

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen :

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap

TITEL 3: BESTUUR

ARTIKEL ZEVEN - HET BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke personen, al dan niet vennoot.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Het mandaat van de aftredende zaakvoerder(s) is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

TITEL 4: ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

ARTIKEL TIEN  TIJDSTIP, PLAATS EN BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de maatschappelijke zetel op de tweede donderdag van de maand juni om 18.00 uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen ' de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder(s) is/zijn verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief te minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

TITEL 5: BOEKJAAR  BESTEMMING RESULTAAT

ARTIKEL DERTIEN  MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

TITEL 6: DIVERSE BEPALINGEN

I I.OVERGANGSBEPALI NGEN

De eerste algemene vergadering is vastgelegd op de tweede donderdag van de maand juni van het jaar

2013 om 18.00 uur.

Het eerste boekjaar vangt aan op één oktober 2011 en zal worden afgesloten op éénendertig december :

2012.

Als zaakvoerders voor onbepaalde duur worden aangesteld :

mevrouw Mireille De Wachter,

de heer Bartel Van Bogaert,

Beiden voornoemd.

Opgesteld en ondertekend te Sint-Niklaas, op de hierboven vermelde datum.

Mireille De Wachter Bartel Van Bogaert

Vennoot Vennoot

Zaakvoerder Zaakvoerder

Voorbehouden aan het 1Betgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 19.08.2016 16455-0516-010

Coordonnées
CORPOECASA

Adresse
SIJSJESLAAN 8 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande