CORROTHERM CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORROTHERM CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.971.237

Publication

29/09/2014
ÿþmod 11.1

't

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

PW1I(

Friesei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mime».

Antwerpen

Vos

beho aan Belg

Staat

IIIIN131111111

18 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Ondernerningsnr : 6E0846.971.237

Benaming (voluit) :CORROTHERM CONSULTING

(verkort) t

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hortensiadreef '17

2920 Kalmthout

Rd

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

!! Tekst : Uit een akte op 19 augustus 2014 verleden voor Xavier De Boungne, geassocieerd notaris te!

Kalmthout, geregistreerd 02 bladen 00 verzendingen te Antwerpen Il; Registratie 1 de 21 augustus 2014; Boek!

i! 12, blad 60 vak 04; Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR); De bij delegatie eerstaanwezend Inspecteur, ..1!

Martens, BLIJKT DAT:

- De vergadering besloot om de naam van de vennootschap te wijzigen naar Corrotherrn.

- De vergadering besloot het lopend boekjaar te verlengen tot 31 december 2015.

- De vergadering besloot dat voortaan het boekjaar zal lopen van 1 januari tot 31 december.

:1 - De vergadering besloot dat voortaan de jaarvergadering gehouden zal worden op de eerste maandag van! de maand juni om 10 uur.

-De vergadering machtigde ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoördineerde tekst; van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de! rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en waarbij de tekst in overeenstemming werd: p gebracht met de recentste wetswijzigingen en coördinatie van de vennootschapswet.

-De vergadering machtigde "Fiduciaire Costermans", gevestigd te Kapellensteenweg 54, 2920 Kalmthout en; hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen! handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen! bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondememingsloketten, de Btw-administratie en alle andere: overheidsinstanties en belastingdiensten.

1:

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte, statuten en historiek.

De notaris, Xavier De Boungne (Ds. AVB/2127308-1)

:!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 21.12.2013 13695-0404-009
10/07/2012
ÿþ mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

2 /n17

~~Nl

b

" iaiaiaes*

be a Bc Ste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr: * ~

Benaming (voluit) : CORROTHERM CONSULTING

(verkort) 7,

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hortensiadreef 17

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier DE BOUNGNE te Kalmthout op 25 juni 2012;

dat:

1° De heer BERWEGER Manfred wonend te 2920 Kalmthout, Hortensiadreef 17.

2° Mevrouw LAKOWSKY Marga AnneIiese echtgenote van de heer Berweger Manfred, wonend te 2920,

Kalmthout, Hortensiadreef 17 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben:

opgericht, onder de benaming CORROTHERM CONSULTING,

De verschijners hebben ingetekend tot beloop van 50 aandelen door mevrouw Marga Lakowsky en de heer:.

Berweger Manfred tot beloop van 1.36 aandelen welke aandelen volledig volstort werden.

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Hortensiadreef 17.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland,

voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

a) De ontwikkeling, de produktie, de commercialisering, de import en export, de groot- en kleinhandel,; zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor derden, van machines, outillering, materiaal, onderdelen, toebehoren en produkten, aangaande brandbeveiliging en brandpreventie in de meest ruime zin,

b) Adviesverlenging en technische , organisatorische en administratieve bijstand aan bedrijven,

c) Tussenpersoon in de handel,

d) Het uitvoeren van de funktie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen,

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen'; bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle: ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat» kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek; of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid; om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;: met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel,' rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie,: inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle vennootschappen, verenigingen.! of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard;' kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In; het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden: inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichtingen van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

KAPITAAL : Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD, EURO (18.600 ¬ ). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een 1/186510 van het' maatschappelijk kapitaal.

_' ~

Voor-betouden aan het Belgisch Staatsblad

moa 11.1

ALGEMENE VERGADERING : Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandag in december om 17 uur.

BESTUUR : Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in , de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben, BESTUURSBEVOEGDHEID - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID : Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap behalve die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. WINSTVERDELING: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve ; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. Bij gebrek aan dergelijke bestemmingsbeslissing wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd. ONBINDING EN VEREFFENING : Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstortingen te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Aanvang en einde van het eerste boeklaar Eerste iaarvergadering

De comparant verklaart dat het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2013. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2013. De vennootschap begint te werken vanaf 25 JUNI 2012. Benoeming van de zaakvoerder :

Met eenparigheid van stemmen wordt voornoemde oprichter, de heer Manfred Berweger als zaakvoerder benoemd, die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaardt. De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwei statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. VOLMACHT De comparant verklaart bij deze volmacht te verlenen aan Fiduciaire Drijbooms en hun aangestelden en gevolmachtigden, kantoorhoudend te 29620 Kalmthout, Kapellensteenweg 54, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, aile formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

Voor geliikvormig analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Xavier De Boungne te Kalmthout

(Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte vande akte).

Dit uittreksel werd neergelegd vô6r registratie, met ais enig doel de neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

ifijIagenTi j Tiet Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CORROTHERM CONSULTING

Adresse
HORTENSIADREEF 17 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande