CORSICA

Divers


Dénomination : CORSICA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 450.259.449

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.06.2014 14223-0431-010
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 27.06.2013 13229-0581-010
26/04/2013
ÿþmod 11.1

Ondememingsnr: 0450.259.449

Benaming (voluit) : Corsica

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Cingel 14

2350 Vosselaar

Onderwerp akte :ONTSLAG ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 13 april 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van commanditaire vennootschap op aandelen "Corsica", met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Cingel 14, ondernemingsnummer 0450.259.449 RPR Turnhout, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Mevrouw de Broqueville, Colette Marie Yvonne Ghislaine, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Arianelaan 1 wordt stille vennoot.

De gezondheidstoestand van mevrouw de Broqueville Colette voormeld laat haar niet meer toe haar mandaat als zaakvoerder uit te oefenen. Als gevolg daarvan heeft zij bij brief van 14 februari 2013 haar ontslag aangeboden. Dit ontslag wordt hierbij aanvaard en zij bekomt kwijting over haar mandaat.

TWEEDE BESLISSING.

Als gevolg van voorgaande beslissing worden de statuten aangepast als volgt:

 Artikel 6.4 wordt vervangen door volgende tekst:

Beherende en stille vennoten.

De heer de Broqueville Hubert is beherend vennoot en heeft zich hoofdelijk met de vennootschap verbonden; zolang hij die hoedanigheid heeft, laat hij tenminste één aandeel op zijn naam aantekenen in het aandelenregister. Het verlies van deze hoedanigheid om welke reden ook, belet het voortbestaan van de vennootschap niet.

De overige houders van aandelen zijn stille vennoten.

 De laatste zin van artikel 7.1 wordt vervangen door volgende tekst:

Zaakvoerder is de heer de Broqueville Hubert.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoordineerde statuten.

à! _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 7 APR. 2013

TURNHOUT

Denk er,

r. rn

111111lIV NI

bi

E St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2013
ÿþR

III I IIII II IIII III Iall

*13000609*

HLuik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I' LLNGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

19 DEC, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De efilet

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

----, ~

Ondernemingsnr : 0450.259.449

;; Benaming (voluit) : Corsica

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Cingel14

2350 Vosselaar

Onderwerp akte : Omzetting aandelen op naam - wijziging en herwerking statuten.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 15 december 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van commanditaire vennootschap op aandelen "Corsica", met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Cingel 14, ondernemingsnummer 0450.259,449 RPR Turnhout, onder meer heeft beslist de statuten volledig te herwerken, teneinde ze onder andere aan te passen aan de wijzigingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van commanditaire vennootschap op aandelen, Haar naam luidt: "Corsica".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2350 Vossetaar, Cingel 14.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een onroerend of onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende

goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, verbouwen, onderhouden,

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de i ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet zijn voorbehouden aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader jan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen;

 Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

O.

el là

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

p

Voer- *

'behouden

aan het

Belgisch

StaatsbEad

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen of groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren doe nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België ais in het buitenland.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERDZEVENEN-ZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERDZEVENENVIJFTIG EURO ZEVENENZEVENTIG CENT (¬ 577457,77).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders hebben de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 1 juni om 18.00 uur of de eerstvolgende werkdag.,

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal - Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten die in de

oprichtingsakte of door de statuten als zaakvoerder worden aangewezen.

Zaakvoerders zijn mevrouw Barones de Broqueville Colette en de heer de Broqueville Hubert.

2. Duur van de opdracht  Ontslag.

Een zaakvoerder vervult zijn taak voor de duur van de vennootschap. Hij kan te allen tijde ontslag nemen.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelljkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Het ontslag van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Zijn er op dat ogenblik meerdere zaakvoerders in functie, dan wordt de vennootschap voortgezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerders.

Betreft het ontslag de enige zaakvoerder dan wordt deze van rechtswege opgevolgd door de in de statuten aangewezen opvolger-zaakvoerder en bij gebrek aan zulke aanwijzing, door de overblijvende beherende vennoten.

Is hij tevens enige beherend vennoot, dan dient hij zijn aandelen over te laten aan de overblijvende stille vennoten die, in buitengewone vergadering bij statutair beding een door hen als beherende vennoot aanvaard vennoot aanstellen als nieuwe zaakvoerder.

Wordt binnen de twee maanden na het ontslag, door de algemene vergadering geen nieuwe statutaire zaakvoerder aangesteld, noch een besluit genomen tot omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap, dan is de vennootschap na het verstrijken van deze termijn van rechtswege ontbonden.

Het overlijden, de onbekwaamverklaring van de zaakvoerder of het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot, heeft dezelfde gevolgen als het ontslag.

3. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan moeten zij beiden akkoord gaan om geldig te kunnen besluiten.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, `college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen,. uoor_zover. _de statuten _geen bijzondere regels. opleggen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voar-' ` behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken,

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

4. Herroeping van het mandaat als zaakvoerder.

De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met éénparigheid van stemmen van alle vennoten, de betrokken beherende vennoot inbegrepen en mits er daartoe ernstige redenen voorhanden zijn.

Indien de ernst van deze redenen wordt betwist door de betrokken zaakvoerder, blijft deze zijn opdracht vervullen tot de bevoegde rechter daarover uitspraak zal hebben gedaan.

6. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

6. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigen zij samen handelend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerden

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van het college van zaakvoerders, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende zaakvoerders.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.06.2012 12223-0446-009
27/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r f .: 7 r "  -7:::77--: .77-1

ti

I GRIFFIE RECK.-E1A,NK VAN

4 MUU 2O1

KOOPHANDEL TURNHOUT

Gr te griffier

Voor- IIIIIJI IIIJI 11111111111111! 11111 I~N'N~NV

behouder " 1111505=

aan het

Belgisch

Staatsblai

Ondememingsnr : 0450.259.449

Benaming : Corsica

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Cingel 14

2350 Vosselaar

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - statutenwijzigingen.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 6 juli 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van commanditaire vennootschap op aandelen "Corsica", met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Cingel 14,

" ondernemingsnummer 0450.259.449 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft

genomen:

EERSTE BESLISSING.

" De heer de Broqueville Hubert Paolo Fernand François de Borgia Marie Joseph Ghilain, geboren te Sint-Genesius-Rode op 15 mei 1962, (rijksregisternummer 62.05.15-435.64), wonende te 1410 Waterloo, Rue du Ménil 67, wordt beherend vennoot; hij verbindt zich hoofdelijk met de

vennootschap. Hij wordt benoemd tot bijkomend statutaire zaakvoerder van de vennootschap en hij heeft uitdrukkelijk verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is zijn mandaat onbezoldigd. Als gevolg van deze beslissing worden de statuten aangepast als volgt:

 Artikel 6.5 wordt vervangen door volgende tekst:

Beherende en stille vennoten.

Mevrouw Barones de Broqueville Colette en de heer de Broqueville Hubert zijn beherend vennoot: en hebben zich hoofdelijk met de vennootschap verbonden; zolang zij die hoedanigheid hebben, laten zij tenminste één aandeel op hun naam aantekenen in het aandelenregister. Het verlies van deze hoedanigheid om welke reden ook, belet het voortbestaan van de vennootschap niet. De overige houders van aandelen zijn stille vennoten.

 Artikel 7.1 wordt vervangen door volgende tekst:

1. Aantal - Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten die in de

oprichtingsakte of door de statuten als zaakvoerder worden aangewezen.

Zaakvoerders zijn: mevrouw Barones de Broqueville Colette en de heer de Broqueville Hubert.

TWEEDE BESLISSING.

De tweede alinea van artikel 7.3 en 7.6 van de statuten worden vervangen door volgende tekst:

3. Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht besluiten ."

nemen.

6. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij individueel handelend, de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, volmacht, lijst publicatiedata en gecoördineerde

statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 30.06.2011 11237-0197-009
19/01/2009 : TU071885
26/03/2008 : TU071885
04/09/2006 : TU071885
22/09/2005 : TU071885
07/07/2004 : TU071885
12/09/2003 : TU071885
20/11/2002 : TU071885
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.08.2015 15564-0551-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 29.08.2016 16522-0252-008

Coordonnées
CORSICA

Adresse
CINGEL 14 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande