CORYFEE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CORYFEE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.537.006

Publication

30/01/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kapellensteenweg 257, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte van 2 januari 2013 blijkt dat

de heer Willy Costermans, wonende te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg 257, geboren op 3 december 1952 en mevrouw Ingrid Schrijvers, wonende te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg 257, geboren op 26 maart 1958 een vennootschap onder firma hebben opgericht onder de naam ; "Coryfee"

Artikel 1 : De vennootschap heeft de vorm van een "vennootschap onder firma", onder de naam : "Coryfee"

Artikel 2 ; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg 257 en mag bij beslissing door de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere stad of gemeente in het nederlandstalig of tweetalig landgedeelte van België. Elke verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 : de vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel de !liisf is exemplatief en niet beperkend

detailhandel in tapijten en andere vloerbedekking en wandbekleding, wand- en vloertegels, parketlaminaat- en kurkvloeren, verf en verfwaren, materiaal voor de vervaardiging van tapijten, tapisserieën en borduurwerk

-Vervaardiging van geconfectioneerde stofferingsartikelen gordijnen, bedgordijnen, rolgordijnen,

meubelhoezen, enz.

-Reparatie van meubelen en stoffering

-Plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen, vloerbedekking en wandbekleding van hout

-Zij kan elke bedrijvigheid uitoefenen die vatbaar is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en deel te nemen aan elke bedrijvigheid onder welke vorm ook. Zij kan deelnemen in of fusioneren met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of dit begunstigen.

-De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling enfof onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting. De vennootschap heeft ook  voor eigen rekening  het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doe!. Ze zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990.

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

0502.537.006

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Coryfee

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

MII31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 17 03

flou";r/~~1º% ~05~~~~ ,"', , 7:7,1? r- ~_ ~ /

van ES~~~~?r'r~~idvï {,~ ~ ~ ~ .S ~~l~f~a~~

,`~z.~P~~~.7, op

Griffie '1

6 JAN Lt

L Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts ontbonden worden bij éénparige beslissing der vennoten,

De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder-voogdijstelling, het onvermogen of het faillissement van een vennoot.

Artikel 5: Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt VIJFHONDERD EURO.

Het is verdeeld in HONDERD gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is door de vennoten integraal onderschreven als volgt

- Storting door de heer Willy Costermans van tweehonderd vijftig (250,00¬ ) waarvoor hem 50 aandelen zonder nominale waarde worden toegekend

storting door mevrouw Ingrid Schrijvers van tweehonder vijftig (250,00¬ ) waarvoor hem 50 aandelen zonder nominale waarde worden toegekend

Artikel 6: De aandelen zijn op naam, ondeelbaar en persoonlijk.

Artikel 7;

Een vennoot kan zijn aandeel slechts afstaan onder levenden aan een derde mits éénparige toestemming van de andere vennoten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, Bij overlijden van een vennoot beslissen de overblijvende vennoten of de vennootschap verder gezet wordt met de overblijvende vennoten en/of erfgenamen.

Een nieuwe vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits éénparige instemming van alle vennoten.

De vennoot die wenst uit te treden dient dit ter kennis te brengen van de vennootschap per aangetekend schrijven of een voor ontvangst ondertekend schrijven.

Een vennoot kan slechts uittreden mits eenparig akkoord van aile overige vennoten. Wordt dit akkoord niet bekomen dan moet de vennoot die wenst uit te treden binnen de drie maanden een nieuwe vennoot zoeken om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen. Slaagt hij hier niet in binnen de drie maanden of verkrijgt de nieuwe vennoot niet de hierboven sub 7,3. vereiste instemming, dan zijn de andere vennoten er toe gehouden het scheidingsaandeel van het uittredend lid over te nemen, De vennootschap blijft dan verder bestaan tussen de overige vennoten behoudens andersluidende beslissing.

Ingeval een vennoot zijn verplichtingen niet nakomt of indien hij door een aanhoudende kwaal ongeschikt is voor de zaken van de vennootschap, kunnen de andere vennoten met eenparigheid van stemmen beslissen tot zijn uitsluiting.

De uitgesloten vennoot kan de nietigverklaring van dit besluit vorderen voor de rechter. ingeval de rechter de uitsluiting ongegrond verklaart, kan de uitgesloten vennoot de ontbinding van de vennootschap vorderen in overeenstemming met artikel 45 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitgesloten vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel zoals hierna bepaald.

Ingeval er een scheidingsaandeel wordt uitbetaald zal dit vastgesteld worden, behoudens minnelijke overeenkomst, door een deskundige, lid van één der gereglementeerde economische beroepen, aangeduid in gemeen overleg of bij onenigheid door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap. De deskundige zal het aandeel waarderen volgens de methode van de intrinsieke waarde. Voor onroerende goederen zal er een herwaardering geschieden aan de hand van de venale waarde. Voor beursgenoteerde effecten zal de laatste beurskoers genomen worden.

Iedere vennoot zal de activiteit die hij/zij in de vennootschap uitoefende in persoonlijke naam mogen verderzetten zonder hiervoor een vergoeding verschuldigd te zijn.

Indien de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst.

Artikel 8: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd onder de vennoten. Mits éénparige toestemming van alle vennoten kan een niet-vennoot als zaakvoerder aangesteld worden.

Artikel 9: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 10:lndien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, wordt deze verrichting gedaan door de overige zaakvoerders. Is er slechts één zaakvoerder of is de andere zaakvoerder voor dezelfde tegenstrijdigheid geplaatst, dan is de toestemming vereist van de vennoten.

Artikel 11: De algemene vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden op de 2e ZATERDAG van de maand MAART, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de algemene vergadering bijeenroepen. De oproeping gebeurt door middel van een ter post aangetekende brief die vijftien dagen voor de algemene vergadering wordt verzonden aan de vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s). De oproeping vermeldt de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Indien alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formaliteiten inzake oproeping niet worden nageleefd.

De algemene vergadering is bevoegd voor.

-de goedkeuring van de jaarrekening en de openbaarmaking ervan;

-de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en commissarissen en de vaststelling van hun bezoldiging;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het besluit tot kwijting van de zaakvoerders en de commissarissen;

-de resultaatverwerking;

-de regeling van het verloop van de algemene vergadering zelf;

Met betrekking tot deze aangelegenheden beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid en

geldt geen qucrumvereiste.

De algemene vergadering Is tevens bevoegd voor;

-een statutenwijziging;

-een kapitaalverhoging of  vermindering;

-de ontbinding van de vennootschap;

-de omzetting van de vennootschap;

-fusie of splitsing van de vennootschap;

-de inkoop van eigen aandelen

De algemene vergadering kan over deze wijzigingen in de statuten alleen dan geldig beraadslagen en besluiten wanneer de vooropgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierde van de stemmen heeft gekregen.

Artikel 12:

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, tevens vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Artikel 13: De vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder.

De voorzitter kan een secretaris en stemopnemer aanwijzen, die geen vennoot behoeven te zijn. Die twee functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemer vormen samen het bureau,

Artikel 14: Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingtechniek. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris, geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat. Over niet in de agenda begrepen punten kan evenwel beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 15: Elk aandeel heeft rechtop één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel 16:De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet, de deontologie of de statuten een groter quorum of een grotere meerderheid bepalen. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Artikel 17: De controle op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen am wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen. Zo er geen verplichting tot benoeming van een commissaris voor de vennootschap bestaat heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 18: De bezoldiging van de eventuele commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen commissaris(sen) geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Artikel 19: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 OKTOBER en eindigt op 30 SEPTEMBER van het volgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op, alsmede de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zal (zullen) de zaakvoerder(s) zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, zo de wet dit vereist.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 20: Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Artikel 21: Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de invereffeningstelling gedaan door de vereffenaar(s). Is/Zijn geen vereffenaar(s) benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meerdere zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen. De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 22: De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen met betrekking tot de vereffening van vennootschappen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 23: Alle zaakvoerder(s), commissaris(sen) en vereffenaar(s) die hun woonplaats in het buitenland hebben of wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen gedaan worden betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 24: Enkel de werkende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk. De stille vennoot beperkt zijn aansprakelijkheid tot zijn inbreng

Artikel 25 : De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk en geheel te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. De bepalingen die met deze wetten of gebiedende beschikkingen zouden tegenstrijdig zijn, zullen aanzien worden als hier niet meer geschreven zonder dat daartoe deze akte als nietig kan worden aanzien.

Overgangsbepalingen

1. Eerste boekjaar : heden tot 30 september 2014

2. Eerste jaarvergadering : 2e zaterdag maart 2015

3. Zaakvoerders : De heer Willy Costermans en mevrouw Ingrid Schrijvers, voornoemd, worden aangesteld als onbezoldigde zaakvoerders en Costermans Kim, wonende te Abdijlaan IC, 2960 Brecht wordt aangesteld ats bezoteligd zaakvoerder.

4. Commissaris : Er werd geen commissaris benoemd.

5. Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

De oprichters verklaren dat zij aile verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 1 oktober 2012 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

6. Volmacht: Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan Burgerlijke vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Graef, Van Hcoydonck Accountancy", met zetel te 2910 Essen Horendonk 322, of aan één van haar lasthebbers met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap inde Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aanvraag tot registratie als aannemer.

Willy Costermans

Zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CORYFEE

Adresse
KAPELLENSTEENWEG 257 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande