COUNTRY BRAND

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COUNTRY BRAND
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.395.643

Publication

16/08/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.07.2012, NGL 30.07.2012 12362-0136-011
20/07/2012
ÿþ Motl WaN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111191111 II II VIII NI II

" iaiaeaoe*

Voc behot

aan

Belg Staaft

u

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

10 JULI 2012

Griffie

KOM l.e.PDEL TURNHOUT

......... -_ Do- -grº%fffer

Ondernemingsnr : 0461395643 Benaming

(voluit) : COUNTRY BRAND (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Markt 22 - 2400 Mol (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De algemene vergadering d.d, 30/06/2012 heeft met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen

Verplaatsing van de maatschappelijke- en uitbatingszetel naar

BERLARI,! 64 BUS I - 2500 LIER

De maatschappelijke- en uitbatingszetel te Markt 22 - 2400 Mol, wordt definitief opgeheven.

Deze wijzigingen gaan in vanaf 01/07/2012

Herman Borré

afgevaardigde bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2012
ÿþMod 11.1

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van der._

kt-

II u11n111munWiuiu 111

*12021113*

ri[1,e_t!'ÉpANK VAN

2 JAN. 2012

Vo

beho aan Belg

Staat!

KOOPHANDEL TURNHOUT Grie De griffier

Ondernemingsnr :0461.395.643

Benaming (voluit) :BORKLE

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Markt 22, 2400 MoI

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor Mia WILLEMSEN, notaris met standplaats te Retie op 28 december 2011 dat er door de buitengewone algemene vergadering van Naamloze Vennootschap"BORKLE", met zetel te 2400 Mol, Markt 22, onder meer volgende beslissingen werden genomen :

1. Omzetting in Euro.

Het kapitaal van de vennootschap dat statutair nog twee miljoen vijfhonderd duizend Belgische frank (2.500.000 BEF) bedraagt zal voortaan uitgedrukt in euro, zijnde éénenzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (61.973,38 euro)

2. Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

a) Bij toepassing van artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen werd tot omzetting beslist van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

b) De statuten werden aangepast aan deze omzetting in aandelen op naam.

3. Naamwijziging.

De vergadering beslist eenparig de maatschappelijke benaming van de vennootschap

werd gewijzigd in "COUNTRY BRAND".

4. Coördinatie en herwerking statuten.

Algehele coördinatie en herwerking der statuten teneinde deze in overeenstemming te

brengen met:

* vorige beslissingen;

* met de wet van 7 mei 1999 houdende het Wetboek van Vennootschappen en haar

recente wijzigingen.

Goedkeuring van de volledige gecoördineerde tekst der statuten, waarvan thans bij

uittreksel wordt bekend gemaakt :

STATUTEN

TITEL I : BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel één :

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer

handelsactiviteiten tot doel heeft en neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.

De naamloze vennootschap, in afkorting "NV" draagt de naam "COUNTRY BRAND".

Artikel twee :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 MoI, Markt 22.

Artikel drie :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

De vennootschap heeft tot doel:~~

De fabricage, groot- en kleinhandel, import en export in textielwaren en kleding, inzonderheid werkkledij; in- en uitvoerhandel in menigvuldige goederen (trading); tussenpersoon in de handel; het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich! borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het' genot zouden hebben van deze onroerende goederen; het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten te verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën; verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheer en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden; het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, ! participaties of investeringen; het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen; het waarnemen van aile bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Groothandel in schoenen, lederwaren en marokijnwaren; groothandel in confectie voor heren en jongens; groothandel in confectie voor dames en meisjes; groothandel in huishoudlinnen. Kleinhandel in schoenen, lederwaren en marokijnwaren; kleinhandel in uitzet voor heren en jongens; kleinhandel in uitzet voor dames en meisjes; kleinhandel in huishoudlinnen; kleinhandel in motorvoertuigen; groot- en kleinhandel in kinderartikelen; groot-en kleinhandel in plastiekwaren; groot- en kleinhandel in half afgewerkte producten van hout of! verbeterd hout; groot- en kleinhandel in elektrische toestellen met inbegrip van de j verlichtingsartikelen en van het radio-elektrisch materieel; groot- en kleinhandel in tweedehands meubelen en tweedehands goederen (uitgezonderd kleinhandel in tweedehands voertuigen); groot- en kleinhandel in sportartikelen; groot en kleinhandel in schoonheidproducten en toiletartikelen; groot- en kleinhandel in de algemene voedingswaren (uitgezonderd verse vleeswaren, rookartikelen en alcohol); groothandel in motorvoertuigen en onderdelen; groot- en kleinhandel in bloemen en planten; groot- en kleinhandel in boten met inbegrip van motoren, machines en uitrusting, vaartuigen; groot- en kleinhandel in sportkledij; groot- en kleinhandel in levend vee; neerhofdieren, kleine huisdieren en sierdieren; groot- en kleinhandel in bier, water en limonades; groot- en kleinhandel in wijn (minder dan tweeëntwintig graden alcohol); groothandel in nieuwe en tweedehands voertuigen, uitgezonderd motorrijwielen; groot- en kleinhandel in gereedschappen.

De vennootschap mag tevens alle commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële verrichtingen doen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel vier :

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur op 4 september 1997.

TITEL II : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Artikel vijf :

Het kapitaal is vastgesteld op éénenzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro,

'Ioor-

`nehou-en

aan het

Ge!giscii_

Staatsblad

L



Voor- Luik B - vervolg

beho;jden achtendertig cent (61.973,38 euro) verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

aan het Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en volgestort.

------------------ TITEL III : AANDELEN.

Staatsblad Artikel acht :

§ 1. De aandelen zijn op naam.

§ 2. Aandelen zijn overdraagbaar overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.

TITEL IV : BESTUUR - KONTROLE.

Artikel negen : Statuut

§ 1. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, natuurlijke of rechtspersonen, door de algemene vergadering benoemd, voor een termijn van ten hoogste zes jaar, en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen.

§ 2. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan het bestuur van de vennootschap worden opgedragen aan twee bestuurders.

§3. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder/zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel elf : Bevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel twaalf : Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, voor daden van dagelijks bestuur, is tevens de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden in handelingen en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel dertien : Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur opdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

TITEL V : ALGEMENE VERGADERING.

Artikel zeventien : Bijeenroeping

Ieder jaar moet tenminste één algemene vergadering gehouden worden.

Deze vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om zestien

uur in de gemeente Mol in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel achttien : Deelneming

Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering moet elk eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst zijn bewijzen van aandelen op naam neerleggen in de zetel of bij de instellingen in de bijeenroepingberichten vermeld.

TITEL VI :

BOEKJAAR-JAARREKENING-WINSTVERDELING



















































































Voor" behotiiden

aan het Be gRch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

 Artikel twintig :

Een boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel eenentwintig :

Elk jaar op eenendertig december maken de bestuurders een inventaris op alsmede de

jaarrekening.

Artikel tweeëntwintig :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, de sociale lasten, en de

noodzakelijke afschrijvingen en provisies, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze nettowinst zal er jaarlijks vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de

samenstelling van het wettelijk reservefonds; deze voorafneming is niet meer vereist zodra dit

fonds een/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking gesteld van de algemene

vergadering, die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

TITEL VII : ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel vierentwintig:

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege, of door een

uitspraak van de rechter of bij beslissing van de algemene vergadering plaats heeft, als

rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel vijfentwintig :

Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de

vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene

vergadering.

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij

alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaar(s) beschikt-beschikken over de meest uitgebreide machten die zijn

toegekend door de wet.

5. Ontslag  benoemingen.

Aanvaarding van het ontslag van alle in functie zijnde bestuurders en gedelegeerd

bestuurder.

Een nieuwe raad van bestuur werd benoemd voor een termijn eindigend met de

jaarvergadering te houden in het jaar 2018 bestaande uit twee bestuurders:

a) mevrouw Lodewijckx Gilberte , wonende te 2430 Laakdal, Ossenstaldreef 1;

b) de heer Borré, Herman, wonende te 2430 Laakdal, Ossenstaldreef L

De heer Borré, Herman, voornoemd, werd aangesteld als gedelegeerd bestuurder en

voorzitter van de raad van bestuur.

"Voor eensluidend ontledend uittreksel"

Mia Willemsen, notaris.

Mededeling van neerlegging :

- neerlegging van akte dd. 28.12.2011

- gecoördineerde tekst der statuten

L------ -----------------------------

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 02.08.2011 11373-0386-014
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 28.07.2010 10356-0040-014
28/08/2009 : TU082948
15/07/2009 : TU082948
27/06/2008 : TU082948
20/07/2006 : TU082948
22/07/2005 : TU082948
27/07/2004 : TU082948
29/07/2003 : TU082948
19/03/2003 : TU082948
10/08/2002 : TU082948
15/12/2001 : TU082948
23/10/1999 : TU082948
20/09/1997 : TU82948

Coordonnées
COUNTRY BRAND

Adresse
BERLARIJ 84, BUS 1 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande