COVANDIS

Divers


Dénomination : COVANDIS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 467.466.655

Publication

13/02/2014
ÿþ(U\ Mod Word 11.1

1-AIÇO ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 1111111111.1 II

Ikorgelegri ter qrlifie van de Rechtbank van Koophanctei te Antlyetpen, op

Griffie 16- 141

Ondememingsnr 0467.466.655

Benaming

(voluit) COVANDIS

(verkort) :

Rechtsvorm: Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel Antwerpen-Berchem (B. 2600), Cogels-Osylei 22

(volledig adres)

Onderwmp akte omzetting in een BVBA - statutenwijziging - ontslag en benoeming bestuursorgaan

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 27 december 2013 "Geregistreerd zeven bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 6 januari 2014, boek 175 bled 90 vak 13, ontvangen : vijftig euro (50,00 EUR) De Ontvanger (getekend) L Michielsen Adviseur", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "COVANDIS" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) OMZETTING :Overeenkomstig de bepalingen van artikel 778 en volgende van het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan een omstandig verslag opgesteld aangaande het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Bij voormeld verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd, afgesloten op 30 september 2013.

Op 24 december 2013 werd er overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen door de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A Audit", vertegenwoordigd door de heer Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld aangaande voormelde staat van activa en passive, afgesloten op 30 september 2013.

De voorzitter leest het verstag van het bestuursorgaan, niet bijgevoegde staat van activa en passive, en het verslag van de bedrijfsrevisor voor. Vervolgens vat de vergadering de bespreking van desbetreffende verslagen aan.

A) Verslag van het bestuursorgaan

De vergadering onderzoekt het verslag opgesteld door het bestuursorgaan aangaande de toelichting bij het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Bij dit verslag is een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd, die werd afgesloten op 30 september 2013, hetzij minder dan drie maanden voordien.

B) Verslag van de bedrijfsrevisor

Vervolgens onderzoekt de vergadering het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A Audit", met zetel te Elisabethiaan 2 te Antwerpen-Berchen en vestiging te 2820 Bonheiden, Eikendreef 22, vertegenwoordigd door de heer Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor, aangaande voormelde staat van activa en passive.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

Besluiten

Op basis van de door ons uitgevoerde controle in uitvoering van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen en in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, van de staat inhoudende de actieve en passieve toestand van de Commanditaire vennootschap op aandelen "Covandis", afgesloten per 30 september 2013, ons medegedeeld door de zaakvoerder per 18 december 2013, hetzij binnen de wettelijk voorziene periode van drie maanden te rekenen vanaf de datum van de afsluiting, kunnen wij besluiten dat:

1.De staat inhoudende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 september 2013 geen elementen van overwaardering van het netto-actief op dat ogenblik bevat;

2.Het in de staat afgesloten per 30 september 2013 uitgedrukte maatschappelijk vermogen van EUR 1.289.464,01 het kapitaal van EUR 61.500,00 met EUR 1.227.964,01 overtreft;

3.De ornruiling van aandelen van de Commanditaire vennootschap op aandelen tegen maatschappelijke aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid derwijze geschiedt dat de rechten van aile aandeelhouders volledig worden gerespecteerd.

op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

13onheiden, 24 december 2013.

(volgt de handtekening)

A Audit bcvba, vertegenwoordigd door

Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor."

Na lezing, onderzoek en bespreking van deze verslagen stelt de vergadering vast dat er geen opmerkingen

worden gemaakt ten aanzien van zowel het verslag van het bestuursorgaan als ten aanzien van het verslag van

de bedriesrevisor. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag van het bestuursorgaan en van het verslag van de bedrijfsrevisor, getekend

"ne varietur' door de Notaris en de comparanten, zal worden neergelegd op de Griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van deze akte.

C) Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering besluit om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteit en het hierboven gewijzigd doel blijven ongewijzigd, het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de commanditaire vennootsohap op aandelen werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer BTW-BE 0467.466.655 waaronder de commanditaire vennootschap op aandelen ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2013.

Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de gewone commanditaire vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

D) Fiscale verklaring

Deze omzetting geschiedt overeenkomstig de wet van drieëntwintig februari negentienhonderd zevenenzestig en met toepassing van artikel 124, paragraaf twee, van het Wetboek van inkomstenbelasting en artikel 121 van het Wetboek van registratierechten.

2) KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

A)De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor opgemaakt opgemaakt in overeenstemming met artikel 602 van het wetboek van vennootschappen. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in nature;

In het kader van de overgangsregeling van artikel 537 W11392 stelt de zaakvoerder voor over te gaan tot uitkering van een tussentijds dividend, onmiddellijk gevolgd door een inbreng in nature van de schuldvordering door de dividendgerechtigden tot beloop van 90% van het uitgekeerde dividend na afhouding van 10% roerende voorheffing.

Uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 september 2012 blijkt dat de vennootschap over belaste reserves beschikt. Bijgevolg kan de vennootschap overgaan tot uitkering van een tussentijds dividend van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, met name voor een bedrag gelijk aan één miljoen euro (1.000.000 EUR).

B)lezing en onderzoek van het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van het artikel 602 W. Venn. door voornoemde heer Jan Pieter Huygens, Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve venncotschap met beperkte aansprakelijkheid Audit", waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"V. BESLUITEN

Overeenkomstig artikel 602 van het wetboek van vennootschappen hebben wij een controle verricht van de inbreng in nature naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de commanditaire vennootschap op aandelen "Covandie, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels-Osylei 22, bestaat uit twee eisbare en vaststaande schuldvorderingen onder de vorm van een RiC met een gezamenlijke boekwaarde van 900.000 euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In nature,

2. de beschrijving van de inbreng in nature aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. De voor de inbreng in nature door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode leidt, ten minste overeenkomt met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande 186 aandelen. De intentie is bevestigd om de kapitaalverhoging door te voeren middels een inbreng van de schuldvordering van de vennoten, zoals deze is gevormd door de dividendenuitkering ten bedrage van bruto 1.000.000,00 euro, conform art. 537 WIB.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bonheiden, 24 december 2013.

(volgt de handtekening)

A Audit bcvba

Vertegenwoordigd door

Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor

C) De vergadering stelt vast dat er op beide verslagen geen enkele opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van de verslagen, getekend "ne varietur" door de Notaris en de comparanten, zal worden neergelegd op de Griffie van de rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van deze akte.

D) De vergadering besluit om over te gaan tot uitkering van het tussentijds dividend ten bedrage van één miljoen euro (1.000.000 EUR), met toepassing van de heffing van tien ten honderd (10 %) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Voornoemde vennoten zijnde de heer Dirk Jonckheere en mevrouw Ann Van Ouytsel verklaren en bevestigen voldoende op de hoogte te gin van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren Inbreng te doen van hun respectieve rekeningen-courant gevormd door het netto-bedrag van de hierboven beschreven dividenduitkering. De respectievelijk ingebrachte schuldvorderingen bedragen elk vierhonderd vijftigduizend euro (450.000 EUR), waardoor de gezamenlijke inbreng negenhonderdduizend euro (900.000 EUR) bedraagt.

Vervolgens besluit de vergadering om ingevolge deze inbreng in natura het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenhonderdduizend euro (900.000 EUR), om het te brengen van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR) op negenhonderd éénenzestigduizend vijfhonderd euro (961.500 EUR) door hierboven gemelde inbreng in nature, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van de vaststelling dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en volstort werd, zodat het kapitaal thans negenhonderd éénenzestigduizend vijfhonderd euro (961.500 EUR) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bijgevolg is onderhavige kapitaalverhoging door inbreng in nature verwezenlijkt en volledig volstort.

3) ONTSLAG BESTUURSORGAAN - BENOEMING ZAAKVOERDER  VAST VERTEGENWOORDIGER

Ingevolge voormeld besluit tot omzetting van de commanditaire vennootschap op aandelen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit de vergadering om met onmiddelijke ingang het ontslag van voornoemde heer Dirk Jonckheere als stautair zaakvoerder van de vennootschap evenals van voornoemde mevrouw Ann Van Ouytsel als statutair zaakvoerder opvolger te aanvaarden.

ingevolge het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap neemt eveneens het mandaat van de heer Dirk Jonckheere als vast vertegenwoordiger een einde.

Vervolgens besluit de vergadering om met onmiddellijke ingang zelfde Dirk Jonckheere te herbenoemen tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap en tevens als vast vertegenwoordiger voor de bestuursmandaten die de vennootschap waarneemt of in de toekomst zal waarnemen in andere vennootschappen. Een gelijkaardige tekst als in de vroegere statuten zal worden ingelast voor wat betreft het statuut van mevrouw Ann Van Ouytsel als statutair zaakvoerder-opvolger.

4) AFSCHAFFING BESTAANDE STATUTEN EN GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een

volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten, desgevallend aan het Wetboek

van vennootschappen en meer bepaald aan voormeld besluit tot omzetting van de venncotschap. Vervolgens

stelt de vergadering de tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

vast dewelke onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "COVANDIS".

-Zetel; gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Cogels-Osylei 22.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1) de bedrijvigheid van directieconsulent inzake human resources, organisatie, beheer, bedrijfsbeleid, marktstudie, reclame, sponsoring, public relation en meer in het algemeen het verstrekken van raad en bijstand in juridische, commerciële, financiële, administratieve en bedrijfseconomische aangelegenheden;

2) de aanwerving, de selektie, de vorming en het ter beschikking stellen van personeel;

3) het verwerven, in eigendom of anderszins, van bedrijfsuitrusting van gelijk welke aard, om deze ten bezwarende titel ter beschikking te stellen van derden, in het kader van wetenschappelijk, professioneel of administratief dienstbetoon;

4) de deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping, het beheer en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen;

5) het uitoefenen van mandaten van bestuur in vennootschappen of ondernemingen van gelijk welke aard;

6) het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm, in gelijk welke Belgische of buitenlandse ondernemingen, en het beheer van deze participaties; de vennootschap ontzegt zich evenwel elke activiteit onderworpen aan de controle van de Commissie voor Bank en Financiewezen

7) het huren en verhuren, aan- en verkopen van roerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

8) het uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, omvattend het aankopen, het verkopen, het huren en verhuren, het doen bouwen, het doen verbouwen, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven.

9) het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen, het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma's en de evaluatie van realisaties, het verstrekken van diensten en adviezen terzake, dit alles in de ruimste zin van het woord;

10) kamerverhuur en ontbijtservice (bed and breakfast);

11) hoteluitbating;

12) alle engineeringwerkzaamheden;

13) alle advies, dienstverlening en andere werkzaamheden betreffende veilig heidscobrdinatie;

14) groot-, klein- en tussenhandel in : -snuisterijen en fantasieartikelen

-fantasiejuwelen

-alle geschenkartikelen

- feestartikelen

luxeartikelen

-kunstvoorwerpen

- speelgoed

-aile artikelen bestemd voor vrijetijdsbesteding en hobbymaterialen

-reclame- en documentatieartikelen

-artikelen voor uitstalramen en tentoonstellingen

En in het algemeen :

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel, hierboven niet-limitatief opgesomd.

Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening, zowel als voor rekening van derden of als tussenpersoon, makelaar, of anderszins, doch steeds met uitsluiting van de activiteiten voorbehouden aan wettelijk gereglementeerde beroepen, in zoverre althans de vennootschap niet aan de vestigingsvereisten zou voldoen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze onderneming, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd ëënenzestigduizend vijfhonderd euro (961.500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 186.

-Bestuur: De Heer Dirk Jozef JONCKHEERE, wonende te Antwerpen-Berchem (B. 2600), Cogels-Osylei 22 voornoemd wordt benoemd ais "statutaire zaakvoerder" voor de duur van de vennootschap.

Hij verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

Het ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bij ontslag, overlijden of onbekwaamverklaring van de statutaire zaakvoerder, zal hij van rechtswege worden opgevolgd door mevrouw Ann Maria VAN OUYTSEL, wonende te Antwerpen-Berchem, Cogels-Osylei 22.

Zij heeft het recht om dit mandaat op het gestelde ogenblik te weigeren. Treedt de opvolger werkelijk ín functie, dan wordt zulks openbaargemaakt.

Eveneens kan de opdracht van een zaakvoerder slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 1856 op grond van wettige redenen. De betrokken zaakvoerder blijft zijn functie vervullen tot dat de rechter de afzetting zal hebben uitgesproken.Bij het definitief worden van herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld als hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het ontslag van een zaakvoerder.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of ais college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap een bestuurdersmandaat vervult, zal ze vertegenwoordigd worden door een vast vertegenwoordiger, al dan niet zaakvoerder, dewelke met uitsluiting van de zaakvoerder(s) de vennootschap zal vertegenwoordigen in de uitoefening van dit beheersmandaat. De vaste vertegenwoordiger zal benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering op zelfde wijze ais de zaakvoerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht..

-Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari om 18.00 uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividend en heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

5) Machten: Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan "VAN BUYNDER & CO ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" BVBA, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder VAN BUYNDER Chantal (NN 630326-106-70), kantoor houdend te 2100 Deurne, Dascottelei 120, met recht van in de plaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortermans

notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 27 december 2013

-geco5rdineerde versie van de statuten

-verslagen van de zaakvoerder inzake omzetting en kapitaalverhoging

-staat van actief en passief dd. 30 september 2013

-verslag van de bedrierevisor inzake de omzetting

1-

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden .: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.12.2013, NGL 07.01.2014 14004-0084-016
07/05/2013 : AN337535
04/05/2012 : AN337535
04/05/2011 : AN337535
11/05/2010 : AN337535
06/04/2009 : AN337535
08/05/2008 : AN337535
19/04/2007 : AN337535
28/03/2006 : AN337535
12/01/2005 : AN337535
03/03/2004 : AN337535
27/02/2004 : AN337535
22/07/2003 : AN337535
10/07/2001 : AN337535
21/09/2000 : AN337535
30/11/1999 : ANA061897

Coordonnées
COVANDIS

Adresse
COGELS OSYLEI 22 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande