COVER HOLDING

Société en commandite simple


Dénomination : COVER HOLDING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 631.894.028

Publication

19/06/2015
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

Neergelegd ter griffie van de

RECHTB.AIITX VAN KOORHANDEL

10 JUNI 2015

ANTWERPEN ai.áelir.g TURNHt7iiT

De Griffier

GÉ iffle

11111 111Ï111 ji11(11,111.111111Iii

Ondernemingsnr : © 61i-1 . 8 59" (92 a'

Benaming (voluit) CoVer Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm,V. (GCV)

Zetel : Bredestraat 62

2450 Meerhout

Onderwerp akte :GCV: oprichting

!: Op heden 4 juni 2015

Zijn de partijen:

1. De heer COOLS Marc, en

2. Mevrouw VERSMISSEN Lieve, samenwonende te 2440 Geel, Aardseweg 165,

?;OVEREENGEKOMEN

Op heden een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap onder de naam «CoVer Holding», met zetel te 2450 Meerhout, Bredestraat 62 en dit voor

;; onbepaalde duurt

j! De statuten luiden als volgt :

Artikel 1: Naam - Zetel '

De naam van de vennootschap luidt :"CoVer Holding".

;; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2450 Meerhout, Bredestraat 62, De zetel mag niet overgebracht

worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 2: Doel

l; De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van:

!: derden, als tussenpersoon of door deelname van deze:

Beleggingen en beheer van onroerende en roerende goederen voor eigen rekening en in eigen beheer;

ll - Algemeen managementvennootschap en het verlenen van allerlei diensten aan bedrijven;

 Het verlenen van allerlei diensten en technische bij stand op het vlak van management,

Deelnemen en participeren in andere vennootschappen. Borg staan voor leningen voor andere bedrijven,

 Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale, verzekeringstechnisohe of! sociale aangelegenheden.

11 Verhuring diverse materialen."

 Tussenpersoon in de handel en handel op commissies."

Holdingmaatschappij.

!: -. Handelsbemiddeling in voedings- en genotsmiddelen;

 Tussenpersoon in de handel en handel op commissies.

ii  Deelnemen en participeren in andere vennootschappen. Borg staan voor leningen voor andere bedrijven;

 Verhuring diverse materialen;

 De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, het vervoer, de opslag, verdeling en; levering, de distributie, de verhuring, de fabricatie, het vervaardigen, het assembleren, het onderhouden en; het verstelwerk van de materiële roerende goederen in het algemeen, alsmede alle mogelijke aanverwante; producten;

II  Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen met name de aankoop, de verkoop, de makelaardij en de commissie van de roerende en onroerende goederen door andere ondernemingen gefabriceerde;

producten. .

 De uitbating, het beheer, het kopen en verkopen, het huren en verhuren van alle roerende en onroerende:

ligoederen met betrekking tot voorgaande activiteiten;  Beleggingen en beheer van onroerende en roerende goederen voor eigen rekening en in eigen beheer; Tevens algemeen managementvennootschap en het verlenen van allerlei diensten aan bedrijven; het; __________ ,;__,_ __verlenen vaan allerlei, diensten en technische_biistand op het__v-lak _ven management. studie, organisatie en.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale, verzekeringstechnische of sociale aangelegenheden;

- Holdingmaatschappij;

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheer van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valoratie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; Het verweren en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of-ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst o fop een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet vans april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

- Het toestaan of het opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van zuster of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden, dit alles zonder dat de vennootschap als financiële instelling wordt aanzien.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids, financiële roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn, dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel overeenkomstig of verwant is met het hare. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of aval verlenen, optreden ais haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven samenwerken met, belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, rechtsreeks of onrechtreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, l-let doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel 3: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die vooçde wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 4t Kapitaal

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be ioudept aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend eûro (¬ 2.000,00), vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen. Dit kapitaal wordt gevormd door volgende inbrengen :

" Mevrouw Versmissen brengt in een som van duizend euro (¬ 1.000,00)

" De heer Cools brengt in een som van duizend euro (¬ 1.000,00).

In vergelding van gemelde inbrengen, worden aan de inbrengers volgende aandelen toegekend :

" aan mevrouw Versmissen: tien (10) aandelen;

in aan de heer Cools: tien (10) aandelen

De partijen verklaren dat alle voormelde aandelen werden volgestort en dat het kapitaal thans volledig ter beschikking is van de opgerichte vennootschap.

Wederbelegging van eigen gelden:

De heer Cools en mevrouw Versmissen verklaren beiden dat zij inschrijven op de aandelen als wederbelegging van eigen gelden, die hen beiden toebehoorden voor het huwelijk. Ingevolge deze wederbelegging horen de aandelen toe tot ieders eigen vermogen en niet tot het gemeenschappelijk vermogen van beide echtgenoten. Artikel 5 Hoofdelijk aansprakelijke en stille vennoten

Mevrouw Versmissen is hcofdelijk en aansprakelijk vennoot, beherend vennoot genoemd. De heer Cools is stille vennoot, Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap, dan tot beloop van hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Artikel 6: Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders die beherende vennoten moeten zijn. De zaakvoerders worden benoemd met de instemming van alle stille vennoten welke hen, eveneens op dezelfde wijze, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn ieder van hen, beschikt over de maatschappelijke handtekening. Artikel 7: Machten van de stille vennoten

De machten van de stille vennoten bestaan in

" de controle van de vennootschap;

" het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

" het bepalen van de winstverdeling.

Artikel 8: Overlijden - Onbekwaamheid

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, een vermindering van de handelingsbekwaamheid of het kennelijk onvermogen of faillissement van beherende of stille vennoten, of van zaakvoerders.

Artikel 9: Overdrachten van aandelen onder levenden

Overdrachten van aandelen onder levenden zijn enkel toegelaten mits de eenparige goedkeuring der vennoten. Artikel 10: Overlijden

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen en legatarissen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen. De erfgenamen en legatarissen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht op een vergoeding in waarde die overeenstemt met hun aandeel in het eigen vermogen van de ven-nootschap zoals dit voorkomt in de laatste balans.

Artikel 11: l3oekjaar - Jaarvergadering

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december van hetzelfde burgerlijk jaar, Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2016. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 12.30 uur ten maatschappelijke zetel. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die ten laatste vijftien dagen vôór de vergadering in de post moet afgegeven zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door mevrouw Versmissen of in haar afwezigheid door de heer Cools, Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle beherende en stille vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 12: Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Artikel 13: Ontbinding - Vereffening

ln geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene ver-gadering daar bij gewone meerderheid anders over besluit. Het saldo, na sluiting van de vereffening, wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Artikel 14 Benoeming tot zaakvoerder

Mevrouw Versmissen wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en wordt gelast met het bestuur van de vennootschap. Haar mandaat is onbezoldigd.

Gedaan te Meerhout op 4 juni 2015 in vier exemplaren waarvan elke partij erkent een exemplaar te hebben ontvangen, een derde ter registratie en een vierde voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-be.houdeg. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
COVER HOLDING

Adresse
BREDESTRAAT 62 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande