COVESTRO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COVESTRO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 627.857.343

Publication

07/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-04-2015

Griffie

*15305933*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627857343

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

MaterialScience NewCo (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op één april tweeduizend vijftien, voor Meester Peter Van Melkebeke,

Notaris te Brussel,

dat:

1) De naamloze vennootschap "Bayer Antwerpen", waarvan de zetel gevestigd is te 2040 Antwerpen, Haven 507, Scheldelaan 420 ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0404.754.571;

2) De naamloze vennootschap "Bayer MaterialScience", waarvan de zetel gevestigd is te 8700 Tielt,

Wakkensesteenweg 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0425.026.680;

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "

MaterialScience NewCo (Belgium)".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2040 Antwerpen, Haven 507, Scheldelaan 420.

DOEL.

A. De vennootschap heeft tot doel alle industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de handel en de fabricage van chemische en industriële producten, op de handel en de fabricage van de daarop betrekking hebbende grondstoffen, alsmede op de machines en tuigen dienende tot de vervaardiging van deze producten.

Deze, niet beperkende opsomming, begrijpt insgelijks het kopen, verkopen, huren en verhuren van brevetten, fabricagegeheimen en fabricagemethodes, merken, nijverheidstekeningen en modellen. Zij zal ook alle basis- en halfafgewerkte producten, alsmede alle afgewerkte producten in enig verband met haar vennootschappelijk doel, mogen kopen, verkopen en verhuren.

Zij zal tevens rechtstreeks of onrechtstreeks diensten kunnen verlenen en nutsvoorzieningen kunnen leveren aan andere vennootschappen, evenals alle werkzaamheden inzake ontwerpen, bouwen, herstellen, monteren, demonteren, schilderen en onderhouden van machines, leidingen, apparaten en installaties kunnen uitvoeren en de nodige werkplaatsen en inrichtingen van elektromechanische en andere aard kunnen uitbaten, alsook werken met aannemers van diverse vakgebieden kunnen coördineren.

B. De vennootschap zal tevens, onder meer, zonder dat dit beperkt is, de volgende diensten aanleveren aan alle Benelux vennootschappen waarmee zij zal geconsolideerd zijn : HR, IT, Accounting, Controlling, Finance, Taxes, Communications en Legal, Patents en Compliance.

C. De vennootschap mag door alle middelen belangen verwerven in iedere zaak, vennootschap of onderneming die een zelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, en die van aard zijn haar nieuwe afzetgebieden te bezorgen of de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen.

Zij zal dus gerechtigd zijn een dergelijke onderneming hetzij geheel of gedeeltelijk in te kopen, hetzij er aandeelhouder of vennoot van te worden, hetzij er financiële belangen in te nemen door alle

Onderwerp akte :

Scheldelaan 420 2040 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

kredietoperaties van welke aard ook.

D. Daarenboven mag de vennootschap haar reserves investeren in alle roerende of onroerende beleggingen, ook wanneer deze geen verband houden met haar vennootschappelijk doel, doch van aard zijn de waarde van deze reserves in stand te houden of te vergroten.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een bepaalde duur van zes maanden, begint te werken op datum van één april tweeduizend vijftien en eindigt van rechtswege op dertig september tweeduizend vijftien. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één / honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door de naamloze vennootschap "Bayer Antwerpen", voornoemd, ten belope van 99 aandelen;

- door de naamloze vennootschap "Bayer MaterialScience", voornoemd, ten belope van 1 aandeel ; totaal: 100 aandelen.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort ten belope van honderd ten honderd. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00).

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE55 3631 4619 8844 bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 maart 2015, afgeleverd bankattest.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De voorzitter kan bij elke vergadering van de raad van bestuur een secretaris aanduiden, die geen aandeelhouder of bestuurder dient te zijn. BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders. BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende

comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 11 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

TOELATING TOT DE VERGADERING.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden benoemd door de oprichters tot eerste bestuurders:

1/ De heer SCHÄFER Klaus Ulrich, wonende te 41539 Dormagen, Fasanenweg, 11;

2/ De heer WEINTRITT Volker, wonende te 2000 Antwerpen, Kloosterstraat 98 AB 3.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2020.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS.

Werd benoemd tot commissaris: de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "Pricewaterhouse Coopers Bedrijfsrevisoren" met als maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem, Woluwedal 18, voor een periode van drie (3) jaar, zijnde voor de boekjaren 2015, 2016 en 2017, waardoor dit mandaat zal eindigen na de gewone Algemene Vergadering van de Aandeelhouders van de Vennootschap te houden over het boekjaar 2017. Voormelde vennootschap "Pricewaterhouse Coopers Bedrijfsrevisoren" zal als Commissaris van de Vennootschap worden vertegenwoordigd door de heer Romain Seffer, bedrijfsrevisor.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één april tweeduizend vijftien en zal worden afgesloten op 31 december 2015

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Paul Roosen p/a Acerta Ondernemingsloket, Esplanade PB65, 1020 Brussel, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, aan de heer Eric D'hont, om desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde de inschrijving van gegevens, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Twee volmachten blijven aan de akte gehecht.

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Peter Van Melkebeke Notaris

27/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

11-.~.~.." ~1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 MEI 2015

afdeling Antwerpen

Griffio

Ondernemingsnr : 0627.857.343 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Haven 507 - Scheldelaan 420, 2040 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel van inbreng van bedrijfstak

Neerlegging van een voorstel van inbreng van een bedrijfstak opgesteld door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen Bayer Antwerpen en MaterialScience NewCo (Belgium) overeenkomstig artikel 760 van het wetboek van vennootschappen,

Dr. Volker Weintritt

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een origineel voorstel van inbreng van een bedrijfstak

overeenkomstig artikel 760 van het wetboek van vennootschappen

MaterialScience NewCo (Belgium)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2015
ÿþOndernemingsnr Benaming

(voluit) : MaterialScience NewCo (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Haven 507 - Scheldelaan 420 - B 2040 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Delegatie van het dagelijkse bestuur van de Vennootschap Uittreksel uit de Notulen van de Raad van Bestuur van 1 april 2015

"Na beraadslaging over het enige punt van de agenda, beslist de Raad van Bestuur unaniem hetgeen volgt:

Beslissing om conform artikel 16 van de statuten van de Vennootschap het dagelijkse bestuur van de Vennootschap met ingang vanaf heden te delegeren aan de heer Dr. Volker Weintritt, Bestuurder van de Vennootschap, die dit onbezoldigd zal uitoefenen onder de titel van "Gedelegeerd Bestuurder' van de Vennootschap

In zijn hoedanigheid van Gedelegeerd Bestuurder zal hij, afzonderlijk optredend, beschikken over de vertegenwoordiging en de maatschappelijke handtekening, zonder beperking van bedrag, voor alle handelingen van het dagelijkse bestuur".

Mod Word 11.1

l

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

UR BELGE Antwerpen

)-2015 11 MEI 2015

STAATSBLES: afd~iritwerpen



MONIT

28-

BBl.G1SCH

iliqUIA111

" 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2015
ÿþmod 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen i

0 7 JULI 2015

afdelinAnt~erpen

Tri ie

i u111

11111111111.1.11111011011111

Ondernemingsnr : 0627.857.343

Benaming (voluit) : MaterialScience Newco (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Haven 507 - Scheldelaan 420

2040 Antwerpen

Onderwerp akte :I. VERLENGING VAN DE DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP - Il. INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK door de naamloze vennootschap "BAYER ANTWERPEN" - PROCES-VERBAAL VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP - III. KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE INBRENG VAN BEDRIJFSTAK - IV. NAAMWIJZIGING - V. STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig juni tweeduizend vijftien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MaterialScience Newco (Belgium)", waarvan de zetel gevestigd is te 2040 Antwerpen, Haven 507-Scheldelaan 420, hierna "de Vennootschap" of "de Verkrijgende Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Beslissing tot het verlengen van de duur van de Vennootschap zodat de Vennootschap voortaan bestaat voor een onbepaalde duur en derhalve vervanging van artikel 4 van de statuten door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur".

2° Goedkeuring van het inbrengvoorstel zoals het werd opgemaakt op 13 mei 2015 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap « Bayer Antwerpen », met maatschappelijke zetel te 2040 Antwerpen, Haven 507, Scheldelaan 420, met ondernemingsnummer 0404.754.572, hierna de ' Inbrengende Vennootschap' en de Vennootschap, overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 15 mei 2015, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 mei daarna.

3° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Inbrengende Vennootschap haar bedrijfstak, zijnde de MaterialScience Bedrijfstak, (uitvoerig beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor), inbrengt in de Vennootschap.

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva, rechten en verplichtingen, verbonden aan deze bedrijfstak van rechtswege over op de Vennootschap.

Als vergoeding voor de inbreng van haar bedrijfstak worden aan de Inbrengende Vennootschap tweehonderdvijfenveertigduizend honderddertien (245,113) nieuwe aandelen, volledig volgestort, toegekend. Deze nieuwe aandelen verlenen dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf 1 januari 2015.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De nieuw uitgegeven aandelen van de Vennootschap zullen deelnemen in de winst van de Vennootschap vanaf 1 januari 2015.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Inbrengende Vennootschap, voor zover ze betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak, worden vanaf 1 januari 2015 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de Vennootschap.

Juridische inwerkingtreding

De inbreng van de bedrijfstak zal juridisch uitwerking hebben op 1 juli 2015 om 00.00. Ten aanzien van derden zal de inbreng pas tegenstelbaar zijn vanaf de datum waarop deze akte bij uittreksel wordt bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Revisoraal verslag.

De besluiten van het verslag opgesteld op 23 juni 2015 door de commissaris, de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap heeft aangenomen "Pricewaterhouse Coopers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11 1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bedrijfsrevisoren" met ais maatschappelijke zetel te 1932 Zaventem, Woluwedal 18, BTW BE 0429.501.944 RPR (Brussel), vertegenwoordigd door de heer Romain Seffer, bedrijfsrevisor, over de niet-geldelijke inbreng door de inbrengende Vennootschap van een bedrijfstak overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, luiden letterlijk als volgt:

fr 4. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de Vennootschap MaterialScience NewCo (Belgium) NV, bestaat uit de MaterialScience Bedrijfstak van Bayer Antwerpen NV. Deze inbreng is gewaardeerd aan zijn nettoboekwaarde zoals deze voorvloeit uit de jaarrekening per 31 december 2014 van Bayer Antwerpen NV en bedraagt EUR 155.744.656,95.

In de veronderstelling dat de raad van bestuur de in te brengen activa en passiva, zoals opgenomen in het inbrengvoorstel neergelegd op 15 mei 2015 op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen en beschreven in het ontwerp van het bijzonder verslag van de raad van bestuur in bijlage, bevestigt, zijn wij van oordeel dat:

 de raad van bestuur van de Vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng en voor de bepaling van de vergoeding toegekend als tegenprestatie voor de inbreng in natura;

 de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de Normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng zoals uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

 de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

 de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de aandelen zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 245.113 aandelen van de vennootschap MaterialScience NewCo (Belgium) NV zonder nominale waarde en die deelnemen in het resultaat van de vennootschap vanaf 1 januari 2015,

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag heeft uitsluitend betrekking op de vereisten van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Sint-Stevens-Woluwe, 23 juni 2015

(getekend)

De commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

Vertegenwoordigd door

(volgt de handtekening)

Romain Seffer*

Bedrijfsrevisor

*Romain Seffer BV BVBA

Lid van de Raad van Bestuur, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger, Romain Seffer. "

4° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap, als gevolg van de inbreng van de Bedrijfstak, met een bedrag van honderdvijftig miljoen zevenhonderdvierenveertigduizend zeshonderdzesenvijftig euro vijfennegentig cent (¬ 150.744.656,95) om het kapitaal te brengen op honderdvijftig miljoen achthonderdenzesduizend honderdzesenvijftig euro 'vijfennegentig cent (¬ 150.806.156,95), door uitgifte van tweehonderdvijfenveertigduizend honderddertien (245.113) nieuwe aandelen, volledig volgestort, die toegekend zullen worden aan de Inbrengende Vennootschap en dit met ingang vanaf 1 juli 2015 om 0 uur.

5° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijftig miljoen achthonderdenzesduizend honderdzesenvetig euro vijfennegentig cent (¬ 150.806,156,95).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijfenveertigduizend tweehonderddertien (245.213) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één / tweehonderdvijfenveertigduizend tweehonderddertiende (1/245.213de) van het kapifaalvertegenwoordigen,"

6° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap in Covestro en dit met ingang vanaf 1 juli 2015 en derhlave vervanging van artikel 1 van de statuten vanaf 1 juli 2015 door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Covestro"

7° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Eric D'hont, wonende te Prins Boudewijnlaan 18, 2920 Kalmthout en Frank Van Hoof wonende te 2980 Zoersel, St. Antoniusbaan 137, met macht afzonderlijk te handelen en van indeplaatsstelling teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het cog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een uitgifte van een authentieke volmacht verleden voor notaris Peter Van Melkebeke dd. 25 juni 2015, een kopie van de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 26 maart 2015, een vereenvoudigde balans per 31.12.2014, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het

_Wetboek vanvennootsctlappen, de_geceirdineerde tekstvan statuten).__ .

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

Uitgereikt vóórregistratie in toepassing van artikel 973, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten,

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Pari.% In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0627857343

Benaming

(voluit) ; Covestro

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Haven 507 - Scheldelaan 420, B-2040 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Volmachtenregeling en verlening van volmachten

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 24 juni 2015 (Bijlage 2 - Volmachtenregeling):

1. Volmachten van bestuurders - Groep A

Alle rechten om de vennootschap te verbinden door de handtekeningen van twee bestuurders, met uitzondering van alle handelingen die aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

2. Overeenkomstig artikel 16 § 3 van de statuten en behoudens bijzondere lastgeving, heeft de Raad van Bestuur de hierna vermelde dagelijkse bestuurstaken en de daarmede gepaard gaande vertegenwoordiging, opgedragen aan een Gedelegeerd Bestuurder of personen belast met het dagelijks bestuur, en Procuratiehouders, overeenkomstig de hierna vermelde volmachtenregeling:

2.1 Volmachten en bevoegdheden van een Gedelegeerd Bestuurder of personen belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap  Groep B

Kan alleen handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden door zijn handtekening bij alle hierna genoemde verrichtingen voor zover de voorafgaande interne meldingen tijdig werden nageleefd.

Het stellen van alle daden betreffende de door de vennootschap behandelde zaken, nodig of dienstig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, door o.a. het afsluiten, uitvoeren en beëindigen van onderhandse contracten. Alsook het stellen van alle daden inzake het verwerven, vervreemden, belasten van of andere beschikkingen over gronden en onroerende rechten.

Alle bankverrichtingen in naam van de vennootschap bij alle financiële instellingen, met inbegrip van het ontvangen en betalen van geldsommen en het geven van kwijtingen ervoor. Het uitschrijven, rug tekenen en ontvangen van wissels en cheques, promesses en betalingsmandaten, het accepteren, uitgeven en rug tekenen van wissels en overschrijvingen, aangaan van geldleningen en sluiten van kredietovereenkomsten, evenals alle overige bankzaken en het ondertekenen en verhandelen van financiële en betalingsdocumenten.

Het benoemen, bevorderen en ontslaan van de werknemers van de vennootschap en het vaststellen van hun salarissen, indeling in categorieën, vergoedingen en alle andere voorwaarden inzake aanwerving en ontslag. Dit geldt niet voor de hier onder 2.1 genoemde gevolmachtigden.

Het afsluiten van dadingen bij betwistingen en lopende contracten, en het vertegenwoordigen van de vennootschap voor alle administratieve verrichtingen, alsook als eiser of verweerder, ten overstaan van openbare en private besturen, instanties instellingen, ondernemingen en personen.

In naam van de vennootschap als eiser of verweerder in rechte optreden, de belangen van de vennootschap vrijwaren door alle middelen van recht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~~ pp í2eehtbnnle vin koopha

i'`'OIVfT~U~ BELGEAntwerpen

t 1

21 -07f. 2015 JULI 2015

LGISCH S afdeling Antwerpen

rAATSBLr1D arirllfa

Blagen bii het Belgisch Staatsblad - 2Q/91L201.5_-Annixes_duMnniteur_belge

11,

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het aanbieden van alle rekwesten en indienen van bezwaren, het doen gelden van alle aanspraken en het terugeisen van alle ten onrechte betaalde bedragen, alsook het aanvaarden van alle belastingen, rechten en taksen, en het indienen van aangiften en bezwaarschriften.

De wijzigingen aan de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen aanbrengen.

De ondertekening van de dagelijkse briefwisseling en van alle administratieve en commerciële documenten, met inbegrip van het ontvangen van goederen, brieven, documenten en poststukken en er kwijting voor verlenen.

De aansluiting van de vennootschap aanvragen bij alle private verenigingen, alsmede de vertegenwoordiging bij verenigingen en vennootschappen.

De delegatiebevoegdheid omvat het in de plaats stellen van één of meer lasthebbers voor enig gedeelte van de hiervoor genoemde bevoegdheden, met uitzondering van het benoemen en ontslaan van de werknemers van de vennootschap en het vaststellen van hun salarissen, indeling in categorieën, vergoedingen en alle andere voorwaarden inzake aanwerving en ontslag. De indeplaatsstelling kan dan enkel voor zover het verbintenissen betreft die de waarde van EURO 750.000,- niet overschrijden. Deze laatste beperking geldt niet voor het delegeren van bankvolmachten.

2.2 Volmachten en bevoegdheden van HR-Directeur (te verlenen door de Gedelegeerd Bestuurder of een persoon belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap), die dienovereenkomstig de vennootschap rechtsgeldig kan verbinden door zijn handtekening, samen met de handtekening van de Gedelegeerd Bestuurder of een persoon belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap, of samen met de handtekening van een daartoe door de Gedelegeerd Bestuurder of een persoon belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap aangestelde Procuratiehouder in geval van afwezigheid van de Gedelegeerd Bestuurder of van een persoon belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap - Groep B

Het benoemen en ontslaan, alsook het bepalen van lonen en salarissen, indeling in categorieën, vergoedingen en alle andere voorwaarden inzake aanwerving en ontslag van personeel van de vennootschap, alsook het volbrengen van alle hierna vermelde administratieve verplichtingen en formaliteiten:

- die de Vennootschap opgelegd zijn als werkgever van personeel onderworpen aan de bepalingen van de wet d.d. 27 juni 1969 tot herziening van de besluitwet d.d. 28.12.1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders en om ten dien einde alle formaliteiten te vervullen, de aangiften op te stellen, de nodige briefwisseling te voeren en de Vennootschap te vertegenwoordigen in alle betrekkingen met de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid;

- die de Vennootschap opgelegd zijn als werkgever van personeel onderworpen aan de wettelijke bepalingen inzake Bedrijfsvoorheffing en om ten dien einde alle documenten te ontvangen, op te maken, te ondertekenen en te versturen, alle verklaringen af te leggen, alle formaliteiten te vervullen, en de Vennootschap te vertegenwoordigen in al haar betrekkingen dienaangaande met de diensten Administratie van Belastingen.

2.3 Volmachten en bevoegdheden van Procuratiehouder (te verlenen door de Gedelegeerd Bestuurder of een persoon belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap), die dienovereenkomstig de vennootschap rechtsgeldig kan verbinden door zijn handtekening, samen met de handtekening van een andere Procuratiehouder  Groep C

Dezelfde rechten als onder 2.1, doch beperkt tot geld- en andersoortige verplichtingen voor zover de waarde van deze verplichtingen EURO 250.000,- niet overschrijdt en zonder mogelijkheid van indeplaatsstelling of delegatiebevoegdheid, en met uitzondering van het benoemen en ontslaan van de werknemers van de vennootschap en het vaststellen van hun lonen en salarissen, indeling in categorieën, vergoedingen en aile andere voorwaarden inzake aanwerving en ontslag.

2.4 Volmachten en bevoegdheden van Gevolmachtigden (te verlenen door de Gedelegeerd Bestuurder of een persoon belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap), die dienovereenkomstig en beperkt tot het dienstbereik van de vennootschap dat in de individuele volmacht zal worden vermeld, kan verbinden door zijn handtekening, samen met de handtekening van een Procuratiehouder  Groep D

Dezelfde rechten als onder 2.1, doch beperkt tot geld- en andersoortige verplichtingen voor zover de waarde van deze verplichtingen EURO 50.000,- niet overschrijdt en zonder mogelijkheid van indeplaatsstelling of delegatiebevoegdheid, en met uitzondering van het benoemen en ontslaan van de werknemers van de vennootschap en het vaststellen van hun lonen en salarissen, indeling in categorieën, vergoedingen en alle andere voorwaarden inzake aanwerving en ontslag.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexer du. ianiteur_belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VERLEENDE VOLMACHTEN PER 02.07.2015

Conform bovenvermelde volmachtenregeling heeft de Gedelegeerd Bestuurder op 2 juli 2015 aan de hierna vermelde personen de volgende volmachten verleend:

Volmachten van HR-Directeur  Groep B

Mevrouw Greta Aerts, wonende te B-2322 Hoogstraten - Gemeentestraat 4B

Mevrouw Bérénice Hantson, wonende te B-2650 Edegem - Hovestraat 146

Volmachten van Procuratiehouder Groep C

De heer Lieven De Jonge, wonende te B-2950 Kapellen - Heidestraat 112

De heer Eric D'hont, wonende te B-2920 Kalmthout - Prins Boudewijnlaan 18

Mevrouw Christine Lens, wonende te B-2900 Schoten - Alfons Verdijckstraat 59

De heer Frank Quaeyhaegens, wonende te B-2900 Schoten - J. Van Puyenbroecklaan 83

De heer Thomas Stockman, wonende te B-8760 Meulebeke - Steenovenstraat 52

De heer Johan Vanden Eynde, wonende te B-9052 Zwijnaarde - Hekers 81

De heer Peter Verdonck, wonende te B-2920 Kalmthout - Lijsterbeslaan 9

Bovenvermelde volmachten zijn geldig tot de uitdrukkelijke en schriftelijke herroeping, of tot het moment van beëindiging van de arbeidsprestaties van de arbeidsovereenkomst afgesloten tussen bovengenoemde personen en de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COVESTRO

Adresse
SCHELDELAAN 420 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande