CRADLE2BIO EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRADLE2BIO EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.293.583

Publication

16/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u *14100382*



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 MEI 2014

afdeetifieverpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0473.293.583

Benaming

(voluit) : ARKOS MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2630 Aartselaar, Kardinaal Cardijnlaan 75

(volledig adres)

Onderwerp akte

WIJZIGING NAAM - OVERBRENGING ZETEL - WIJZIGING DOEL - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit notulen opgesteld door notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 30 april 2014 dat de buitengewone algemene de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARKOS MANAGEMENT", waarvan de zetel gevestigd is te 2630 Aartselaar, Kardinaal Cardijnlaan 75

(vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Guido Bax te Houthalen-Helchteren op zes november tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig november tweeduizend onder nummer 20001125-569)

volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING : WIJZIGING NAAM

De vergadering beslist met ingang van één april tweeduizend veertien de naam van de vennootschap te wijzigen in "Cradle2Bio Europe"; artikel 1 der statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1 : Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; zij draagt de naam "Cradle2Bio Europe",

TWEEDE BESLISSING : OVERBRENGING ZETEL"

De vergadering beslist met ingang van één april tweeduizend veertien de zetel van de vennootschap over te brengen naar het adres : 2610 Antwerpen-Wilrijk, Terbekehofdreef 24; artikel 2 der statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd en vervangen door volgende tekst :

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Terbekehofdreef 24,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

DERDE BESLISSING : VERSLAG ZAAKVOERDER  STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, opgesteld op achtentwintig april tweeduizend veertien, alsmede van de staat van activa en passiva, afgesloten per eenendertig maart tweeduizend veertien.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva, worden aan ondergetekende notaris overhandigd om in het vennootschapsdossier te worden bewaard. Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder en een exemplaar van de staat van activa en passiva zal, samen met een afschrift van onderhavige akte, worden neergelegd op de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING : WIJZIGING DOEL

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

Artikel 3 ; Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, managementactiviteiten te ontplooien, onder meer het verlenen van adviezen en hulp bij het

Op de Matste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort,

De vennootschap heeft eveneens tot doel

-productie, handel en levering van reinigingsproducten;

-consulting in de genoemde terreinen;

-diverse werkzaamheden namelijk industriële reiniging, chemisch-technische reiniging, reiniging en desinfectering in de voedings-'industrie en andere industrieën;

-aanbrengen van allerhande coating voor allerhande toepassingen;

-speciale installaties, omvat ; het plaatsen, inrichten, onderhouden en herstellen van, zoals het inrichten van fabrieken of werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, enzovoort;

-industriële pijpleidingen en kanalisaties, omvat onder meer het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de calorifugage van leidingen en kanalisaties;

-metaalconstructies en metalen kunstwerken, omvattende onder meer montage- en demontagewerk, buis-en andere soortgelijke constructies.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van, alsook het toezicht en de controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

De vennootschap mag hiertoe onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, ten voordelen van dergelijke ondernemingen, diensten verlenen en advies verstrekken inzake boekhouding, informatieverlening en  verzameling, informatica, markt- en wetenschappelijk onderzoek, factoring, marketing, financiële en juridische handelingen, coördinatie van activiteiten, betrekkingen met nationale en internationale overheden, alsmede alle werkzaamheden uitoefenen die een management, administratief of financieel karakter hebben.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, alsmede alle intellectuele rechten op industriële of commerciële eigendommen uitbaten die erop betrekking hebben.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck te Lint alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ClearFinance, gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Terbekehofdreef 24, voor wie optreedt de heer Serge Roofthoodt, om - met mogelijkheid van indeplaatstselling - alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

Terzelfder tijd neergelegd

- afschrift akte dd. 30 april 2014

- verslag van de zaakvoerder dd, 28 april 2014

- staat van actief en passief per 31 maart 2014

- gecoördineerde tekst der statuten

4es- ~r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/04/2014
ÿþ'r(1 liod %Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 11M11111111 11

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Koophandel ANTWERPEN

aeLei143ANTWERPE2 CP 07 «go,

Ondernerningsnr 0473.293.583

Benaming

(voluit) : ARKOS MANAGEMENT

(verkort):

Rechtsvorm; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kardinaal Cardijniaan 75, 2630 Aartselaar, België

(volledig adres)

Onderwerp akte; Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de algemene vergadering dd. 25 maart 2014 gehouden ten maatschappelijke zetel blijkt:

Mevr. Dielen Doris wonende te Kardinaal Cardijnlaan 75, 2630 Aartselaar, wordt ontslagen ais zaakvoerder Dit met ingang vanaf 25 maart 2014.

Dhr. Dellaert Carl wonende te Rerum Novarumlaan 25, 2110 Wijnegem, wordt ontslagen ais zaakvoerder. Dit met ingang vanaf 25 maart 2014.

Dhr. Van der Lelij Comelis wonende te Hagedoonnlaan 12, 2610 Wilrijk, wordt benoemd als zaakvoerder. Dit met ingang vanaf 25 maart 2014.

Cornelis van der Lelij

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

27/02/2014
ÿþa

 4

Mod Waal 11.7



mien In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





bergeregyel ter ~riffi^ von Modem' iº%ofe.Auttya.Wt.atd 10 Àri~worpa;,, op

Griffie 9 8 FEB' 7014

ini





*14052046*





1

Ondernemingsnr 0473293583

Benaming

(voluit) : Arkos Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kardinaal Cardijnlaan 75, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 september 2013 blijkt wat volgt : Het ontslag als zaakvoerder van dhr. Hilaire Saenen, Rauwstraat 22, 2431 Laakdal wordt aanvaard.

Dit ontslag gaat in vanaf heden en de algemene vergadering maakt zich sterk kwijting te verlenen op de eerstvolgende algemene vergadering voor het uitgeoefende mandaat tot op heden.

Er wordt niet in zijn vervanging voorzien.

Dellaert Carl

Zaakvoerder

op de laatste biz.. van C.uikBB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 12.01.2015 15009-0495-010
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 03.08.2012 12385-0212-009
20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 16.09.2011 11545-0292-009
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 16.07.2010 10309-0108-009
23/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 17.09.2009 09763-0115-009
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 30.09.2007 07759-0223-009
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.06.2006, NGL 29.09.2006 06817-2109-012
22/11/2005 : ME087813
19/08/2005 : ME087813
27/07/2005 : ME087813
12/07/2005 : ME087813
13/08/2004 : ME087813
23/07/2003 : ME087813
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 31.08.2015 15555-0071-009
07/08/2002 : ME087813
22/05/2002 : ME087813

Coordonnées
CRADLE2BIO EUROPE

Adresse
TERBEKEHOFDREEF 24 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande