CREATE & BUILD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREATE & BUILD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.577.519

Publication

16/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-04-2015

Griffie

*15306598*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628577519

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Create & Build

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Xavier De Boungne, geassocieerd notaris te Kalmthout op 30 maart 2015, BLIJKT DAT:

Door de heer DE VRIES Tom Jaak Sophie, geboren te Zoersel op 17 december 1980 en mevrouw VOCHTEN Michèle, geboren te Merksem op 28 juli 1982, samen wonende te 2960 Brecht, Den Eenen Boomstraat 13, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming  CREATE & BUILD met zetel te 2960 Brecht, Den Eenen Boomstraat 13, met een kapitaal van ¬ 18.600,00- euro, volstort door de oprichters als volgt: De heer DE VRIES Tom voornoemd heeft ingetekend op drieënnegentig (93) aandelen, verbindt zich tot negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-), betaalde hierop zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-) en moet aldus nog drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00-) volstorten.

Mevrouw VOCHTEN Michèle heeft ingetekend op drieënnegentig (93) aandelen, verbindt zich tot negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-), betaalde hierop zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-) en moet aldus nog drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00-) volstorten.

SAMEN: honderdzesentachtig (186) aandelen wat de totali¬teit uitmaakt van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

De oprichters hebben ingetekend op al de uitgegeven aandelen, verbinden zich tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-), betaalde hierop twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00-) of 2 / 3 van het af te betalen kapi¬taal, en moeten aldus nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-) volstorten.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC Bank, waarvan het bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

- Projectontwikkeling en bouwcoördinatie;

- De kleinhandel in bouwmaterialen, omvat bouwstenen, bakstenen, marmer, schouwen,

architectonische versieringen, vloerstenen, tegels, dakleien, dakpannen, kalk, cement, plaaster, zand en grind;

- Onderneming in onroerende goederen, omvat de tussenpersoon in aankoop, verkoop en verhuring van gebouwen, de experten-raadgevers inzake onroerende goederen, alsmede bouwpromotoren; - Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.) als coördinator van deze werken en als veiligheidscoördinator. Dit omvat het uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle activiteiten welke binnen de opdracht vallen van een veiligheidscoördinator en bouwcoördinator, en het uitvoeren van alle opdrachten welke door de wet aan een veiligheidscoördinator en bouwcoördinator worden toevertrouwd;

- Het uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle activiteiten in verband met

Onderwerp akte :

Den Eenen Boomstraat 13 2960 Brecht

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

energie-prestatieregelgeving en Energieprestatiecertificaten, EPB Energieprestatiecertificaten  bouw , energieadvies, ADR-reglementering en alles betreffende transport van gevaarlijke stoffen, alle adviesdiensten, bouwprojecten begeleiden en uitvoeren.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; - Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het beheer van gebouwen;

- Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen en in andere artikelen;

- Kleinhandel in allerlei producten, met inbegrip van voedingswaren, door huis-aan-huisverkoop, verkoopautomaten, demonstratieverkoop, ambulante handel, enzovoort.

De vennootschap wordt be¬stuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als niet-statutaire zaak¬voerders aan wie volle¬dige vertegen¬woordigingsbevoegd¬heid is toegekend om alleen ¬handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werden benoemd: 1/ De heer DE VRIES Tom voornoemd;

2/ Mevrouw VOCHTEN Michèle voornoemd.

Diens mandaat is onbezoldigd.

Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindi¬gen op eenendertig december tweeduizend zestien. De jaar¬lijkse algemene vergade¬ring wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aange¬duid in de oproeping, op de derde vrijdag van de maand juni om 14 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aande¬len zolang de behoorlijk opge¬vraagde en eisbare stor¬tingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CTA Consulting , vertegenwoordigd door de heer Hoefnagels Louis, erkend boekhouder-fiscalist, gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem, Borrewaterstraat 8.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Xavier De Boungne (Ds. HW/2150555)

Coordonnées
CREATE & BUILD

Adresse
DEN EENEN BOOMSTRAAT 13 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande