CREATELLI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CREATELLI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 844.465.073

Publication

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 24.10.2013 13636-0100-010
28/03/2012
ÿþÀ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I~I'~V~WII'WI'IO~IIMIN~MI

" iaoe4aaz

t.4--,54.e-ne "tt b.%I A ReClitial

ÉrBte i7s;L"~` F`J Ál;iiic;j3oR, ip!

I 6 MAART 2012

Griffie

Ondetnemingsnr : O g 44 . 4 r,0?-3

Benaming

(voluit) : CREATELLI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2600 Antwerpen, Kanunnik Peetersstraat 122

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Paul DE GROOF, te Antwerpen op twee maart tweeduizendend en twaalf,blijkt dat:

1) De heer DE KEZEL Jan Michael, geboren te Gent op vier september negentienhonderd achtenzestig, met, identiteitskaartnummer 591-2000981-70 en met rijksregisternummer 68090411988, wonende te 2600: Antwerpen, Kanunnik Peetersstraat 122, echtgenoot van mevrouw HUMBLET Vera Christina, met wie hij, gehuwd is onder het beheer van het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkskontrakt, ongewijzigd tot op heden: naar hij verklaart.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGOR SERVICES", met zetel te 2600 Antwerpen, Kanunnik Peetersstraat 122, BTW BE 0861.561.126 RPR Antwerpen.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Paul De Groof op tweeëntwintig oktober tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien november daarna onder nummer 03121056.

Hier vertegenwoordigd door de heer DE KEZEL Jan Michael, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder, benoemd in voormelde oprichtingsakte, en handelende overeenkomstig artikel 14 van de statuten.

een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "CREATELLI", met zetel te 2600 Antwerpen,: Kanunnik Peetersstraat 122.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en treedt in werking op zelfde datum. De vennootschap heeft tot doel:

zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op gebied van energie, emissie, innovatie (zowel technologische als commerciële), duurzaamheid,: keten- en databeheer, productverantwoordelijkheid, milieu-impactadvies, afvalbeheer,gronstoffenbeheer, eerlijke handel, kostenreductie, klantgedreven productverbetering

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van; bedrijven die op deze domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon

Zij heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing. van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparaturen, in het algemeen, van elke informatica en', elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i)personal computers, bedienings-en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

De vennootschap zal in het kader van hogervermlede gebieden bovendien informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen aile computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag. onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rasto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële, financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

Het maatschappelijk kapitaal is onvoorwaardelijke geplaatst en bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd EURO (61.500,00 EUR), verdeeld in duizend tweehonderd dertig (1.230) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volstort.

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendon van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam, Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien.

De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt voor alle handelingen in en buiten rechte als volgt vertegenwoordigd:

- door de gedelegeerd bestuurder, individueel handelend.

- door twee bestuurders, gezamenlijk handelend. Deze bepaling doet geen afbreuk aan de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college.

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de tweede dinsdag van september om 19.00 uur, in de plaats in de uitnodiging aangeduid, en voor het eerst in het jaar tweeduizend dertien.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis van de Raad van Bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar gaat telkens in op één april en eindigt op eenendertig maart van hetzelfde jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot tweeduizend dertien.

Het saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene onkosten, de noodzakelijke provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap uit, Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van de overgedragen verliezen zal jaarlijks minimum vijf ten honderd worden bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden.

Bij ontbinding van de vennootschap wordt na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap het saldo van het maatschappelijk kapitaal gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

In geval op aandelen niet volstort werd, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen. Benoeming van bestuurders.

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee (2) en tot deze funktie werden benoemd:

- de besloten vennootshap met beperkte aansprakelijkheid AGOR SERVICES, voornoemd,

- Mevrouw HUMBLET Vera Christina, geboren te Wilrijk op tien september negentienhonderd vierenzestig (Rijksregisternummer 64.09.10-442.83 - I.K.-nummer 590-7261340-43), wonende te 2600 Antwerpen, Kanunnik Peetersstraat 122., voornoemd.

die allen hun opdracht hebben aanvaard. De duurtijd van hun mandaat is zes jaar en het mandaat is onbezoldigd.

Niet-aanstelling commissaris-revisor.

Er werd geen commissaris benoemd.

Raad van bestuur.

Met eenparigheid van stemmen heeft de Raad van Bestuur benoemd:

- tot Voorzitter van de Raad van Bestuur:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AGOR SERVICES, voornoemd.

- tot afgevaardigd bestuurder:

4 ~ ~

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AGOR SERVICES, voornoemd

die allen hun opdracht hebben aanvaard, met onbezoldigd mandaat.

VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan IMAC boekhoudkantoor Comm.V.,vertegenwoordigd door Marc

Nelissen, Irisdreef 22 te 2950 Kapellen teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van het ;

Ondernemingsloket en Kruispuntbank, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

' wijziging of aanpassing daarvan.

Op 8 maart 2012, op de zetel van "AGOR SERVICES" oefent de heer DE KEZEL Jan wonende te 2600 Antwerpen, Kanunnik Peetersstraat 122 (rijksregisternummer 68090411988) als enige zaakvoerder, de bevoegdheden van het bestuursorgaan van de vennootschap uit, en neemt hij een beslissing met betrekking tot de aanduiding van een vaste vertgenwoordiger.

De BVBA "AGOR SERVICES", is aangesteld als bestuurder, voor een periode van 6 jaar in de naamloze vennootschap "CREATELLI", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Kanunnik Peetersstraat 122, opgericht bij akte verleden voor notaris Paul De Groof te Antwerpen op 2 maart 2012.

Om deze reden moet de BVBA "AGOR SERVICES" een vaste vertegenwoordiger aanduiden.

De zaakvoerder, de heer DE KEZEL Jan beslist zichzelf aan te duiden als vaste vertegenwoordiger. Door ondertekening van deze notulen bevestigt de heer DE KEZEL Jan de functie van vaste vertegenwoordiger van de BVBA "AGOR SERVICES" binnen de NV "CREATELLI" te aanvaarden, en dit vanaf de oprichting van de NV "CREATELLI".

Voor ontledend uittreksel,

PAUL DE GROOF

NOTARIS

Hierbij neergelegd de uitfgifte van de akte, ontledend uittreksel, verslag BVBA AGOR SERVICES aanstelling vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden ~an hei ealgisch Staateblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lI 1 1 III QI liii! III 1l I Iff I1i

" 15116106*



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 JULI 2015

afdeiizeh t erpen



Ondernemingsnr : 0844.465.073

Benaming

(voluit) ; CREATELLI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kannunik Peetersstraat 122 te 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING  WIJZIGING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN  BENOEMING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor notaris Caroline de Bruyn, te Antwerpen op zestien juli tweeduizend vijftien, blijkt; dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft besloten:

1/om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van twaalfduizend driehonderd euro (¬ ; 12.300,00), om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op drieénzeventigduizend achthonderd euro (¬ 73.800,00), waarvoor in ruil tweehonderd zesenveertig (246): aandelen van dezelfde aard als de bestaande warden uitgekeerd en die dezelfde voordelen als de bestaande' aandelen bieden.

2/ af te zien van haar voorkeurrecht.

3/ artikel 5 van de statuten aan te passen aan voorgaande beslissing en artikel 29 van de statuten aan te passen aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, welke artikelen in de toekomst luiden als volgt

Artikel 5. BELOOP VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drieënzeventigduizend achthonderd euro (73.800,00 EUR) en is verdeeld in duizend vierhonderd zesenzeventig (1.476) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 29. ONTBINDING - VEREFFENING:

De ontbinding kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen. Buiten dit geval kan de vennootschap' slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten gelden.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag opgemaakt door de zaakvoerder en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is! vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de zaakvoerder wordt aangewezen brengt over deze staat verslag uit.

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt; zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening.

De vereffenaars zullen dienen te handelen overeenkomstig artikel 183 en volgende van het wetboek van: vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging; worden voorgelegd. Het benoemingsbesluit kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten,! eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Voldoet geen enkel van de kandidaten, dan wijst de;

voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan. "

De voorzitter van de rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift, dat wordt; ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift; wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap, door een advocaat, door een notaris dan wel door de vereffenaar(s) zelf. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak binnen de vijf werkdagen.

4/ het mandaat als bestuurder van mevrouw Humblet Vera en van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "AGOR Services", te vernieuwen De heer De Kezel Jan, blijft vaste vertegenwoordiger van; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGOR Services",KBO 0861.561.126 , Dit mandaat; blijft voor beiden onbezoldigd zolang de algemene vergadering er niet anders over beslist.

C9 Cie laatste tzlz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vrl3r- laeiioudr n aan het S5~~~S~al(gi{s{..í~ Belgisch

" .Jtiisi~]Ni+.~d

51 als bestuurder te benoemen, de heer Rieth Jean-Claude, geboren te Sint-Aghata-Berchem op 910211970, ' wonende te Eigenbrakel, Rue des Fauvettes 8, met ingang vanaf heden en voor een periode van zes jaar. Zijn mandaat is onbezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

6/ ondergetekende notaris alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap te ondertekenen en neer te leggen. De algemene vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

' Aansluitend komt de Raad van Bestuur bijeen en bevestigt de benoeming

- tot voorzitter: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGOR Services", voormeld,

tot gedelegeerd bestuurder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGOR Services",

voormeld.

Voor ontledend uittreksel,

Caroline de Bruyn

Notaris

Hierbij gevoegd: Uitgifte akte dd. 16 juli 2015, ontledend uittreksel, gecoiirdineercle statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van da perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.09.2015, NGL 29.09.2015 15604-0100-012

Coordonnées
CREATELLI

Adresse
KANUNNIK PEETERSSTRAAT 122 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande