CREATIVE CONTENT CONSULTING COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREATIVE CONTENT CONSULTING COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.120.676

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 20.08.2014 14437-0387-012
14/11/2014
ÿþ mod 11.1

f Luik Bj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- .1.2,1 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

behouden §p8 van koophandel Antwerpen,

aan het afdeling Antwerpen, op

Belgisch 0 4 NOV. 2014

Staatsblad Griffie





Ondernemingsnr : 6E0806.120.676

Benaming (voluit) : Creative Content Consulting Company

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerstraat 35

2970 Schilde ('s Gravenwezel)

Onderwerp akte :Ontbinding, decharge, aanstelling vereffenaar, toekenning van machten, bijzondere volmacht.

Tekst : Uittreksel uit een proces verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op dertig september tweeduizend veertien, geregistreerd als volgt : "Geregistreerd op het 1ste registratiekantoor van Antwerpen 2 op 2 oktober 2014 bladen 03 verzendingen 00 register 05 boek 06 blad 99 vak 02. Ontvangen registratierechten: vijftig euro (50,00) De ontvanger K Naes, bij delegatie voor de ontvanger.'; blijkt dat de algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Creative Content Consulting Company", met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van de bedrijfsrevisor Jos Vanhees, vertegenwoordiger van de BV BVBA JOS VANHEES, gevestigd te 3500 Hasselt, Marelarenlaan 11/5, opgemaakt op 30 september 2014, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"BESLUITEN

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «CREATIVE CONTENT CONSULTING COMPANY», verklaart ondergetekende, de heer Jozef VANHEES, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor Burg. BVBA «JOS VANHEES», met maatschappelijke zetel te B-3500 Hasselt, Martelarenlaan 11/5, dat:

*De staat van activa en passiva per 30 juni 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 399.159, 05 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 128.175, 07 EUR, de toestand van cie vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

*ln deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

*Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van wat hierboven werd gesteld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA «CREATIVE CONTENT CONSULTING COMPANY» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande ontbinding die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Hasselt, 30 september 2014

JOS VANHEES

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Jozef VANHEES"

"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennoot alhier vertegenwoordigd als gezegd, verklaart thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en verzaakt uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap. Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Creative Content Consulting Company' vervroegd te ontbinden. De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van de heer Vrancken Luc, geboren te Neerpelt op acht februari negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Moerstraat 35. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde heer Vrancken Luc, en vertegenwoordigd als gezegd, die verklaart heeft dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn. Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § I van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen, Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen. Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

VIJFDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen,

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: Fiduciaire Van Loey & Patteet nv, Kielsevest 14, bus 201, 2018 Antwerpen, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties,

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd

Uitgifte van de akte & beschikking tot homologatie vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 31.08.2012 12514-0220-012
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 30.08.2011 11472-0310-012
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.06.2010, NGL 20.08.2010 10429-0307-011

Coordonnées
CREATIVE CONTENT CONSULTING COMPANY

Adresse
MOERSTRAAT 35 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande